nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Jokohan olisi aika avata tuleva kausi? Edelinen meni päin persettä, monilta osin.
Mutta nyt on taas uuden kauen alla uudet aatokset.
Toivottavasti markkinointi ei "levittele" niitä "mennnään Mestikseen" lakanoita & puheita. Tämmönen toive olis mulla.

Uutisia valmennuksesta ym. Siitähän se sitten lähtisi käyntiin.
 
Lehmät ovat märehtiväisiä ja ihmiset erehtyväisiä.

Reppis

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes
Joo, se nyt ainakin on nähty, että siitä on lähinnä haittaa kun markkinoi Hermestä tulevana mestisjoukkueena. Nyt toppia hommaan ja perusasiat kuntoon ensin!
 
Hermes HT e dom bästa!
Heja heja heja Hermes!

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Tunnelma tiivistyy, valmentaja on valittu, nimi julkaistaan Toukokuussa ja nythän on Toukokuu joten jännitystä on ilmassa. Joukkue aloittaa harjoittelun maanantaina 5.5
 
Lehmät ovat märehtiväisiä ja ihmiset erehtyväisiä.

Akilles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
Poimittua Hermeksen kotisivuilta:

"Kokkolan Hermes tiedottaa maanantaina uudesta päävalmentajasta ja tulevan kauden suunnitelmista sekä tavoitteista maanantaina 5.5 kello 15.00 jäähallin VIP - Tilassa. Tilaisuuden aiheena myös Kokkolalainen kilpajääkiekko ja uusi kehitystyöryhmä sen ympärillä. Paikalla tilaisuudessa myös Juniori Hermes valmennuspäällikkö sekä tulevat A ja B kilpajoukkueiden vastuuvalmentajat.

Tapahtuma on avoin, eli tervetuloa!"


Saas nähä mitä sieltä tulee!
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Viime kauden pettymyksestä on päästy yli ja katse on tulevaisuudessa! Mielenkiintoisia nimiä pyörii valmentajahuhuissa. Ilmeisesti on tehty päätös kuka tulee, ja henkilökohtaisesti olen todella iloinen tästä tulevasta valmentajasta. Pelaajana tämä uusi valmentaja aiheutti ainakin allekirjoittaneelle aina harmaita hiuksia. Seura mistä valmentaja tulee on minun mielestä hieno organisaatio, toivottavasti saadaan sieltä Kokkolaan jotain pelaajia. Jotenkin uskon että molemmilla seuroilla on samankaltaisia tavoitteita tuleville vuosille. :)

Olisi niin kiva laittaa nimiä tänne, mutta.. Maanantaina tulee virallinen tieto!
 
Viimeksi muokattu:
Aloitteellinen, aktiivinen, rohkea

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Nyt on selvinnyt kuka on Hermeksen uusi valmentaja. Antti Karhula siirtyy KooKoon a-junnuista Hermeksen edustusjoukkueen päävalmentajaksi. Uskon itse että Antti on hyvä haku tähän tilanteeseen. Valmentajana kokematon, mutta luonne on varmasti sellainen että hän haluaa kehittää itsensä valmentajana.

Osaako joku palstaveli tai sisko kertoa hänestä enemmän?

https://www.facebook.com/kokkolanhermes?fref=ts (linkki vie Hermeksen facebook sivuille)
 
Aloitteellinen, aktiivinen, rohkea

Akilles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
Poimittua Kokkolan Hermeksen fb-sivuilta:

"Hermeksen uusi valmennus edustus: Antti Karhula, A-jun: Petri Kaskilahti, B-jun: Marko Ruotsalainen, Juniori Hermes valmennuspäällikkö: Marko Rahikainen."

Itse olen tyytyväinen uuteen valmentajavalintaan. Ehkä me nyt päästäis playoffeihin, tai edes vältetään ne pudotuskarsinnat! Erittäin iso plussa että jo tässä vaiheessa saatu jotain aikaiseksi.

Edit: Linkki Antti Karhulan haastatteluun. (linkki vie youtubeen)
 
Viimeksi muokattu:

Akilles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
"Kokkolan Hermes aloitti tulevan kauden rakentamisen pelaajiston osalta neljällä sopimuksella. Uusina pelaajina joukkueeseen liittyvät vuoden mittaisilla sopimuksilla hyökkääjät Niklas Siren ja Antti Hellsten. Kaksi viime kauden pelaajaa, Hermes – kasvatit puolustaja Niklas Palm sekä hyökkääjä Niko Visuri jatkoivat sopimuksiaan vuodella eteenpäin."

Eli Hermes on aloittanut ensi kauden joukkueen kasaamisen! Palmista ja Visurista sanon että hyvä että jatkavat, lupaavia nuoria pelaajia molemmat. Uusista niin en osaa sanoa muuta kuin että Siren näyttäisi (ainakin tilastojen perusteella) olevan kovan luokan pelaaja tälle sarjatasolle ja hyvä haku mikäli pysyy terveenä ja paikat kestää! Hellsten itselle ainakin täysi arvoitus.

Joku joka näistä uusista osaa kertoa enemmän kertokoon!


Koko uutinen Hermeksen kotisivuilla.

(linkit vie eliteprospectiin ja Hermeksen kotisivuille.)
 

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Hiljaista on lupaavasta alusta huolimatta on ollut! Käytännössä hyödyttömät torihuhutkin on lähes kokonaan poissa. Laitetaan nyt pari "varmaa" huhua liikkeelle että sais edes jotain eloa tähän osioon.

T. Anttila jatkamassa
T. Sippola jatkamassa
M. Toskala jatkamassa
J. Olli jatkamassa
E. Rissanen jatkamassa
C. Buchert jatkamassa

Sitten puolestaan N. Kivinen on mahdollisesti suuntaamassa muualle. Kuten varmaan muutkin ulkopaikkakuntalaiset "vahvistukset". Muik:ssa pelannut Gornostajev olisi tulossa Kokkolaan. Myös joku Sportin viimekauden A-Junnu tältä alueelta olisi tulossa? En nyt muista nimeä, joku ruotsinkielinen.

Onko näissä mitään perää? Luultavasti osassa on ja osa on vain keksitty kun luettu nettiä! Jatkajat käy itselle kyllä erittäin hyvin. Mutta saapa nähdä mitä tulee vai tuleeko mitään.
 

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Taitaa Devil olla joku meedio kun keksi just tänään kirjoittaa tänne. Hiljaista on ollut ja olin itse tulossa kysymään minkälaisia huhuja liikkuu kaupungilla.

Devilin listalle voisi lisätä melko varmasti jatkava Kari Kärnä. Kaveri pyörii vielä Kokkolassa, ja olen ymmärtänyt että hän jää tänne. Toinen kaveri joka pyörii huhuissa on Jormanainen. Tästä en ole yhtä varma kuin edellämainitun kanssa, mutta toivoisin että Jore jatkaa. Oli niitä harvoja pelaajia jotka edes vähän nosti tasoaan kauden lopussa.

Gornostaev voisi hyvällä tuurilla olla oikea lottovoitto meille. Viime syksyllä olin vielä sitä mieltä että hän ei ole suomisarjalle riittävän hyvä, nyt uskon että hän voi olla jopa dominoiva pelaaja kunhan palaset loksahtaa paikalleen. Ainoa juttu hänen kanssa on että hän ilmeisesti viihtyy vähän liiankin hyvin Nykarlebyyssä, voi olla vaikeampi juttu saada hänet tänne, mutta jos huhut on viemässä hänet tänne niin pakko sitä on uskoa!

Buchertin mahdollinen jatko on myös hieno asia! Hieno pelaaja ja hieno mies! + "omat" jotka jatkaa on aina hieno asia.
 
Aloitteellinen, aktiivinen, rohkea

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Aamulla oli taas kiva lukea uusista sopimuksista. Uutena kasvona Kokkolassa nähdään Miikael Arkimo joka pelasi viime kaudella Sapkossa ja Raahessa. Raahessa peli on ainakin tehoja puolesta ollut tehokasta, voiko joku kertoa enemmän? Oiler99?

Matti Toskala ja Iiro Pakka allekirjoitti jatkosopimuksen. Erittäin hyviä kiinnityksiä molemmat, Pakan jatko lämmittää monen sydäntä. Uskon että tällä kaudella nähdään hienoja otteita tältä kaverilta.

Linkki uutiseen: (vie Urheiluutiset.com sivuille) http://http://urheiluuutiset.com/default.aspx?news=34721
 
Aloitteellinen, aktiivinen, rohkea

Jaded

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Hermekselle 3 uutta pelaaja sopimusta. Eetu Saloranta jatkaa ja uusina miehinä Kokkolaan saapuu Joonas Vares Oulun Kärpistä ja Hermeksen oma kasvatti Topi Malkamäki Rauman Lukosta.
Uudet sopimukset
Linkki Hermeksen sivuille.
 
Arvalla eteenpäin.

oiler99

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Raahe-Kiekko, Oulun Kärpät, ManU
Aamulla oli taas kiva lukea uusista sopimuksista. Uutena kasvona Kokkolassa nähdään Miikael Arkimo joka pelasi viime kaudella Sapkossa ja Raahessa. Raahessa peli on ainakin tehoja puolesta ollut tehokasta, voiko joku kertoa enemmän? Oiler99? [/URL]
Arkimo oli kyllä Raahessa pelatessaan aivan ylivoimaisesti joukkueen paras hyökkääjä. Ei varsinaisesti mikään taitoniekka, mutta todella nopea ja erittäin vaikea pysäyttää täyteen vauhtiin päästessään. Kaverilla on myös todella tarkka ja kova laukaus ja myös hyvä pelisilmä. Tekee hyvin töitä molempiin suuntiin ja oli erittäin pidetty persoona joukkueen sisällä. Hyvän vahvistuksen saitte. Jos teki Raahen tasoisessa joukkueessa 2,25 pinnaa per peli, niin voi vaan kuvitella minkälaiset tehot tekee kun pääsee hyvien pelimiesten kanssa samaan ketjuun.
 
“There’s something in the water here in Edmonton that we don’t have right. And we got to get that figured out,” Bob Nicholson,

-jaka-

Jäsen
Suosikkijoukkue
taistelevat asennejoukkueet
Hyvältä näyttää hermeksen joukkueen kasaaminen. Tärkeitä kiinnityksiä ja hyviä pelaajia suomi-sarjaan. Jotenkin vaikuttaisi myös siltä, että hermes on päässyt sopimukseen sellaisten pelaajien kanssa, jotka haluavat kehittyä ja mennä eteenpäin urallaan.

Siren tulee varmasti olemaan kovan tason peluri ja vahvistus hermekseen tai mihin tahansa seuraan. Kokkola taitaa tarjota hyvät puitteet kehittymiseen. Varmasti tärkeä palanen, että joukkue menestyy. Onko kenelläkään tietoa onko ollut loukkaantuneena paljon? Tehokkuutta ainakin löytyy ja sitä varmaankin odotetaan. Niklas Siren profile - ÐÐ¸ÐºÐ»Ð°Ñ Ð¡Ð¸Ñ€ÐµÐ½ Профиль - Eurohockey.com

Hellsten taas on asennepelaaja ja oikea "työmyyrä". Uuden valmentajan kuvaus on osuva: "Antista saamme työteliään kahdensuunnan pelaajan, joka laittaa itsensä likoon joka ilta joukkueen puolesta. Röyhkeä, fyysinen ja hyvin luisteleva". Näkisin, että hermes sai hyvän kiinnityksen tästä. Tuo syvyyttä kokoonpanoon.
Ihmettelyä herätti viime kaudella katsomossa vähäinen peliaika, vaikka pelitkin näytti kulkevan. Liekö tässä syy seuran vaihtoon..?
Raamit näyttäisi olevan pojalla kunnossa, ei niinkään pisteen tekijä mutta mielestäni tärkeästä joukkuepelaajasta kyse. Antti Hellsten profile - Ðнтти HеллÑтен Профиль - Eurohockey.com

Onko kuulunut muita huhuja pelaajista ja erityisesti maalivahdeista, kun näyttää vasta yksi olevan rustannut nimen soppariin..?

(Linkit vievät eurohockey.com sivulle)
 
Niklas Siren on todella kova pelimies Suomi-sarjaan. On kyllä ollut urallaan loukkaantuneena vähän väliä.
 
Savonlinnalaisissa yhdistyy saatanan savolaisuus ja kiero karjalaisuus.

Everton

Jäsen
Suosikkijoukkue
KooKoo
Siren tulee varmasti olemaan kovan tason peluri ja vahvistus hermekseen tai mihin tahansa seuraan. Kokkola taitaa tarjota hyvät puitteet kehittymiseen. Varmasti tärkeä palanen, että joukkue menestyy. Onko kenelläkään tietoa onko ollut loukkaantuneena paljon?
On tietoa - ja on tosiaankin ollut loukkaantuneena tosi paljon. Varmasti epäonnisin pelaaja Mestiksessä sitten Jussi Onnelan. Viime kaudella ehti pelata yhden lainapelin Hokissa ennen loukkaantumistaan.

Tulokaskausi SaPKossa oli ehjä ja erittäin lupaava, mutta kaikki neljä KooKoo-kautta olivat hyvin rikkonaisia. Oli loukkaantuneena sivussa about 50% koko ajasta.

Runkosarjan pelimäärät:
2010-2011: 26/49
2011-2012: 29/46
2012-2013: 24/48
2013-2014: 11/56

Toivottavasti pysyy terveenä siellä Kokkolassa, sillä on kyllä edelleenkin Mestis-tason pelaaja. Ei välttämättä mikään ihan kamala pistelinko Suomi-sarjassakaan tule olemaan, mutta erittäin arvokas ja yritteliäs joukkuepelaaja, joka pystyy kyllä säännöllisesti tekemään ratkaisuja hyökkäyspäässäkin.
 
"Unless we do something about it, in ten or fifteen years the Internet
will be monopolized by the megacorporations" -Noam Chomsky​

Snoppen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Hermes julkaisi taas uusia sopimuksia. Uusina kasvoina nähdään Artturi Karjalainen ja Ekue Tomety. Molemmat herrat on pelannut viime kaudella Ranskassa Reimin joukkueessa.

Mitä olen lukenut/kuullut niin saatiin Karjalaisesta hyvin liikkuvan puolustajan kun taas Tomety tuo kovuutta puolutusalueelle. Täällä on varmaan sellaisia joka osaa kertoa herroista enemmän? Varmasti saatiin ihan kelvollisia pakkeja, mutta ovatko nämä ne hankinnat jolla me mahdollisesti taistellaan mestispaikasta, jotenkin epäilen ettei rahkeet ihan riitä siihen.

Kiinnostavia nimiä kuitenkin, eipä Hermeksessä ole ennen pelannut kukaan joka olisi syntynyt Togossa.

Linkki Hermeksen kotisivuille http://http://www.kokkolanhermes.fi/index.php/uutiset/185-kar-ja-tom
 
Aloitteellinen, aktiivinen, rohkea

devil29

Jäsen
Suosikkijoukkue
pikkuseurat
Varsinkin Karjalainen on kyllä loistava haku, mielestäni pelityyli on samanlainen kun Väkiparralla oli. Sulava liike ja hyvä laukaus. Mutta paljon nöyrempi mies joukkueelle. Ehdottomasti tähän sarjaan huippuhankinta. Juuri tämä on mielestäni se linja mitä pitää noudattaa jos Mestis-paikkaa haetaan. Karjalainen on kuitenkin 22 peliä pelannut Mestistä ja tehnyt muutaman pisteenkin. Joten potentiaalia löytyy kun saa vain pelata paljon. Ei tänne kuitenkaan mitään Antti Uittoa saada, eikä edes kannata yrittää maksaa miljoonia. Kun tavoite ei ole vieläkään nousta ensi kaudella.

Tomety on pelannut tutun kanssa samassa joukkueessa Oulussa, hänen kuvaksen mukaan itselleni tuli mieleen Olli, Sippola, Jäske. Eli erittäin perusvarma pakki jolla ei ole vahvuuksia muuta kun voima. Mutta ei ole myöskään mitään erittäin pahaa heikkoutta. Voimakas on kuulemma kun härkä. Nämä nyt kuulopuheita ja parin vuoden takaa.
 

Akilles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
Muutama sopimus valmennustiimin puolelle vaihteeksi, eli Hermes on kiinnittänyt vuoden mittaisilla sopimuksilla Antti Karhulan valmennustiimiin kaksi pitkänlinjan Hermesläistä, kun ex – kapteeni Jani Uski ja seuran monivuotinen maalivahtivalmentaja Jens Friis tekevät paluun joukkueeseen.

Eli saadaan tulevalle kaudelle nähtävästi todella kova valmennustiimi, mikä kyllä meikäläiselle vain passaa! Mukava nähdä Uski taas Hermesläisenä, vaikkakin penkin toisella puolella tällä kertaa.

Mitä Friisiin tulee niin hallilla melkeinpä päivittäin pyörinyt niin kauan kuin itse muistan (~20 vuotta) mutta valmennushommista virallisesti sivussa ollut vuoden. Mahtava homma että hänet saatu taas remmiin mukaan, kyseessä kuitenkin erittäin kokenut ja meritoitunut maalivahtivalmentaja!

Koko uutinen luettavissa seuran omilta kotisivuilta.
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Friis ja Uski

Tämä oli odotettu ja toivottu uutinen. Jenssi on jo legenda MV-valmentajana. Jani taasen on Hermes ikoni. Valmentaja trio on nyt huippuluokkaa. Tästä on hyvä jatkaa matkaa.
 
Lehmät ovat märehtiväisiä ja ihmiset erehtyväisiä.

halftime

Jäsen
Suosikkijoukkue
Leijonat
Valmentaja trio on nyt huippuluokkaa. Tästä on hyvä jatkaa matkaa.
Palasin nämä yllä olevat kommentit luettuani ajassa vajaan vuoden taakse päin ja katselin mielenkiinnolla Hermeksen viime kauden valmentajaan Pelkoseen kohdistuneita kommentteja täältä Jatkoajan keskustelupalstalta. Siellä samat kaverit hehkuttivat Pelkosta maasta taivaaseen ja siitä tuntui alkavan hirveä hypetys Hermeksen tulevasta menestyksestä. Kauden mittaan Pelkosen kilpi sitten jostain syystä himmeni. Toivottavasti tällä kertaa ei mene samalla lailla överiksi :).
 

nollanolla

Jäsen
Suosikkijoukkue
HERMES & PELICANS & KPV
Palasin nämä yllä olevat kommentit luettuani ajassa vajaan vuoden taakse päin ja katselin mielenkiinnolla Hermeksen viime kauden valmentajaan Pelkoseen kohdistuneita kommentteja täältä Jatkoajan keskustelupalstalta. Siellä samat kaverit hehkuttivat Pelkosta maasta taivaaseen ja siitä tuntui alkavan hirveä hypetys Hermeksen tulevasta menestyksestä. Kauden mittaan Pelkosen kilpi sitten jostain syystä himmeni. Toivottavasti tällä kertaa ei mene samalla lailla överiksi :).
Ei ollut henkilökohtaisesti mitään syytä epäillä Pelkosen kykyjä. Kausi meni päin v.....ä mutta syy ei varmasti ollu yksin Pelkosen.

Nyt on uudet valmentajat ja uusia pelaajia, mielenkiintoinen kausi tulossa, sen kummemmin hypettämättä.
Meikä antaa 100% tukensa triolle.
 
Lehmät ovat märehtiväisiä ja ihmiset erehtyväisiä.

Akilles

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokkolan Hermes, Toronto Maple Leafs
Palasin nämä yllä olevat kommentit luettuani ajassa vajaan vuoden taakse päin ja katselin mielenkiinnolla Hermeksen viime kauden valmentajaan Pelkoseen kohdistuneita kommentteja täältä Jatkoajan keskustelupalstalta. Siellä samat kaverit hehkuttivat Pelkosta maasta taivaaseen ja siitä tuntui alkavan hirveä hypetys Hermeksen tulevasta menestyksestä. Kauden mittaan Pelkosen kilpi sitten jostain syystä himmeni. Toivottavasti tällä kertaa ei mene samalla lailla överiksi :).
Kyllä viime vuonna oli odotukset kieltämättä todella korkealla mutta lopputuloksesta ainakin itse otin opikseni, eli luottavaisin mielin ilman sen suurempaa hypetystä mennään kohti seuraavaa kautta, puhukoot sitten tulokset puolestaan jossain vaiheessa (toivottavasti).

Omat odotukset seuraavalle kaudelle on pärjätä paremmin kuin edellisena kautena, mikä nyt ei pitäisi olla aivan mahdoton tavoite *koputtaa puuta*. Mutta kävi miten kävi niin seuraa tuetaan 100% ja peleissä käydään aina kun siihen mahdollisuus on.
 

Reff

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ei ollut henkilökohtaisesti mitään syytä epäillä Pelkosen kykyjä. Kausi meni päin v.....ä mutta syy ei varmasti ollu yksin Pelkosen.

Nyt on uudet valmentajat ja uusia pelaajia, mielenkiintoinen kausi tulossa, sen kummemmin hypettämättä.
Meikä antaa 100% tukensa triolle.
Kyllä viime vuonna oli odotukset kieltämättä todella korkealla mutta lopputuloksesta ainakin itse otin opikseni, eli luottavaisin mielin ilman sen suurempaa hypetystä mennään kohti seuraavaa kautta, puhukoot sitten tulokset puolestaan jossain vaiheessa (toivottavasti).

Omat odotukset seuraavalle kaudelle on pärjätä paremmin kuin edellisena kautena, mikä nyt ei pitäisi olla aivan mahdoton tavoite *koputtaa puuta*. Mutta kävi miten kävi niin seuraa tuetaan 100% ja peleissä käydään aina kun siihen mahdollisuus on.


Hieno nähdä, että Hermeksen kannattajat ovat jo toipuneet viimevuoden karmeasta pettymyksestä. Itsekkin ihmettelen, miten Kokkolassa sukellettiin loppukaudesta niin pahasti? No oli se syy mikä tahansa, niin toivottavasti tuleva kausi sujuu huomattavasti paremmin!

jos kauden aikana kaikki kuun ja tähtien kiertoradat osuvat kohdalleen ja Hermekselle irtoaisi sarjan voitto, niin olisihan se hienoa nähdä taas perinteikäs Hermes pelaamassa mestistä jos vain rahkeet riittävät jälleen.
 
-Nuija on puhunut-

4ahola

Jäsen
Suosikkijoukkue
Hermes
Muutama sopimus julkaistu:
Puolustaja Tomi Sippola jatkaa joukkueessa vuoden mittaisella sopimuksella, Sami Nykäsen pelaajasopimus kattaa seuraavat kaksi vuotta ja testiin saapuu Venäläinen puolustaja Oleg Manastyrli.
Loput jutusta löytyy tästä
linkki vie Hermeksen kotisivulle
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy