Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 09.04.2014 klo 16.49.

 1. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  devil29 kirjoitti: Kokkolan omista Topi(tehtaalla töissä, riittäiskö aika??) Kivinen voisivat mestistä pelata. Tämän kauden joukkueesta: Korhonen, Rantala, Tomety, Kivilahti, Rajala, Siren, Arkimo. Näistä muutama on jo pelannut eikä kukaan oikeastaan ollut varsinainen "tähti".[/QUOTE]


  Tähän haluaisin lisätä vielä tämän kauden joukkueesta Hellstenin, joka varmasti mahtuisi edustamaan Mestis-Hermestä, jos nousu tulisi. Asenne täyttä rautaa ja työntekomoraali sopisi varmasti ylemmälle sarjatasolle.

  Myös Heiskanen olisi mielestäni hyvä lisä, sitten vaan muutama vahvistus ykköskorin äijiä ja sanoisin että meillähän on taistelukelpoinen joukkue!
   
 2. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Hieno juttu, vielä yksi pakki ja hyökkääjä ja se toinen maalivahti
   
 3. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Kyllä, nuo voisi myös lisätä listaan ehdottomasti. Sitten jos "kotiin" saisi Sammalmaa&Hotakainen niin tulisi tuota paikallista lisää. Ja olisivat ehdottomasti ykköskorin miehiä. Toki nyt toivon että pojat pääsisvät liigaan.

  Vahvistamattomat huhut kertoo että maalivahti kaksikko olisi tässä. Eli pienellä riskillä, näillä mennään.
   
 4. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Kyllä, noilla nimillä olisi jo oikein hyvä runko ja toivon että heitä nähdään Hemeksessä jos nousu tulee Mestikseen! Kaikilla kehityskäyrä ylöspäin, eikä ikäkään paina vielä, urheilullisia äijiä.
  Nyt vaan toivomaan ja kannustamaan menestystä keväälle, ja nousua kauden päätteeksi! Tuntuu, että kokkola olisi valmis siihen!
  Pleijareihin tosiaan huutaisi vielä pakkia mukaan.
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Kädet kyynärpäitä myöden ristiin ettei Kuusela loukkaannu, koska sitten olemme lirissä...
  Olen toki hyvin mielelläni väärässä, mutta nähdyn perusteella
  Nyt sit pitää saada pari PAKKIA ainakin...
   
 6. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Kuulemma ainakin jossain tämänpäivän ruotsinkielisessä lehdessä kerrottu että Holmberg tosiaan on loppukauden toinen veskari.
   
 7. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kotisivuilla/Facebookissa oli jo eilen tiedote siitä että Holmberg pelaa loppukauden edustuksen mukana. Jonas Holmberg sopimukseen (linkki vie Hermeksen kotisivuille)

  Nyt saa sitten tosissaan toivoa että Kuusela pysyy ehjänä. Onhan tämä melkoinen riski, mutta toisaalta ehkä tämä antaa sitten mahdollisuuden hankkia vielä yhden puolustajan?
   
 8. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Toisaalta toivon että Holmberg saa näytön paikan ja näyttää epäilijöille ( lue hemppa73:lle) pitkää nenää ja pelaa unelma pelin
   
 9. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Kyllä. Mikä sen hienompaa kuin nähdä nuoren pelaajan onnistuvan. Holmberg on varmasti kehityskelpoinen kassari, ja mitä olen kuullut niin hän panostaa kiekkoon. Toivotaan parasta eikä murehdita sitä "pahinta". Kyllä tästä hyvä tulee!
   
 10. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Kolme uutta pelaajaa liittyy rinkiin. Kaksi puolustajaa ja yksi keskushyökkääjä. Tuukka Laakso ainakin maanantaihin saakka ja loppukauden Kärppä taustainen puolustaja Juho- Perttu Kyllönen sekä keskushyökkääjä Jaakko Hautamäki joka on Kurikan Ryhdin kasvatti ja viime vuodet Spotin organisaatiossa mukana ollut.

  lisää infoa www.kokkolanhermes.fi
   
 11. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Hautamäen lähtö Kokkolaan on iso menetys Sportin A:lle, mutta erittäin lupaavan sentterin saitte rinkiin. Hautamäen itsensä kannalta mielestäni myös aika järkevä veto lähteä jo tässä vaiheessa miesten sarjaan. Nyt hyvät näytöt ja Suomi-sarjan kannu Kokkolaan, ja ensi kaudella sitten Mestiksessä kehitys toivottavasti jatkuu.

  Mikäs on muuten Hermeksen nykyjohdon talousosaamisen tila, kun paikka Mestiksessä taitaa olla enää nuijankopautusta vaille varmaa? Onko Hermes nykään sellaisissa käsissä, että homma tulee pyörimään vakaasti jatkossakin? Entä Kokkolan jäähallin nykytilanne; onko pintaremonttia tehty tai onko sellaista suunnitteilla?
   
 12. Doug Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Vaasan Sport, Florida Panthers
  Lainaus:
  Ensi kesänä tehdään kaikki korjaustyöt eli valaistuksen, turvakaukalon ja ilmastointiputkien uusiminen. (Lähde: Jäähallin putkiremontti jäihin – Tiikerit hakee poikkeuslupaa lentopallon europeliin | Yle Uutiset | yle.fi linkki vie Ylen uutiseen asiasta)

  Hieno homma että hankintoja on saatu aikaiseksi. Erityisesti puolustajat tulee tarpeeseen kun välillä on pelattu 5 pakilla ja kapteeni Anttilakin on päässyt kokeilemaan pakin roolia.
   
 13. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Hienoa että saatiin rosteriin vähän leveyttä... Tosi iso menetys Tomety... Ja vielä tuo Ollin loukkaantuminen kannustakaa Hermes voittoon, itse en paikalle pääse...
   
 14. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Näin kirjoitin 2.10 ja nyt mielestäni edelliset pelit ovat näyttäneet että en ollu aivan väärässä. Edelliset ottelut näyttävät karu kieltä:

  24.01.2015 Bewe TuusKi - Hermes 5-3
  25.01.2015 Hunters - Hermes 4-1
  31.01.2015 Kokkola Hermes - Red Ducks 1-5
  11.02.2015 Kokkola Hermes - Red Ducks 2-1

  Eihän nuo voi olla pelillisesti kovin onnistuneita pelejä olla. Red Ducks eilisestä ihan pirteästä ja liikkuvasta pelistä huolimatta on sarjassa viimisinä. Kyllä tässä saa varmasti olla jokainen enemmän tai vähemmän huolissaan. Nyt on pää jotenkin jumissa. Ainakin se näyttää siltä. Kyllä pelaajat eilen yllättävän "isosti" tuuletti kun summeri soi. Joten ehkäpä se sitte helpotti vähän tuolla pääkopassa. Mutta kyllä mun mielestä puuttuu vieläkin se pelin ydin, mitä olis tarkotus tehdä sillon kun ei tuo vakio haku onnistu. No pleijarit on vasta ovella, sinääsä ihan sama miten nämä loppupelit menee, kunhan pleijareissa peli alkaa kulkea.
   
 15. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Joo sekavaa peli kyllä näytti olevan, mutta Kuuselan hyvän pelin lisäksi positiivista pelissä oli mielestäni todella hyvin toiminut kakkoskenttä Hellsten-Arkimo-Heiskanen. Hyviä paikkoja loi, eilen niistä tuli yksi maali vaikka enemmänkin olisi voinut tulla. Ketjuja oli näköjään rustattu uuteen kuntoon uusien pelaajien myötä, mutta tämän työteliään kentän Karhula oli löytänyt hyvin.
  Muutamia kyseenalaisia jäähyjä tuli, mutta niin myös tuli hermeksen puolesta tyhmiäkin jäähyjä.. Kiekon menetys ja ei jakseta tehdä hommia vaan koukataan kaveri.. Näihin ei ole varaa kun playoffit pyörähtää käyntiin. Nyt tästä pelistä vaan voittofiilis päälle ja viikonloppua kohti, kotietu olisi hyvä pitää!
   
 16. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Otteluraportti hermeksen sivuilta, erittäin hyvin kirjoitettu, kiitos!
  TERVAINEN SELÄTYS
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2015 klo 13.29
 17. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Kyllä yllättävän vaikealta peli näytti, niinkuin edellisessäkin Ankka pelissä. Kuuselan hyvät torjunnat pitivät pisteet kokkolassa, jotenkin on pelihuumori kateissa. Kotietu ois tarjalla joitain pinnoja pitäis kuitenkin vielä saada. Noh jospa tuo voitto vähän auttais pelihuumorin palautumiseen :) niin ja tosipelithän on vielä edessä että sikäli....
   
  Viimeksi muokattu: 12.02.2015 klo 15.14
 18. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Rantala - Sippola
  Laakso - Korhonen
  Kyllönen - Palm

  Heiskanen - Anttila - Rajala
  Siren - Arkimo - Kivilahti
  Kivinen - Hautamäki - Hellsten
  Tauriainen - Toskala - Kangasniemi

  Mild, Malkamäki, Pakka sitte odottaa tilaisuutta.

  Tällä mennään loppuun asti. Hereille Upi&Uke.
   
 19. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Juuri näin... :) devil29 on asian ytimessä
   
 20. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Tartutaan nyt tähän sen verran että Siren - Arkimo - Kivilahti kenttä oli hyökkäspäässä myrkkyä vastustajalle, muttei sekään oikein hyvä ollut ku todella usein tämän kentän ollessa jäällä soi myös omissa... Sen takia varmaan ollaankin hajotettu, ja nyt Sirenin polvi tuskin kestää täysillä pelaamista joten miestä säästellään play offseja varten..
  Hyvä tästä vielä tulee, tsemppiä pojille ja päät pystyyn!
   
 21. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Huhuh onpa ollut maalikarkelot eilen... Mutta tulihan se Hermekselle vihdoin jatkoaika voitto! Mutta mutta.. Osaako kukaan sanoa mikä oli syynä maalivahti vaihdolle? Eikai vain loukkaantuminen? Nuori holmberg päästänyt aika monta maalia selän taakse, en sitten tiedä miltä peli näyttänyt mutta tulospalvelu näyttää karulta.
   
 22. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Oisko vain ykköskassari vaihdettu pelaamaan ;') , oltiin tappiolla kun Kuusela vaihdettiin maaliin... ja Holmberg maaliin ja voitto...
  Huhuina kuullut et ois nivus mennyt ja kausi paketissa... Ja toinen et ois keskivartalo vaiva/ vamma...Ja pelaisiviimeistään jo ensi viikolla... Jälkimmäinen luotettavammalta lähteeltä....
   
 23. 4ahola Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Päivän Keskipohjanmaa lehdessä kerrottiin, että jotakin sopimatonta mahdollisesti syönyt ja sen takia voimaton olo ja vaihtoon. Tänään ainakin merkitty kokoonpanoon aloittavaksi maalivahdiksi.
   
 24. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Kiitti selvennyksestä
   
 25. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Red Ducksista pelaajia Hermekseen

  Hyökkääjä Mika Halava, puolustaja Simon Nässlin ja maalivahti Sami Koskela tulee tuomaan leveyttä Hermeksen jokaiselle osastolle. Varmasti ihan hyviä vahvistuksia joukkueeseen. Linkki Kiekkopohjalaisen uutiseen.