Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 09.04.2014 klo 16.49.

 1. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Hyvä hermes, hieno voitto keskiviikkona! Vain voitoista pelataan!!
  Ketjukoostumukset näyttivät toimivan todella hyvin:

  1. Halava-Anttila-Rajala (tehokas ykköskenttä, kantaa vastuun pisteistä)
  2. Hellsten-Arkimo-Heiskanen (ykkösen lisäksi yksi parhaista kentistä, Työteliäs molempiin suuntiin, raastava ja luotettava)
  3. Siren-Hautamäki-Kangasniemi (sirenin tähden toimiva, puolustuspäähän uhrautuvuutta pitäisi saada mukaan, todennäköisesti Kivilahti kun tulee hyökkäyspäähän tulee tehoja, joita odotetaan tältä kentältä)
  4. Tauriainen-Toskala-Kivinen (toiminut yhtälö koko kauden, hoitaa hyvin oman ruudun!)

  Leveyttä löytyy mielestäni hyvin, nyt vaan voittoihin jatkoa vkl!!
   
 2. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Se onkin mielenkiintoinen kysymys kuka putoaa pois kokoamista kun Kivilahti palaa kokoonpanoon... Kangasniemi se mielestäni ole... Toskalan pudottaisin ehkä... Kangasniemi keskelle toskalan tilalle tai laitaan ja Tauriainen keskelle...

  Mielestäni päästettiin suotta Pyry mukaan edellisessä pelissä, kun meillä ei ollut mitään hätään kun pelattiin omalla tasolla... Tai oikeastaan ei edes omalla tasolla, pystytään parempaankin... Maali vahtien torjuntojen perusteella olisi luullut et oli tasaisempi matsi... Eiköhän tää oo 3-0 poikki Kokkolassa sunnuntaina...
   
  Viimeksi muokattu: 06.03.2015 klo 20.41
 3. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Saa nähdä miten kentät muodostuu. En usko, että toskalaa laitettaisiin pois, sen verran hyvin on nelonen pelannut nyt. Toivottavasti jatkuu kauden loppuun asti! Mielenkiintoista nähdä, katkeaako sarja tänään. Pyryllä ei ainakaan mitään menetettävää, tulee varmasti kovaa. Viihdyttävä peli tulossa!!
   
 4. Globe Jäsen

  Kivilahti kävi eilen höntsäämässä illalla ja jutteli,että tänään on tarkoitus olla kokoonpanossa.

  Edit:

  Vaan eipä ole.
   
  Viimeksi muokattu: 08.03.2015 klo 13.21
 5. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Noniin eka joukkue joka meni jatkoon. Muut seuraa perässä. Kummasakin kotipelissä eka erä oli loistavaa, jopa dominointia. Toisessa erässä kummassakin pelissä olisi ollut tekemistä II-divari joukkueiden kanssa. Käsittämätöntä että ailahtelee noin paljon.

  Itse poden erittäin vahvaa man crushia Mika Halavaa kohtaan. Ihan sama paljonko toimistolta pitää löytyä rahaa niin keräys kasaan. Tämä mies pitää kiinnittää ensikaudeksi! Aivan maaginen kaveri, ja työmoraali. Vääntää kääntää ja se laukaus! On se kaunista.
   
 6. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Onnea välierä paikasta Hermekselle!! Hienoa duunia ja suoraan kolmella voitolla! Kävi se hermes kerran näiden pelien aikana tappiolla, mutta hienosti kampesi sieltä voittoon, tietää hyvää jatkoa ajatellen.

  Pakko kyllä hehkuttaa myös hermeksen kakkosketjua! Hellsten-Arkimo-Heiskanen. Ei ole vielä pisteitä hirveästi tullut, mutta tuo työmäärä on upeeta katseltavaa katsojalle! Hartiavoimin tekee töitä joukkueelle ja luo paikkoja, mutta nyt ei kyllä tuuria ole yhtään mukana. Jospa se kohta kääntyy.
  Hyvin kuvastaa sekin joukkuepelaamista myös omassa päässä, Hellstenillä pelissä kolme blokkia viivakudeista, mukaan lukien viime hetken uhrautuminen kun pyry pelasi ilman veskaria. Heiskasella myös blokkeja. On se vaan hienoa katsottavaa että jätkät syttyy pelaamaan joukkueelle ja tekee kaikkensa voiton eteen!! Tätä lisää!
   
 7. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Hyökkäys on mukavaa kahtottavaa joka kentällä. Mutta tuo puolustus!?! Varsinki viime pelissä. Pyryku pääsi vastahyökkäykseen ja kiersi maalin, oli koko Hermes viisikko oman maalin edessä ja koko viiva vapaana. Aivan liikaa tilaa ja aikaa aukee nopeissa hyökkäyksissä viivaan. Vähän pelottaa että miten tuollasen viisikko puolustuksenkaa käy, mutta kunha hyökkäys pysyy tällä tasolla ni helpolla ei ainakaan hävitä!

  ed. Ja unohtu Kuuselan valtava osa näihin voittoihin, vaikka 1 helppo meniki. Aivan mahtavaa!
   
 8. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Mikäköhän on hermesken sopimustilanteet ensi kaudeksi? Onko nykyisestä rosterista monta jolla on ensi kaudeksi jo soppari? Toivottavasti saataisiin jo ennen kuin kesäaurinko kerkeää jäät sulattaa kuulla jatkosopimuksista. Saisi hyvää fiilistä näin kannattajan näkökulmasta kesäksi. Tottakai se vaikuttaa tuleeko nousu Mestikseen vai ei, mutta sitä suuremmalla syyllä olisi mukava kuulla jo hyvissä ajoin jatkoista. Jos joukkue ensi kaudella pelaa mestistä, mielestäni seuraavat pelaajat tulisi ehdottomasti kiinnittää rungoksi tästä kaudesta (ja jotka pystyisivät mestistä pelaamaan):
  Rajala
  Anttila (siviilielämän kiireet?)
  Halava
  Kivilahti
  Arkimo
  Hellsten
  Siren
  Rantala
  Sippola
  Korhonen
  Kivinen
  Tomety (loukkaantunut tällä hetkellä)
   
  Viimeksi muokattu: 12.03.2015 klo 09.03
 9. make60 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, Leijonat, Kärpät
  Lainaus:
  Jep oishan tuossa aika lailla hyvä runko tulevalle kaudelle, nähtäväksi jää montako noista sopimusta jatkaa / tai on jo sopimuksessa mainintaa tulevasta kaudesta. Toivotaan että mahdollisimman monella :) Mutta pelataan nää pelit nyt kuitenkin ensin ja katsotaan mitä tuleva kausi tuo tullessaan.
   
 10. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Minä niin mielelläni olisin yhtä mieltä tuosta kulttipelaajan asemaan nousseesta Kivisestä, mutta taitaa olla Mestis Kiviselle liian kova haaste.... Oikein mielelläni olen väärässä TÄSSÄKIN asiassa... Muuten lista oli minustakin kattava
   
 11. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Lainaus:
  Totta puhut.

  Lainaus:
  Joo näin on, toivottavasti hermeksen johdossa ollaan nyt hereillä mahdollisimman nopeasti ainakin näiden kyseisten pelaajien kohdalla. Ja hyvissä ajoin kauden jälkeen. Mutta tosiaan niinkuin sanoit, pelataan ensin pelit ja ollaan huomattavasti viisaampia sitten!
   
 12. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Kuulin että joillakin pelaajilla olisi joku " obtio/ esisopimus" ensi kaudesta jos noustaan... Nimistä ei tietoa... Vares olisi muuten myös ehkä yksi koka voisi olla kokeilun arvoinen, oli juuri ennen loukkaantumista pääsemässä hyvään vireeseen...
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.03.2015 klo 10.19
 13. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
 14. P-67 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes, KPV, Ässät
  Lainaus:
  Vares lopettaa näillä näkymin uransa pitkän loukkaantumishistoriansa takia. Tämä on varma tieto herralta itseltään.
   
  Viimeksi muokannut ylläpidon jäsen: 13.03.2015 klo 10.29
 15. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Sippola ei tule pelaamaan mikäli Mestis on sarjataso. Pelaaja itse todennut tämän.

  Heiskasen pitäisin myös. Ja Tauriaisen jos ei löydy halvemmalla parempaa. Ja epäilen että on ilmanen tällähetkellä, niin tuskin kukaan maksaa että saa pelata?

  Turhaa spekulaatiota, mutta olisi mielenkiintoista tietää minkälaisia nimiä scoutit :) on pyöritellyt mielessä. Itselleni tulee muutama nimi mieleen jotka ovat varteenotettavia ja realistisia:

  - Valtteri Hotakainen
  - Antti Uitto
  - Robert Nyholm
  - Robin Salo
  - Michael Kristof
  - Timo Niemi
  - Henri Sandvik
   
 16. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Kyllä minä näkisin että ehdoton signaus maalivahtiosastolle olisi Kuusela, itse rankkaan kaverin korkeammalle kuin edellisessä viestissä mainitun Timo Niemen.
   
 17. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Näkemys on itselläni sama kun yllä. Kuuselan näkisin mielummin, lähinnä vain kun Niemellä on Kokkolassa perhettä ja on "oma junnu". Vaikka Sportissa ja IFK:ssa pelasikin vanhemmat ikäluokat. Joten tästä syystä näkisin että Niemi saattaisi olla vahvoilla mikäli on itse kiinnostunut tänne tulemaan. Lisäksi Pesonen ei ollut missään nimessä huono sinä aikana kun oli terveenä. Joten kyllä jos kaikki haluaisivat pelata Hermes paidassa mestistä niin joutuu kyllä kovan nimen/nimet vetää yli jos vain yksi otettaisiin. Mutta aika turhaa spekulaatiota. Kun ei tiedetä edes mitä sarjaa pelataan. Tai onko kyseisistä kavereista edes kukaan halukas pelaamaan.
   
 18. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Antti Uitto ehdottomasti Kokkolaan, mikäli miestä itseään vielä Mestis motivoi. Tänään juuri päätti tunteikkaasti pitkän uransa Sportissa, mutta totesi kropan olevan yhä rautaa ja pelihaluja olevan. Uitolla on kyllä täydellinen jääkiekkoilijan työmoraali. Perheellinen kaveri nyt tietysti tuskin ihan ilmaiseksi liikahtaa, mutta 25-30k euroa ykköspakista Mestiksessä nyt tuskin on Kokkolassa mahdottomuus.

  Michal Kristof EHDOTTOMASTI Kokkolaan. Jakelee mestistasolla aivan maagisia syöttöjä paikasta kuin paikasta ja tällä kaudella alkoi jo itsekin osua. On kahtena vuonna peräkkäin pelannut vahvan syksyn, mutta sen jälkeen tahti on hyytynyt. Josko kolmas kerta toden sanoo? Joka tapauksessa erittäni taitava ja hyvin liikkuva sentteri. Tulee tuskin saamaan enää luottoa Vaasassa liigatasolla. Mestiksessä omaa potentiaalin olla koko sarjan pistepörssin ykkösnimi.

  Robin Salo täyttää seuraavaksi vasta 17v ja on Sportin silmäterä, jota tuskin helpolla annetaan edes lainalle Kokkolaan. Salolla on 2-vuotinen sopimus Sportiin.

  E: Kokkolan oma poika Miko Malkamäki saattaa myös olla potentiaalinen vahvistus - mikäli nyt yleensä ensi kaudellakaan pelaa. Mies loukkaantui syksyllä Pitsiturnauksessa ja sapattikauden jäljiltä tiet liigajäillä lienevät hänelle aikalailla tukossa, valitettavasti. Myös Antti Uiton monivuotinen pakkikaveri Jussi Heikkinen voisi olla Hermeksen saatavilla. Nämä kun kiinnitätte niin väitän, että Hermes on heittämällä Mestiksen kärkikahinoissa samantien.
   
  Viimeksi muokattu: 13.03.2015 klo 00.24
 19. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Tässä ajattelin lähinnä juurikin lainaa, tyyliin Kalapudas & Puljujärvi Hokkiin. Käsittääkseni kaveri on kuitenkin todella lahjakas, ja voi jo ihan hyvin pelata ensikaudella ihan täyden liigakauden. Ja toivottavasti näin tekeekin. Mutta jos halutaan vastuuta antaa ja tarvii kokemusta miestenpeleistä niin tänne vain. Mikäs on Vaasan toisen hyvän juniorilupauksen Vähäkankaan tilanne? Onko mahdotonta päästä edustukseen? Muistaakseni on samaa ikäluokkaa Salon kanssa. Uitto pelasi Hermeksessä n. 10v sitten, joten ainakin suurinpiirtein on kaupunki tuttu.
   
 20. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Tää on just tämän fanina olemisen suola, itse taas ottaisin Niemen ja Pesosen kuin Kuuselan... Tauriainen ja Heiskanen toki myös... Edellä olevassa listassa on kyllä minulle hyvin kelpaavia nimiä... Sammalmaa kelpaisi myös, kuten tietenkin myös Malkamäki, jolle Liigaan ensi kaudeksi pääsy voi olla lujilla.... Ellei sit ulkomaille suuntaa tai sitten tee Mestikseen sopimusta aluksi jouluun ja sitten yritystä liigaan uudelleen... Mikä tietty huono jos häipyy kun ratkaisu pelit alkaa....

  e: Vareksen lopetus kyllä ikävä juttu... Resursseja olisin ollut minusta
   
 21. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Siinäpä se vähän onkin, kun Salolle varmasti haetaan (jos kaikki menee nappiin) mahdollisimman paljon liigapelejä jo ensi kaudella, koska hän on poikkeuksellisen lahjakas kaveri. Lähtökohtaisesti kuitenkin A:n pelaaja, missä tarvitaan toki muitakin parhaimpia junnuja, vaikka mestispelit toki enemmän kehittävätkin. Sportin A:lla on kuitenkin pieni kasvojenpesun paikka yrittää vaihteeksi pudotuspeleihin pääsyä, joten aivan kaikkia junnuja ei voida lähteä Hermekselle lainaamaankaan, vaikka yhteistyötä varmasti tällä saralla tehdäänkin enemmän kuin mielellään. Ei se silti täysin poissuljettua ole, etteikö Salo ja Vähäkangas voisi Kokkolassa piipahtaa, mutta sitten taas toisaalta tuollaiset parin ottelun lainat eivät ole välttämättä Hermeksenkään etu.

  'Yli-ikäistyvät' junnut Tommi Tikka ja Jesse Rantamäki ovat myös sellaisia nimiä, joita voidaan Hermeksessä nähdä lainalla. Tikka pelasi keväällä tovin Peliitoissa, ja tehot ovat yllättävän kovat.
   
 22. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Tässä vaiheessa vielä turha laittaa näitä juttuja tänne, mutta pakko laittaa nyt kun muut tekee sitä! :) Eli jos mestistä pelataan haluaisin että nykyisestä rosterista jatkaa:
  - Arkimo
  - Kivilahti
  - Tauriainen
  - Anttila
  - Halava
  - Korhonen
  - Sippola
  - Tomety
  - Rantala
  - Nässlin
  - Hellsten
  - Sirén
  - Kuusela

  Rajala ei saa jatkosopparia mikäli pelataan mestiksessä.

  Uusia naamoja pitäisi sitten löytää jostain ja jotain tällaista voisi ajatella:

  - Miika Wiikman
  - Mika Koivisto
  - Antti Uitto
  - Michal Kristof
  - Saku Mäenalanen (ykköshankinta)
  - Christoffer Seppelin
  - Valtteri Hotakainen
  - Miko Malkamäki
  - Christian Silfver

  Näillä mennään ja noustaan liigaan vuonna 2018! (hymiö)

  EDIT: Poistettu i Sakun sukunimestä.
   
 23. Droppen12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, persoonat
  Täytyy kyllä nostaa hattua Hermeksen Youtube-kanavalle. Todella ammattimaisesti tehtyjä ennakoita ja maalikoosteet on erinomaisia. Haastattelijat lienee jotain opiskelijatyttöjä mutta yllättävän hyvin hekin leiviskänsä hoitaa. Tsemppiä Hermekselle välieriin!
   
 24. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  En itse näe mitään estettä sille eitteikö Hermes kuuluisi Mestikseen. Sportin lähdettyä Kokkola olisi hyvä saada takaisin kartalle, Sportin tammikuisessa videossa Kummola puhui noususta ja kertoi Kokkolan olevan ykkösvaihtoehtoja (tämänhän kaikki jo tiesivätkin) ja, että max. parin vuoden sisällä Mestikseen.
  Hermeksessä tällä hetkellä pelaavista en tunne muita, kuin Kuuselan, Halavan ja Nässlinin. Kaikki ovat kelpo pelureita Mestikseen. Tuosta spekulaatiolistasta ainakin Kristof olisi hyvä hankinta, samoin Uitto. Kokemusta todella löytyy Mestiksestä. Miko Malkamäkeäkään ei kannata sulkea pois. Miehen kausi meni täysin pipariksi loukkaantumisen takia ja, jos tervehtyy siitä niin totutteleminen Liiga vauhtiin vie kyllä paljon aikaa. Jos Mestiksessä pelaatte niin varmasti olisi hyvä hankinta, mikäli mies on kunnossa
  Lainaus:
  Olen kiinnittänyt samaan huomiota. Todella laadukasta toimintaa mediassa ja siihen kannattaa olla tyytyväinen. Päihittää monen Liigaseuran.
   
 25. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Itseasiassa taitaa tämä Maria Nisula olla Ylen hommissa! Mutta tiedän mitä tarkoitat. Kukaan ei ole seppä syntyessään.