Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes kaudella 2016–2017

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana saiman, 04.03.2016 klo 17.07.

 1. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Kyllä puhuu Magnum nyt asiaa! Asia on juuri näin.. mutta mistä tieto että upi lähtee kauden päätteeksi? Tosin eihän se yllätys olisi, mutta mistä sellainen tieto?
   
 2. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Hyvin te vedätte! Ollaan sarjassa neljäntenä ja vielä on hyvät mahikset kolmanteen sijaan. En mä ole missään vaiheessa luottanut Upiin 100% mutta en mä viitsi huutaa ihan mitä tahansa tänne kuitenkaan. Lopulta se on pelaajat jotka hallitsee peliä mielin määrin, muttei saa maalia aikaseksi. Pitäiskö se Upi pitää mailasta kiinni niin että pojat saa kiekon maaliin?
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Tähän itellä on kans kova luotto. Nyt ensimmäinen meni liian helposti ja seuraavissa ei paljo pakitkaan auttanu.

  Lainaus:
  Ekasta olen erimieltä. Paikkoja oli, jopa tyhjiä. Markkulaki huito totuttuun tapaan parikertaa kiekosta ja yhesti maalista ohi tyhjästä maalista. Toki pelaaminen lyssähti vähä toiseen erään, mutta Hermes vei peliä ja loi enemmän tilanteita. Ratkasut oli vaan sitte mitä oli.

  Toiseen on selkeet "syypäät". Franssila ja Ikonen. Pelaa sen verran rohkeaa peliä tuolla viivassa. Ja kakkosyv on aika hirveetä kuraa, seisoskelua ja odottelua, harvoin sillä tehään maalia.

  Ite toivon että Upi jää, peluuttaa viihdyttävää lätkää ja se näyttäs vielä toimivanki ihan hyvin.
   
 4. Mvpr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Kummasti täällä huudetaan upia ulos aina kun tulee tappio tai pari. Karhula on hyvä koutsi, katsokaa sarjataulukkoon.
   
 5. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Pistää kyllä välillä hymyilyttämään tämä uskomaton kriittisyys, mitä täällä jotkut harrastaa muutaman heikomman ottelun jälkeen. Jos voittoja tulee, niin yleensä palsta pysyy aika hiljaisena.
   
 6. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Voittoputki aiheuttaa foorumilla hiljaisuuden.. :)
  Sport yhteistyö sais tuoda LAAKSON maalille Hollyn kaveriksi. Edelmannia en halua enää nähdä Hermeksen maalilla.. piste
   
 7. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Yhteistyö on tuomassa Laaksoa Kokkolaan loppukaudeksi, mutta ei Hollyn pariksi. Hollyn nivuset on vissiin sanonut että näillä ei pelata enää tällä kaudella.

  En ymmärrä @nollanolla nyt miksi olet noin katkera tuosta yhdestä pienestä jutusta. Nyt on aika katsoa eteenpäin ja nauttia jääkiekosta! :)
   
 8. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Jaa että sellasta tänään, tai siis eilen. Mies joka huutaa yhteistyönlopetusta hinnalla millä hyvänsä mutta haluaa nyt meidän ykkösen ulos ja junnun tilalle. Näin ne mielipiteet muuttuu. Ja Laakso ei ollut huono, mutta että vaihtais Edeen. :))))

  Ja niinku Snoppen sano, Holly varmaan loppukauden sivussa. Sen verran helposti näytti naksahtavan nivusissa viimepelissä että miehen ihtensä puolesta toivon ettei yritä tälle kaudelle paluuta.
   
 9. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Lainaus:
  Vai pieni juttu?? Katotaan nyt kuinka pieneksi jää?
   
 10. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Jos tässä nyt jotain aivan katastrofaalista tapahtuu niin taitaa kyllä olla parasta että syyttävää sormea suunnataan muualle kuin veskariin joka tappeli pari viikkoa sitten.
   
 11. nollanolla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HERMES & PELICANS & KPV
  Tänään on sitten PAKKOVOITON aika ! Vai onko silläkään mitään väliä, onko kotietu vai ei ?
   
 12. Big Bear Jäsen

  Lainaus:
  Sen te varmaankin saatte, sillä eipä IPK:lla ole enää kahdessa viimeisessä runkosarjan ottelussa suuremmin panosta. Ainakin minut yllättäisi jopa pisteen mukaan raapiminen Kokkolasta.
   
 13. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hermes ollut kirjaimellisesti heikko viime aikoina, toisaalta peli vetänyt sellasta siksakkia tälläkin kaudella että mitä vaan voi odottaa tänään. Jos halutaan omissa käsissä pitää kotietu niin pakko voittaa, puristaako vai osataanko kanavoida tää "jännitys" oikeisiin asioihin.
   
 14. Jumalpaita Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Tulihan se voitto sieltä, vaikka hieman vaikeamman kautta. YV oli tahmeaa, vasta kuudes yritys toi tulosta. Toki IPK:kin on viime aikoina piristynyt paljon, mutta ei se sitä faktaa muuta että jumbo pitäisi pystyä aina kaatamaan ilman kohtuuttomia vaikeuksia. Onneksi nyt tuli kuitenkin voitto täysin pistein, ja Espoo saa minun puolestani voittaa rauhassa viimeisen pelinsä. Tulee aika mielenkiintoiset playoffit niiden kanssa, jos meno on kolmannestakaan siitä mitä viimeksi.
   
 15. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Kuinkahan on loppuuko kausi jo 20.3 vai saadaanko venytettyä 22. päivään asti... Valitettavasti itse en usko että meillä on nyky konttaamisella suuriakaan mahdollisuuksia tuossa sarjassa... Toisaalta jo runkosarjan kotietu oli loppujen lopuksi voitto tälle joukkueelle... Erityis kiitos tästä huippu vahvistuksesta alakertaan!
   
 16. pertteli Jäsen

  Onnittelut 4.sijasta, kova suoritus! Upille hyvä lisä CV:hen, vaikka muutama teikäläisistä on ollut potkuja antamassa.
   
 17. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  SInä se osaat aina olla niin positiivinen.

  Jotenkin salaa toivoinkin, että vastaan tulisi juuri Espoo United. Viime kohtaaminen löi sen verran kipinää, että se antaa varsin herkulliset lähtökohdat ottelusarjaan. Tulis jo äkkiä keskiviikko, niin saatais tämäkin sarja käyntiin!
   
 18. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Itellä vähä sama. Kipinä on sytytetty, leimahtaako ja miten pahasti. :) Varmasti viihdyttävä ja kova sarja tullaan pelaamaan ja eiköhän me kaiveta tuosta vähintään kotiedun turvin jatkopaikka. Kunhan jätkillä pysyy pää sen verran kylmänä ettei ylilyöntejä tuu ja turhat jäähyt saa pois, niin hyvä alkaa tulemaan. Lehdon odotettu paluu koitti eikä se menny yhtään hassummin! Kolmospari kun vielä sais oman pään kuntoon ja lopettais pelleilyn. Nyt on 2 paria tasokasta ja sen jälkeen kyllä taso tipahtaa. Uus "vahvistus" sais alkaa parantamaan ja Laitamäki jos nousee alkukauden tasolle ni voitais huoletta laittaa Rantala istumaan penkin päähän.
   
 19. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Peruspositiivinen luonne... Pääsihän Espoo meidän ihon alle aika käsittänättömän hyvin... Edelman voi ainakin pysyäcaitiossa ettei perseile lisää... Toivon toki että mennään 4-0 jatkoon, mutta pelkään 1-4 voitoin laulukuoroon lähtöä... Eipä ole kauhesti vakuuttanut meidän peli viime aikoina... MUTTA PLAYARIT ON OMAT PELINSÄ TOKI,huomenna kiekko putoaa jäähän... Hallille siis ja kauhea huuto päälle... Pitää varmaan jo tänään käydä hallilla aistimassa joukkueen tunnelmia...
   
 20. keskipohja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Se Spårt joka ei vielä ole olemassakaan.
  Aika kumma paikka tämä HC Hermes....tulevat pelaajat usein arvostellaan pohjasakaksi mutta sitten muualla suorittavat ihan "kivasti".

  Esim Sund jota ei oikein Hermeksessä vissiin arvostettu pelasi nyt hemmetin hyvin liigassa ............
   
 21. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Kerkesinki jo Ihmetellä että mihin oot häipynyt. :))))

  En oo kuullu että kukaan olis Sundia hirveesti moittinu parin pelin jälkeen. En tiedä tiesitkö, mutta Sund tuli heikosta A liiga joukkueesta pelkästään ok statseilla verrattuna omiin pelikavereihin. Odotukset ei voi sellaselle kaverille olla korkeat, kun haetaan Lehdon tuuraajaa. Hyvin kyllä pelas sen jälkeen, ja kumman tahansa (Piippo/Sund) olisin ottanut siirtorajan kohdilla mielummin kuin Laitamäen. Kauppilaa parempaa ei loppukaudeks enään saatu, mutta ehkä siittäki kuoriutuu ens kaudella timanttiiiii kun pääsee pois HC Hermeksestä. ;)
   
 22. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Minäkin ajattelin että onko @keskipohja joutunut jäähylle, näköjään ei.

  Sund tosiaan oli erittäin positiivinen yllätys. Olisin mielelläni pitänyt häntä Hc Hermeksessä. Ens kaudella hänestä voisi hyvinkin tulla todella hyvä mestispakki, liiga voi vielä olla liian iso pala.

  Vitsi että on jännää kun tosipelit alkaa. Nyt saa ja pitää nauttia!
   
 23. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Nyt on hyvä tulla tänne huuteleen ku oma jengi jo kesälomilla...

  Kuten tuossa yllä jo Saiman sanoi nii odotukset eivät voineet olla niin korkealla mutta hyvin kyllä pelasi ja hienoa että pääsi liigassakin kokeilemaan! Tulevaisuuden nimi ja Sport teki aivan oikein kun tekivät jatkosopimuksen hänen kanssaan.
   
 24. The Nikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo, BJR
  Tervehdys. Pudotuspelien ekalla kierroksella vastaan tulee Hermes. Pakko tunnustaa, etten vielä tunne Mestis-joukkueita kovinkaan hyvin. Tästä syystä heitänkin kysymyksiä ilmoille: keitä Hermeksestä kannattaa seurata? Tilastoista löytyy jotain, mutta onko niiden ulkopuolelta jotakin erityisen mielenkiintoista? Onko joukkueessa tulevaisuuden huippunimiä tai onko jollakin erityisen hyvä laukaus jne.?

  Onnea puolivälieriin!
   
 25. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Lainaus:
  Huovinen on usein iloa silmälle. Kiekon kanssa aika maaginen.

  Kangas, kulmissa sellanen härkä että en oo Mestiksessä nähny toista. Kangas Appelgren kaksikon kulmapeliä kannattaa seurata, varsinki sitä miten ne pääsee pois sieltä kulmasta.

  Franssila - Sikstus pari. Ei oo muutama kerta vaan aika usein, että Sikstus ja Franssila hyökkäyksen kärjessä ja hyökkääjät paikkoo viivalla. Tältä parilta voi oottaa mitä vaan ja kumpaan päähän tahansa.

  Erityisen hyviä laukojia ei Hermeksellä ole, syöttäjiä sitäki enemmän. Mistään tulevaisuuden huippunimistä ei varmaan Hermeksen pelaajien kohdalla puhuta, hyviä Mestis miehiä kyllä ja Liigaan kans mahollisuudet kourallisella.