Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 04.03.2016 klo 17.07.

 1. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Perus tuntumat taas tauon jälkeen. Äijät jarruttelee ja kikkailee mutta kukaan ei osaa tehdä maaleja. Noh harvassa on joukkueet jossa ykkösketju on kaikista heikoin. Ps. Holly maalille.
   
 2. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Olihan todella unettava sählymatsi tänä iltana. Kahdesta surkeasta toinen teki pari maalia enemmän.
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Joo aika moista neppailua. Ensimmäinen 30min oli Hermeksen tehotonta pyöritystä. Seuraavat 30min, kun yv oli ohi ja 2 maalia otettu omiin, jälkeen näytti että hätänappi pohjassa puskettii eikä kaverin alaslaskettua viisikkoa enään pystytty haastamaan muut kuin kakkoskenttä. Harvoin pistää runkkari tappio näin vihaks.

  Positiivista jos etitään niin Ikosen meno näytti vihdoin samaltaku viime kaudella, kakkosen peli pyöri hyvin ja paikkojaki sai joista ainut sisään. Kolmosen hyökkäyspeliki alkaa näyttään siltä että enään laukaukset puuttuu, hyvää mutta tehotonta pörräämistä.

  Harmi että Sund lähtee, on kyllä kova kaveri ja esim Laitamäkeä edellä kiekollisessa sekä kiekottomassa pelissä. En paljoa Sundilta odottanu, mutta on kyllä näyttäny että on pystynyt paikata Lehdon jättämää aukkoa.

  Lainaus:
  Joo aika hajuton, melkeen sanoisin että surkee, esitys ykköseltä. Viikilähän tais pelata kolmannen erän ykkösen keskellä, ehkä kuvasti Huhtalan peliä. Ei menny nappiin. Mutta sama oli Kivisellä, normaalisti kaveri on painanu satalasissa ja jaellu taklauksia. Nyt oli jotain ihan muuta.
   
  Viimeksi muokattu: 16.02.2017 klo 14.30
 4. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Viikonloppu tuli ja meni. Leki peli oli kerrassaan mainio tapahtuma. Itse en muista milloin viimeksi oli ollut oikeastaan kaikki ainekset mitä tarvitaan että saadaan hyvä tapahtuma aikaseksi.

  On todella hienoa että Ikonen on nyt heräämässä koko kauden kestäneestä horroksesta. Lupaa hyvää kevättä kohden.

  Onko tietoa milloin Kauppila on pelikunnossa?
   
 5. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Huomenna kun pelataan Rokia vastaan
   
 6. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ei pelaa Kauppila tänään. Hommattiinko oikeasti mies joka on valmiiksi telakalla? *Littipeukku*
   
 7. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Kivilahti ja Westermark tekevät paluun jälleen rikospaikalle;) saa nähdä millainen vastaanotto on, espoolaiset pelaavat tärkeistä pisteistä.
  Kauppila tänään 7.pakkina, pistäkäähän pelin jälkeen infoa millainen ukko kyseessä, jos pääsee tarpeeksi kentälle analyysia varten.
   
 8. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Pelaako Edelman lauantaina, keskiviikkona ?
  Liekkö HOLLY pelikunnossa ?
   
 9. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Sanotaan, että tulosta tulee kunnioittaa.. Tänä iltana sitä ei voi kunnioittaa, varsinkaan tapaa jolla tulos tuli. Tuomarit, erityisesti päätuomari Jaakko Telkkinen raiskasi koko ottelutapahtuman! (Oliko kenties veto vetämässä)?? Ei voi myöskään kunnioittaa Espoon joukkuetta. Käskytys teidän aitiosta näkyi katsomoon asti! Olette silmissäni jääkiekon syöpä!
   
 10. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Kysymys: Mitä Hermeksen maalivahti teki keskiympyrässä?
   
 11. jussi61 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tämän minäkin haluaisin tietää. Katsoin tuon valmentaja Karhulan haastattelun ja täytyy sanoa että kummallista vinkumista. Oma joukkue johtaa, ja maalivahtinne (joka kai tietää, että kakkosmaalivahtinne ei ole kokemuksella pilattu) päättää tapella keskiympyrässä.....miten se parantaa joukkueenne mahdollisuuksia voittaa ottelu?

  Olisi kiva jos joku tämän osaisi avata minulle, niin oppisin taas jotain uutta.
   
 12. Flyingbird Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TUTO Hockey, Mestis, SJS
  Käskytys tai ei, niin ei Edelman näyttänyt olevan pelkkänä ottavana osapuolena. Kyllä Hermes itse ryssi hommansa lähtemällä mukaan siihen mitä vastustaja lähti hakemaan.
   
 13. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ei tuossa nyt hyvänen aika voi mistään käskytyksestä vinkua. Eri asia jos Tirronen olisi rynnännyt kentän halki Edelmannin kimppuun mutta molemmat tässä oli ihan yhtä halukkaita painimaan. Edelmannin piikkiin tämän laittaisin kyllä ihan täysin mutta se siitä ja pelit jatkuu
   
 14. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Aivan turhaan Karhula itkee. Edelmann oli jo hyvissä ajoin ottamassa Tirrosen vastaan omalla siniviivalla. Tirronen alkoi sitten ensimmäisenä riisumaan varusteita, mutta Edelmann seuras heti perästä. Turha tuota itkeä.


  Itteä ei harmita ollenkaan vaikka tappio tuli. Sai nähdä jotain erikoista mikä takuulla jää mieleen paremmin kuin joku tappio. :)
   
 15. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Niinpä, Edelman ei onnistu ollut milläänlailla pakoitettu tappeluun, syöpä on Edelman!!! Ja mies on vieläpä IDIOOTTI!!! Tyhmä,tyhmempi, Edelman!

  E. Ja en ymmärrä mitä Karhula itkee, kyllä ihan ite porkitiin itseä munille...
  Vai saatiinko etelästä oravan nahkoja pisteitä vastaan ;)
   
 16. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Otahan hyvä ihminen rauhallisesti. Miksa laitto pienen shown pystyyn, turha sitä nyt korostaa miten idiootti se on.

  Veikkaan että palstakaveri @hemppa73 ei normaalisti muistaisi tätä peliä 10 vuoden päästä. Olisi ollut peli muiden joukossa. Joten shut the fuck up ja ole positiivinen. Tätä on sitten joskus kiva muistella vanhuskodissa! (Hymiö)
   
 17. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hyvät 1.5 erää, loput sitte meni vähä kätöseen. Miksalta huonoa pelisilmää, vaikka show oli kieltämättä hyvä. Pelaajat jääty noitten parin AVn ja takaiskun jälkeen aivan täysin, paikkoja oli YVllä ja muutenki mut ei.

  No tänään alottavana on Sportin Laakso, Rantalan vois laittaa tuonne Kauppilan tilalle niin ei tarvis pelätä ihan kokoaikaa. Kangas vieläki pois, Markkula ei vaan tunnu oikeelta kaverilta tuohon paikkomaan...
   
 18. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
 19. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Sanoisin että Erittäin tyhmä teko tähän kohtaan.
  Jos Holly kunnossa ja kakkosena? Sen voisi jotenkin ymmärtää ja jos oltais oltu 0-3 tappiolla, tuolla teolla olisi ollut myös "sytyttämisen" arvo. Muuten en tule ymmärtämään koko asiaa !
   
 20. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Vinkki vastustajille! Ottakaa jäähyjä. Hermeksen ylivoima on koko kauden kärsinyt IFK syndroomasta. Se on aivan hirveää paskaa!!! Pudotuspelit lähestyy ja erikoistilannepelaaminen korostuu. Liian moni peli ratkaistaan ylivoimalla. Ei ole herpasta uhkaa ylivoimalla kun peli pyörii kulmissa, eikä kiekkoa saada edes maalille.
   
 21. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Ei koko kautta, viime aikoina on kyllä ollut vaikeeta. Varsinki kakkos YVllä. Ykkösellä on pyörinyt ihan hyvin ja paikkojaki luotu mutta millään ei saada sisään. Kakkosella tuntuu menevän seisoskeluks tuo YV ja harvoin hitaalla pelillä maaleja tehdään. Fränkilta välillä tulee näitä pieniä aivopieruja (vaikka erittäin hyvin luettu Rajamäeltä!), osittain uhkarohkean pelityylin takia.

  Nelonen oli eilen heikko. Hyvin kauden alottanu Huhtala on kyllä nyt vajonnu varjojen maille tämän vuoden puolella, Kuntsi takas ja Huhtala istumaan vähäks aikaa. Kivinen pitkästä aikaa näytti fyysistä puoltaan eilen. Nyt pitäs herätä taistelemaan vähän "liianki" tiukasta kolmospaikasta, ei pysty löysäillä niinku eilen taas näki. Ykkösen peli näytti paljon raikkaammalta kun Virtanen tuli takas keskelle. Huovinen tekee kyllä hyvää työtä kiekon kanssa, saa Virtanen ja Markkula sitte hakea sitä paikkaa ja tehä tilaa.
   
 22. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Millä näytöillä Kauppila ykköseen? vaikkakin vain nimellisestihän tuo on 1. kenttä (todellisuudessa 3. kenttä) hieman myös pelottaa playoffeihin lähteä kun Edelmann maalissa.. nyt jatkui Eden pelit ja epävarmempaa veskaria saa hakea. Kunnon imuroinnit kun 15min pelattu. Torjuntoja 3 ja päästettyjä maaleja 3
   
 23. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Jaa a aika sanattomaks vetää tämän päivän esitys... Veskarit huonoja ja kenttäpelaajat aneemisia varsinki puolustussuuntaan....
  Tämän päivän tappio tietää sitä että luultavasti poffeissa nähdään Hermes - Espoo United pari ja kumpi saa kotiedun on täysin aika vielä, toivottavasti Hermes nyt tämän klaaraa... Upin pitää saada tämä joukkue pelaamaan joukkueena jälleen ennen kun playoffit alkaa muuten tulee noutaja, Edelmann herää poffeihin siitä olen aika varma, sen verran vahvaa menoa oli viime kaudella!

  Ei suoraan tämä tappio, vaan viimeaikaiset puppelukset maksoivat vähintään 5000e palkintorahaa joka ainakin toimiston puolella kismittää..Toivottavasti mennään poffeissa pitkälle ja lipputulojen kautta tuo 5000e ei tunnu missään! :)

  CMON HERMES!
   
 24. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Tänään olisi taas vaihteeksi mikä tahansa katulätkäjoukkue ottanut voiton herpasta! Sen verran halutonta ja tehotonta on pelaaminen. Selostajat on aivan innoissaan miten taitavasti herpa pyörittää. No pyörittää joo..kulmissa. Pyörikää siellä ihan rauhassa, ei sieltä maaleja tehdä. Todellisille paikoille ei vain päästä ja ylivoimassa taas vaihteeksi vastustaja saa parhaat paikat! Upi ei saa tätä(kään) joukkuetta pelaamaan. Tässä on nyt katsottu enemmän ku tämä kausi, että siellä seistään kädet puuskassa ja nuuskapussia vaihdellaan huuleen. Onneksi häipyy tämän kauden jälkeen. Se on sama kuka kylän mies siellä penkin takana seisoo, jos anti on tämä mitä on nähty!