Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 04.03.2016 klo 17.07.

 1. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Onhan se pelaajille positiivinen asia, mutta tottakai se harmittaa meitä faneja, kun Spora kuppaa aina parhaita miehiä, mutta tilalle ei saada läheskään yhtä hyviä, eikä yhtä usein. No, eipä siinä, Sportilla on loukkaantumishuolia. Ei vaan meilläkään niitä miehiä määräänsä enempää ole, varsinkin puolustukseen tarvisi vahviketta.
   
 2. Nebelwerfer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Juu, tämä selvä asia.

  Mutta eiköhän tämä vaihtokaruselli on kuitenkin ollut aika maltillinen? Tänä vuonna Franssila 2 peliä, ja nyt Appelgren 1 (?) peli. Mutta jo, on nämä yhteystyö kuviot aina vähän monimutkaisia, ja ei välttämätta aina menee ihan kun Strömsöös.
   
 3. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Lainaus:
  Päättäkäähän nyt onko puolustajille tarvetta vai ei.... hyviä pakkeja on vaikea löytää niin kiekossa kuin jalkapallossakin ,hyökkääjiä on maailma pullollaan.
   
 4. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Tosiaan kuten Nebel F totesi ,hyvin maltillista on Sportin "ryöstöt" olleet...kirjoituksia kun lukee saa melkein sen käsityksen,että Sport on kasannut joukkueensa Hermeksen pelaajista : - )
   
 5. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Niin no joo, olisihan se karuselli voinut olla villimpääkin. Nyt vaan harmitti pahemman kerran tuo Appelin homman ajoitus, kun paras mies lähtee juuri kun on taas hyvä hööki päällä sen alakulon jälkeen. Toivottavasti laina jää yhteen peliin.

  Joskus saattaa asioihin reagoida voimakkaasti, mutta meillähän on siihen oikeus ;)
   
 6. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  SAPKO tuli peliin justiin niin kovaa kuin nöyryytetyn joukkueen olettaakin tulevan,
  Edelman ja joukkue kesti rynnistyksen.
  Kolmannessa erässä ratkaistiin peli kahdella nopealla TAHTO maalilla.

  Oliko ne sporttilaiset mukana? Kun en kerennyt kuunteleen pelaaja esittelyä :D
   
 7. Nebelwerfer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Tottakai, näin se menee. Mutta toivottavasti kaikki muuten ok Kokkelbyys!
   
 8. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Nollanolla heittää nyt taas melko paskaa provoa! Kaveri kannustaa potkupalloseuraa jossa pelaa serbejä enemmän ku pöllöliitto sallii! Mutta kun vaasa viha on vaan niin "periaate" että ei voi edes toivoa pelaajien parasta! Sehän on farssi jos Hermeksestä nousee liigaan. Mutta onhan se ihan siistiä olla jääräpää!

  Vaasa on tehny keski-pohjanmaan jääkiekolle enemmän ku mikään muu 40:nen vuoteen! Ja myös Hermes on tästä hyötyny!

  Laitamäki on ollut hyvä, kuten myös Saukko! Appelgren ja Franssila on saanneet nostetta uralle! Mutta Nollanollan mielestä jätkiä ei saa kannustaa eteenpäin, vaan pitäisi tyytyä mestis rooliin, eikä sais tehdä lajista ammattia!

  Kuntopuntarin kärjessä on Hermes, liigassa kuntopuntarin viimisenä on Sport! Hermes EI siis ole voinnut kärsiä! Vai onko?
   
 9. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Johan tuolloin kirjoitin että enemmän tarvetta hyökkääjille, mikä tekstin ymmärryksessä oli niin vaikeaa?? Minusta aika selkeää???

  On hienoa että meidän pelaajat saavat mahdollisuuden näyttää kykyjään liigassa... Saukko on puolustukseen loisto vahvistus, Laitamäkikin menee, vaikka tuo liike nopeus näyttäisi mestikseen olevan vähän siinä ja siinä ajoittain...

  Ps. VAASA VIHA ASUU MEISSÄ SYVÄLLÄ ;D
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2017 klo 04.20
 10. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Hermeksen kuntopuntari sijoitukseen on vaikuttanut huomattavasti enemmän..
  Hermeksen pelaajat &
  Hermeksen valmentajat
  kuin yksikään sportin kenttä pelaaja tai maalivahti.
  Mukava että fanitat Sporttia noin kovasti.
  Kohta on muuten Kippari hallissa KPV vs vIFK peli Sitä odotellessa :D

  En vihaa Vaasalaisia
  En vihaa Sporttia
  En vihaa SPORT Faneja

  En vihaa yleensä yhtään mitään.
  Edes TAXIN odottaminen ei saa minussa kyseistä ilmiötä aikaiseks i:)
   
  Viimeksi muokattu: 15.01.2017 klo 08.15
 11. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Hyvin maltillisia on ollut tämän kauden lainat. Mielestäni hienoa että pelaajat saa mahdollisuuden päästä kokeilemaan liigan puolella ja varmasti siihen ovat pyrkineetkin kun tänne ovat sopimuksen tehnyt.
   
 12. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Onhan tämä "viha" sporttia kohtaan tällä hetkellä tarpeetonta. Sanoisin että kausi on mennyt hyvinkin maltillisesti lainojen suhteen.

  Mutta vi¤¤u että mua kyrpii nämä jääkiekon ystävät jotka mielummin näkee että joku tietty pelaaja pärjää ennemmin kuin oma seura. Henkilökohtaisesti mua ei kiinnosta että saako esim Franssila liigasta sopparin vai ei tämän kauden jälkeen. Haluan että Hermes pärjää, kaikki muu on sitten pelkkää "plussaa" jos pelaajat pääsee täältä kauden jälkeen eteenpäin.

  Iloitkaa te jääkiekon ystävät siitä että pojat saa mahdollisuuksia, mutta älkää syyllistäkö niitä jolle seura on se nr 1.

  Ps. Vitsi että Hermes pelaa hyvin tällä hetkellä. Nyt saa nauttia! :)
   
 13. rasperi75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:

  Tästä asiasta täysin samaa mieltä. Seura on number 1. Aivan sama mitä kauden jälkeen tekee.. Hienoa, että Appelgren pääsi kokeilemaan, mutta tällä hetkellä yks kovimmista Hermeksen maalintekijöistä niin ottaahan se päähän. Hyvin kuitenkin pärjättiin ilmankin.

  Tällä kaudella muutenkin ollut Sportin kanssa ovien käyminen paljon maltillisempaa entä viime kaudella. Mikä on mielestäsi hieno juttu, koska joukkuehenki kärsii, kun ovet käy tiuhaan tahtiin.
   
 14. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hyvin Snoppenilta kirjotettu, vahva sama.

  Tuossa Sportin laina hommassa toinen ihteä häirihtevä asia on tuo joukkuehengen lasku. Onhan se selvä että se vaikuttaa sopimus pelaajiin jos yhteistyöseuralta tulee pelaajia suoraan kokoonpanoon ja ajaa omat miehet katsomoon. Pelaajissa ei oo vikaa ollu, jopa Rinne pelas vähintään tyydyttävällä tasolla.
   
 15. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  @Snoppen Erittäin hyvä kirjotus, eikä siihen ole paljoa lisättävää! Se on mahtavaa että seuralla on faneja. Jotka kulkevat seuran mukana. Itse lukeudun siihen ryhmään, joka tykkää katsoa hienoja pelaajia, ja kasvavia tarinoita. Ja niihin tarinoihin toivoisin että Hermes liittyisi. Mutta sekään ei ole yhtään väärin. Saman rahaa mekin tuodaan. Mutta tottakai ne fanit on "parempia" seuralle jotka pitävät Hermestä nr 1:nä ja vaativat seuralle parasta! Ja asettuvat vastarintaan jos seuraa kokee vääryyttä! Ja se on hienoa.

  Silti, uskon että 99/100 hallilla olevasta toivoo että Hermes pelin voittaa!

  Nyt peli luistaa, ja ei voi oikein kritisoida mitään. Onhan siellä ongelmia, mutta on niin paljon hyvää että ne ongelmat jää niiden taakse. Toivottavasti ei nyt tule sitä "upimaista" tappiokierrettä, joka on valitettavan usein toistunut näiden hyvien jaksojen jälkeen,
   
 16. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Hermeksellä kulkee niin jäällä kuin sen ulkopuolella! Upea tapahtuma tänään laitakylillä! Lisää tälläistä! 10++
   
 17. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hermeksen juutupe kanavalta löytyy haastatteluita ymn tuosta ottelusta. Mahtavaa että tuollanen saatiin aikaan, vaikka kelit tais olla ulkojäätapahtumaan mitä oli. Tärkeän asian puolesta onnistunut tapahtuma, Tamiki mukana niin mikäs siinä.

  RAHKOSEN REILUT VEI JÄNNITYSNÄYTELMÄN | KOKKOLAN HERMES

  Tuosta vielä linkkiä otteluraporttiin, vie Hermeksen kotisivuille.
   
 18. Hope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Alasarjat
 19. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Melko arvattavissa oleva uutinen. Hermes joutui pelaamaan lauantaina loppupelin 4 pakilla, kun Laitamäki sairastelun vuoksi sivussa ja Lehdolla jokin pieni loukki.
   
 20. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  On tulossa kova viikko. Jokaista kynnelle kykenevää tarvitaan.

  Keskiviikkona vastassa TUTO
  perj. Vastassa SAPKO ja
  lauant. JOKIPOJAT

  Enpä tiedä minkälainen dorka näitä pelejä järkkää?
  Noh näillä mennään.

  Totuus on se että HERMES pystyy ja kykenee ottamaan tästä viikosta 9 pistettä.
  Sairas vuoteelle ei soisi kenenkää joutuvan !
   
 21. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Mikä tässä on niinkuin ongelmana? Minusta tuo on ihan hyvin järjestetty. Ylipäätänsä sanoisin että Hermeksen otteluohjelma on parempi nyt kuin todella pitkään aikaan. Tulee tasaisesti koti ja vierasreissuja, ja sitten kun kerta mennään itä-suomeen niin pelataan heti kaks peliä.

  Mielenkiintoista nähdä minkälaisia vahvistuksia tulee. Laituria ja pakkia tuo vielä tarvii
   
 22. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Samoilla linjoilla olen, tuosta laiturista olen vauhkonnut jo niin kauan etten enää ole viitsinyt, kun hulluna jo pitävät... Nyt tarvitsemme vähintään yhden pakinkin... Elämme mielenkiintoisia aikoja...
   
 23. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Itse en hommaisi hyökkääjää lainkaan, kentät ovat hyvässä balanssissa joten en lähtisi niitä turhaan sekoittelemaan. Markkula parantaa kokoajan, ja on joka pelissä mielestäni hyvin pelissä sisällä. Appelgren & Nättinen toimii hyvin, ja Kangas on siihen erittäin hyvä lisä. Wacklin & Huovinen on sellanen pari joka ei ole vielä näyttänyt parastaan, mutta varmasti juonikkuutta löytyy. Huhtalaan voi luottaa mielestäni aina, ja on parantanut todella hyvin. Pystyy pelata 1:ssä keskellä tai 4:ssa laidassa. Aina on varmaa tekemistä. Nyt kun Jormanainen tuli, ja reservissä on Limma ja Kinnunen niin rakentelisin näistä jo olemassa olevista miehistä näille pareille sopivat koostumukset. Kivinen on periaatteessa ainoa jolle en keski sitä järkevintä paikkaa. Periaatteessa on erittäin hyvä missä tahansa ketjussa. Mutta jos laittaa 1:n laittaan, ei ehkä IPK pelistä huolimatta tuo sinne sitä mitä siellä tarvii. Mutta toisaalta saa hyvin hommattua vastustajalle jäähyjä. Voisi pelata 4:ssa mutta sillon ei pääse niin paljon pörrään hyökkäyspäässä ja jää vastustajalta ne rikkomiset välistä. Jos hyökkääjää tulisi sisään, niin sillon Kuntsi tippuis pois. Ja sitte ketjut menis aavistuksen ehkä sekasin?

  Paavilainen - Virtanen - XXX
  Appelgren - Nättinen - Kangas
  Huovinen - Wacklin - Markkula
  Jormanainen - Huhtala - Kivinen

  Kun taas olemassa olevista tekisin:

  Paavilainen - Virtanen - Huovinen
  Appelgren - Nättinen - Kangas
  Kivinen - Wacklin - Markkula
  Jormanainen - Huhtala - Limma/Kuntsi.

  Tosin Kuntsi ei ehkä tuolla laidalla ole ihan parhaimmillaan. Mutta on kuitenkin hyvä rotaatiopelaaja.

  Pakki on pakko hommata. Vaikka kaikki olisivat mukana, niin kolmospari jää todella heikoksi. Ja se voi muodostua jopa ratkasevaksi tekijäksi loppukaudella. Koskelo pelasi ilmeisesti hyvin seinäjoella? Se on hyvä, mutta ei se siltikään voi riittää. Ja Rantala, vaikka onkin selvästi parantanut otteitaan, niin ei ole siinä omassa parissa se joka sitä kannattelee. Kuten esimerkiksi Franssila teki alkukaudella. Nythän Sikstus on tosin aivan samalla tasolla kun meidän 3 muuta kärkipakkia. Joten yhtä pakkia tai jopa kahta ottaisin kovasti kyllä rosteriin.
   
  Viimeksi muokattu: 31.01.2017 klo 01.05
 24. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hyvinkin pitkälle olen kyllä samaa mieltä @devil29 kanssa. Itse näen kuitenkin että Jormanainen on se joka pitää tippua. Ainakin näissä peleissä missä hän on pelannut niin hän ei ole vakuuttanut, ehkä se kuitenkin paranee tuosta vielä? Eniten mua huolestuttaa se että mikäli tulee loukkaantumisia niin siellä rosteri käy nopeasti kapeaksi.

  Mutta mikäli näillä hyökkääjillä mennään loppuun asti niin uskon että tällä joukkueella pärjätään. En tarkoita että siellä olisi yhtään sellaista miestä joka ei kuuluisi tavalla tai toisella pelaavaan kokonpanoon.
   
 25. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Kokeillaankohan Kuntsia pakin paikalla ens pelissä, vai miten paljo noita loukkaantumisia on? Olis mielenkiintosta nähdä vieläkö pärjää edes tasolla menettelevä. Mun mielestä Kuntsi on niitä jotka vois surutta laittaa ylimääräselle paikalle kokoonpanoon jos alkaa täyttä tuleen. Pystyy vetään vähä joka roolia.

  @devil29 miten musta tuntuu että Kuntsin peli on parantunut kun päässy laidalle? Hyökkäys päässä päässyt paremmin irrottelemaan tuota sisäistä pahuuttaan, eli hyvää karvauspeliä yhessä Jormanaisen kanssa. Nyt Huhtala hoitaa tuota alempaa tonttia niin saa vähän enemmän vapauksia. Toki alakerrassa näkyy että aika paljo pelannu keskellä, pieniä merkkaus virheitä, mutta aikaansaavampi laidassa.

  Pakkiahan tuo huutaa. Jos Laitamäki pysyy Kokkolassa tämän kauden niin tarvitaan vain 1. Mutta mitä jos se lähteeki... Puolustus heikkenee aika reilusti koska leveyttä ei ole siellä ollenkaa. Tai sitte vedetään vähä tiukemmalla ja peluutetaan vaan 4 pakkia + Rantala AVlla. :P

  Hyökkääjä olis hyvä lisä, mutta ei pakollinen. Kyllä noilla pitäs jo saada jotain aikaan. Nähtyä parempaa voi odottaa ainaki kolmoselta, ja miksei nelonenki vois parantaa.