Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

KooKoo kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'KooKoo' , aloittajana Minor, 16.09.2016 klo 13.35.

 1. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Klo 13 alkaen näkyvät Liigan sivuilla ja klo 12 alkaen Veikkauksen sivulla.

  Kokoonpanot | KooKoo - Sport 14.2.2017 | Liiga

  Lainaus:
  Greenille jopa soisi, että pääsisi vielä taistelemaan mestaruudesta Tapparan kanssa. Kaksi kertaa jäi hopealle seiskapelin jälkeen ja tosiaan tuskin jatkaisi KooKoossa/Suomessa enää ensi kautena.
   
 2. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Ei toi nyt ihan mahdottomalta näytä, mutta jos tosta nyt vielä Haataja ja Irving katoaa niin sitten on jo paskempi juttu. Green ilmeisesti säästelee päätään.

  Sen verran kurkkasin IFKin kokoonpanoa, että siellä on Malinen ja Kantola ykkösessä kera Aaltosen, komea aloitus ainakin.

  Tossa muuten näkyy hyvin Immosen arvostus, jatkaa nelosen keskellä....!
   
 3. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Eiköhän tänään Spora kaadu kun kukaan ei odota mitään. Takit on Vaasassa jo avattu
   
 4. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  Okei, kiitos, tuon Liigan klo 13 tiesinkin, mutta Veikkauksella siis näköjään aikaisemmin. Yleensä KooKoon some on ollut näissä hyvissä ajoin liikkeellä, muttei tänään, joten mietin, että lasketaanko siellä epätoivoisesti, ketä kentälle saadaan.

  Jotenkin on sellainen aavistus, ettei Greeniä enää KooKoon paidassa nähdä.
   
 5. Peek Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kaakonkulma
  Lainaus:
  Huhuketjussahan joku huikkasi että Tapparaan olisi tulossa vielä sentteri, ihan kuin se mestaruus ei jo tämänhetkisellä rosterilla irtoaisi. Greenhän on tuttu mies ja erikoistilanteissa mainio lisä jopa Tapparaan. Mikäli Green lähtee niin ei muuta kuin C Haden rintaan, vai pitäisikö se vittuillakseen työntää Immoselle...
   
 6. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Kuusela on Tapparan tuorein vahvistus ja jotenkin vaikea nähdä että Tappara Greeniä tarvitsisi, ei käy palaset yksiin mielestäni millään.
   
 7. Zeta03 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, sympatiat KooKoo
  Lainaus:
  Miten niin, sentteriähän Tappara vielä hamuaa ja Green jos pystyy pelaamaan on alempiin ketjuihin vankan kokemuksen omaava sentteri
   
 8. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Kai tuo samalla voisi olla yksin koko kapteenisto. Penkillä on hyvää aikaa miettiä, mitä käy hönkimässä tuomareille.
   
 9. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Green voisi mennä Tapparaan Kimmo Timonen -tyylisenä hankintana, eli annetaan äijän pelata vielä kerran kannusta. Vaikea kuvitella, miten Greenistä olisi suurta apua Tapparalle, kun ei hänestä ole ollut tällä kaudella kovin paljon apua KooKoollekaan. Valitettavasti.
   
 10. yaremchuk Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo,Josh Green,Kouvolalainen pääsarjapalloilu
  Lainaus:
  Lainaus:
  Lähinnä ajattelin Greenin liikepuolta ja Tapolan pelitapaa, en vaan saa niitä mielessäni natsaamaan ja vähän radikaalilta tuntuisi, että pelkäksi maalineduspelaajaksi etenkin kun Tapparan yv on melkosen rautaisessa kunnossa.
   
 11. The Rock Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Titaanit, Ässät & Penguins
  Lainaus:
  HV71 kävi näemmä KooKoo-nimisessä ”karkkikaupassa” ostoksilla.
   
 12. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Sinne meni Lehtonen, 103 ottelua tehoin 18+29 = 47 pinnaa. Hienot pisteet Mikolla, ei harmita kun sunnuntain shokista toivottu. Toivottavasti tulee iso korvaus!

  Kiitokset Lehtoselle vajaasta kahdesta kaudesta, hieno haku Turun reserveistä ja Kouvolasta maajoukkuekuvioihin, ei jää huono maku.

  http://www.kookoo.fi/uutiset/mikko-lehtonen-siirtyy-ulkomaille
   
 13. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Täältähän näitä herkkuja löytyy, kohta tosin alkaa olemaan hyllyt tyhjänä. Isolla rahatukulla pääsee jonon ohi.

  Kaikki kiitos ja kunnia Bobi Lehtoselle, hieno läpimurto viime kaudella ja liki vakipaikka EHT-kiertueelle. Näyttävä pelaaja, kovat tehot, mutta ajoittain tuli myös omassa päässä lunta tupaan.
   
 14. Kurt Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, sympatiat HIFK
  Lainaus:
  Hyllyssä jäljellä Haataja, Irving ja Broadhurst. Näillä on varmaan jotain myyntiarvoa vielä. Loput lähtee varmaan sillä, jos lupaa hoitaa loput liksat. Ei tuolla hirveästi taida noiden lisäksi olla tavaraa, mikä kenelläkään kelpaisi.

  Siirtoraja huomenna, tänään varmaan vielä haetaan jotain kylkiäisiä. Huomenn rajan lähestyy ja hinnat laskee ja loppukauden liksojen hoitaminenkin riittää. Ennustan, että huomenna Irving siirtyy HIFKIIN.

  Mietin, että mahtaisiko Eklundin saada menemään Ruotsin divariin? Voisiko olla niin, että ruotsin Robinillä, eli Jacobssonilla olisi peräti jatkosoppari? Vai eikö hän kelpaa kenellekään.

  Olisi kyllä erittäin kiinnostavaa tietää näiden siirtojen yksityiskohtia, mutta eipä ne peruskannattajalle kuulu.
   
 15. mustaoranssi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kookoo
  Jos jollain noista on ensi kaudelle soppari niin ei lähde. Toivoisin että kukaan noista lähde mutta Irving on ehkä liian hankala pitää.
   
 16. Warrior Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Minnesota Wild
  Ei viitinyt tota Lehtosen uutta seuraa vielä huudella, vaikka ne Sasha Huttusen jutut saikin hymähtämään. Mistä lie keksinyt koko Kärppä-jutun? Toki, Kärpät oli yksi joka hänen peräänsä kyseli, mutta tämä ei oikeastaan koskaan edennyt mihinkään.

  Sen verran kuitenkin tänne vielä huutelen, että Hade ei ole lähdössä mihinkään tällä kaudella. Tältä näyttää tällä hetkellä 99% varmuudella. Virityksiä oli, mutta näkemykset eivät kohdanneet. Varmaan KooKoon toimistolle nyt tuleekin nokitus, kun tämän paljastan, mutta kaukana on maksavan ja myydän osapuolen näkemys ja ihan kotoisesta Liigasta olisi ottaja.
   
 17. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ei kai tämä mikään salaisuus tai paljastus ole. Tuskin KooKoo sen enempää kuin mikään muukaan joukkue luopuu tässä vaiheessa halvalla pelaajistaan. KooKoon toimitusjohtaja Välimaa kertoi jo sunnuntaina, että pelaajasiirroilla tavoitellut säästöt ovat erittäin merkittäviä ja että nappulakaupan takia KooKoo ei luovu pelaajistaan.
   
 18. Keyser Jäsen

  Kärppä puolella jengi puhuu, että Haatajat viihtyvät kouvolassa, eivätkä ole näin ollen lähdössä minnekään(Lähde?). Voi kumpa viihtyisi myös ensi kaudella.
   
 19. teroz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo, KPU, Eno Jets & Jan Lundell
  Lainaus:
  Haataja sen lehdessä itsekin sanoi, että kaikki on Kouvolassa kohdillaan, mutta haluaa harkita seuraavan siirron todella tarkkaan ja Kultanen ymmärtää sen, että hänellä kestää päätöksessä.

  Green (piti ainakin olla) on pelikunnossa, mutta ei kokoonpanossa. Tulisiko siitäkin yllätysmyynti, kaikki vaan lihoiksi ja Mieho ykköskenttään. Voi voi Immonen on silti neloskentässä tämänkin jälkeen.
   
 20. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Olisi hyvä, jos KooKoo olisi saanut vielä Greenin myydyksi, koska pidän melko epätodennäköisenä, että hän jatkaisi enää pelaamistaan ensi kaudella liigassa. Greenin itsensä kannalta olisi hienoa, jos hän pääsisi lopettamaan uransa Tapparassa kultajuhliin.
   
 21. Minor Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Juuri näin, tuo olisi win-win. Noin 30 tunnin päästä tuokin tiedetään.

  Aiemmin sitä tuli mietittyä siirtoikkunan loppuhetkillä, että olisikohan uusia äijiä tulossa ja onko isoja kaloja.. Nyt saa jännittää, että kukahan tuonne jää jäljelle.
   
 22. Lätkä-Bongari Iso-E Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kivesveto Go Go
  Jos Irwing ei pelaa ensi kautena kannattaisi hänetkin myydä sikäli mikäli sopimus antaa myötä. Hänestä varmasti saisi hyvät roposet.
   
 23. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Ehdottamasti näin pitää toimia. Kaikki pelaajat lihoiksi vaan, jotka eivät jatka KooKoossa ensi kaudella. Irvingille luulisi löytyvän kysyntää ulkomailta, jos liigajoukkueilla ei ole tarvetta enää maalivahdille. Ei olisi kyllä mikään yllätys, jos Irvingin siirtyisi vielä Malisen ja kumppaneiden seuraksi HIFK:hon.
   
 24. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Lainaus:
  HIFK-puolella jotkut olivat kyllä ihan tyytyväisiä nykyisiin veskareihin, ja Irving nähtiin vaihtoehdoksi lähinnä silloin, jos Bäckström on romuna. Tepsinkin maalivahtikaksikko on pelannut hyvin, ja Tapparakaan ei taida tarvita vahvistusta tälle osastolle. Onko tuolla top 6-joukkueiden joukossa ylipäänsä jengiä, jolla olisi puute hyvistä veskareista?

  Siis Irvinghän on tottakai parempi kuin moni noista, mutta monilla kärkijoukkueilla maalivahtipeli on kuitenkin riittävän hyvää, ei siihen varmaan mikään kaadu.

  Jos nyt kuulisin, että Irving jatkaa ensi kaudella KooKoossa, niin mikään ei kyllä enää harmittaisi.
   
 25. Funky Duck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo