Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 09.04.2014 klo 16.49.

 1. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Lainaus:
  Hyviä vahvistuksia varmasti, ainakin Halava. Saapa nähdä miten kentät nyt pyörähtää.. Eilen tuli rökälevoitto, ainakin maalihanat ovat auki ja meininki hyvä jatkoa ajatellessa.
   
 2. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  No nyt! Ainakin yritetään. Se on hienoa. Ja ehkäpä tämä näyttää myös yhteistyökumppaneille että ylös on halua. Ja pelaamalla. Toivottavasti talous kuitenkin on kunnossa. Ja haluan uskoa siihen. Tosin se ei ole halun asia. No toimisto tekee töitä. Ja kilpailua tulee, joten ainakin pitää kaikkien pelata tosissaan jos meinaa mahtua kokoonpanoon. Toivottavasti Halavaa ei otettu siksi että Siren olisi loppukauden sivussa.

  Halava(Right) - Anttila - Rajala
  Kivilahti - Arkimo - Hellsten
  Heiskanen - Hautamäki - Siren(Kivinen)
  Tauriainen - Toskala - Kivinen(Pakka)

  Korhonen - Sippola
  Rantala - Kyllönen
  Nässlin - Laakso(Palm)

  Näin saataisiin Kangasniemi, Mild, Palm A:n mukaan. Isoa roolia ja paljon peliaikaa joka varmasti kehittäisi enemmän kun todennäköinen penkitys kun playoffit alkaa. Tuntuu karulta laittaa omia pois. Mutta uskon että palvelee jatkoa ajatellen enemmän. Loistava veto mun mielestä.
   
 3. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Noni, pääsee vihdoin kirjoittelemaan omia kirjoituksia tänne palstalle.

  Omasta mielestä pakistoon ja maalivahti osastollehan se suurin tarve oliki. Palmilla tulee turhan usein kiire omissa ja sitte laitetaan kiekko minne sattuu ja harvoin se on omille tupsahtanu. Välillä näyttää siltä että itseluottamus tulee takas, mutta seuraavassa pelissä jo saattaa antaa kunnon hasardeja vastustajan lapaan...

  Ite oon puoli peliä nähny holmbergilta ja aika epävarmaa oli, tosin en viime peliä nähny missä ainaki kävi maalissa. Paha sanoo oliko joukkueelle ns tarpeellinen hankinta, mutta saapa peliaikaa nykyistä paremmin.

  Ja tosiaan A sta hakeen peli aikaa, sitä ei kummiskaan tämän hetkisessä joukkueessa tuu kovin paljoo kovin monelle junnulle ilman loukkaantumisia. Ne tosin sais jo tälle kaudelle pikku hiljaa riittää...
   
 4. Mahika7 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Kokkolan Hermes vahvisti kotisivuillaan kolmikon loppukauden kattavat sopimukset : Hermes vahvistuu kolmella uudella pelaajalla ( linkki vie Hermeksen kotisivuille)
  Alkaa olemaan kova nippu kasassa ja nyt pitää toivota ettei tiputa heti ensimmäisellä kieroksella :D

  E: Niin ja pelaahan Laakson Tuukkaki täällä loppukauden!
   
 5. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Jaaha... Halava... Kyllä täytyy sanoa että kiinnostus uutisen myötä laski... Taitava Halava on, mut jos tasapaino on kuin saapasmaan jalkapalloilijalla.... En tykkää... No ehkä lunastaa paikkansa vielä sydämessäni... Yllätys et tuli vahvistuksia vielä... Luulin et näillä mennään... Nässlin tervetullut lisä pakkeihin... Hö ny Holmberg jäi kolmos veskariksi... Toivoin et ois päässyt näyttämään mulle pitkä nenää onnistumisen muodos...
   
 6. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Noniin hauska nähdä miten lähtee pyörimään homma! Nyt vaan pelisysteemi kuntoon ja hyvä meininki päälle! Toivottavasti uudet äijät on kans vahvistuksia muutenkin kun paperilla! Hyvältä vaikuttaa ja toivotaan et ukot menee päätyyn asti!! Kunnon koitos tulossa varmasti ensi lauantaina, kun kooveella kuitenkin paljon pelissä vielä. Sillon varmaa uudet ukot kokoonpanossa.
   
 7. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Onko kenelläkään tietoo Pakasta? Purki sopimuksen, mutta onko muualle sopparia vai onko pelaamatta? Ei taia pystyä enää jääkiekkoliiton alaisissa sarjoissa pelata vai mitä sarjoja tuo siirtoraja koskee?
   
 8. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Luulisi että koska aloite sopimuksen purulle tuli nimenomaan Pakalta itseltä luulisi että olisi uusi osoite selvillä? Ikk? Jopa vaihdos Red Ducks? Virallisis siirto sivuis ei oo mainintaa? Olisi Iiro leveyttä tuonut, mut jos terveys tilanne hyvä, olisi peli aika ollut kortilla kyllä...

  e. Eipä löydy seuraavaa seuraa...
   
  Viimeksi muokattu: 18.02.2015 klo 08.05
 9. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  Iiron ura jatkuu naapurikylän IK Kronanissa. Varmasti miehen kannalta hyvä ratkaisu.
   
 10. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Tämä selvä. Joo Halavan tulo ja jos Siren vielä palaa kuntoon niin peli aikaa ei luultavasti oo luvassa. Ja ite ainaki mielummin Kangasniemee peluuttaisin 3-4 kentässäku Pakkaa, vaikka Kangasniemellä mahdollisuus pelata A ssa.
   
 11. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Tämmöset kentät mä väsäilin( edellyttäen että Siren on pelikunnossa ja kun/silloin kun on,) pakkiparit kuten edellä...Toskala 13 hyökkääjä...

  Siren-Anttila-Rajala
  Heiskanen- Hautamäki-Halava
  Kivilahti-Arkimo- Hellsten
  Kangasniemi-Tauriainen-Kivinen
   
 12. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Sen verran on sisäpiiritietoa ;) että Upi ei peluuta Tauriaista keskellä. Ei ole tarpeeksi hyvä puolustamaan. Oma mielipiteeni on että ei ole kyllä Toskalakaan. Mutta näin Upi on ihan itse kertonut ja omin korvin asian kuullut. Ja käsittääkseni nyt nämä A:ssa ikänsä puolesta kykenevät menevät sinne. A:lla mahdollisuus pelata vielä itsensä ylöspäin myös. Tähän ei ole varmuutta, vaan ihan huhupuheita.
   
 13. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Olettaen että Siren ei pelaa niin haluaisin nähdä tällaisen koostumuksen:
  Heiskanen - Anttila - Rajala (toimii jo varsin hyvin)
  Halava - Arkimo - Kivilahti (Kivilahti menee muuten "hukkaan")
  Mild - Hautamäki - Kangasniemi (treeneissä näytti toimivan todella hyvin, nuoruuden innolla mennään!!)
  Kivinen - Tauriainen - Hellsten (hyviä puolustamaan)
  Toskala 13-hyökkääjä. Ei tuo oikeastaan mitään hyviä asioita joukkueeseen. Ainoa syy miksi saa pelata on minun mielestä kasvatti status.

  Pakit:
  Sippola - Rantala
  Laakso - Korhonen
  Nässlin - Kyllönen

  Kuusela
  Koskela.

  Kyllä tällä rosterilla pitäisi pystyä haastamaan ihan kenet tahansa tässä sarjassa. Toivottavasti ketjut saadaan nopeasti toimimaan.Toivottavasti tää on meidän kevät!
   
 14. Old Tom Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Lainaus:
  Onko Niklas Sirén taas loukkaantunut? Jos näin on tapahtunut niin täytyy sanoa, että käsittämättömän paljon hänelle tapahtunut loukkaantumisia urallaan. KooKoon ajoilta jäi lähinnä mieleen, että hän oli vähän väliä loukkaantuneena. Pelasi KooKoossa neljä kautta ottelumäärillä 26+29+24+9 eli jokaisena kautena oli suunnilleen lähes puolet peleistä loukkaantuneena. Pelannut ainoan täyden kauden SaPKossa 2009-10.
   
 15. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Halava sanoi ennakkohaastattelussa että "alkukaudesta otettu Rajalan kans välillä yhteen, ja nyt vedetään samassa ketjussa." Joten eiköhän se sitten ole Topi siinä keskellä. Juutuubista kattoin tuon haastattelun.
   
 16. fezr0 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Pittsburgh Penguins
  Lainaus:
  Polven kanssa siellä on taas häikkää, pelaa mitä luultavimmin loppukauden tärkeät pelit puudutettuna.

  Oikeastaan tämä loukkaantumiskierre on saanut alkunsa jo HPK:n A-junioreista, kun playoff- ottelun alkulämmittelyssä luistin jäi railoon ja nilkka vääntyi pahasti. Tämän jälkeen jokaisella kaudella on ollut jotain ja kuitenkin Siren aina ollut todella hurja reenaamaan itsensä aina takaisin kuntoon, onko lepo jäänyt sitten kuitenkin liian vähiin.

  Joka tapauksessa koostaan huolimatta pelityyli on aina ollut rohkea ja ennakkoluuloton josta tulee nostaa hattua erittäin paljon, ei sinne kentälle kannata varsinkaan pienemmällä koolla lähteä pelkäämään.
   
 17. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  Hermeksellä Halavan saapumisen myötä nousukykyinen porukka kasassa. Hermeksen pahin vastustaja lienee enää joukkue itse. Jos tuon orkesterin saa yhteiseen nuottiin laulamaan, niin ei sitä pysäytä mikään (paitsi Jokipojat ja FPS...)
   
 18. adidasler Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vauhdikas ja hyökkäysvoittoinen taitokiekko.
  Lainaus:
  Paperilla ei pelejä edelleenkään voiteta. Hermekseltä mahdollisesti pisteet vievien joukkueiden listaan voidaan laittaa vielä tälläkin päivämäärällä jokainen sarjan joukkue, eikä tarvitse puhua edes yllätyksistä. :)
   
 19. Kuubextra Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes
  Lainaus:
  Tähän kyllä vahva sama, että pitää ihan näin erikseen tulla nyökyttelemään.

  Huomisen matsia ei kyllä yhtään malttaisi enää odottaa :)
   
 20. Snoppen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Ei pysty sanoin kuvailemaan miten kovasti toivon että tämä olisi meidän kevät. Tässä ollaan nyt menty yli kymmen vuotta ilman että kunnollisia mahdollisuuksia voittaa jotain "hienoa". Jokainen joukkue joka pääsee pleijareihin voivat voittaa ihan kenet tahansa, siitä on turha edes keskustella. Mutta kuten Uljas tuossa jo kirjoitti niin Hermeksen suurin "vastustaja" on ehdottomasti joukkue itse, ainakin ensimmäisellä kierroksella. Vaikka on tietty pelko perseessä niin onhan tämä hienoa aikaa!
   
 21. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Nojoo olis viiminen runkosarja ottelu takana. Aika murhaava tuo meidän 1.kenttä Halava Anttila Rajala. Parin harjotuksen jälkeen peli kulkee noin ni mitä se on parin pelin päästä? Mielenkiinnolla ootetaan miten tuon kentän kuviot alkaa pyöriin. Arkimo ja Heiskanen selvis ilmeisesti suht vähällä noista tööteistä, tai ainaki pelin pelas loppuun. Hyvää peliä koko joukkueelta. Tosin eka maali olis Rantala voinu ainaki yrittää pelata 2-1 senä eikä lähtee karvaan kiekkoo laidasta mutta eipä siellä Korhonen tai Arkimokaa ollu paikallaan. Toisessa mies seiso kauan yksin maalilla, vaikka Kuusela sen imaski mailalla sisään ettei ihan puhtaita papereita muillekkaan voi antaa.

  Oonko muuten ainut tässä asiassa, ku alkanu näyttään ettei kivinen enää kerkee taklaamaan.? Varsinki viime peleissä, ei oo kerenny taklaamaan oikeestaan muitaku pakkeja jotka on oman maalin takana seisovin jaloin ja just levittäny kiekon... Ei mikään varsinaisen nopee tiesti oo ollu mutta kiihtyvyyshän sillä on ollu ihan ok, tuntuu ettei sekään enää riitä.

  Hyvillä mielin ootetaan tulevia pudotuspelejä joihin päästään JHT n kohtaamisen, toittovasti kaatamisen jälkeen.
   
 22. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Hyvää peliä koko joukkueelta! Koovee murjottu jäänrakoon ja samalla lähetetty karsintoihin. Kieltämättä todella kova lenkki tuo ykköskenttä ja mielestäni kakkoskenttä toimii myös todella hyvin (Hellsten-Arkimo-Heiskanen). Tämä kenttä tekee kyllä hartiavoimin töitä ja tullut myös onnistumisia! Toivottavasti pojat ei loukanneet tööteistä, koska en haluaisi nähdä että tämä kenttä hajotetaan. Kolmoskenttä suoriutui ihan ok eilisestä, mutta fakta taitaa olla että tästä kentästä tippuu Kangasniemi ja/tai Mild kokoonpanosta, kun Siren ja Kivilahti tulee takaisin.
  Hyvää esitystä ollut, vielä yksi merkitsemättön runkosarjapeli jäljellä ennen tosipelejä, mitä varmasti Kokkolassa on odotettu. Toivottavasti virassa pelissä pojat pysyy kunnossa eikä tule mitään ylilyöntejä.
   
 23. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Jos/kun Mestikseen nousette niin ottakaa ykköspakiksi moninkertainen mestismestari Antti Uitto. Ei tule ainakaan Sportissa jatkamaan ja tuskin tulee muuallekaan liigasopimusta saamaan. On ollut silti liigassakin yllättävän terävänä silloin harvoin kun on päässyt pelaamaan. Uitto pelaa riittävän kovaa ja on Mestiksessä hyvä myös hyökkäyspäässä. Olisi mielestäni kova haku Hermekseltä. Sitä en sitten tiedä mitkä ovat Uiton suunnitelmat jatkosta, että nappaako Mestis enää, onko lähdössä ulkomaille vai lopettaako. Mitään taantumista pelaamisen tasossa ei kuitenkaan ole tapahtunut, ettäkö siksi pitäisi lopettaa.
   
 24. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  No niin se ois runkosarjan viimeinen kierros, illalla on keskiviikon "tanssipari" tiedossa.Itsellä ei ole väliksi kuka sieltä tulee vastaan, eihän ne meille kumminkaan pärjää... ;') Siinä mielessä tylsää kun finaalin voittaja on jo selvillä :D
   
 25. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Kuuselaa ilmeisesti leputetaan kun ei ole edes joukkueen mukana? Eihän se voi olla että taas olis yks vahti loukkaantunu, eihän?!? Ja kakkonen kokonaisuudessa pois. Toittovasti tarkotuksellista lepuutusta ja An miehille samalla kokemusta miesten peleistä... Tuskin koko kenttä samaan aikaan tipahtaa lasaretille..