Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Kim Hirschovits

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Blue J, 25.06.2013 klo 08.58.

 1. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Ymmärrän minäkin Liivikin ratkaisun. Erona on se, että Hirso pelasi täysillä loppuun asti. Liivik voi pahoin koko alkukauden.
   
 2. San Jose Shark #50 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Broadstreet Bullies, Scott Stevens, Wendell Clark
  Lainaus:
  Ajankohta selittyy sillä, että nyt pääsi lähtemään ilman mitään velvollisuuksia seuralle. Pelaajayhdistyhän antoi seuralle viime perjantaihin asti aikaa hoitaa kaikki rästit jos kun näin ei tapahtunut, niin ne pelaajat, joilla vielä oli saatavia, voivat purkaa sopimuksensa yksipuolisesti ja välittömästi. Blues sai raavittua jotain kasaan ja käytti sen s.e. mahdollisimman monta pelaajaa saatiin "kuitattua". Hirson palkka lieni alun alkaenkin joukkueen ylivoimaisesti suurin, ja siihen ei sitten rahkeet riittäneet. Toisaalta urheilullisen menestyksen kannalta, Hirsoa tuskin paikataan kahdella tai kolmella hinnat alkaen jantterilla.
   
 3. Kiekoton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Heh, heh! Työttömyyspäivärahakin lienee enemmän mihin Bluesilla on varaa. Kukaan itseään kunnioittava tusinajanarikaan ei tee tässä vaiheessa sopimusta Bluesin kanssa.
   
 4. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Siinä viime perjantain tiedotustilaisuudessahan Hirsolla kesti todella pitkään vastata kun häneltä kysyttiin saiko palkkansa. Vastasi toki myöntävästi,
   
 5. carr Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko, Peter Forsberg
  Iltalehdessä seisoo, että sopimuksen purkamisen syy on maksamattomat palkat ja eläkemaksut.
   
 6. jsavolai Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat,TiTu,Akaan Kiekko,Pelicans
  Lainaus:
  Niin eihän Hirso välttämättä edes valehdellut. Eriasia kuinka paljon noita palkkoja muita vastuita sitten on rästissä. Ikävä tilanne kaikin puolin :( Toisaalta, Hirson kannaltahan homma meni aika hyvin jos uusi joukkue on jo selvillä ja sopimus takataskussa. Bluesin kannalta hommahan kuin kirsikka katastrofipannukakun päälle kun sopimuksen ulososto korvaus jää saamatta.
   
 7. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Siis ihan turha tästä on tehdä mitään vertauksia muihin lähteneisiin pelaajiin. Kyseessä oli linkki joukkueen, fanien ja johdon välillä. Sama kaveri, jota johto viilasi linssiin useamman kerran.

  Ymmärrän ihan täysin jokaista lähtijää. Faktahan on se, että Bluesin johto on käyttänyt pelaajien palkkoja muihin menoihin ja se on anteeksiantamatonta. Sääliksi käy kyllä jäljellejääviä ja etenkin niitä nuoria faneja, jotka tänäänkin hallille pääsyä ovat odottaneet.

  Mika Raution nimissä kirjoitettu viikonlopun kirje on kyllä tätä tilannetta ja yrityssaneerausta miettien lähes koominen.
   
 8. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Tässä on vaan se todella huono puoli, että seuran kannattajat ovat oikeasti ottaneet Hirson tämän jengin kasvoksi ja selkärangaksi. Juuri HÄNEN ei pitäisi missään nimessä poistia ENSIMMÄISENÄ, jos tarkoituksena on saada loppujen pelaajien palkat maksettua. Toivottavasti Hirso ei siis lähtenyt sen takia, että ajatteli tekevänsä seuralle suuren palveluksen, se olisi todella suuri irvikuva siitä, mihin tämä siirtouutinen todellisuudessa on jo johtanut...
   
 9. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
 10. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Tämä huhu Kärpistä ei taida olla ihan tuulesta temmattu. Harmi Bluesin kannalta, mutta minä otan ilolla vastaan.
   
 11. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Itsekin veikkaan, että Hirso pääsee pelaamaan lähiaikoina paljon pelejä Bluesin c-junnuista koostuvaa joukkuetta vastaan.
   
 12. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Mutta tässä yhteydessä pitää kiittää Hirsoa, joka viimeisenä tekonaan Espoossa antoi sykäyksen espoolaisen jääkiekkoilun pelastamiseksi.
   
 13. Lainaus:
  Siis mikä jäi saamatta, ei kai kukaan liigassa sellaisia maksele? Pääsivät palkanmaksuvelvoitteesta 100% irti lienee maksimi mitä Blues edes pystyi saamaan.
   
 14. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Totta kai maksaa jos on sopimuksen alaisesta pelaajasta kyse. Toki epävirallisesti, mutta kuitenkin.
   
 15. Rademoottori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  osallistuminen
  Pelaajayhdistyksen edustaja Jarmo Saarela oli informoinut viime viikolla Bluesin pelaajia siitä, että maksamattomat palkat ovat peruste pelaajasopimuksen purkamiselle. Silloin Bluesin johtoportaassa joku heppuli oli vielä kehdannut väittää, että sopimuksen purkuoikeutta ei olisi. Nythän saa mokoma pomo huomata, että pelaaj(i)a lähtee suorin tein ja seura jää nuolemaan näppejään. Valehtelija!
   
 16. Lainaus:
  Mitä tarkoitat epävirallisesti?
   
 17. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Sitä, että vaikka siirtokorvauksia ei virallisesti ole, maksoi esim. HIFK Liivikin siirron yhteydessä korvauksen Bluesille.
   
 18. adolf Jäsen

  Hirso omien sanojensa mukaan oli saanut tarjouksen josta ei voi kieltäytyä, viitaten siihen että sopimus jonkun seuran kanssa olisi jo tehty? Nyt kuitenkin Kärpistä kuuluu että ovat kiinnostuneita, mutta niin ovat monet muutkin.

  Mitä minä en nyt ymmärrä?
   
 19. Lainaus:
  Taitaa kuitenkin nämä siirtokorvaukset olla keräilykamaa liigan sisäisissä siirroissa?
   
 20. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  Eikös liigassa ole jokin sääntö, ettei sopimuksenalaista pelaajaa saa houkutella kesken kauden? Tämän takia kaikki joutuvat esittämään, ettei sopimusta muuhun seuraan ole. Totta kai agentti on tehnyt töitä uuden sopimuksen tekemiseksi ja varmasti ehdollinen sellainen purkuhetkellä oli jo plakkarissa.
   
 21. Derek BlueSteel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  No taas hieman ristiriitaiset fiilikset...hyvin Hirso ainakin näyttelii väliitävänsä joukkueesta ja sitten kriittisellä hetkellä lähtee pois. Njaa, ehkä ei ikinä ollut Bluesin mies oikeasti. Tai sitten oli. En tiedä. Ehkä vika niitti oli joukkueen johdon valehtelu ties mistä.

  Hirson peliälyä jään kaipaamaan, mutta ei oikein tällä kaudella lähtenyt sujumaan.Tuntui jalka painavan. Toki varmasti joukkueen tilanne vaikutti. No niillä mennään mitä on. Hyvää jatkoa Hirsolle!
   
 22. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Sitä, että olemassa olevaa sopimustakaan ei virallisesti julkaista ennen kuin se on kaikin osin julkaisukelpoinen. Ihmeenä olisin pitänyt, jos mahdollinen sopimus Kärppiin olisi julkaistu tänään juuri ennen keskinäistä CHL-kamppailua, johon ei käsittääkseni olisi ollut edustusoikeutta ja tuskin myöskään halua pelata tai Kärpillä peluuttaa.

  Voihan se sopimus toki olla jonnekin aivan muuallekin, mutta aika vahvasti tuntuu sen olevan Kärppiin.
   
 23. JPL Jäsen

  Yllättääkö jotain, että tämmöistä siirtoa ei julkisteta, kun osapuolilla on ottelu samana iltana?
   
 24. Kuzmin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Nallipyssyketju
  Ei tule Blues saamaan senttiäkään korvauksia Hirsosta. Sopimushan purettiin hoitamattomien velvoitteiden takia. Eli, ei ole sopimuksen alainen pelaaja.
   
 25. Vesuri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vyborg Jesters
  Lainaus:
  Kyllähän siinä raha vaihtuu, jos sopimus ostetaan kesken kauden. Sillä ei tietenkään ole mitään tekemistä vanhojen siirtokorvausten kanssa.