Kokoomus

  • 1 517 383
  • 12 682

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Soini heittelee Ruohonen-Lernerin selän takaa Kanerva-kiviä Kataisen suuntaan. (linkki ylen sivuille)

Minulle jää epäselväksi se, että haluaako Soini todella että puolueiden puheenjohtajat ottaisivat kantaa kaikkeen mahdolliseen mitä puolueen edustajat ja sympatiseeraajat sanovat ja tekevät. Vaiko ei?

Hyvin ristiriitainen viesti hänellä. No, onneksi Kataiselta ja kai kaikilta kokoomuksen jäseniltä lienee jo asiasta mielipidettä kyselty. Ihan ilman Timon suositustakin.

Lievästi katajanhappama otsikko, sanoisin...:)

Ei varmasti halua. Mutta kun muiden puolueiden edustajat, asemasta riippumatta haluavat aina Soinin kannanottoa joka helvetin pikkuasiaankin, niin miksei sitten muidenkin kohdalla meneteltäisi samoin? Ja sitä paitsi tässä on nyt ihan oikeasti niitä joulukaloja pöydällä.

Niin no, tässä nähdään taas tämä kunniallinen ja vastuunkantava kokoomuslainen yksimielisyys. Vapaavuori pitää Kanervan tuomiota kiusallisena puolueen kannalta. Katainen ei pidä tätä ollenkaan nolona, koska ei liity Kokoomukseen millään tavalla.
 

Hemingway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sapko
Nähdäkseni avainkohta linkittämässäsi tekstissä oli tämä: "Temperamenttia ei voi muuttaa, mutta omaa käytöstä voi"

Reagointityyliä voi rajoitetusti muuttaa ulkoisen tuen ja virikkeellistämisen (esimerkiksi terapian) avulla, mutta ei perusasennoitumista. Jos on esimerkiksi herkästi stressaantuvaa tyyppiä, niin ei kannata kuvitella, että stressiin tottuu ajan kanssa, vaan viisaampaa on rakentaa itselleen elämä, jossa stressiä ei ilmene. Perusluonnettaan ei pääse pakoon.

Ja ei asennoitumiseni mitään fatalismia ole, vaan se perustuu tosiasioihin. On ihmeellistä, että ihmiset kuvittelevat olevansa jotenkin erilaisia kuin eläimet, vaikka meitä ohjaavat samat lainalaisuudet.

Huonosti käyttäytyvän, purevan tai vihaisen koiran taustalla on useimmiten huono koulutus ja kasvuympäristö tai synnynnäinen vika. Tämän ihmiset ymmärtävät. Siksi ongelmakoiratapauksissa turvaudutaan ongelmakoirakouluttajaan tai piikkiin. Sen sijaan ihmisten tapauksissa ruvetaan vetoamaan johonkin mystiseen tahtoon.

Mitään tahtoa ei ole. Ei sen enempää koiralla kuin ihmiselläkään. Kumpikin käyttäytyy niin kuin käyttäytyy perimän ja vaikutteiden vuorovaikutuksen ohjaamana. Jos käytökseen tahdotaan muutosta, pitää luoda uusia vaikutteita eikä vedota tahtoon.

Jos oma lapsenne sattuu olemaan jotenkin "vajaa" tai kasvaa ongelmaiseksi, niin siinäpähän vetoatte vastuuseen ja tahtoon. Ei se kuitenkaan mitään auta. Viisaampaa on luovuttaa ja todeta, että aivot ovat vinksin vonksin ja perimä on mikä on ja ruveta ohjaamaan lasta tukipalveluiden piiriin, jotka muokkaavat hänen aivojaan perimän suomissa rajoissa. Perimä joka tapauksessa viime kädessä asettaa lopulliset rajat.
 

Surukuku

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sanaan Sepot ja muut jemeniläiset kiekkoseurat
...

Minusta Hemingway on oikeassa sanoessaan, että mitään mystistä henkeä ei ole, vaan ihmisen käyttäytymiseen vaikuttaa sekä perimä että kasvuympäristö (kasvuympäristö on kai sama asia kuin elämänkokemus). Ihminen käyttäytyy ja tekee valintoja näiden kahden tekijän, perimän ja kasvuympäristön määräämänä. Eli minusta pitäisi miettiä, miten lapsille ja nuorille järjestettäisiin sellainen kasvuympäristö, että he tekevät pärjäämisen kannalta oikeita valintoja. Perimää ei oikein voi muuttaa, toki voidaan miettiä pitäisikö jotenkin miettiä ketkä saavat lisääntyä. Niin kauan kuin näin ei tehdä, on kasvuympäristöön vaikuttaminen kai ainoa keino.

...

Kasvuympäristö ja elämänkokemus eivät ole varsinaisesti synonyymejä. Kasvuympäristön vaikutus ihmisen persoonallisuuteen on voimakkainta lapsuudessa ja varhaisnuoruudessa kun taas pikkuhiljaa (jatkuvasti) karttuva elämänkokemus auttaa häntä ennemminkin lopulta ymmärtämään itseään ja käytöstään eli perimäänsä ja lapsuudessa omaksumiaan käyttäytymismalleja - valitettavan usein siihen tarvitaan myös ammattiapua ja lääkitystä.

En nyt kuitenkaan tiedä, kuinka tämä liittyy esim. Kokoomukseen ja/tai verotukseen, mutta toki selkeästi noita tärkeämpi asia.
 

Gentleman

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Lievästi katajanhappama otsikko, sanoisin...:)

On niitä huonompiakin viime aikoina nähty.

Ei varmasti halua. Mutta kun muiden puolueiden edustajat, asemasta riippumatta haluavat aina Soinin kannanottoa joka helvetin pikkuasiaankin, niin miksei sitten muidenkin kohdalla meneteltäisi samoin? Ja sitä paitsi tässä on nyt ihan oikeasti niitä joulukaloja pöydällä.

Silakoita tässä pöydällä on, vaikka revittelystä voisi toisin luulla. En minäkään usko, että Soini haluaisi että joka asiasta kysellään, mutta ei hänkään voi itkeä kun häntä kiusataan ja sitten yllyttää muita kiusaamaan toisia tekemättä itsestään naurettavaa. Joku roti.

Niin no, tässä nähdään taas tämä kunniallinen ja vastuunkantava kokoomuslainen yksimielisyys. Vapaavuori pitää Kanervan tuomiota kiusallisena puolueen kannalta. Katainen ei pidä tätä ollenkaan nolona, koska ei liity Kokoomukseen millään tavalla.

Mikä ihmeen yksimielisyys? En ainakaan ole nähnyt otsikkoa, että Kokoomus olisi asiasta mitään palaveria vielä pitänyt jossa linjasta olisi keskusteltu. Päinvastoin, palaveria puuhataan ensi viikolle.

Mitä noihin näkemyseroihin tulee, niin suuren suuria ne eivät ole. Vapaavuori pitää kiusallisena sitä, että asia yhdistetään kokoomukseen vaikka kokoomuksella ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Katainen taas ei halua ottaa vastuuta Kanervan henkilökohtaisista tekemisistä. Kanervan tuomiohan ei liity hänen asemaansa kansanedustajana tai kokoomuksen jäsenenä.
 

Migron

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Läskipallo-soini huutelemassa pikaisesti muihin pöytiin, että oman puolueen ongelmat saisi lakaistua maton alle.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Läskipallo-soini huutelemassa pikaisesti muihin pöytiin, että oman puolueen ongelmat saisi lakaistua maton alle.

Onko Turussa nyt maansuru, kun omaa pikku kultamuna-Ilkkaa kohdellaan väärin? Löytyisiköhän Tuksulta sen verran empatiaa, että antaisi nyt jo Ilkalle vähän puutarhaa, edes säälistä? Äänestätte lohduksi Iken sitten jälleen eduskuntaan ja sitä ennen keräätte kolehdin sakkoja varten. Kyllä turkulaiset tietää.

Niin, tuo juttuhan on tuossa YLE:n jutussa myös videona ja siinä toimittaja keskeyttää Soinin matkan ja alkaa esittää kysymyksiä. Ja Soini vastaa niihin. Mitäs ihmeellistä tuossa sitten on?
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Jotakin saattaa vituttaa opiskelu koko ajan, mutta silti hän kahlaa perimänsä turvin koulutuksen läpi, kun taas toinen luovuttaa jo pienen epävarmuuden horjuttaessa.

"Temperamentti on pysyvä taipumus, jota ei voi muuttaa."
Minulla on varmaan vääränlainen temperamentti, mutta en ymmärrä miten tämä teema liittyy Kokoomukseen.

Hemingway laittoi vaarallista ja intuitivisesti väitän että myös harhaoppista propagointia. Tällainen statement antaa lepsuilijoille aseet selitellä kaikki omat epäonnistumisensa ja laiminlyöntinsä luonteen tai temperamentin syyksi. Joku voi tietysti olla sellainen herkkä mutta saamaton vässykkä, joka lyyhistyy heti kun ojennetaan talikkoa kouraan ja osoitetaan paskakasaa joka täytyisi levittää pellolle. Yhdet tykkäävät haasteista, toiset taas kammoavat niitä. Jotkut ovat ahkeria ja tekevät simona hommia, mutta joillekin työnteko ei vain millään maistu kun uhkaa tulla hiki. Esimerkiksi työnantajan näkökulmasta tuo jälkimmäinen on yksi vitun sama johtuuko saamattomuus työntekijän tahdon puutteesta vai temperamentista, jos ammattimainen esimiestyö ja motivointi eivät kohtuullisessa ajassa paranna tilannetta.

Tyhmyys ja omaksumisen hitaus ovat sen sijaan asioita joita on oikeasti hankala muuttaa. Niiden tiedostaminen omalla kohdallaan voi kuitenkin auttaa luovimaan elämässä. Vähemmän lahjakas voi kompensoida työnteolla ja ahkeruudella puutteitaan, ja tällä tavoin peitota lahjakkaat laiskurit.

Uskomattoman lujassa on käsitys siitä, että ihmisellä olisi jonkinlainen tahto. Mitään tahtoa ei ole. On vain sattumien summa, minkä vuoksi perimä + kasvuympäristö ennustaa tilastollisesti erittäin hyvin ihmisen tulevaisuuden.

Heikkolahjainen lapsi + alkoholisti vanhemmat + turvaton lapsuus + ei tukitoimia = suurella todennäköisyydellä huono elämä.
Todennäköisyyksien valossa on ihan selvää, että hanttikorteilla voitetaan harvoin. Tässä olen vielä samaa mieltä.

Sitä en ymmärrä kirveelläkään etteikö mitään tahtoa olisi. Eivät ihmiset ole nykyajan Suomessa kovinkaan tiukasti yhteiskuntaluokkansa ja taustojensa vankeja, ainakaan huomattava enemmistö heistä. Tietysti jos otetaan jokin ääriesimerkki juuri vaikka alkoholistien lapsesta jolle on ahkerasti annettu selkään ja vielä päälle sumutettu kommunistisesti, niin on ihan selvää ettei tuollaisesta mitään yhteiskuntakelpoista ihmistä kehkeydy.
 

Hemingway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sapko
Sitä en ymmärrä kirveelläkään etteikö mitään tahtoa olisi.

Olen saanut sinusta sellaisen kuvan, että maailmankuvasi on varsin rationaalinen. Todista siis tahto tieteellä.

Tahto on helppo kuvitella jälkeenpäin, mutta tällainen attribuointi on valheellista. Kun ensin tekee ja sitten selittää, niin tarinassa säilyy loogisuus ja kaari, mutta se on valhetta.

Minulla on juuri nyt kova yritys päästä elämässäni eteenpäin. Teen sen eteen kovasti työtä. Jos ja toivottavasti kun onnistun, minun olisi helppo jälkeenpäin selittää, että päätin tarttua härkää sarvista ja muuttaa elämäni suuntaa, mutta tosiasiassa tämä motivaatio muutokseen on rakentunut minuun itsestään sattumien vaikutuksesta. En ole sitä mitenkään luonut. En ole mitenkään pystynyt vaikuttamaan sen syntymiseen. Niin ikään olin täysin avuton siinä tilanteessa, kun minua ei huvittanut tehdä mitään.

Kokemus tahdosta on tärkeä psyykkiselle hyvinvoinnille, koska aivot kestävät huonosti kaaoksen ja sattuman ajatuksen. Ihmisellä on valtava tarve hallintaan. Vaan eipä sitä hallintaa taida oikeasti olla.

"Fyysikot ovat jo pitkään taittaneet peistä ihmisen vapaasta tahdosta. Se on ristiriidassa fysiikan peruspilareihin kuuluvan kvanttimekaniikan kanssa. Nyt myös neurologit ovat alkaneet epäillä. Uudet kokeet osoittavat ihmisen alkavan toimia jo ennen päätöksen tekemistä."

Vapaa tahto voi olla vain harha | Tieteen Kuvalehti
 
Suosikkijoukkue
Die Nationalmannschaft, Bayern München, HIFK
Semanttisesti ja loputtomiin voi pyöritellä tahdon olemusta ja alkulähteitä. Itse näen tahson olemuksen siten, että joillakin on kyky käyttää "tahtoa" asioiden käynnistämiseen ja jopa loppuunsaattamiseen. Sitten on siitä jotka eivät niin sanotusti saa aikaiseksi. Voi olla niinkin että kyky motivoitua on ainakin osin myötäsyntyinen ominaisuus jota on tai ei ole. Saako tämän ominaisuuden heikkoudesta sitten jotain tasoituksia? No ei saa. Ellei tästäkin perkeleestä kehitellä tekosairautta joka on diagnosoitavissa. Sitten vaan saikkua, kuntoutusta ja kukkaterapiaa kun ei oikein työt nappaa. No, vittua kohti tämä maailma on jo muutenkin hiihtelemässä.
 
Eivät ihmiset ole nykyajan Suomessa kovinkaan tiukasti yhteiskuntaluokkansa ja taustojensa vankeja, ainakaan huomattava enemmistö heistä. Tietysti jos otetaan jokin ääriesimerkki juuri vaikka alkoholistien lapsesta jolle on ahkerasti annettu selkään ja vielä päälle sumutettu kommunistisesti, niin on ihan selvää ettei tuollaisesta mitään yhteiskuntakelpoista ihmistä kehkeydy.

Eivät vielä, mutta eiköhän me pian täälläkin voida puhua enemmistöstä, kuten jenkkien tai brittien kohdalla, joiden kotimaissa uusliberalistinen pahoinvointipolitiikan hedelmiä korjataan vasta lamanjälkeen alasajettua hyvinvointiyhteiskuntaamme selvästi aiemmin. Kehityksen suunta on kyllä suomessakin selvä, ja kokoomukseen (ja demareihin ja keskustaan ja vihreisiin ja persuihinkin) se liittyy siten että he eivät näytä asialle mitään tekevän, paitsi tietysti juhlapuheissaan.
 

julle-jr

Jäsen
Voi olla niinkin että kyky motivoitua on ainakin osin myötäsyntyinen ominaisuus jota on tai ei ole. Saako tämän ominaisuuden heikkoudesta sitten jotain tasoituksia? No ei saa. Ellei tästäkin perkeleestä kehitellä tekosairautta joka on diagnosoitavissa. Sitten vaan saikkua, kuntoutusta ja kukkaterapiaa kun ei oikein työt nappaa. No, vittua kohti tämä maailma on jo muutenkin hiihtelemässä.
Minusta tuntuu järkevältä ajatella, että kyky motivoitua on ihmisen ominaisuus. Minusta myös tämän aiheen tutkiminen olisi tärkeää. Tai erityisen tärkeää olisi tietää, miten kykya motivoitua voisi lisätä esimerkiksi kasvatuksellisesti. Koska onhan motivaatiolla aivan selkeä merkitys ihmisen pärjäämiseen ja työnteon tehokkuuteen yms. Sinä mainitsit ääriesimerkin alkoholistikommunistien lapsesta. Jos tuo johtaa täysin selkeästi lapsen yhteiskuntakelvottomuuteen, niin miksei lievemmätkin ongelmakombinaatiot myös vaikuttaisi lasten yhteiskuntakelvottomuuteen? Ei ehkä yhtä varmasti, mutta kuitenkin tietyllä todennäköisyydellä.

Mitä tulee heikkouksista saataviin tasoituksiin, niin se on vaikea kysymys. Minusta kaikista heikkouksista ei voi saada tasoitusta, jotkut ovat heikompia kuin toiset ja sillä hyvä. Niin se on kaikilla lajeilla ja minusta se on luonnollista. Hemingway esitti jossakin ketjussa ajatuksen, että ihmisille, joilla heikkouksia on liikaa, pitäisi tarjota mahdollisuus päättää päivänsä siististi ja kivuttomasti. Ehkä tätäkin voisi harkita, jos halutaan, että heikkouksista ei loputtomasti saa tasoitusta. Tällöin ihminen voisi päättää, lopettaako touhun vai jatkaako pyristelyä heikkouksiensa kanssa.

Voisivatko modet irrottaa tämän aihepiirin kerkustelun omaksi ketjuksi, ainakin minua aihe kiinnostaa, vaikka en mikään psykologi olekaan.
 

Hemingway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sapko
Minusta tuntuu järkevältä ajatella, että kyky motivoitua on ihmisen ominaisuus.

[--------------------------------------------------]

Janan vasemmassa laidassa on laiska, syrjäytynyt luuseri. Janan oikeassa laidassa on intohimoisesti lähes ympäri vuorokauden puurtava yrittäjä, taiteilija tai tutkija. Keskelle janaa sattuvat useimmat. He puuhailevat jonkin verran.

Voivatko laiskat päättää siirtyä janan keskelle? Voivatko janan keskellä olevat päättää ryhtyä intohimoisesti motivoituneiksi? Voiko taiteilijan intohimon yksinkertaisesti valita?


[--------------------------------------------------]

Janan vasemmassa laidassa on mättökone, joka syö mitä tahansa terveydestään piittaamatta. Janan keskellä on tavan talliainen, joka yrittää pysyä enimmäkseen kohtuudessa ja vähän katsoa syömistensä perään. Janan oikeassa laidassa on nälkään kuoleva anorektikko. Voiko anorektikko päättää ryhtyä mättökoneeksi?

Minusta tuntuu, että nimitämme hallinnaksi sitä, mitä useimmat ovat ja mitä itse olemme. Kun teemme tällä tavalla, meidän ei kohtaan tarvitse kohdata sitä tosiasiaa, että esimerkiksi anoreksian tai taiteilijan intohimon valitseminen on pirun vaikeaa. Tekisi jopa mieli väittää, ettei niitä voi valita.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Mitä noihin näkemyseroihin tulee, niin suuren suuria ne eivät ole. Vapaavuori pitää kiusallisena sitä, että asia yhdistetään kokoomukseen vaikka kokoomuksella ei ole asian kanssa mitään tekemistä.

Katainen taas ei halua ottaa vastuuta Kanervan henkilökohtaisista tekemisistä. Kanervan tuomiohan ei liity hänen asemaansa kansanedustajana tai kokoomuksen jäsenenä.

No niin, nyt putsattiin pöytä kertalaakista. Kanerva on kokoomuksen jäsen ja kansanedustaja, Kanerva ottaa vastaan lahjuksia kansanedustajana ollessaan ja tuomitaan rikoksesta. Kokoomuksella ei ole asian kanssa mitään tekemistä? Kanervan toimet ja tuomio ei liity hänen asemaansa kansanedustajana tai kokoomuksen jäsenenä?

Otetaanpa sitten esimerkiksi vaikkapa perussuomalaisten T. Hakkarainen. Ei ole tehnyt mitään rikollista kansanedustajana ollessaan. On vieraillut humalassa moottoripyöräkerhon tiloissa ja tuonut julki mielipiteitään, jotka eivät ole olleet kaikkien mieleen, mutta edelleen, mitään rikollista ei ole tapahtunut. Eipä taida olla sellaista mediaa, joka ei olisi vaatinut perussuomalaisia tekemään asialle jotain eikä taida olla mediaa, joka ei olisi pitänyt Hakkaraisen tekemiä toilailuja nimenomaan perussuomalaisten ongelmana ja asiana.

Tai mikä tahansa asia, jonka perussuomalaisten kansanedustaja/avustaja/kunnallispoliitikko tai joku nimikaima tekee, niin joka paikassa se uutisoidaan perussuomalaisten ongelmana, ja kysytään Soinilta ja kumppaneilta, että mitä aikovat asialle tehdä. Vaikka mitään vakavaa, rikoksesta puhumattakaan, ei olisi edes tapahtunut eikä perussuomalaisilla puolueena ole asian kanssa mitään tekemistä. Nyt, kun on oikeasti tapahtunut vakava rikos kokoomuksen kansanedustajalta kansanedustajana ollessaan, niin se ei olekaan ollenkaan kokoomuksen asia eikä Kanervaa saisi suurinpiirtein edes yhdistää kokoomukseen? Logiikka, missä pelaa?

Jos Kanervan saama tuomio ei ole myös kokoomuksen asia, niin miten kukaan järjissään oleva voi väittää että Erosen kirjoitus tai Hakkaraisen hölmöilyt olisivat perussuomalaisten asia?
 

Hemingway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sapko
Otetaanpa sitten esimerkiksi vaikkapa perussuomalaisten T. Hakkarainen.

Ei uutisoinnilla ole mitään tekemistä lehdistön mielipiteiden tai moraalin kanssa.

Persu hölmöilee ---> uutinen ---> nettihörhöt aktivoituvat ---> suurta huomiota ja paljon keskustelua ---> lehdille rahaa.

Kokoomuslainen hölmöilee ---> uutinen ---> ei nettihörhöjä ---> ei suurta huomiota eikä keskustelua---> lehdille ei rahaa.

Lehdistön kannattaa ärsyttää persuja, koska se tietää niille rahaa. Niin kauan kuin persut ärsyyntyvät, lehdistö ärsyttää.
 

Kisapuisto

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa
Lehdistön kannattaa ärsyttää persuja, koska se tietää niille rahaa. Niin kauan kuin persut ärsyyntyvät, lehdistö ärsyttää.

Eli lehdistö (media) ei siis kohtele perussuomalaisia samoin kuin muita puolueita? Tästähän on väännetty aika paljon tälläkin keskustelupalstalla, mutta ehkäpä nyt ei enää tarvitse siitä asiasta peistä taittaa vaan todeta että perussuomalaiset todellakin ovat median silmätikkuna ja ajojahdin kohteena.
 

Hemingway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sapko
Eli lehdistö (media) ei siis kohtele perussuomalaisia samoin kuin muita puolueita?

Ei varmasti kohtele. Jos kokoomuslaisesta heittää pienen piikin, se hautautuu päivässä. Edes Kanervasta ei sen kummemmin jakseta jauhaa. Jos sen sijaan nälväisee persua, niin Hommaforum kiehuu. Salaliittoteoriat vyöryvät, sananvapaus on lakkautettu, lehdistö on mätä ja punikkivihreiden hallussa, kansaa ei kuunnella, virkamiehet ovat korruptoituneita, Halonen vituttaa vieläkin ja kaipuu aikaan ruislinnun laulu korvissani, tähkäpäiden päällä täysikuu on kova.
 

kovalev

Jäsen
Onhan se päivänselvää, että koska tyypillinen persuäänestäjä on Jyrkin fanipoikaa todennäköisempi iltapulun ostaja, on persu-uutisointi aina taloudellisesti kannattavampaa. Kohu-persu on aina varma tilipäivä.
Lisäksi persujen möläytykset ovat juuri niitä, jotka kiinnostavat jossain määrin myös poliittisesti passiivisia BB-ihmisiä - eli erittäin potentiaalisia iltapulun ostajia.
Lisäksi on vielä persujen omat nettihörhöt, jotka omalla mölinällään pitävät pyörän pyörimässä.
Persut, niin äänestäjät kuin jäsenetkin, ovat taivaanlahja iltapululle, mutta totta kai muullekin medialle.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Ei varmasti kohtele. Jos kokoomuslaisesta heittää pienen piikin, se hautautuu päivässä. Edes Kanervasta ei sen kummemmin jakseta jauhaa. Jos sen sijaan nälväisee persua, niin Hommaforum kiehuu. Salaliittoteoriat vyöryvät, sananvapaus on lakkautettu, lehdistö on mätä ja punikkivihreiden hallussa, kansaa ei kuunnella, virkamiehet ovat korruptoituneita, Halonen vituttaa vieläkin ja kaipuu aikaan ruislinnun laulu korvissani, tähkäpäiden päällä täysikuu on kova.

Tämä on vain osatotuus ja et voi olla tosissasi, että pelkällä hommaforumin kiehuttamisella tehtäisiin omaisuuksia.

Näillä saadaan myös kaikki persunvastaiset nettipalstat ja sivustot hurmioon. Suvaitsevaiset vääntävät kuvamanipulaatioita Facebookiin pää märkänä, Passi ja Hammasharjapelle lietsoo omaa lahkoaan, Kokoomuksen Osteri-Ossi pitää omaa show:taan, ym.... Eiköhän tuolta se raha tehdä?
 

Hemingway

Jäsen
Suosikkijoukkue
Sapko
Tämä on vain osatotuus ja et voi olla tosissasi, että pelkällä hommaforumin kiehuttamisella tehtäisiin omaisuuksia.

Hommafoorumin osallistujat mainostavat ilmaiseksi valtavilla summilla. Aina kun Hesarin sivuilla on tunteita nostattava uutinen, siihen ilmestyy muutama kärjekäs kirjoitus. Sen jälkeen mylly on valmis. Ja kun tunne on vahva, motivaatio myllyn pyörittämiseen kestää. Vähitellen aiheet keräävät yhä enemmän lukijoita.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
No niin, nyt putsattiin pöytä kertalaakista. Kanerva on kokoomuksen jäsen ja kansanedustaja, Kanerva ottaa vastaan lahjuksia kansanedustajana ollessaan ja tuomitaan rikoksesta. Kokoomuksella ei ole asian kanssa mitään tekemistä? Kanervan toimet ja tuomio ei liity hänen asemaansa kansanedustajana tai kokoomuksen jäsenenä?...

Kataiselta kysyttiin eilen mielipidettä Kanervan tuomiosta ja hän vastasi kuin Soini Hirvisaaren kohdalla eli odotetaan oikeuskäsittelyn loppuun asti ja kyse on Kanervan henkilökohtaisesta toiminnasta. Tämän lisäksi Katainen tuomitsi Kanervan ahneuden, piti rahasummia kohtuuttomina. Käsittääkseni Katainen meni jopa Soinia pidemmälle, moittiessaan Kanervaa.
 
Kataiselta kysyttiin eilen mielipidettä Kanervan tuomiosta ja hän vastasi kuin Soini Hirvisaaren kohdalla eli odotetaan oikeuskäsittelyn loppuun asti ja kyse on Kanervan henkilökohtaisesta toiminnasta.
Soinin kohdalla näitä pyöriteltiin myös vaalitenteissä. Katsotaan kunnallisvaalien alla, missä määrin toimittajat vaativat Kataista ja Kokoomusta irtisanoutumaan puoluetta vaivaavasta lahjustenottamisesta.
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Soinin kohdalla näitä pyöriteltiin myös vaalitenteissä. Katsotaan kunnallisvaalien alla, missä määrin toimittajat vaativat Kataista ja Kokoomusta irtisanoutumaan puoluetta vaivaavasta lahjustenottamisesta.

Toivottavasti toimittajat kysyvät Kataiselta näistä asioista, koska Katainen yksiselitteisesti tuomitsee lahjustenottamisen. Soinikin olisi kannattanut toimia vastaavasti, niin asiaa ei olisi pyöritelty. Mutta valitettavasti vaalimenestyksen takia Soini ei voinut näin toimia, sisulaiset olisivat suuttuneet ja vaarantaneet jytkyn.
 

Dee Snider

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jatkoaika Cancer Fighters
Toivottavasti toimittajat kysyvät Kataiselta näistä asioista, koska Katainen yksiselitteisesti tuomitsee lahjustenottamisen. Soinikin olisi kannattanut toimia vastaavasti, niin asiaa ei olisi pyöritelty. Mutta valitettavasti vaalimenestyksen takia Soini ei voinut näin toimia, sisulaiset olisivat suuttuneet ja vaarantaneet jytkyn.

Sulle on kyllä kehittynyt Soinista melkoinen Jekyll & Hyde. Haukut Soinia, että on ollut joka asiassa väärässä, ei kanna mistään vastuuta (vaikka onkin kylmä diktaattori), mikään "ennustus" ei ole osunut kohdalleen(varsinkaan euron ja tukipakettien suhteen), tekee pelkästään virheitä ja poliittisia itsemurhia populismillaan ym..

Silti Soini on osannut noin heikoksi politiikoksi junailla ja järkeillä jytkyn huijaamalla, milloin tavallisia kansalaisia ja milloin sisulaisia, ym...
 

TosiFani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Sulle on kyllä kehittynyt Soinista melkoinen Jekyll & Hyde. Haukut Soinia, että on ollut joka asiassa väärässä, ei kanna mistään vastuuta...

Mikäli Soini olisi irtisanoutunut yksiselitteisesti kaikenlaisesta rasismista, aihe olisi kuollut, toimittajien kysymykset olisivat loppuneet. ToVe odottaa toimittajilta tiukkoja kysymyksia Kataiselle ja Kokoomuksen irtisanoutumista lahjustenottamisesta. Itse odotan ihan samaa, voisin kuvitella, että Kataiselta tuo irtisanoutuminen onnistuu.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös