Ilmoitukset

Nimimerkki MachoFantastico ei jatka enää joukkueessa. Kun penkkikomennukset ja opastukset eivät nostaneet hänen kirjoitustensa tasoa, ainoaksi vaihtoehdoksi jäi kirjoitusoikeuksien poisto.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin VilleLeino provoilut taukoavat kahdeksi kuukaudeksi. Käyttäjän murheellinen rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki Malkkinen laajentaa viikon ajan sanavarastoaan ennen paluutaan palstalle.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Kimmo Stasi trollaus on palkittu kuukauden pelikiellolla.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Iso Paha ansaitsi itselleen viikon huilitauon HIFK-osion turhasta, sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään.

Nimimerkki Rambokala on saanut viikon pelikiellon keskityttyään NHL-osiossa henkilökohtaiseen hyökkäykseen asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki nahkis on seuraavat kaksi kuukautta vilttiketjussa ja toivottavasti hän tänä aikana opettelee keskustelemaan ilman provosointeja ja flametusta. 

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 04.03.2016 klo 17.07.

 1. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Nojoo eli alko tuleen noita ens kauden pelaaja toiveita ymn tuonne niin aattelin tehdä ens kauden topicin jo nyt. Pistän oman listan pelaajista, + merkki pelaajille joiden toivon jatkavan ja - jos en. Ja älkää vetäkö näitä huhuiks koska pelkästään oma luonnos miltä voisi näyttää.

  MV- : Osasto menee uusiksi kokonaan, turha edes miettiä jatkaako Godla tai Kuusela. Ja Raution en toivo jatkavan

  Pakisto

  Lehto+ : Kolmikosta Ikonen, Franssila ja Lehto, uskoisin että "helpoin" pidettävä. Jos jatkaa tulee saamaan isoa vastuuta alakerrassa.

  Ikonen+: Voi olla vaikea pidettävä, mutta jos mahdollista niin pitäisin ehdottomasti joukkueessa. Franssilan kanssa ehdottomasti kauden viihdyttävimmät (pelottavimmat) pelaajat.

  Rantala+: Nuori kehittyvä pelaaja. Epätasaisuutta pelin sisällä, mutta perusvarmaa peliä. Toiveissa olis että kesänaikana keräis itseluottamuksen tappiin ja alkais kaksinkamppailuja voittamaan koska kokoa kummiski on.

  Bazevics-: Nuori, iso ja pelottava pelaaja. Niin vastustajille kuin omille. Pelinluku heikkoa ja syöttöjen laatu välillä mitä sattuu. Hyvä mies kiekottomana oman maalin edessä ja alivoima kans plussaa.

  Laitamäki+: Nuori kehittyvä kiekollinen pelaaja. Kelpais kauden lainalla tai jopa ostolla. Rahkeet ei riitä Liigaan mutta tänne hyvä kiekollinen pakki.

  Franssila+: Ehdottomasti jatkoon. On röyhkeyttä kovia taklauksia ja laukauksia. Viihdearvo tapissa!

  Huhtanen+: Jokohan SaiPa luopuis pelaajasta. Ei taida vauhti riittää Liigaan, mutta ottaisin mielellään 2-3 pariin tämän kaverin. Ei häikäise hyökkäys suuntaan, mutta omissa rauhallinen kiekon kanssa ja ilman.

  Vittaniemi--: Ulos, pelinluku alempaa tasoa kuin Bazella.

  Hyökkäys

  Appelgren+: Mielelläni pidän ja voi olla että loppukauden loukkaantuminen helpottaa miehen Kokkolassa pitämistä. Raataja joka pelaa aina 100 lasissa eikä luovuta. 2-3 kentän mies, jos saadaan Nättinen pidettyä kans niin siinä on jo aihiota.

  Karvinen+: Hyvää karvausta, oman pään peliä ja rauhallisuutta. Unelma mies 4 kenttään.

  Kuntsi+: Kun tämän miehen hommaa niin tietää että saa hyökkääjän ja pakin yhellä ostolla! Hyvää peliä 4 keskellä, toivoisin että nähtäisiin " Hellsten-Kuntsi-Karvinen " kenttä vielä ens kaudella.

  Koskinen+: Sentteri jonka haluaisin pitää. Kehitty kauden aikana isoja askelia!

  Nättinen+: Alkukaudesta kerkesin jo miettiä että pakkais nyt kamat ja lähtis takas Ranskaan. Hyvin on parantanut peliä ja henkilökohtainen piste ennätys rikkoontunut miesten peleissä, mielellään pitäisin.

  Juntheikki+: Eipä muuta tarvi sanoa kuin että selkeä ykkös sentteri tässä joukkueessa. Pelaa hyvää peliä molempiin päihin, ja on joukkueen kultakypärä. Toivoisin jatkoa mutta saas nähä viekö joku muu.

  Kivilahti+: Sisäisen pistepörssin nro.2. Oli kauan kärjessä mutta nyt Juntheikki mennyt ohi. Alkukaudesta kenttä Westermarck - Huttu - Kivilahti teki tuhojaan.

  Huttu+: Sisäisen pistepörssin nro.3. Ei oo yhtä näkyvä pelaaja ollut kuin Kivilahti - Juntheikki, mutta mielellään pitäisin.

  Kivinen-: Kokkolan oma poika joka jakelee välillä näyttäviä taklauksia. Ei oo paljoa ollut joukkueelle annettavaa, auttamatta liian hidas eikä peliälykään aivan tälle tasolle riitä.

  Hellsten+: Hyvä voimakas yleispelaaja alempiin kenttiin. Toivoisin että saatais pidettyä ja sais paikan 4 kentän laidalta.

  Paavilainen+: "Liian hyvä 4 kenttään". Mies on näyttänyt että kuuluu ylempiin kenttiin, ongelma tiesti ollut tällä kaudella että ylemmät kentät ollut vaan tukossa. Mielellään näkisin Jääskeläisen tilalla poffeissa ja ens kaudella.


  Westermarck-: Hyvä pelaaja tälle tasolle ja on taas syttynyt kun runkosarja alkaa oleen lopuillaan. Jos ens kaudella nähdään niin luultavasti se on kokokauden laina ja riippuu täysin Sportin pelaaja tilanteesta. Voi olla että murtautuu Tikan kanssa ens kaudella jo Sportin kokoonpanoon mutta voi olla että vielä on tekemistä.

  Jääskeläinen-: Suht nopea pörrääjä joka välillä on väläytellyt. Omasta mielestä mies joka ilman isompia näyttöjä vienyt Paavilaisen paikan ylemmistä kentistä koska tätä pelaajaa ei uskalla 4 kentän laitaan laittaa.

  Huovinen-: Erittäin taitava, röyhkeä ja nopea pelaaja. Uskoisin että ens kaudella pelaa jo Ässien mukana.

  Rooba+-: Pitäisin mutta taitaa miehen tie viedä Liigan pienempiin seuroihin pienempään rooliin. Jos Karhula/Eerme kaksikko jatkaa jossain Mestis seurassa voi mahdollisesti seurata heitä. Mestiksessä sais ainakin vastuuta ja uskoisin että on sen tason pelaaja että saa ihan palkkaa tälläkin tasolla, jää nähtäväks ottaako yhen täyden kauden Mestiksessä ja yrittää nousta isomman roolin pelaajaksi vai palaako takas vahnaan rooliin.

  Joku on nyt kyllä pielessäku ei tullutko pari miinus merkkiä... O.o Erittäin todennäköisesti tulee olemaan enemmän vaihtuvuutta ku omissa "toiveissa" on, mutta sepä selviää viimistään enskauden alussa. :D
   
 2. P-67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, KPV, Ässät
  Valmentaja on sitten ensi kaudelle selvä! Itse ainakin sitä mieltä, että hyvä valinta.

  Ma 16:12 KP24 | Päivitetty: Ma 17:02
  Karhula jatkaa Hermeksen valmentajana
  [​IMG]
  Kokkolan Hermes julkisti maanantaina, että toista kautta päävalmentajana toimiva
  Antti Karhula
  jatkaa tehtävissään myös ensi kaudella. Sopimus vuoden mittainen.
  – Olemme erittäin tyytyväisiä siihen, että Antti halusi jatkaa Kokkolassa. Antti on nuori tulevaisuuden valmentaja ja varmasti parhaat vuodet edessä. Kaksi vuotta meillä valmentajana ja tuloksena Suomi-sarjan hopeamitali viime kaudella sekä tänä vuonna runkosarjassa kuudes sija ja play-offit edessä ensimmäisenä Mestiskautena kymmenen vuoden tauon jälkeen on kovia juttuja, Hermeksen urheilutoimenjohtaja

  Pasi Tuukkanen
  kiittelee.
  – Hyvät fiilikset on itselläkin. Vähän on ollut pomppunenkin matka, mutta olen saanut paljon oppia sarjan ja pelaajien myötä. Tuntuu, että on oikeasti pystynyt kehittymään. Täällä on loistavat olosuhteet toimia ja tehdä urheilua, varmasti yksi sarjan parhaista. Oikein hyvillä mielin jatkan tällä tämänkin kauden jälkeen. Miekkaillaan ensiksi nämä pudotuspelit pois ja mietitään sitten jatkoa, Karhula kertoo tyytyväisenä.
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Nojoo. Ei valtava yllätys, ei aiheuta riemun kiljahduksia muttei kyllä oikeen masennakkaan. Upi tuonu viihdyttävän ja hyökkäävän pelitavan tänne, mutta puolustuspää on jäänyt sinne kolmos tai nelos koriin listassa mitä painotetaan. Ja välillä tuo peluutus aiheuttaa ihmetystä, mutta valmentaja tekee niinku näkee parhaaks. Toivoisin suuresti että saa vierelle kakkos valmetajan joka osaa tuon puolustuspään laittaa kuntoon. Onnea Upille, älä petä meitä! :)
   
 4. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Pettymys tässä on se tunne, joten ei jaksa miettiä enään tätä kautta! Uutta matoa koukkuun ja sitä rataa.

  Valmennus on selvä, tai no apurit puuttuu mutta kuitenkin, se vastuunottajan paikka on täytetty.

  Maalivahteja tarvitaan 2 kpl! Ja toivottavasti onnistutaan saamaan heti alkuun joku kova nimi.

  Pakkeja tarvitaan, vaikka olisin valmis kaikesta huolimatta tarjoamaan jatkoa herroille Ikonen, Franssila, Rantala, Lehto ja kaikesta huolimatta Vittaniemelle. Vittaniemi on nuori, ja en usko että nähtiin tälläkaudella parasta osaamista. Kehittyy varmasti vielä paljon.

  Hyökkäys tarvitsee jonku todella kovan sentterin. Siihen laittaisin paljon rahaa. Rekosen tasonen vähintään.

  Jatkoa tarjoaisin seuraaville: Rooba, Jääskeläinen, Kuntsi, Nättinen, Karvinen, Paavilainen, Kivilahti.

  Perustelen nämä nimet sillä, että tekemisestä näki että jokainen haluaa eteenpäin uralla, ja on valmis tekemään askissa töitä. Kivilahti nyt taas on muuten vaan suosikkipelaaja, vaikka välillä näyttää meno melko kamalalta!

  Nuoria, eteenpäin haluavia pelaajia sisään se pari ketjua! Ja mahdollisesti joku ruma vanha hampaaton kanukki joka tarvittaessa syö vastustajan kultakypärän pään irti! Niitä löytyy varmasti Kanadasta, ja vaikka sellanen paljon tänne maksaa tuoda, on sen viihdearvo ja panos kuitenkin vaivan ja rahan arvosta! Yleisö rakastaa persoonia, ja nämä yleensä ovat niitä!

  Nyt vain seura hereille ja tasasesti läpi kevään sopimuksia ulos. Kesällä lomaa ja Heinäkuun lopussa taas lehtien sivuille.

  Nimillä spekuloin myöhemmin, nyt ei ole vielä oikea aika ja mielentila.
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  E. Huovisen kun saisi tuohon devilin listan lisäksi.
  Westermach on vähän siinä siinä, hävisi jotenkin kauden edetessä...
  Potentiaalia ehkä ois...
   
  Viimeksi muokattu: 01.04.2016 klo 13.18
 6. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kovin hiljaista on ollut Hermes rintamalla. Yleensä kuuluu jotain mielenkiintoista mutta nyt ei mitään. Tietääkö @devil29 jotain mielekiintoista jonka hän haluaisi jakaa meidän kanssa? (hymiö)
   
 7. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Ei mitään, ja se on vähän huolestuttavaa. Tuntuu että kukaan ei kaupungilla muista että on Hermes olemassa. Olin jopa keskustelussa yhdessä pöytäseurueessa missä Nibacos oli Tiikereiden jälkeen kovempi puheen aihe kun Hermes. KPV nyt oli ihan omassa kastissa. Mutta sen nyt hyväksyn kun on kesä tulossa.

  Mutta kyllä sitä vähän miettii että joukkue pelas hienon kauden ja hyvät pudotuspelit, tai hyvän sarjan. Mutta sitten kausi loppu ja sen jälkeen ei oikein ole kuulunut mitään.

  Vehmanen hommattiin A:n peräsimeen, se on loistava juttu. Todella tärkeä asia jääkiekolle. Vehmasella on myös suhteita erittäin paljon moneen paikkaan, joten uskon että tämä auttaa junnuja ja jopa ehkä edustusta. Yks sopimus taitaa olla. Eetu Karvisella. Muuten ei oikein ole tietoa mistään, ei edes huhuista.
   
 8. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
 9. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:

  Hieno kausi tosiaan oli, ja pienestä kiinni ettei ois menty pitemmälle... Ja Vehmasen sopimukselle iso peukku, josko nyt saataisiin nostettua taso pykälää ylemmäksi, mm. jo mainittujen suhteiden ansiosta...
  Olisi hyvästä kaudesta huolimatta hyvä seuran yrittää pitää "hypeä/ orastavaa kiekko buumia yllä... Hiljaisuus ei palvele ketään,cei seuraa eikä faneja...Se ei kauheasti vaadi, pientä tiedotetta missä mennään, tyyliin käymme neuvotteluita ensi vuoden rungon kanssa/ mukana n. 10 viime kauden pelaajaa tms.
  Tokihan nyt on tuo paitojen myynti...
   
 10. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Samahan se taisi olla viime kaudellakin Kokkolassa, että hiljaista oli vaikka nousu tuli.. Myös tämän kevään playofftaisoja olisi voinut enemmän "hypettää" ja mainostaa mutta ei.. Saa nähdä ketä urheilutoimi löytää maalinsuulle, godlan poislähtö oli jo tiedettävissä mutta isot saappaat jätti täytettäväksi.. Mielestäni kivilahti ainakin pitäisi hampain kynsin saatava sopimukseen, kuitenkin kauden ehkä paras pelaaja hermeksellä.
  Jäi kyllä vähän kaivelemaan lyhyt kevät, mutta onneksi kohta tulee taas mmkisat niin saa jotain fanitettavaa.
   
 11. Viivaläyssy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä
  SaiPa jätti käyttämättä Huhtasen option eli on tällä hetkellä vapaata riistaa. Rahkeet ei riitä Liigaan, mutta miltäs meno näytti Mestiksessä?

  Jääskeläinen puolestaan palaa todennäköisesti kotikonnuille. Pääsee ensi kaudella rotaatioon ja tullee pelaamaan myös Liigassa. SaiPassa semmoinen 5- ketjun mies. Uskon kuitenkin, että hänelle tullaan antamaan reilusti näyttöpaikkoja Liigassa.
   
 12. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  No joo Huhtanen oli ihan OK minusta( ei ensimmäinen mies viime kauden joukkueen pakeista jonka kiinnittäisin,joskaan ei viho viimeinenkään) Jääkeläinen pelanneen Mestistä, jos ei Kokkolassa, niin Iisalmi on hänen tule osoitteensa...Mutta MINUSTA liigaan on vähän kepposet näytöt...
   
 13. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Huhtanen olis ihan hyvä haku ens kaudelle 2-3 pariin. Tosiaan ei ensimmäinen mutta mukava olis saada pitää vielä Kokkolassa.

  Onko mitään huhuja, näkyny kaupungilla tai kuultu jostain että joku olis jatkamassa vielä? Karvinen luultavasti on jatkamassa, en ainakaan näe syytä miksi ei käytettäis optista.
   
 14. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Hiljaista on ollut kuin kuuluisalla huopatossutehtaalla... Se mikä on ensi kaudella huomion arvoista, on se että,Sportin kasvavasta pelaajabudjetista huolimatta pelaajarinki jää näillä näkymiin edellisen kautta kapeammaksi... Se taas johtaa siihen ettei lainoja saada niin helposti... Toki itselläni ei ole tiedossa sitä jatkuuko yhteistyö Sportin kanssa tulevalla kaudella vai noup...
   
 15. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Eikös kyseessä kuitenkin pitänyt olla "toistaiseksi" voimassaoleva sopimus.....
   
 16. Hiski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ensi viikolla pelaajauutisia. Muun muassa tärkein pelipaikka...
   
 17. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:

  Eikö se ole sama sanoa suoraan jos tietää? Jos se "tieto" on jo levinny niin samakait se on sit huudella! Tai vedellä stetsonista! Itse olen kuullut, muutamista eri lähteistä että 60km päästä tulee kaveri täyttämään kentän alinta paikkaa! Kuten myös sen että pari viimekauden puolustajaa jatkaa! Ja makuasia, mutta kumpi on tärkeempi! Laadukas keskushyökkääjä vai maalivahti? Sillä ne on ne kaks tärkeintä? Ehkä se veskari kuitenkin?
   
 18. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Aika varmasti on tulossa joku tästä ihan läheltä, sen verran monessa eri yhteydessä asia on tullut esille. Itse en sitten tiedä onko se ollenkaan hyvä asia. Tai no, tuo laajuutta rosteriin mutta Godlan korvaajaa tuskin saadan tällä haulla.

  Pakeista veikkaan että Lehto jatkaa, muista en tiedä sitten mitään. Rantalaa puhtaasti veikkaan tässä vaiheessa.

  Hyökkääjistä Karvinen on varmasti yksi ja Kuntsi myös. Eikö Kuntsi tullut Kokkolaan opiskelemaan vai muistanko ihan väärin?

  Onko muuten mitään tietoa kuka on jäämässä Sportissa ilman pelipaikkaa? Sieltä voisi todennäköisesti tulla joku.
   
 19. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:

  Tästä kaverista ei kannata @Snoppen olla huolissaan. Korvaa Godlan enemmän kun hyvin. Hermes olisi jo viimekaudelle halunnut kaverin tänne. Häntä käytiin katsomassa monen monta kertaa. Joten seura tietää erittäin tarkasti mitä on tulossa, JOS siis on kyseessä tämä kaveri. 195cm 91kg on sellaset mitat mistä on hyvä rakentaa. Tyyli on suora kopio eräältä suomalaiselta veskarilta joka torjuu country kaupungissa. Ja varmempi tämä on kun Kalpan haku Godlasta liigaan. Ainakin minun mielestä. Mutta itse pidän tätä parhaana mahdollisena korvaajana. Vähän viilausta tiettyihin juttuihin höylällä kun Friis tekee niin käsissä on samaa tasoa oleva veskari kun tälläkaudella oli. Ja se on ihan varma asia.
   
 20. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Tästä miehestä on huhuttu, ja kehuttukin on kovasti, itse en ole hänen nähnyt pelaavan...
  Tietty tarvitaan hyvä kirittäjä hänelle...

  Miehistä ketkä eivät jatka olen kuullut ettei Juntheikki,Kivinen,Hellsten,Paavilainen,Huttu ja Ikonen jatkaisi... Mut aika näyttää...

  E. Nättistä kuullut ulkomaiden kiehtovan...
   
  Viimeksi muokattu: 21.04.2016 klo 13.21
 21. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Tämä kuulostaa hyvältä. Itsellä mennyt tuo kassari livenä ohi joten en oikeastaan perusta mielipidettäni mihinkään muuhun kuin siihen että itäblokin veskarit ovat aina pienoisia riskejä. Toki tämä kaveri on erittäin tervetullut meikäläisen Hermekseen. Sopii imagoon.

  Tiedottaisivat perkele jo näistä sopimuksista. Odottavan aika on pitkä! (hymiö)
   
 22. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Suosittelisin vieläkin Leevi Laaksoa teidän toiseksi maalivahdiksi. Nuorten Sm-liigan kakkos All-star ja U18-maajoukkueen ykkösveska. Seuraava askel olisi Mestis ja Sportin maalivahtitilanne on sellainen, että Laakso voi ihan hyvin pelata koko kauden siellä ellei molemmat maalivahdit ole jossain vaiheessa samaan aikaan sivussa.

  Pakkejakin on 9, joten luulen, että teille jo tuttu Laitamäki tulee pelaamaan ainakin suurimman osan kaudesta siellä.

  Hyökkääjistä todennäköisesti ainakin Rantamäki on sellainen, jota voitaisiin tarjota Hermeksen käyttöön.
   
 23. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Miks suosittelet hyvää maalivahti lupausta avaamaan luukkua? Mieluummin isolla peliajalla vielä Asm.

  Onko tuo nyt se paljo puhuttu Holly joka olis tulossa? Mielellään kuulisin ihan ensimmäisenä että saatais yks palkkaa saava henkilö toimistolle joka laittais mainonnan kohdilleen. Kun hommataan näitä Rooban ja Godlan kaltaisia "tähtiä" niin pitäs pystyä repiä kaikki hyöty irti koska kauaa ne ei luultavasti täällä pelaa.
   
 24. MrMacmanaman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Pricefield
  Lainaus:
  Uskon, että pärjäisi varsin hyvin jo Mestiksessä ja mikäli Sport suunnittelee hänestä toista pelaavaa maalivahtia kaudelle 17-18, niin ensi kausi Mestiksessä ajaisi häntä tuohon rooliin parhaiten. Jos ei Hermeksessä niin jossain muualla, mutta enpä usko, että tämä Holly on sellainen sateentekijä, ettei Laaksolle löytyisi peliaikaa Kokkolastakin.
   
 25. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Karhulassa taitaa sellanen pieni ongelma olla että ei luota kovin helposti "junnuihin". Godla tarvi kauden lopussa taukoa mutta silti peluutettiin vaikka Rautio pelas hyvin pelaamansa pelit (oliko 2). Toki mahdollista että harrastettais samanlaista tandemia ku viime kauden alussa ja valitaan pelaava maalivahti kun alkaa selviämään kumpi on "heikompi". Mutta aika vahvasti yhden maalivahdin taktiikalla Kokkolassa mentiin.