Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Kisapuiston remontti

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Pioneer, 01.02.2003 klo 22.15.

 1. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Laitetaan paremmaksi. 11 euroa.
   
 2. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  Jäähallin korjausbudjetti pienenemässä alle puoleen aiotusta
  Rahat loppu, kaput. Vai onko tullut järki käteen?
  Säästyneet rahat fikkaan ja varataan tulevaisuuteen uudelle hallille ne isommat rahat. Kyllä se kaupunki joskus palkitsee, toivossa on aina hyvä elää.
  Kisapuisto ajaa pienillä remonteilla asiansa vielä 10 vuotta, turha käydä enää tekemään mitään uusia sisääntuloauloja yms.
   
 3. Vieraskiertue Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
 4. Fordél Jäsen

  Pisteet SaiPalle jos aikovat kartoituksen jälkeen aidosti myös parantaa esteettömyyttä. Kyllähän Kisapuistonkin pitää mahdollistaa jääurheilusta nauttiminen ihan kaikille.
   
 5. Daywalker-75 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, JäKi
 6. Joutsenosto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Ketterä, HPK
  Paska homma. Mitenkähän tuo 100k nyt käytetään, odotetaanko ensikauteen vai käytetäänkö muuhun remonttiin?
   
 7. fourtyone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Minnesota Wild
  Valitettavasti ei hirveästi yllättänyt tämä päätös, kaupungilla ei ole näköjään pahemmin intressejä kehittää hallia. Ei vaikka SaiPa toimisi maksumiehenä.
   
 8. juice71 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Jos luitte SaiPan tiedotteen niin huomasitte, että syy viivästykseen on, että raportti rakenteiden kestävyydestä saadaan vasta elokuussa. Näitä romahduksia on ollut - ja yksi kuolemantapauskin - niin ei kaupunki voi tehdä päätöstä ennen kuin selvitykset on valmiit. Sitä en tiedä olisiko selvityksen voinut tilata aiemmin, ehkä. Mutta että kaupungilla ei olisi intressiä kehittää hallia on ihan puhdasta potaskaa.
   
 9. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Luitko tuota uutista? Eihän kaupunki tätä vastaan ole, mutta ennen uuden kuution hankintaa täytyy selvittää vanhan hallin katon kunto, että puurakenteet varmasti kestävät hökötyksen painon. Ei meillä turhaan ole rakennuslaita ja -säädökset turvallisuuteen liittyen.
   
 10. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Kun selvitys kerran valmistuu ns. ajoissa, niin en näe mitään syytä, etteikö kuutiota voisi asentaa ensi kaudeksi kattoon.
   
 11. atsku Jäsen

  Lainaus:
  Tähän haluaisin heittää kysymyksen: Miten selvitystyö voi viedä vuoden? Miten ihmeessä siihen saadaan kulutettua niin paljon aikaa? Jos kyseessä olisi puhtaasti yritysmaailmassa toimiva organisaatio, selvitykselle annettaisiin tilaajan toimesta korkeintaan kuukausi aikaa. Kaupunki on erittäin saamaton näissä asioissa. Perseennäyttöhän tämä on kaupungilta yhtä sen kruununjalokiveä kohtaan. Hävetkää saatana @LappeenrantaFi
   
  Viimeksi muokattu: 30.05.2016 klo 18.33
 12. John Copter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
  Lainaus:
  Edellyttäisi silloin sen että Saipan pitäisi tuo kuutio tilata ja maksaa etukäteen toimittajalle jotta kuutiosta saadaan tilaus laitettua eteenpäin ja se saadaan ajoissa toimitukseen.

  Kenelläkään ei noita kuutioita ole varastossa odottamassa tilausta, vaan ne tulevat merirahdilla kiinasta ja se kestää noin 10 viikkoa. Lentorahtina toki tulee nopeammin, mutta maksaa niin paljon enemmän että se ei kannata.

  Kun tuo nykyinen laitettiin kattoon, niin jo silloin olitiedossa että paljon painavampaa sinne ei saa laittaa. Tuostakin tehtiin mahdollisimman kevyt hankkimalla kevyet, mutta tehokkaat tykit sekä kevyemmät heijastuslevyt.
   
 13. mirasane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Penguins, sympatiat Ässille
  Lainaus:
  Se onkin ihan helvetin hyvä kysymys. Vastausta voi kysyä täältä: Lappeenranta - Tilakeskus - Lappeenrannan kaupunki
   
 14. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  No jos kaupungin tekemän selvitys on elokuussa valmis ja SaiPalla on rahat polttelemassa takataskussa, niin hyväksytyn päätöksen jälkeen voidaan varmaan laittaa jo tavaraa tilaukseen. Luulisi tulevan perille reilussa puolessa vuodessa.
   
 15. Theofilus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Toisaalta SaiPan tiedotteessa sanottiin, että hallin pitäisi olla muutaman päivän käyttökiellossa asennuksen ajan, mikä tuskin onnistuisi pelikaudella kun jäähallilla on muitakin käyttäjiä. Plus sitten kaikki koulutukset ym. tilpehöörit mitkä pitää ottaa huomioon.
   
 16. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Ihan totta. Tuossa skenariossani jätin tarkoituksellisesti asennuksen huomioimatta. Tarkoitus oli vain puuttua vain tuohon tilaukseen ja sen kestoon.
   
 17. John Copter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
  Lainaus:
  Lainaus:
  Ensin puhut ensi kaudeksi kattoon, joka minun logiikkani mukaan tarkoittaa että se on siellä ennen kauden 16-17 alkua, eli syyskuun loppupuolella. Sitten puhut että jos selvitys hyväksytään (elokuussa) niin tavara saadaan paikalle reilussa puolessa vuodessa. Ei se silloin ehdi kattoon enne kauden alkua.

  Ongelmahan on siinä ettei Saipa voi tuota tilata ennen kuin päätös on pöydässä, koska jos päätös on kieltävä, tarkoittaa se sitä että Saipalla on käsissään yksi kallis kuutio, joka on todennäköisesti tarkoituksella tehty Kisapuiston kattoon, ollen siis hieman pieni ja kevytrakenteinen. Ja sitä voi olla hankala myydä eteenpäin.
   
 18. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Kausi 2015-2016 päättyi virallisesti 1.5.2016. Kausi 2016-2017 alkoi virallisesti 1.5.2016. Siitä "Ensi kausi" on kausi 2017-2018.

  Tarvitseeko tarkemmin selittää?
   
 19. John Copter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nöyrästi ylimielinen rikollislauma, #9
  Lainaus:
  Ei tarvitse, kiitos.

  Seuraavalla kerralla osaan väistää nokkeluutesi.
   
 20. Lainaus:
  Wolvesille voi tulla ikäviä yllätyksiä näitä otsikoita luettaessa sillä yksikään allaolevista ei käsittele "ensi kautta" vaan kautta 2016-2017...

  TPS julkaisi ensi kauden joukkueensa – Ilkka Heikkinen puolustukseen | Uutiset | Liiga

  Ilvekselle helpotus: Pelaa ensi kaudella SM-liigassa - SM-liiga - Jääkiekko - Sport - MTV.fi

  Liigalta varmistus: kaikki 15 seuraa saivat linsenssit ensi kaudelle « SuomiKiekko

  Tappara - Tappara julkaisi ensi kauden sopimustilanteensa
   
 21. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Samalla logiikalla ensi syksy tarkoittaakin vuoden 2017 syksyä ja tämän vuoden syksy on vaan kauden 2016-2017 syksy.

  Kätevää, pitääkin vaimolle sanoa että ensi syksynä on luvassa aivan mahtava timanttisormus, ja aistella sitten loppuvuodesta oleva ''kylän suurin paskanpuhuja''. Selitys on valmiina.
   
 22. lautamies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Itäsuomalainen jääkiekko.
  Onkos kukaan käynyt tällä viikolla Kisapuistossa, missä vaiheessa on niiden uusien jääkoneiden asennus ja milloin mahdollisesti alkaa jään teko halliin?

  Ja sitten hiukan lainausta aamun Etelä- Saimaasta: Lehden mielipidepalstalla, kansanomaisesti yleisönosastossa oli tänään nuoriso- ja liikuntalautakunnan puheenjohtajan Armas Timosen kirjoitus.
  Siinä hän kertoo, että kansanedustaja Kopra on omassa saman osion kirjoituksessaan ehdottanut monitoimihallin hankkimista kaupunkiin.
  Nyt Timonen kirjoittaa, että nuoriso- ja liikuntalautakunta on lähestynyt kaupungin teknistä- ja kaavoitusosastoa, "josko vaikka saataisiin paikka hallille tällä vaalikaudella".

  Tiedän kyllä, että tuosta on vielä erittäin pitkä matka uuden hallin rakentamiseen, mutta onhan kuitenkin jonkinlainen siemen jo kylvetty, saa nähdä lähteekö siemen itämään?
  Nyt kuitenkin jokainen voi pohtia, mikä olisi hyvä paikka tuollaiselle kompleksille, hyvät liikenneyhteydet tarvitaan tietenkin, mutta myöskään kävelymatka ei saisi olla liian pitkä, eli jonkinlainen keskeinen paikka hyvillä yhteyksillä jossa autoruuhkakin purkautuu nopeasti, olisi löydyttävä.
   
 23. teude Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings/Lions, Jokerit, SaiPa
  Lainaus:
  Onko sillä lentokentällä enää mitään käyttöä? Siihen mahtuisi vaikka millainen kompleksi.
   
 24. Pinestone Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Olisihan tuolla vissiin se IKEAn tonttipaikkakin tarjolla?
   
 25. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Vitut tässä aleta mitään nysväämään vaan kaivetaan siitä keskustan kolosta suoraan vähän isompi ja tehdään maanalainen monitoimihalli.