Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 04.03.2016 klo 17.07.

 1. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Jormanaiselle en näe mitään käyttöä, Kuntsi pelaa väärällä paikalla... Tuohon "ykkösnyrkkiin" haluisin sen kovan pelimiehen...Se ei minusta ole oikein kokonaisuutena oikein toiminut missään vaiheessa. Kokoajan on etsitty oikeaa kokoonpanoa siihen, äijät vaihtuu...
   
 2. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  No nyt pamahti. Lehto pois 6-8 viikkoa, Tony Sund paikkaamaan toistaiseksi voimassa olevalla lainalla. Lisäks Saukko ens peliin lainalle kans. Eli ilmeisesti Laitamäki ja Lehto molemmat varmuudella pois ainaki keskiviikkona. Pakkipulan pelko astuu toteen, jostain pitäis kaivaa Lehdon korvaaja, sellanen joka varmasti pelaa kauden loppuun eikä häivy kun sportista siltä tuntuu. En tiedä Sundin tasoa, mutta en usko että varsinainen vahvistus on pakkiosastolle. Suuresti toivon että Sportilla ei tule olemaan suurempia loukkaantumisia ja saadaan pitää edes Laitamäki kauden loppuun. Nyt se pakki tarvitaan melkeen hinnalla millä hyvänsä. Jos nyt jäädään lainojen armoilla, sport pääsee jatkaan pelejä ja niille pakistoon tulee loukkaantumis pula........
   
 3. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Luotan Jormanaisen kokemukseen. Mutta on ollut kyllä vaisu näissä peleissä mitä on pelannut, mutta kyllä se tulee sieltä kun saa vähän vastuuta?

  Lehdon loukkaantuminen on kyllä melkein pahin mitä voi kuvitella. On kuitenkin varmasti yks joukkueen tärkeimpiä yksittäisiä pelaajia, ellei jopa tärkein. Ei nyt aina välttämättä näy pisteillä, mutta olen käsittänyt että on myös kopissa todella tärkeä ja hyvä johtaja.

  Sund, olen muutaman pelin nähnyt, eikä ole parempi kun Laitamäki. Tai en voi varmaksi sanoa kun ei ole mitenkään jäännyt mieleen. Laitamäki sentään erottui joukosta. Toki on voinnut kehittyä, ja varmasti onkin. Mutta ei varmasti ole sellanen pelaaja joka pystyy paikkaamaan Lehtoa. Paikkaisi ehkä Rantalaa enemmänkin. Saukko nyt kuitenkin mielestäni ihan eliittitason pakki tälle sarjatasolle. Joka varmasti on Lehdon kanssa ihan tasoissa, tosin vahvuudet on ehkä aavistuksen erinlaiset.
   
 4. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Toivottavasti olen Jormanaisen kohdalla väärässä, ja näyttää minulle ne kuuluiset närhen munat... Mut muistissa on vain edellisen visiitin tapahtumat...

  Lehdon loukkaantuminen oli kyllä melkeimpä pahinta mitä meille voi tapahtua... Saukko on eliitti pakki tähän sarjaan, mutta kuten Devil yllä sanoi on eri vahvuuksinen pelaaja... Sund ei minua vakuuta, toivottavasti hänkin yllättää minut... Mutten usko että hänestä on edes Rantalaa paikkaamaan... Nyt se ISO, RUMA Venäläis/ Kanukki / Jenkki pakki... :P
  Toivottavasti Laitamäki nopeaa kunnossa...
   
 5. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Harmi kun Pukka ehti karkaamaan Umeåhon .....siinäpä olisi ollut kokemusta ja 0+0 pelaamista.
   
 6. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Olis ollut ihan kelpo vahvistus. Ja kyllä mä itse veikkaan ettei olis ihan kiikareilla vetänyt. :)
   
 7. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Noniin tänään sarjakärki Sapko vastassa. Tärkeistä pisteistä pelataan taas kun Jokipojat, Vantaa ja Keupa hengittää niskaan sarjataulukossa. Sapkon sairastupa pullistelee.. Pulli, Lepaus ja molemmat veskarit ovat sivussa ja maalinsuulla tänään Jere Myllyniemi. Meillä mielestäni Holly olisi vähintäänkin ansainnut paikkansa maalinsuulla tänään.
   
 8. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tähän sama. Hollyllä vähän aikaa viime pelistä, sais tuntumaa ja Ede lepoa.

  Saas nähä mikä on pakki tilanne. Sund oli keskiviikkona pelin alun ihan kusilahkeessa niinku vähä pysty oottamaanki, paransi kyllä peliä loppua kohden. Toittovasti Saukko on vielä mukana, vaikka peli ei vielä Ikosenkaa ihan yhteen menny. Pisteet on tänään tiukassa, keskiviikon alulla ja tasonheitoilla pelin sisällä ei tulla saamaan muutako rumasti käkättimeen. Toittovasti on opittu ja onnistutaan viikonlopulta 4 pistettä kairaamaan.
   
 9. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Mestiksen siirtoraja taitaa olla tänä vuonna 15.2, saapa nähdä vahvistaako sarja kolmonen rosteriaan tulevia playoff pelejä ja menestystä silmällä pitäen.. onko liikkeellä mitään huhuja? Vai mitä mieltä olisiko edes tarvetta? Mielestäni tarvittaisiin pelaaja tulosyksikköön jakamaan pistevastuuta(toivomus) mm. Appelgrenin lisäksi.. laajuutta kokoonpanossa on nyt jormanaisen tulon myötä.
  Onko lehto koko loppukauden sivussa?
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:

  Huhuja en ainakaan ite oo kuullu. Hyökkäykseen on odotettu ja jopa ilmotettu että etsitään maalintekijää Mikulan lähdön jälkeen, kiire tulee jos meinaa sen vielä hommata. Toisaalta nyt junnuissaki on muutama pelaaja jotka voi helposti paikkoa loukkaantumisia, eli tarve ei oo niin välttämätön. Kivahan se aina olis.

  Puolustus sai aika kovan iskun Lehdon loukkaantuessa, ilmotettu viikko sitte että 6-9vk pois. Laitamäki ja Sund on pelannut hyvin. Sund jopa yllätti miten hyvin pelas Ikosen vierellä viikonlopun, TUTO peli meni vielä vähä totutellessa. Ongelma noissa lainoissa on se että ne ei ole omia ja voi häipyä hetkenä minä hyvänsä, toittovasti toimistolla on tuo otettu huomioon ja varmistettu nämä asiat. Ollaan ihmeissään jos Laitamäki kutsutaan takas siirtorajan jälkeen.
   
 11. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Joo....pieni riski taitaa olla olemassa etenkin kun Pukka laitettiin Ruotsiin.

  Ja jos Sport saa itsensä taisteltua jatkoon.
   
 12. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Lainaus:
  Laitamäki ei ole pelannut sekuntiakaan Sportin edustuksessa, vaikka neljä kertaa on päässyt lämmittelemään penkkiä. A-junnujen pudotuspelihaaveet ovat niinikään aikoja sitten kuopattu, joten hyvin todennäköisesti ainakin toinen herroista Laitamäki ja Sund saa pelata loppukauden Hermeksessä... jos tarvetta on. Liigajoukkueethan saa nimetä viisi nuorta pelaajaa, ketkä saa vapaasti liikkua Mestisjoukkueen ja Liigajoukkueen välillä, joten mahdollisesti muitakin stuntteja voi tarpeen tullen olla Sportin A-junnuista luvassa.

  Sportin pitäisi myös parin viikon sisään saada Vauhkosen, Nenosen, Kokkalan ja Vihkon sairastuvalta. Tämä saattaa avata lainakuvioita jonkun hyökkääjän osalta. Ensimmäisenä tulee mieleen Jesse Paukku, joka ei lupaavan alun jälkeen ole saanut konetta käyntiin Liigan puolella.
   
 13. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Toivottavasti ei oo tarvetta enempää ottaa junnu lainoja, sillon kyllä tietää että mennään mehtään ja lujaa jos niillä ruvetaan paikkomaan. Tässä vaiheessa kautta joukkuetta tulis pelkästään vahvistaa, ei ottaa junnuja kokeileen että joko riittäis miehiin.

  Puolustuksessa mielellään pitäisi Laitamäen sekä positiivisesti esiintyneet Sundin loppu kauden nyt kun Lehto loukkaantu. Puolustuksessa ei ole pelaavien pelaajien takana paikkaajia jotka vois tonttinsa hoitaa.

  Hyökkäykseen ei tällä hetkellä ole isompaa tarvetta ja omissa junnuissa on miehiä jotka pystyy paikkaamaan lyhyitä poissaoloja hyvin sekä vetämään alemmissa kentissä. Jos taas Virtanen, Nättinen tai Appeli tippuu pitemmäks aikaa, niin sitte tulee tarvetta jos aikoo taistella top 4 paikoista keväällä. Toivokaamme ettei enempää pitempiä loukkaantumisia tuu ja päästään poffeihin ehjällä rosterilla.
   
 14. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kovin hiljaista on Hermeksen osalta. Tietääköhän ne toimistolla että kohta pitäisi tapahtua jotain. Ei sinänsä yllätä että Hermes on hiljainen, näin se aina menee näiden juttujen kanssa. Sais seura tehdä pienen tiedotteen missä kerrotaan haetaanko ukkoja, ja vähän milläs mielin mennään loppukautta kohden.
   
 15. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Viime Kokkola-lehdestä(8.2.) lainattua: "Leveyttä ehkä kaivataan. Loukkaantumisia voi tulla. Jos sopiva tai sopivia pelaajia osuu vielä kohdalle, otetaan harkintaan. Totuus on kuitenkin se, että markkinat ovat aika tyhjät, urheilujohtaja Pasi Tuukkanen toteaa."

  Hyökkääjää ei välttämättä tarvi, mutta puolustukseen olisi hyvä saada ainakin yks ukko, nyt kun Lehtokin on pitempään sivussa.
   
 16. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hiljasta on joo. Näinköhän mennään tällä miehityksellä tämä kausi, kohta alkaa tuleen kiire jos aiotaan pakkiosastoa täydentää. Kovasti olis tarvetta yhdelle varmalle nollanolla miehelle pakistoon, kiekollisesti ei tarvi olla ihmeellinen kunhan omapää pysyy puhtaana ja se kuuluisa ensimmäinen syöttö osuu omille.

  Olishan se hyvä jos saatais jotain pikku haastattelua tai jotain ulos tuolta. Saattais luoda vähä lisä höpinää tähän kauden loppuun, ehkä saatais katsoja KA nostettua 900 tienoille.

  Sund ja Laitamäki ilmeisesti (?) on loppu kauden, eli pakit menis näin siihen asti että Lehto palaa.

  Ikonen - Sund
  Franssila - Sikstus
  Laitamäki - Rantala
  Koskelo

  Tuossa ei kyllä oo yhtään särkymävaraa. Koskelo ei oo vakuuttanu peleissä missä on päässyt kentälle, eli melkeen Kuntsin laskisin tuohon Koskelon tilalle "varapakiks".
   
  Viimeksi muokattu: 13.02.2017 klo 19.50
 17. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  No pakki tuli... Joukkue on kilpailukykyinen... Eli faneja vietiin 100-0... Et se tulos yksikön mies jäänee tulematta...
   
 18. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hyvä että pakki tuli. Kyllä me tähän hätään tarvitaan enemmän pakkia kuin tulosyksikön hyökkääjää. Riittää että katsoo pistepörssiä niin näkee..

  Minulla on kyllä jonkunlainen käsitys minkälainen pakki saatiin, mutta osaako joku kertoa tarkemmin Antti Kauppilasta?
   
 19. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kaikista joukkueista Hermes on tehnyt tällä kaudella kolmanneksi eniten maaleja ja pistepörssistä löytyy 17 parhaan joukosta 5 Hermeksen pelaajaa. Onko sille tulosyksikön miehelle todella niin kova tarve?
   
 20. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Pakki tuli, vähän erinlainen mitä ite toivoin. Tää on monta kertaa parempiku toinen kuulemani huhu, että Sportin Asta olis tulossa joku uus kokeilija. Joukkue on tällä hetkellä kilpailukykyinen jokaisen Mestisjoukkueen kanssa. Mutta jos mestaruudesta halutaan taistella niin olis sinne hyvä yks kunnon vahvistus saada hyökkäykseenkin, mieluiten ykkösen laitaan Kivisen tilalle. Sekään ei oo pakollinen jos kolmonen alkaa tekeen pisteitä, tällä hetkellähän niillä pyöritys kyllä onnistuu mutta laukauksia ja maaleja toivoisin lisää.
   
 21. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Tuli se "huhuki" todeks. Eli Sund takas Sportiin keskiviikon jälkeen ja Piippo sen tilalle. Eli uus junnukokeilu otetaan kuvioihin, tietääkö joku kukamikähä tuo Piippo on?
   
 22. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Kiekollinen ja hyvin liikkuva. Mestiksestä jos pitäisi johonkin pelaajaan verrata, niin Ikosen Ossi tulisi ensimmäisenä mieleen. Toki hieman huonommalla liikkeellä.
  Hyvän pakin saitte, oli KeuPan ensimmäisellä Mestis-kaudella joukkueen ykköspakki. Olisi kelvannut tännekkin.
   
 23. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  No minulla on omat epäilyni play-offs kiekko ajatellen meidän hyökkäyksen kyvyistä... Ne on eri pelejä ne... Toivon hartaasti olevani väärässä, ja miellelläni olen sitä.... Mutta mielummin jatketaan näillä kun lisää Jormanaisia!!!
   
 24. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Millainen pakki saatiin Antti Kauppilasta?? Se selvinnee parhaiten lähtemällä se tänä iltana paikan päälle toteamaan ;) Olispa taas makiaa, kun väki löytäisi joskus tiensä jäähalliin!
   
 25. tirehtööri12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Nimenomaan pleijarit ovat eri pelejä ja yleensä niissä nousee nämä haalariketjut isoon rooliin niinkuin viime keväänä Kuntsi nosti tasoaan huomattavasti playoffsarjassa jokipoikia vastaan. Odotan sitä samaa tason nostoa tänäkin keväänä alempien kenttien miehiltä.

  Lainaus:
  Ei taida vielä tänään selvitä kun ei ole pelaavassa kokoonpanossa koko ukko :)