Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 04.03.2016 klo 17.07.

 1. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Lainaus:
  Miksi olisin jäähyllä,eihän totuutta voi kieltää :-)

  Sport joutui tosiaan lomille ihan omaa tyhmyyttään,ei pidä kasata joukkuetta täyteen kolmevitosia.
   
 2. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Itse nostaisin esille myös Kokkolan oma Ron Jeremy, eli Jesse Jormanainen. Voi nousta pleijareissa tärkeään roolin. Toinen eräs huomion arvoinen asia on että vaikka lempinimi vihjailee että se on joku muu ruumiinosa joka on iso, niin ainakin omiin silmiin on tarttunut että hänellä on sarjan isoin ja tyylikkäin leuka. (Hymiö)
   
 3. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Sundin olisin nähtyäni pitänyt riemusta kiljuen, itsekin epäilin( ja taas olin väärässä) häntä, mutta oli kelpo pakki...
   
 4. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Onko tietoa miten Edelmannin kävi? Omiin silmiin näytti siltä että hän oli ihan tillin tallin, eli pelaako tällä viikolla/kaudella enää? Mistä korvaaja? Heljanko olisi ainoa vapaana oleva joka olisi todellinen vahvistus, mutta onko mitään mahdollisuutta saada hänet Kokkolaan?
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Pelihän oli muuten ihan ok, eka vajaa kymppi tosi hyvää... Mutta mustelmia pitäisi olla valmis ottamaan, eli jonkun pitäisi mennä myös maalille... Ja ne maalit pitää haluta tehdä, veren maku suussa... Espoo taisteli 100 % sydämellä, meillä ei ihan kaikilta osin ollut näin... Toivotaan että Edelmanin loukkaantuminen kääntyy meille positiiviseksi!
   
 6. Hokifani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frölunda,HIFK,Ilves, Hermes, Joensuun Kiekko-Pojat
  Nyt näyttää Hermeksen kannalta tosi pahalta.. jotenkin näyttää hengettömältä toi pelaaminen, tosin EU puolustaa hyvin ja tekee paikoista maalit.. pitäisköhän Karhulan koettaa vähän sotkee ketjuja että herrat heräis... liian kiveen hakattuja ollu viime viikot nuo pelipaikat.. tosin luulis Playoffien herättävän pelaamaan 110% panoksella. Lauantaina joukkueella alkaa olla jo painetta, joten saas nähdä kenen nuppi kestää :)
   
 7. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  4-4?
   
 8. Hokifani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frölunda,HIFK,Ilves, Hermes, Joensuun Kiekko-Pojat
  No olipa uskomaton erä Hermekseltä.. hienoa ... toivotaan että voitto tulee.. vähän kun parjaa niin heti se lähtee sujumaan :)
   
 9. Hokifani Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Frölunda,HIFK,Ilves, Hermes, Joensuun Kiekko-Pojat
  No perkule tosi hieno venyminen Hermekseltä... jatkoerä voitto ja hyvä henkinen yliote :)
  Varmaan antoi lisä boostia huomiselle.
   
 10. Big Bear Jäsen

  Hyvä Hermes, hieno nousu voittoon. Laittakaahan EU kesälomalle!
   
 11. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Hieno nousu joukkueelta, tänään voitto niin ois vähän helpompaa...Vieras voitto jo helpotti vähän... Minä pidin jo peliä ratkenneena kun ero oli kolme maalia ja sitten kun siirtyivät uudestaan johtoon kolmannessa erässä...
   
 12. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  On tää hyvin erikoinen ottelu sarja kyllä vieraissa voitetaan ja kotona hävitään... No huomenna koti voitto niin....
   
 13. Nick Brophy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo
  Onhan se toisaalta hyvä, että hellitään juuri niitä die hard -faneja, jotka jaksavat matkustaa omiaan kannustamaan. Kaiken kaikkiaan huikean hieno sarja toistaiseksi!
   
 14. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Lainaus:
  Kuka täällä on huutanut Upille kenkää?? Itse vain totesin, että onpa hyvä, että koutsi vaihtuu tämän kauden jälkeen. Kannattaa seurata ja kuunnella vaikka ottelulähetyksiä, niin sieltä aika selkeästi "paljastui" keskustelussa ensi kauden valmentaja. Loistava koutsi tulossa ja olisi saanut tämän kauden pelaajistosta hitusen verran enemmän irti kuin Upi.
   
 15. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Nyt menee sulla aika kunnolla arvailun puolelle. Varmasti olisi tämä kyseinen herra ylivoimaisesti paras vaihtoehto, mutta ei kannata verrata häntä Upiin. Katsokaa sarjataulukkoa, katsokaa miten pelaajat on kehittynyt, katsokaa miten ollaan Espoossa noustu. Ei ole mikään turha kaveri tämä Upi Karhula, vaikken aina tykkää itse.
   
 16. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Lainaus:
  Sorry vain... Ei edes 1% arvaus, vaan faktaa!! Game On!!
   
 17. Magnum-44 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, IFK
  Mutta se siitä... Tämä kausi on kesken ja palataan "Kokkolan Hermes kaudella 2017-2018" Ja edelliseen vielä sen verran, että juuuuuhhh... ei kannata Upiin verrata! Kattellaan... ;)
   
 18. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  En ite tykkää Upista aina, mutta se työ mitä hän on seuralle tehnyt niin ansaitsee suuren kiitoksen! Noustiin Suomisarjassa kärkijengeihin ja sieltä mestikseen ja kahdesti peräkkäin playareihin! Toki nälkä kasvaa menestyksen myötä ja jos miettii kuinka paljon paremmin tälläkin materiaali olisi voinut mennä, esimerkiksi runkosarjan kakkossija olisi ollut täysin mahdollista. Mutta tyytyväisiä pitää olla nelossijaan!

  Jos tämä kaveri jota povataan ensi kauden päävalmentajaksi pitää paikkansa niin olen todella tyytyväinen! Olen monta vuotta jo huutanut häntä Kokkolaan ja nyt se on lähellä ?!?

  Mutta Upille suuri KIITOS jos tämä jää hänen viimeiseksi kaudeksi Kokkolassa!
   
 19. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Hyvä vaan ei loistava oli Hermeksen kausi 16-17
  Nyt sitten odotteleen seuraavaa kautta ja jatkaako UPI valmentajana vai tuleeko uusi isäntä taloon?

  Huhuja uudestakin valmentajasta on täälläkin liikkunut? Kukaan ei vain uskalla sanoa nimeltä JUUJÄRVEÄ ? Sas sitten nähdä kuka on? Ja olipa kuka hyvänsä, toivottavsti julkaistaan ennen kuin sorsajahti alkaa :)
   
 20. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Joo vähä ihmettelen itekki tuota "salailua". Mutta jokainen tyylillään.

  Hieno mutta vuoristoratamainen kausi joka loppu liian aikasin.
   
 21. rasperi75 Jäsen

  Näillä näkymin Upi jatkaa ja me jäädytään puolivälierissä, jos sinne asti mennään.