Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 09.04.2014 klo 16.49.

 1. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Mielenkiintonen peli tulossa Kokkolassa. Tärkee peli jotta säilyy kotietu. Ilmeisesti paha paikka vastustajille tuo tulitikkukaukalo jossa Bewe pelaa kotona.

  Hermeksellä kapteeni Anttila vielä sivussa ja muutoksia alemmissa kentissä, kun Siren ja Kivinen vaihto paikkoja.
  Anttilan poissaolo näkyy varsinki alotuksissa ja karvaus pelissä, vaikka ei Tauriainen huonosti oo paikannukkaan. Tuosta Sirenin siirrosta 4 kenttään voi olla montaa mieltä, mutta ehkä Kivisellä haettu sitä miestä maalille joka aiheuttaa maskia ja huitoo kiekot ripareista sisään. Ite en kyllä nää Sireniä 4 kentän miehenä enkä Kivistä tulos ketjussa mutta katotaan.

  ed. Onko jollain tietoo mikä pitää kapteenia sivussa, loukkaantuminen vai sairaus?
   
 2. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Anttilan kohdalla on huhut sairastumisesta perheenlisäykseen. Mikä sitten on totta ja mikä ei, sillä ei varmaan ole väliä? Luultavasti ei ihan pienestä syystä ole pois. Mutta ainakaan kukaan ei ole huhuillut että olisi loukkaantunut.
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Eipä sillä väliä yhen pelin suhteen, mutta lähinnä sitä hain että onko tulossa seuraavissa peleissä vai loppuun asti pois. :) Tärkeimpiä pelaajia joka peli tilanteessa, pelattiin sitte yv, av tai tasalla.
   
 4. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Anttilalla kuulema Angiinan oireita ja tuo perhelisäyskin on ajankohtaista.. Siren puolestaan teloi itseensä entistä enemmän Tuusulassa ja näin ollen varmaan melkoisissa kivuissa pelaa tänään nelosessa! Hatunnoston paikka hienolle miehelle joka antaa kaikkensa joukkueen puolesta, toivottavasti herättää muunkin joukkueen taistelemaan 110% lasissa, muuten voi käydä huonosti tänään...
   
 5. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Tällä kommentilla pitäisi saada vuoden jatkoaika kommentti. Ylivoimasesti paras pelaaja kentällä. Pelaa joukkueelle, taistelee eikä päätä huimaa. Pistää myös kiekkoa reppuun! Ottaa Loyalsin huomioon. Ja on mielestäni tällähetkellä joukkueen tärkein yksittäinen pelaaja.

  Olin tuttuni kanssa tänään pelissä, ja hän kiinnitti huomiota erääseen asiaan. Minkä takia Loyals ei huuda/laula kannusta kun n. Kerran erässä? Vertasi esimerkiksi Ruotsiin jossa möykkälää pidetään koko ottelun ajan? Toki iso iso peukku lähti, mutta ihmetteli vain. Ja kun aloin seuraamaan niin juuri näin se menee, väitän että jos siellä olis mekkalaa 60min niin tuulipukukansa(myös minä) lähtisi mukaan kannustukseen. Ja hallista saataisiin todella ärsyttävä paikka vastustajalle. Joten, volumet ylös, ei näitä pelejä ole enään ku muutama jäljellä!!
   
 6. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  En tiedä paljonko sinne toiselle puolelle kuuluu, tai mitä kuuntelet pelin aikana. Mutta kyllä sieltä useammin lähtee jotain huutoja kuin kerran erässä. Sinne saa kyllä ihan vapaasti tulla mukaan auttamaan, olisi jopa suotavaa että saisimme lisää porukkaa mukaan. Erittäin kehityskelpoinen juttu sanoisin.

  Kannattajatoiminta on erittäin hankalaa vain kehittää kun porukka ilmestyy vain peliin. Pelin aikana on todella vaikeeta keksiä jotain "uutta", siksi huudot tulee vähän samalla tavalla kuin kuuntelisi jotain vanhaa levyä.

  Mutta arvoisa Devil, seuraavassa pelissä laitat niitä käsiä yhteen niin hyvä tulee. Ei tarvitse hävetä mitään! :)
   
 7. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Halavalta hieno peli ja hienosti tuuletettu loyassia kohtaan!
  Mutta mistä lie olet saannu päähäsi että kannustetaan vain kerran erän aikana? Tänään olin aivan ääni käheänä pelin jälkeen.. Se on tietenki eri asia että aina ei kaikki edes kuulu sinne toiselle puolelle, ja tällä määrällä n.30-40 on vaikea saadan mitään pidempää kannustusta aikaseksi.. Jos kaikki n.70 jota siellä tänäänki olisi ryhtyisi mukaan hommaan niin olisi jo melkoinen show pystyssä hallilla! Helppo verrata ruotsiin ku siellä monta tuhatta laulaa kuoroon ja ei huomaa mitään jos 100 jätkää ottaa vähän happea, täällä kaikkien on kuitenki oltava mukana että kuuluu laulut/huudot.. Olisi loistava pohja lähteä kehittämään tätä kunnon meiningiksi mutta tarvittaisiin lisää porukkaa, ja juuri kuten Snoppen kirjoitti niin pitäisi saada porukkaa kasaan myös otteluiden ulkopuolella, ei siellä pelin aikana voi paljoa uutta alkaa harjoittelemaan...
  Mutta tänään oli mielestäni hyvä tunnelma hallilla!
   
 8. Doug Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Vaasan Sport, Florida Panthers
  Pakko sanoa näin istumakatsomon vakinaisena, että kyllä ne Loyalsin huudatukset kuuluu hienosti koko halliin ja tulee tosiaan useammin kuin kerran erässä. :) Kättä yhteen vaan kaikki!
   
 9. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Tosiaan viestin ei ollut missään nimessä tarkoitus olla negatiivinen. Se mitä tunnelma mitä tulee halliin on loistava, mutta nälkä kasvaa kevään huumassa. Ja kun Joensuussa tuntuu keulivan(hymiö) ku on yli tuhat katsojaa pelissä. Totta on että ryhmä on varmasti pieni siihen että voisi sopia mitään, mutta keksitte varmasti jonkin keinon. Loistavaa toimintaa ja ens pelissä huudatte vastustajan valmentajan jakauksen uuteen uskoon.
   
 10. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Joensuussa 10 jätkää huutamassa ja 20 rumpua jotka paukkuu, voiko verrata meidän toimintaan? Toki meki voidaan parantaa ja toivottavasti vielä paraneekin tällä kaudella! :)
   
 11. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ehdottomasti tervetullut tällainen keskustelu. Seuratoimintaa tulee kehittää monella eri tavalla ja kannattajatoiminta on yksi asia. Pleijareissa on ollut helpompaa kun porukkaa on tullut hyvin paikalle. Runkosarjassa sai aina mennä hallille pieni pelko puserossa montako sinne tulee, onneksi toiminta on pysynyt kasassa vaikka seuralla on mennyt vähän heikommin.

  On ollut kiva huomata että ihmiset lähtee nyt mukaan pitämään mökää. Jos pelit jatkuu uskon että tunnelma senkuin paranee.
   
 12. -Jonne- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokipojat
  Lainaus:
  Joensuussa ollaan eletty vaikeaa aikaa, joka luonnollisesti tappoi fanitoimintaakin, mutta voima on tullut näytettyä varmasti riittävän monesti. Joensuussa tunnelma perustuu koko hallin elävyyteen, kun peleissä on panosta ja pelaamisella on jokin merkitys. Nykyisellään, näissä sarjoissa, kriittistä ja asiantuntevaa joensuulaisyleisöä on vaikea saada innostumaan. Siitä huolimatta pieni ja sitkeä ryhmä kannustaa läpi tämänkin sukelluksen ja on mm. reissanut länsi-suomea myöten Suomi-Sarjan playoffeissa keskellä viikkoa (n.650km sivunsa) tänä keväänä. Kuinka moni hardcore fanittaja suorittaa samaa tässä mutasarjassa?

  Orastavaa kevättä on tosin nyt havaittavissa ja jos finaalissa tavataan, niin Mehtimäen ainutlaatuista tunnelmaa kannattaa lähteä nuuhkaisemaan- jos vain tupaan saadaan riittävästi väkeä, kun halli ei mikään lato kuitenkaan ole..

  Meille ei vittuilla.

  Ja jos ei kuva riitä, niin ääntä. Oi noita hetkiä.
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2015 klo 00.44
 13. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Tänään Joensuun Mehtimäellä oli kunnioitettavat 1106 katsojaa ja kuvaavaa oli, kun Satakunta otti aikalisän, niin koko aikalisän ajan koko hallin yleisö taputti sille. Muutenkin kannustus alkaa samaan hienon tunnelma ja väitän, että tänään se oli parempaa kuin monessa Liigan runko sarjan matsissa(TPS-Pelicans yms.)!
   
 14. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Hieno meininki Hermes!! Elintärkeä voitto eilen, kotietu säilyi! Huomenna kova haaste, mutta niinkuin päävalmentaja Karhula sanoi, siellä on nyt pari kertaa käyty opettelemassa.
  Hieno taistelu kolmanteen erään äijiltä. Tasalukemissa lähettiin kolmanteen ja sieltä joukkue taisteli voittoon! Upeeta!
  Hienoja ja tärkeitä maaleja, Halava, Kivilahti, Siren. Pieniä kenttä muutoksia oli, kakkonen pysyi ennallaan mikä oli todella hyvä, Hellsten-Arkimo-Heiskanen pystynyt nollaamaan hienosti vastustajan kärkiäijät. Loistava kenttä. Taas paljon maalipaikkoja ja hyvää hyökkäyspään pelaamista, Hellstenillä hyvää kiekonsuojaamista, taklauksia ja blokkeja, Arkimolta hyvää oman pään peliä. Vielä kun olisi vähän tuuriakin mukana niin kyllä verkko heiluisi, tämä kenttä jos joku sen ansaitsisi! Olisi upeeta nähdä tämän kentän toimia myös sarjatasoa ylempänä, sillä työnteko maistuu ja asennetta on (unohtamatta faktaa, että nämä jätkät voisivat hyvin pelata mestistä).
  Huomenna sitten tärkeät pelit, Bewe selkä seinää vasten, Hermeksen oltava kova ja tarkka. Pieni kaukalo on vaikea, mutta usko näihin jätkiin on kova!
  Jo finaalipaikka olisi erittäin kova suoritus ja varmasti kokkolalaisille tervetullut, mutta pelataan nyt ensin!

  AI ETTÄ on hienoa aikaa tämä kevät!!!
   
 15. Globe Jäsen

  Loistavaa Hermes! Hienoa Loyals ja koko yleisö, joka eli hienosti pelissä mukana, mahtava tunnelma, ootte parhaita! Ja niinhän se on mielestäni, että rummut eivät kuulu jääkiekko -otteluun, lentopallo on erikseen.
  Vielä kun saadaan kriittiset gloryhunterit ja lisää satunnaiskatsojia messiin niin yleisömäärä alkaa helposti numerolla 2. Eilenkin todellinen ym. yli tuhat.
  Heja, heja, heja Hermes, Hermes HT är dom bästa..
   
  Viimeksi muokattu: 18.03.2015 klo 13.13
 16. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Meinasin etten viitsi reagoida tähän mitenkään, mut etkö oikeasti ymmärtänyt? Ja montako peliä Kyseiseltä pelimieheltä näit ennen Hermekseen tuloa? :D :D

  PS. On ollut ollut Hermeksen paras yksittäinen pelaaja minustakin ;)
   
 17. BrDead Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lainaus:
  Ei kymmenen jätkän tahdissa pitämiseen vielä rumpua tarvita. Sitten kun jengiä alkaa olla yli sata, niin yksi rumpu voi olla paikallaan.
   
 18. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Juurikin näin, tätä tarkoitin! Monella paikkakunnalla se kannattaminen on rumpujen paukuttamista. Mutta Kokkolassa ollaan kyllä samalla linjalla että ei tule rumpua ennen kun meitä on yli sata janaria kannatajakatsomossa!
   
  Viimeksi muokattu: 19.03.2015 klo 17.04
 19. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Iso peli Hermeksellä tänään.. Todennäköisesti jo finaaliin selviytyminen tietäisi Mestikseen nousua, joten peukkuja. Toivottavasti matkaan on päässyt kannustajia.
   
 20. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Iso sama! Go Härmes, Go! Lupaan tulla katsomaan väh. Yhden runkosarjapelin ensi kaudella, jos nousette ja kun nöyryytätte Kuulapää Ikan TuToa! Tsemppiä!!!
   
 21. Globe Jäsen

  Jeeeesss! Hyvä Hermes ! Mestis kutsuu !

  Lainaus:
  Sitten Sportin paita päälle niin tunnistetaan. :)
   
 22. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Onnea vaan finaalipaikasta. Kaikkea hyvää niihin peleihin ja muistakaa kannustaa omianne!
   
 23. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Loistavaa Hermes! Nyt vaan täyttä höyryä kohti mestaruutta, kova sarja tulossa! Toivottavasti tämä joukkue nousee Mestikseen, runko olisi jo kohdillaan. Toivottavasti asia selviää mahdollisimman pian ja saadaan lukea jatkosopimuksista ennen kesää! Näin saadaan seuraajille ja kannattajille kesäksi puhuttavaa ja fiilisteltävää! HYVÄ HERMES!!
   
 24. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Noniin taistelu jatkuu vielä!! Mitään ei olla vielä ratkaistu. Maalivahti pelissä oltiin selviä kakkosia tänään, Jokipoikien maalivahti onnistui tänään täydellisesti. Taktisesti ollaan jäljessä.

  Onnistujista tänään täytyy kyllä nostaa esiin ehdottomasti Antti Hellsten. Tämä voimalaituri tänäänkin: raastoi, taklasi, riisti kiekkoja, teki hartia voimin töitä, rakensi paikkoja ketjukavereille, blokkasi kiekkoja... Niin arvokasta työtä joukkueen eteen. Yhteen vaihtoon kaksi blokattua viivavetoa, oli hieno kuulla kun yleisö syttyi raikuvia suosion osoituksiin! Tämä kaveri on ehdottomasti hermeksen kiinnitettävä ensi kaudeksi!! (Toivottavasti Mestikseen, koska tämä kaveri sinne kuuluu). Ei paistattele ehkä tehopisteillä joka ilta, mutta on niin kova ja arvokas pelaaja joukkueelle!!

  Myös kapteeni Anttila oli mukava nähdä kokoonpanossa. Rajala teki omaa juttuunsa, hyvää sellaista, mutta rupesiko kuorma tuntumaan jaloissa..? Saada nähdä kivisen tuomion taklauksesta...
   
  Viimeksi muokattu: 26.03.2015 klo 23.24
 25. McTorso Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Onneksi olkoon Mestis-paikasta Hermes! Lähes kokonaan on jäänyt minun osaltani entisen kovan kilpakumppanin seuraaminen viime vuosina. Ensi kaudella siihen tulee muutos Mestikseen nousunne myötä, mahtavaa!