Ilmoitukset

 • Nimimerkki Knap huilaa viikon sääntöjen 10§:n perusteella.
 • Nimimerkki Lico huilaa viikon sääntöjen 6 ja 18§:n perusteella. Viesti löytyy Patrik Laine-ketjusta.
 • Nimimerkki LikainenLegenda huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella.
 • Nimimerkki Ysipakki huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella. 
 • Nimimerkki muaddib huilaa kuukauden MM-kisojen otteluseurannassa olevasta viestistä, joka rikkoo sääntöpykäliä 4 ja 6§.

Sulje ilmoitus

Kisapuiston remontti

Viestiketju osiossa 'SaiPa' , aloittajana Pioneer, 01.02.2003 klo 22.15.

 1. Spac Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Helsingin IFK, Pens from Pittsburgh
  Lainaus:
  Olisikohan syynä puhtaasti se, että yrityksellä on riittävästi ammattitaitoa ja perehtyneisyyttä suorittaa tuo työ. Nykyäänhän tuohon lumenpudotukseen ei voida osoittaa ihan ketä tahansa vaan työturvallisuusasiat ja muut seikat täytyy olla kunnossa. Lumenpudotus on spesiaalihommia...
   
 2. Keltainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lautp, Saipa ja Veiterä. Ja Hakalin vosut
  Nämä työllistysukothan nimenomaan on spesiaalimiehiä. Joka suhteessa.
   
 3. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Ohhoh pahimmillaan E-Saimaan mukaan otteluita saatettaisiin joutua jopa perumaan. No ei nyt sentään, mutta ei voida poissulkea.
   
 4. Derrick Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Ainakin sellaiset ottelut joista on tulossa kuokkaan olisi hyvä keskeyttää ja määrätä pelattavaksi uudestaan, niin ainakin Santaselle kenkää ketjussa tulisi selvästi hiljaisempaa.

  Halli olisi pitänyt saada työn alle Tirkkosen aikana kun oli buumia päällä. Nyt kolmen tonnin keskiarvolla on aika turha alkaa puhumaan että halli ahistaa. Se että se on vanhanaikainen halli niin se on kokonaan ihan toinen juttu.
   
 5. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Kelpais, edes jotain hyötyä lahosta liiteristä.
   
 6. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Pakko kommentoida, kun tuo teidän hallianne koskeva lumikuorma uutisointi pisti silmään Iltiksen puolelta. Porissahan nämä asiat ovat juuri viime vuosina olleet tapetilla, ja nyt massiivisen remontin valmistuttua tilat ovat valtakunnan komeimmat. Pori on myöskin vain reilut 10 000 asukasta suurempi kuin Lappeenranta, joten vertailukohta on kaikinpuolin hyvä..

  Isomäki oli tunnetusti Suomen surkein halli, tähän herättiin viimeistään kun pukuhuoneissa juoksi hiiriä ja rottia. 2010-luvun alussa alettiin puhua, että uusi halli vai vanhan korjaus. Ideoita oli kaikenlaisia, kuten että puretaan linja-autoasema ja rakennetaan uusi halli sen paikalle, siis vain muutaman korttelin päähän torista. Vuonna 2012 Poriin alettiin rakentaa uutta suurta kauppakeskusta entisen puuvillatehtaan tiloihin, ja sitten joku keksi, että rakennetaan siihen samaan yhteyteen myös uusi monitoimiareena kun kerran tilaa on. Paikallislehdessä esiteltiin jo piirustukset ja kaikki, miltä kompleksi tulee näyttämään.. noh, kauppakeskus on nykyään ihan pelkkä kauppakeskus

  Kokonaan uusi halli olisi missä muodossa hyvänsä toteutettuna maksanut reilut 20 miljoonaa, joten siihen se sitten kaatui. Isomäen totaalinen remontti maksoi muistaakseni vain 11 miljoonaa, joten kompromissina siihen oli tyytyminen, tosin nyt käyttöikää on tullut 20 vuotta lisää, vai arveltiinko että enemmänkin, en muista. Nyt on änäritason pukuhuoneet ja pelaajien lounge-tilat. Ja kuten sanottu, ei sitä tavallinen ihminen tajua enää Porissa olevansakaan, kun pyörii hallin uusissa julkisivuosissa, tai ala carte näköalaravintolassa, tai vaikkapa 30 hengen sauna-aitiossa saippuoi pakaroitansa samalla kun katsoo peliä (en tosin itse ole siellä ollut)

  Viestini on siis se, että remontillakin voidaan tehdä todellisia ihmeitä, ei se ole vain mitään tekohengitystä. Ihan vain ettei kukaan suotta pety, jos Lappeenrannassakaan kaupunki ei lopulta kokonaan uuden hallin rakentamiseen lähde
   
  Viimeksi muokattu: 11.11.2016 klo 13.07
 7. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Lainaus:
  Et ole selvästikään käynyt koskaan Kisapuistossa. Tai jos olet, olet vain käynyt siellä vierasottelussa ja ehkä nauttinut vähän janojuomaa samalla.

  Eikä tarkoitukseni ole vittuilla. Viestisi sinänsä oli oikein hyvä ja rakentava.

  Mutta Kisapuistoa ei voida remontoida millään tavoin siten kuten Porissa remontoitiin. En tunne Porin vanhaa, enkä oikeastaan uuttakaan hallia. Toki jotain kuvia ja videokuvaa olen nähnyt.

  Mutta Kisapuiston hallin remontointi ei onnistu, vaikka vanhasta jätettäisiin jäljelle pelkät kivijalat. Ja tällöin uuden rakentaminen on jo fiksumpaa. Hallia ei voida kaikkiin suuntiin mitenkään laajentaa. Ja laajentaminen on ensimmäinen asia, mitä tarvitaan.

  Nythän vanhan hallin remontointiin oli varattu jokin 1,6 miljoonaa euroa. Ja tämä olisi varmaankin kattanut kattorakenteiden vahvistamista ja sitten jotain pientä lisäkulman laajennusta, sikäli mikäli rahaa vielä yli olisi jäänyt. Ja kisapuistoa on remontoitu ja laajennettu jo ennenkin. Rakennettiin jopa hienoja aitioitakin. Tai no, "aitioita". Toivoisi, että jos moisia tarjotaan yritysasiakkaille, olisi niissä edes omat vessat. Onhan se melko luksusta, kun voit juoda bisseä omassa aitiossa, mutta kun kalja valuu ulos, pitää rynniä väkitungokseen erätauolla. Siinä sitä on isolle rahalle vastinetta!

  En ole rakennustekniikkaa koskaan opiskellut, enkä siitä sinänsä juurikaan mitään ymmärrä, mutta jos kävelee Kisapuiston hallin ympäri, ulko- ja sisäpuolelta kerran, on melko helppo käsittää, miksi siihen tönöön ei enää kannata kaataa senttiäkään, mitä ei ole välttämätöntä kaataa ennen uutta hallia. Koska se todellakin pitäisi ensin suunnilleen jyrätä kokonaan matalaksi. Ja tällöin ei kyllä 11 miljoonaa enää riittäisi. Sama rakentaa uusi halli.

  Joku, joka näistä rakennusteknisistä asioista enemmän ymmärtää, voi joko vahvistaa tai kumota väitteeni. Ihan lukion fysiikalla ja maalaisjärjellä näin olen päätellyt.

  Onnea Poriin hienosta hallista. Olisi kyllä mielenkiintoista joskus se nähdä ja tehdä omat johtopäätökset, oliko niille rahoille vastinetta. 11 miljoonaa se on sekin melkoisesti fyffeä.
   
 8. PataJaska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät, sympatiat HPK ja espoolainen kiekko
  Lainaus:
  Juu, ei minunkaan tarkoitukseni ollut "aukoa päätä", vaan nimenomaan verrata, koska seurat ovat samankokoiset ja kaupungit suunnilleen samankokoiset, niin on helppo verrata nyt kun teillä on tilanne ihan sama kuin Porissa 4-5 vuotta sitten. Mutta et siis sinäkään näemmä ehtinyt käymään vanhassa Isomäessä, joka oli täysin rotansyömä halli.. eikä siis kuvaannollisesti, vaan kirjaimellisesti

  Enkä ole koskaan käynyt Kisapuistossa, totta. Kuvasta huomasin, että se on ilmeisesti aikalailla tasakattoinen, kun taas Isomäki on ns. kaarihalli. Ja minun ymmärrykseni mukaan Isomäen kattorakenteissa ei kait mitään varsinaista vikaa ole ollut, koska ainakaan lumi ei ymmärtääkseni luonnollisestikaan pääse pakkautumaan kaarihallin katolle sillä tavalla kuin mitä teillä lienee tilanne. Eli rahat voitiin panna muuhun kuin kattoon.. rakennusteknisistä seikoista en minäkään varsinaisesti mitään ymmärrä

  Mutta tämä nyt varmaan tästä tällä haavaa..
   
 9. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lappeenrannan kaupunginhallitus nielaisi maakuntakirjaston, Monarin ja jäähallin tilaselvitykset | Etelä-Saimaa

  "Jäähallille hallitus tyytyi tässä vaiheessa varaaman korjausrahat.

  — Jäähalli voi nousta esiin lähivuosina, mutta nyt se saatetaan turvalliseen kuntoon sekä selvitetään samalla, rakennetaanko uusi vai korjataanko vanhaa."

  Minusta tästä saa aika huolestuttavan kuvan kaupungin päättäjien asenteesta hallia kohtaan. Ainoa toivo olisi se, että katto on niin paskana, et sitä ei yksinkertaisesti kannattaisi enää lähteä "korjaamaan turvalliseksi."
   
 10. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Ei tueta SaiPaa ollenkaan, annetaan nekin rahat vaikka Catseille. Saamarin nuijat hallituksessa.
   
 11. Sputnikkari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Oilers
  Ei pökälettä voi kiillottaa vaikka kuinka paljon vahaa käyttäisi. Kisapuisto on jäänyt ajasta jälkeen ja Lappeenrantaan tarvitaan uutta hallia muutaman vuoden sisään.
   
 12. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Se on just näin. Pidemmässä tähtäimessä tulee varmasti myös halvemmaksi.
   
 13. Ted Raikas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, HIFK
  Ei taida olla mitään erityisen suuria jääkiekon ystäviä Lappeenrannan hallituksessa? Toki ei sekään nyt yksistään ratkaisisi, mutta sellainen fiilis on välittynyt jo tovin, että joukkue ei ihan erityisen suuressa merkityksessä päättävässä elimessä ole. Tietenkin kokonainen uusi jäähalli on kallis paketti, mutta kuten on jo monta kertaa puhuttu, niin ei se palvelisi yksistään SaiPaa, vaan uudistuvassa Lappeenrannassa mahdollistaisi kaikenlaista kulttuuripuolen juttua ja erilaisai eventejä.

  Elämme jännittäviä aikoja. Jos uutta hallia ei saada, niin se voi olla SaiPan lähitulevaisuuden kannalta aika fataalia omalla tavallaan. Liiga kun kuitenkin odottaa, että seurojen hallit olisi ajanmukaisia.
   
 14. Machulda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, sympatiat: KalPa, Jukurit ja KooKoo
  Lainaus:
  Niinpä. SaiPaltahan puuttuu mm. kuntosali, joka on yksi liigan kriteereistä. SaiPalla on tämän asian suhteen poikkeuslupa.
   
 15. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Onhan tää hienoa, että Lappeenrannan ylivoimaisesti tunnetuin urheiluseura kiinnostaa isoja kihoja noin paljon. Välillä, tai no melkein aina tuntuu, että kaikki SaiPaan tehtävät päätökset ovat kaupungille pakollinen paha ja vedetään sieltä mistä aita on matalin. Johonkin teatteriin kyllä pusketaan rahaa miljoonia, vaikka joka näytöksessä täysi tupa ei edes kata kuluja. En minä sinänsä mitään taloudenpidosta ymmärrä, mutta ei tuo teatteri saati Kisapuiston tekohengittäminen mitenkään järin fiksulta kuulosta.

  Teatteriin vielä sen verran, että ilmeisesti se oli pakko rakentaa, mutta tarvitsiko siihen pumpata noin paljon rahaa?
   
 16. Tuen Vety Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Onko sinulla laittaa jotain lähdettä, josta voisi tutustua Porin jäähallihankkeeseen tarkemmin? Kiinnostaisi suuresti, mitä Porissa saatiin kunnostettu 11 miljoonan budjetilla. Muistelen jostain lukeneeni, että Kisapuiston kattorakenteiden ja pakollisten fasiliteettien uusiminen maksaisi enemmän kuin uuden hallin rakentaminen, mutta voihan tuo arvio olla tullut joltain grynderiltä jolla on oma vasikka ojassa.
   
 17. Wolves Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Wolves, Avalanche
  Lainaus:
  Itseasiassa Myytinmurtajat mursivat tuon myytin. Pökälettä voi kiillottaa ja vielä ilman vahaa.

  Ei liittynyt mitenkään aiheeseen, mutta kuumehoureissa ajattelin vain mainita.

  Jatkakaa.
   
 18. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Tiedän että tästä tulee paskamyrsky, mutta koska olen kaupungin asukas niin minulla on myös sanani sanottavana.

  SaiPa ei ole urheiluseura, SaiPa ry on. SaiPa, tai siis Liiga-SaiPa Oy on yksityinen yritys. Samanlaisia PK yrityksiä löytyy tältä alueelta vaikka muille jakaa, toki tuon kokoisia vähän vähemmän, mutta niitä on silti. Voisiko joku kertoa mistä ne muut saa hakea 20 miljoonan uusia toimitiloja? Niin, ei saa. SaiPa ei maksa markkinahintaa mistään toimistansa ja jäähalli tuottaa tappiota joka vuosi. Ainoa taho joka tässä maakunnassa tarvitsee uuden hallin on Liiga-SaiPa, ei kukaan muu. Nykyinen kisapuisto on jopa ylimitoitettu kaikille muille, pl. mahdollisesti jokin konserttijärjestäjä.

  Siinä on faktaa, kun jättää ne värilasit pois silmiltä.
  Teatteriin on turha verrata. Teatteri on Lappeenrannan kulttuuritoimen alla, SaiPa ei ole millään tavalla kytköksissä Lappeenrannan kaupunkiin. Se pitääkö täällä olla teatteri on täysin toinen tarina, mutta tämä naurettava vertailu on juurikin sitä, naurettavaa vertailua. Sitten vasta jos teatteri olisi Oy ja sen mahdolliset voitot menisi jonkun yksityisen taskuihin voisi näitä verrata, nyt ei voi.

  SaiPa saa ihan itse lähteä etsimään sitä yksityistä rahoitusta, kuten kaikki muutkin Oy:t tekee jos ne uudet toimitilat haluaa. Minusta kertoo tästä touhusta kaiken, että ihan pokkana myönnetään, ettei mitään tutkimusta, selvitystä, saati edes suunnitelmaa ole SaiPa asiasta tehnyt. Ei tehdä, ei, kun sen pitäisi olla veronmaksajien homma maksaa Liiga-SaiPan pytinki, missä sitten yritys voi kuntalaisten rahoilla tienata vähän euroja.

  Ei muuten ole, kaupunki varmasti tulee vastaan maa-alueen osalta, kuten tapahtui IKEA:n kohdalla, ai niin paitsi IKEA joutuu maksaan edes sen 10 miljoonaa tontista, mikä on +-0 infran jälkeen. SaiPan tuskin tarvitsee maksaa mitään ja tontti varmasti löytyy ja kunta jopa hommaa sinne infran kuntoon ihan ilmaiseksi, se on jo jumalaton määrä rahaa. Subventoinnin ja suhmuroinnin aika oli ja meni jo. Nyt pitäis alkaa toimimaan kuin Oy, koska on Oy ja mm. kilpailee ravintolamarkkinoilla oman ravintolan voimin, ei ne muutkaan raflat saa 20 miljoonan uusia tiloja tuosta noin vain, miksi yhden pitäisi, vain koska nimi on SaiPa?

  Minulla ei ole siis mitään uutta hallia vastaan, ei todellakaan, minulla on tätä ihmeellistä ajatusmaailmaa vastaan, että se olisi jotenkin SaiPan oikeus ja kuntalaisten velvollisuus maksaa se halli Liiga-SaiPalle. Kun sitä rahaa ei ollut aiemmin maksaa edes hallia junnuille, vaan sekin piti rakentaa yksityisellä rahalla ja jäävuorojen hinta on siellä ihan tajuton, niin samassa maailmassa sitä yhtäkkiä pitää maksaa yhdelle yksityiselle Liigassa pelaavalle osakeyhtiölle 20 miljoonaa. Joo, kiitos, ei kiitos.
   
 19. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Helppo se on Lappeenrannassa huudella, kun ei kaupungin joukkuetta edes kannata. Minun puolestani saa kaupunki rahoittaa hallia, pitäisihän SaiPan suosiminen täällä suorastaan olla velvollisuus ja etuoikeus. Tai jos ei, niin kaikki tukirahat sitten pois myös muilta urheiluseuroilta, tasapuolisesti ei rahaa kenellekään.

  Jos sattuisin Hämeenlinnassa asumaan, vastustaisin tietenkin kaikkea HPK:ta hyödyttäviä asioita, jotka sattuisivat edes vähän omassa pussissa tuntumaan. Joten ymmärrän toisaalta kantasi.
   
 20. BlackWolf Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hiihtofani, abianos, oranssi ja jellona.
  Lainaus:
  En kyllä ymmärrä miksi minun pitäisi vastustaa kaikkia SaiPaa koskevia asioita sen takia että kannata HPK:ta, ihan samaa paskaa se siellä on, kuviteltu vuosia että jotenkin on Hämeenlinnan ja hämeenlinnalaisten velvollisuus maksaa kaikki mahdollinen, ei todellakaan ole.

  Tässä kaupungissa tuota joukkuetta katselee vain murto-osa ihmisistä per peli. Miksi se on siis kaikkien niidenkin velvollisuus, jotka ei SaiPaa millään tavalla seuraa, maksaa se halli? Yhtään järkevää syytä et pysty kertomaan, menee aina asteelle mutkun se ja tää. Tänne ei tule matkailijoita paljoa paskaakaan juurikin SaiPan takia, media näkyvyys ei ole merkittävää, varsinkin koska Liiga on nykyään maksukanavilla jne.

  Ja ihan tiedoksesi, minä vietän tuolla jäähallilla vuodessa taatusti enempi aikaa ja kärsin siitä hallista taatusti enemmän kuin 95% tämän foorumin kirjoittajista, että sillä on ihan oikeasti merkitystä minulle, että millainen halli tässä kaupungissa on. Se nyt vain on silti yksi asia alkaa vaatimaan uutta hallia ja toinen esittää jokin järkevä rahoitusmalli missä myös se SaiPa siihen touhuun osallistuu, muutakin kuin vaatimalla veronmaksajia sen kaiken maksamaan.

  Lisäksi kysyn, että montakos 20 miljoonan pytinkiä voi Cats, PEPO, LUM yms. vaatia? Täällä ei ole julkisella rahalla saatu aikaiseksi edes palloiluhallia. Saati että sitä rahaa riittäisi muille urheiluseuroille. Mutta yks 20 miljoonaa irtoaa milloin vain, kun Liiga-SaiPa. Voit vaikka käydä katsomassa joskus millaiset tilat on Kimpisellä järjestää mitään urheilutapahtumia, Kisapuisto on melkoisen priimaa, kun Kimpiseen vertaa.
   
 21. Bigg_Doggy Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, SKA, KooKoo
  @BlackWolf on aivan oikeassa. Itselleni SaiPa on tärkein ajanviete kotikaupungissani, mutta kyllä osakeyhtiön pitäisi itse toimitilansa rakentaa niin halutessaan.
  Ei samankokoiset osakeyhtiöt saa kaupungilta minkäänlaisia tukia tai apuja, toisin kuin kansainväliset yritykset (vertaa kuljetusyritykset tms).

  Kaupungin rooli uudessa jäähallissa olisi tontin osoittaminen ja infran tekeminen.
  Kaupungin rooli olisi myös jääaikojen vuokraus yms. Tämäkin kaikki sen takia, koska SaiPan markkina-arvo kaupungille on erittäin mittava.

  Liiga-Saipa Oy:n hallituksessa toimivat jäsenet ovat laskeneet uuden jäähallin kuluja moneen kertaan ja tietävät kyllä mitä se tulisi maksamaan. Heillä on myös taito laskea uuden toimitilan kulurakenne niin halutessaan ja rahoituskin heidän on varmasti mahdollista hankkia.
  Se miksi asiat eivät ole varsinkaan julkisuudessa mihinkään päin kehittyneet, johtuvat varmasti kaupungin ratkaisujen odottamisesta.

  Itse en tietenkään ole sitä vastaan, jos kaupunki haluaisi SaiPalle uuden jäähallin rakentaa siitä potista, johon minäkin veroeuroni kannan. Tällähetkellä kaupungilla sattuu vain olemaan aika paljon muutakin tärkeämpää rakennettavaa kuin jäähalli, joten en ole kovin pettynyt jos rakas seuramme ei ilman yksityistä rahoitusta uusia toimitiloja saisi.

  Yksityinen monitoimiareena olisi juuri sellainen, kuin Liiga-Saipa Oy sen haluaisi olevan ja saisi itse kaikki tulot joista sitä voisi virrata (konsertit, ravintolat, vaikka hotellitoiminta jne).
   
 22. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Lainaus:
  Tiedän ihan hyvin Kimpisen tilat, kun sattuu naapurissa olemaan. Ja voin sanoa varmuudella, että mikäli tuo hallilla käymisesi pitää paikkaansa, jyrää se minunkin käynti-innokkuuteni mennen tullen.

  En tarkoittanut, että L-rannan muut urheiluseurat olisivat tiloja kaupungilta saaneet, mutta esimerkiksi aiemmin syksyllä tulin sattumalta kuuleeksi YLE:n urheilureportaasin, jossa oli jotain lukuja kaupungin antamasta rahoituksesta eri seuroille, SaiPa aikalailla hännillä, vaikka lienee keposeen jonkun mainitsemani Catsin edellä seuraajia verrattaessa. Mutta pieniä rahojahan nuo on silti, ei niilläkään hallia rakennettaisi, mutta on sillä symbolinen merkitys, ainakin minulle, joka laukkauttaisi myös kehitysavun ties minne, kun ei se minun elämääni helpota, eikä kyllä yhdenkään muunkaan suomalaisen.

  Mutta todettakoon, että turha vääntää asiasta, kun kumpikaan ei tule toisen kantaa hyväksymään.
   
  Viimeksi muokattu: 15.11.2016 klo 21.00
 23. Mctavish85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Rakennetaanhan ja vuokrataan niitä toimitiloja myös muillekin yrityksille kuin vain Saipalle. Onhan kaupunki mukana myös monien yritystenkin toimitilojen vuokrauksessa. Miksei sitten SaiPan. Voisihan tuota uutta mahdollista jäähallia käyttää myös muihinkin tarkoituksiin kuin vain jääkiekkoon vaikka totta kai jääkiekko olisi se ensisijainen tarkoitus.

  Toki parempi varmaan niin, että Liiga-Saipa kuitenkin lähtisi tuohon hankkeeseen mukaan. Se olisi ehdottomasti paras vaihtoehto. Siinä olisikin nyt todellinen iso tasonnosto ja kehitysaskeleen otto Liiga-Saipalle. Varmasti uuden hallin myötä se mitalikin tulisi varmasti ennen pitkää ja uskottavuutta tulisi lisää.
   
 24. Laitela Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa ja sen vaarallinen YV
  Sovittaisiin vaikka 60/40 SaiPalle isompi pala kulujako. No vedin ihan persikasta nämä luvut, mutta joku asiantuntija sais ehdottaa omaansa.
   
 25. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Etelä-Karjalan liitto tekee selvityksen mahdollisesta maakunta-areenasta. Nyt jokainen, jolla on asiaan jotain painavaa sanottavaa, sanainen arkku auki ja kertomaan se, miten merkittävä asia SaiPalle olisi uusi jäähalli. Ja on päivänselvää, että modernina monitoimiareenana siitä olisi moneen muuhunkin.

  Nyt rustatkaa järkevää tekstiä selvittäjille, jottei ainakaan sanota, ettei homma jäänyt kiinni meistä.

  Linkit vievät uutiseen ja kyselyn nettisivulle:

  Etelä-Karjalan maakunta-areenan esiselvitys alkaa, myös asukkailla on mahdollisuus vaikuttaa | Etelä-Saimaa

  https://www.webropolsurveys.com/Ans...fca-2802-4c56-89c5-a9f662ac1e7a&dy=1698100416