Ilmoitukset

Nimimerkki Eric Rooslind on viime aikoina kirjoittanut vinon nipun turhia ja provosoivia viestejä, joten passitimme hänet viikon ajaksi jäähyboksiin rauhoittumaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Kärppäri on saanut viikon pelikiellon sisällöttömästä ja asiattomasta viestistään Kärpät-HIFK -sarjan ketjussa.

Nimimerkin Koffari viestien taso ei noussut jo annetun huomautuksen jälkeenkään, joten hänen kirjoitusoikeutensa palstalle on poistettu.

Nimimerkki Samart on passitettu viikon pelikieltoon HIFK-osioon kirjoitetusta henkilökohtaisesta hyökkäyksestä.

Sulje ilmoitus

Kim Hirschovits

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Blue J, 25.06.2013 klo 08.58.

 1. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Niin, en sitten tiedä mitä jotkut ovat Hirsolta odottaneet, mutta en mä ainakaan kusettajien taloon jäisi töihin jos muualta tulisi tarjous.
   
 2. Hartza Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen kiekkoilu, Espoo United, EPS, EKS
  Lainaus:
  En ole varma paljonko Hirsolla on saatavia Bluesista, mutta olen käsittänyt myös, että Bluesista oltiin todettu ettei ole varaa maksaa myöskään tulevia palkkoja ja yhdessä sovittu sopimuksen purku. Tästä nyt on kaksi versiota liikkeellä.
   
 3. Ramirez Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Lainaus:
  Kuinka pitkään sä jatkaisit nykyisessä duunissasi jos työnantaja ei enää maksaisi sinulle palkkaa?

  Jos työnantajasi jättäisi palkan maksamatta ja sinulle tarjottaisiin saman alan töitä menestyvästä sekä vakaasta yrityksestä ja vielä nykyistä paremmalla palkalla niin kieltäytyisitkö?

  Jos tarttuisit tohon edellä mainittuun tarjoukseen, niin pitäisikö meidän sivustaseuranneiden alkaa kutsua sinua petturiksi tms.?
   
 4. avatar Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Saimaan Pallo, Team Talvivaara, P.Perä, Wincapita
  Hirso joukkueen palkkabudjetin taatusti ylivoimaisena syömähampaana lähtemällä myöskin parantaa jäljelle jääneiden pelaajien palkanmaksun todennäköisyyttä jatkossa. En kyllä millään ymmärrä sitä, että kaveria joku haukkuu. Ja älytöntä vetää jotain blues-sydän-retoriikkaa mukaan. Voihan asian kääntää niinkin päin, että lähtemällä kaveri pelastaa Bluesia, koska muu joukkue ehkä vähän pystyy pelaamaan vähemmän mailaa puristaen, kun liksaa tulee varmemmin tilille. Ilmaiseksiko jätkän pitäisi pelata. Lätkäura on lyhyt ja on tahkottava silloin kun putki vielä kulkee. Ihan elämän perusjuttuja. Harvassapa enää olisi sellainen "seuraikoni", joka talkootöinä vääntäisi. Tuntuu siltä, että tää vääntö lähtee välillä vähän räpylästä.
   
 5. JP900 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Oulun Kärpät
  Lainaus:
  On kyllä paljon asiaa tässä viestissä.

  Elämän realiteetit monesti unohtuu kannattajilla jotka romantisoivat näitä asioita. Nyt on kuitenkin kyse perheellisestä miehestä jonka firma ei maksa töistä palkkaa. Ymmärrän tämän päätöksen täysin, oli kuinka kapteeni tahansa niin aikansa kutakin.
   
 6. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Näinhän se varmaan on mennyt. Korhonen on sanonut selvästi, että palkka-asioita on Hirson kanssa ollut edelleen auki (eilen), joten todennäköisesti Hirsolla olisi ollut oikeus purkaa sopimus myös yksipuolisella ilmoituksella (rosiksen kautta pahimmillaan). Näin hän ei tietenkään halunnut tehdä, vaan kävi porisemassa Korhosen kanssa että miten tehdään - hänellä olisi nyt uusi duuni Oulussa, tuleeko palkkaa nyt / myöhemmin tällä kaudella vai ei? On todettu, että ei taida olla varaa maksaa jatkossakaan ja yrittävät maksaa kuitenkin jollain konstilla rästinsä vielä pois (todennäköisesti Hirso ei niitä rahoja tule ikinä näkemään, kuin korkeintaan palkkaturvan kautta pienen osan). Sitten on todettu, että parempi näin päin ja tiedotteita vääntämään.

  Ihan hullua väittää Hirsoa petturiksi. Ei kukaan tee oikeaa duunia, ilman että siitä tulee liksaa. Enkä tiedä, miten tuolla on esimerkiksi vakuutusmaksut ja tämmöisetkään reilassa, kun ei palkkojakaan makseta? Entä jos niitäkään ei olla maksettu ja tulee uran päättävä loukkaantuminen ja seurakin menee vielä konkkaan?
   
 7. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Lainaus:
  Ainakin eläkevakuutusmaksuja on paljon maksamatta ja niiden takia työeläkeyhtiö Elo hakee Bluesia konkkaan.
   
 8. JPL Jäsen

  Lainaus:
  No tämä on eri asia kuin urheilijavakuutukset loukkaantumisten yms. takia... Toivon sydämeni pohjasta, että edes ne on maksettu ajallaan.
   
 9. Ekonyymi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Blues, Honka
  Unohdetaan jo Hirso ja keskitytään jäljellä oleviin. Näillä mennään niin kauan ja pitkälle kuin mennään. Hyvin pelasivat ilman Hirsoakin Kärpiltä jalat alta tiistaina.
   
 10. BlueTaco Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Red Wings
  Lainaus:
  Olen lähtökohtaisesti samaa mieltä kanssasi. Tehdystä työstä on saatava korvaus.

  Samalla minua kummastuttaa Kimin nostaminen pyhimyksen asemaan (en väitä että sinä olisit tehnyt niin, vaan yleisesti) --> kukaan muu ei ole seurasta lähteyt tässä yhteydessä.
   
 11. trap Jäsen

  Kyllä Kim marraskuun liksan sai niin kuin muutkin. Muista saatavista en tiedä.

  Junno yritti tällä ostaa CHL:n jatkopaikan, joten olisi aika nättiä, jos Kärpät häviää tästä huolimatta puolivälierät.

  Hirschovitsille hieno mahdollisuus päästä pois tuskasta ja voittaa eka SM-kulta. Mahdollisuutta ei muuten olisi ehkä koskaan tullut? Kaikin puolin täysin ymmärrettävä ratkaisu ihmiseltä, mutta mitään pyhimystä Hirsosta ei tosiaan kannata tehdä. Aika kovan kolauksen sai kannattajien tekemä työ ja viime päivien kampanjointi, kun yhteisöllisyydestä ja sitoutumisesta paasannut kippari otti ja lähti. Mut kuten sanottua, ymmärrettävä ja normaali ratkaisu. Faneja ja vapaaehtoistyöläisiä käy sääliksi. Pohjimmiltaan vika ja syy näihin vaikeuksiin on toki firmaa pyörittävissä kelmeissä (Rautio, Ahola &co).
   
 12. SalskeaKane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KUOLEMA
  Ja just oli lanseerattu 44 Hirso-lippupaketit...
   
 13. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Perustelisitko tämän väittämäsi.

  Hesari eilen:
  Heitittekö Hirschovitsin ulos vai annoitteko vain mahdollisuuden lähteä, Jarmo Koskinen?

  ”Ei missään tapauksessa heitetty. Nyt eivät olleet saneeraajat liikkeellä. Onhan siellä taustalla palkka- ja muuta murhetta”, Koskinen sanoi.

  Viime vuosina Blues profiloitui hyvinkin vahvasti Hirschovitsin seuraksi. Hän voitti Liigan pistepörssin viime keväänä ja pelillinen johtajuus pysyi hänen käsissään.

  ”Juridisiakin perusteita olisi ollut, mutta emme halunneet riidellä. Olemme edenneet herrasmiesmäisesti”, Koskinen sanoi.
   
 14. trap Jäsen

  Sanotaan näin että tieto on varma eikä se ole mitenkään ristiriidassa lainaamiesi Koskisen kommenttien kanssa.
   
 15. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Lainaus:
  Sama tieto on minullakin, Hirso on saanut palkkansa.
   
 16. JPL Jäsen

  Lainaus:
  Ok - jos tämä todellakin on varmaa tietoa, niin hyvä näin. Totta on, että ei tuossa suoraan sanota, että marraskuun palkka olisi maksamatta. Tärkeää on, että työntekijä saa sovitut korvaukset. Keskustelu tästä pelaajasta siirtynee nyt tuonne Kärppien puolelle myös minun osalta. Sinänsä Bluesin tilanne kyllä kiinnostaa jatkossakin ja todellakin toivon, että siellä saadaan liigakiekko jatkumaan myös tulevina vuosina, tästä loppukaudesta puhumattakaan.
   
 17. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Tietänet, että jos työnantajan lakisääteisiä maksuja ei ole suoritettu, ei palkkaa ole kokonaisuudessaan maksettu.
   
 18. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Ei sota yhtä miestä kaipaa, mutta kyllä Bluesin YV ilman Hirso on säälittävä näky. Kyllä Hirson lähtö taitaa valitettavasti tarkoittaa sitä että mitään saumaa sääliplayoff paikkaan ei tule olemaan. Ja jos esitykset jatkuu tän iltaisen kaltaisena niin vaikeaa tulee kyllä olemaan jengin houkuttelu hallille. Vaikka ymmärrän kyllä syyt miksi Hirso lähti niin kyllä se päätöksellään tako nauloja Bluesin arkkuun.
   
 19. SalskeaKane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KUOLEMA
  Lainaus:
  Ruudun takia en nähnyt sekuntiakaan matsista mutta tuskin se YV nyt vielä selvästi paskempaa oli ilman Hirsoa.. nimittäin Hirsonkin kanssa se oli ihan paskaa, ja yksi syy siihen paskuuteen myös oli itse Hirso, ei sen viime pelit (toistakymmentä matsia) kauhean mairittelevasti menneet.
   
 20. Barcelona Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Leijonat & New Jersey Devils
  Lainaus:
  Oli se jopa paskempaa. Poukkula nyt tietenkin oli sitten se kaveri joka tuli ykkös YV:hen Hirson tilalle. Poke kiitti luottamuksesta ja sössi täysin 5-3 YV:n ratkaisuhetkellä. Toki, ykkös YV:n paskuutta selittää se että eilen kaksi äijää viidestä siitä poistui. Toinen Ouluun, toinen sairastuvalle. Kolmanessa erässä Aho sitten päätti penkittää kakkos YV:stä Kangasniemen ja V.Vainion ja laitoi tilalle Pitkäsen ja Kukkosen. Hirson aikana päästiin sentään joskus hyökkäysalueelle, nyt punaviivan ylitys oli saavutus.
   
 21. Toni85 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoolainen jääkiekko oikeissa käsissä
  Nyt on kyllä lyhyt muisti, kyllä se yyvee oli Hirson aikana ihan yhtä paskaa, ellei jopa paskempaa, kuin eilen. Hirson aikana ykkösylivoima ei meinannut välillä päästä hyökkäysalueelle ollenkaan, kun jokainen sisäänajo päättyi joko paitsioon tai kiekonmenetykseen. Nyt päästiin suoraviivaisemmin alueelle ja saatiin vetojakin aikaiseksi. Se on toki totta, että Hirson poistumisen myötä ylivoiman pyörittäjä ja kapellimestari tuntuu nyt muuttuvan, mutta ei sellaisellakaan tee mitään, jos ei pääse alueelle pyörittämään...
   
 22. Jambo78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon Blues, HaKi
  @SalskeaKane hallilla ei ole mitään esteitä ottelun seuraamiseen.
   
 23. Fancy Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IceHearts
  Hirson oli lähdettävä, velkojien vaatimuksesta tai vaihtoehtoisesti alennettava palkkaa. Eipä yrityssaneeraustilassa ole paljon vaihtoehtoja. Velkojat vaativat kuluja minimiin, silläkin uhalla että kysymys olisi yrityksen avainhenkilöstä. Seuralojaaliutta on vähän turha mystifioida.
   
 24. SalskeaKane Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KUOLEMA
  Lainaus:
  Älä käännä veistä haavassa. Erinäisistä syistä en pääse kuin todella harvoin. :(

  Lainaus:
  Onko tämä ihan faktaa?
   
 25. Fancy Jasper Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IceHearts
  Lainaus:
  Yksityiskohtia en tiedä mutta käytännössä yrityssaneerauksessa määräysvalta siirtyy velkojille, joskaan ei yhtä radikaalisti kuin konkurssiin asettamisessa. Hirson ohella sama koskee muitakin (liivik,kantola, toimihenkilöt) Muutamaa yrityssaneerausta lähempää seuranneena käytäntö on näin. Nouseminen yrityssaneerauksesta takaisin jaloilleen on to-della kova ponnistus. Homma alkaa yksinkertaisesti siitä, että kaikki kulut minimiin, mitkä suinkin on mahdollista. Pelit voi pelata omilla junnuilla vaikka se tietäisi tappioita ja yleisökatoa. Yrityssaneeraus on hurja tilanne yritykselle. Vähän sama asia kuin pitseriayrittäjältä vietäisiin leasing-uuni, jolla niitä lättyjä tehdään.

  Suurimpia velkojia Salonojan lienee verottaja ja työeläkeyhtiö(t). Poislukien Jussi, näitä kasvottomia velkojia ei pahemmin kiinnosta seuramenestys sen kustannuksella, että heiltä jäisi rahat saamatta. Enkä Salonojastakaan ole ihan varma, mihin asti kärsivällisyys riittää.