Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kokkolan Hermes 2014–2015

Viestiketju osiossa 'Hermes' , aloittajana nollanolla, 09.04.2014 klo 16.49.

 1. VaaRPsto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Onnea Mestis-paikasta Hermekselle myös minun puolestani. Toivottavasti menestystä löytyy sielläkin.
   
 2. Julius Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Lainaus:
  Mä lähen mukaan.
  Onnea Hermes, Onnea Goggola. Aivan Mahtavaa!
   
 3. Valdin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Onnea!

  Hermes kuuluu Mestikseen ja on hetken päästä yksi sarjan suurista.
   
 4. SPORTTIKOTKA Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Myös täältä vilpittömät onnittelut vanhalla tappelukaverillemme. Tervetuloa yhteistyöseuraksemme!?
   
 5. magnum37 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sport
  Onnittelut Kokkolaan Mestikseen paluusta, vaikka ilmeisesti erityisesti Hermes-kannattajien tunnelmat ovat kaukana juhlallisesta.. Itseltäni ei kuitenkaan heru pätkääkään ymmärrystä kivien potkimiselle ja puheille sarjapaikasta kieltäytymisestä. Se miten systeemi toimii, on ollut Kokkolassakin tiedossa jo pitkään. Olisin enemmänkin iloinen ja kiitollinen siitä, että seura on saatu siihen malliin, että nyt on mahdollisuudet lähteä pitkäjänteisesti kehittämään paikallista jääkiekkoa Mestiksessä, joka on kuitenkin iso askel ammattimaisempaan toimintaan Suomi-sarjaan verrattuna.
   
 6. moonshainrider Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Entisen pääkaupunkiseudun oma joukkue
  Onnittelut nousuun! Onpa kivoja muistoja menneistä kohtaamisista ja harmitti todella kun Hermes joutui lopettamaan. Harjoitusottelu olisi kiva nähdä.
   
 7. Globe Jäsen

  Lainaus:
  Itsekin ihmettelen kommentteja, joissa ei haluta nousta ylemmäs Mestikseen, toiseksi korkein sarjataso kuitenkin ja kyllähän perinteikkäällä ja eteenpäin pyrkivällä seuralla pitää olla tavoitteitta kehittää organisaatiota ja toimintaa aina vaan parempaan, paikalle ei saa jäädä makaamaan.
  Vaasalaiset eivät näköjään ole Hermestä kommenteista ja tsemppauksesta päätellen unholaan päästäneet, se lämmittää mieltä. :)

  SPORTTIKOTKA:n kommenttin yhteistyöstä oma mielipide, ettei yhteistyö tässä tapauksessa huono ajatus ole. Kaupunkien läheinen sijainti puoltaa asiaa melko lailla ja ainahan yhteistyö kannattaa jos / kun molemmat saavat jotain, kuten tässä tapauksessa varmaan asia olisi.
   
 8. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Itellä vähä ristiriitaset tunteet tuosta. Suurin kysymysmerkki omat junnut, kuinka moni oikeesti sieltä pystyy lähivuosina nouseen mestis tasolle? Jos johto on sitä mieltä että nyt ollaan sillä tasolla joka osa alueella, niin sopii mulle.

  Jonku sortin yhteistyö on kohillaan mutta senki pitää olla vähästä. En halua mitään sellasta että parin viikon välein vaihtuu kokoonpanot, vaan esim pari nuorta pelaajaa hakeen peli aikaa ja koko kaudeksi. Tämäki toisaalta kusee omien junnujen niskaan mutta toivotaan että siellä pelaajat nostavat omaa tasoaan jotta pystyvät kamppailemaan paikoista joukkueessa.
   
 9. JoKP Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kabinettiurheilua vastustavat joukkueet
  Kabinettinostosta pitäisi kieltäytyä, saataisiin joku roti näihin saunakerhon hommiin. Periaatteessa olisi kiva, jos kukaan ei nousisi, sitten vasta Pirkka&kumppanit kusessa olisivat "mestiksensä" kanssa,
   
 10. -jaka- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  taistelevat asennejoukkueet
  Itse ainakin innoissani Mestis asiasta!!! Hieno homma jätkille, jotka pelasivat hyvän kauden! Nyt vaan uutisia jatkosoppareista!
   
 11. Pat_LaFontaine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan ylpeydet, punavalkoiset & Voittamaton Vaasa
  Laitetaas tännekin. Väkelä ja Westermarck meiltä teille toistaiseksi.
  Saitte kyllä loistavan puolustajan riveihinne.
   
 12. hemppa73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan hermes, ja alasarjan symppikset
  Lainaus:
  Eipä kauhean suurta kirjoitus tulvaa aiheuttanut tämä uutinen...
  Itse olen tyytyväinen Väkelän siirtymiseen Hermeksen riveihin ainakin toistaiseksi... Ne pelit Hermes-Sport peliä lukuunottamatta ovat olleet häneltä tosi hyviä...
  Tämä westermarch on sitten vähän oudompi... Pelasi Pitsis jonkun pelin(?) ja oli ok...
  Mutta ilmeisesti pelimies hänkin(?)

  Itse näen tilanteen niin että, yksi puolustaja pitäisi rosteriin saada lisää vielä, jos tulee loukkaantumisia tms. pahimmassa tapauksessa sekä Sportille että Hermekselle samaan aikaan... Joten silloin ei sieltäkään apuja...
   
  Viimeksi muokattu: 25.08.2015 klo 12.47
 13. muuttohaukka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport, Wasa Royals
  Westermarck on hyväkokoinen ja hyvällä asenteella vetävä nuorukainen, tulevaisuudessa alempien ketjujen liigapeluri, mutta vielä ei taso riitä. Sai viime kaudella Peliitoissa ihan hyvin tulostakin aikaan (25, 6+8=14), joten kelpo pelaaja Mestikseen. Väkelään ette tule pettymään.
   
 14. saiman Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kokkolan Hermes, Ilves
  Väkelään ollaan kerran jo keretty pettymään, toittovasti syy oli se että pelas "omia" vastaan. Yhtään Sportin liiga harkka peliä en oo kahtonu joten paha sanoo mitään kummempaa. Toittovasti onnistuu. Mutta niinku hemppa jo totes, pitää saada omia ukkoja lisää ettei tarvi lainojen varassa keinua.

  Väärässä ketjussahan tämä on mutta menkööt täällä.
   
 15. mendieta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Carlo Grünnin ja Juhani Tammisen FB-päivitykset
  Väkelässä on hyvä aihio peruspuolustajaksi Liigassa. Oletan, että saa/joutuu huseeraamaan paljon kiekon kanssa Hermeksessä. Tämä on kehittymisen kannalta hyvä asia, mutta pahaa pelkään, että esitykset voivat olla huteria.

  Westermarck ei omissa papereissa omaa kovinkaan suurta potentiaalia. Toivottavasti on Hermekselle kuitenkin hyötyä. Ominaisuudet on ihan ok kunnossa. Mitään ei vain tunnu (Liiga-peleissä) tapahtuvan.
   
 16. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Hieman offtopicin puolelle tämä ehkä menee, mutta katselin tuossa äsken Hermeksen rosteria ja bongasin sieltä melkoisen tutun sukunimen Malkamäki. Kysymykseni kuuluukin, onko Topi kenties jotain sukua Lukon Mikolle(veli/serkku/pikkuserkku) vai sukua ylipäätään?
   
 17. Klokoski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Panthers, Jets
  Lainaus:
  Serkkuja ovat keskenään. Topista piti tulla lahjakas puolustaja liigakartalle,mutta vuodet rauman juniorijoukkueissa ei mennyt odotetulla tavalla ja palasi Kokkolaan.
   
 18. Mechalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Detroit Red Wings, Idän ihme, Honka
  Lainaus:
  Tuota arvelinkin että jotain juuria löytyy. Huomasin myös salibandypuolella SPV:n paidassa viilettävän Miikan ja olen miettinyt hänenkin yhteyksiään Mikon suuntaan.
   
 19. Franto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hermes
  Lainaus:
  No eihän vieläkään ole liian myöhäistä. Vuosimallia 95, joten hyvin on aikaa vielä vaikka mihin. Vaikuttaa lahjakkaalta pelaajalta ja murtautuminen Mestiksen vakiokalustoon pitäisi olla ihan realistista lähivuosina.
   
 20. Sundomstå Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Jesse on varmasti kova vahvistus Hermekselle. Korvaa tulevalla kaudella Sportissa Gröndahlin tai Laakson, jos vähänkin on aihetta.
  Linkki HPK-peliin, jossa Jesse vie muuan Juuse Sarosta sumpille ajassa 1:30…

  HPK Vs. Vaasan Sport - YouTube
   
 21. Hanssonni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Kärpät, ja Jokerit
  Lainaus:
  Odotin nyt vähän kahville viemistä.. mutta kahvit jäi keittämättä ja kahvien sijaan röyhkeä nousu maalille ja kiekko talteen, ei siittä mitään pois.

  Mutta kysymys kuuluu, miten Hermes pelasi eilen kun tuli 7-6 kuokkaan jatkoajalla Keupalta?
  Siellä oltiin turvallisessa 3-0 johdossa ensimmäisen erän jälkeen, mutta sitten alkoi Keupan pojat latomaan lättyä pussiin oikeen urakalla, 4 kaappia alle 6:teen minuuttiin.

  Miten Ullberg nappasi kiekkoja räpylään eilen..? Paljon on maaleja päästetty harkkakaudella, mutta ihan hyvin niitä tehty myös.

  Joku joka matsia seurasi niin olisi mukava kuulla miltä se näytti paikanpäältä se matsi.
   
 22. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Voidaanko ihan aluksi harjoitella täällä kirjoittamaan oikean otsikon alle?
   
 23. Hanssonni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Capitals, Kärpät, ja Jokerit
  Lainaus:
  Harjoittelua se ei vaadi, vaan huolellisuutta.

  Omaa huolimattomuuttani en katsonut otsikon vuosilukua vaan jatkoin siittä mihin muut olivat jääneet. Pyydän anteeksi jos tämä nyt niin kovasti haittaa!
   
 24. devil29 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  pikkuseurat
  Lainaus:
  Ei henkilökohtaista, vaan ylipäätänsä tämä koko keskustelu onnistuttu laittamaan tänne. Luonnollista että jatketaan. Joten en viitannut nyt tässä sinun viestiin.