Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Kim Hirschovits

Viestiketju osiossa 'Espoo United' , aloittajana Blue J, 25.06.2013 klo 08.58.

 1. Blue J Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues
  Hirsohan sieltä tuli sitten. On vähän kaksijakoinen olo kaverista, mutta toivotaan nyt toki onnistumista kuitenkin.
   
 2. Bª™ªN Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HC Puhis
  Meitsi ei kyllä tykkää mutta voi osoittautua vielä todella hyväksi hankinnaksi. Sanotaanko että on kuitenkin aika varma veto vrt. AHL janttereihin. Mutta paska maku silti.

  Hirso Bluessiin kaudelle 13-14


  Linkki vie Bluessin sivuille ja Hirson haastatteluun.
   
 3. Johannes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, jääkiekko.
  Onnitttelut Hirson hankinnasta. Hienoa, että Kim Hirscovits pelaa taas sm-liigassa. Hirso liittyy nihiihin harvoihin pelaajiin, jotka ovat edustaneet sm-liigassa Bluesin, HIFK:n ja Jokerien joukkueita. Santeri Heiskanen ja Hirso tulevat mieleen, onko muita. Hirso tekee varmasti n. 35-40 tehopistettä kauden 13-14 sm-liigassa, kun saa yv-aikaa, pysyy terveeenä vähintään 50 pelissä ja jääaika on yli 15 minnuuttia/peli. Hyvä hankinta Bluesilta.
   
 4. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Mielenkiintoista nähdä, mihin Kim pystyy muutaman vaikeamman kauden jälkeen. Miehen kiekolliset kyvyt ovat tiedossa ja Bluesissa on varmasti isoa tonttia tarjolla.

  PS. Vähän on kaverin posket päässeet pyöristymään viime näkemästä ;).
   
 5. Bismarck Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bill Belichick
  Lainaus:
  Ainakin Soppa ja Tuomas Eskelinen tuli mieleen näin nopeasti kelattuna.
   
 6. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Ari Ahonen voidaan lisätä myös listaan.
   
 7. P.R. 33 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Helsingin Jokerit & Colorado Avalanche
  Lainaus:
  Juuso Riksman.
   
 8. VT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Tobias Salmelainen ja Hannes Hyvönen myös.

  Hienoa nähdä Hirso taas SM-liigassa. Hyvä vahvistus Bluesille.
   
 9. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Uskallan väittää, ettei markkinoilta löydy kuin riskejä. Moni liigaseura etsii vielä kärkitason senttereitä, mutta tarjonta taitaa olla aika heikkoa, kun huippunimiä ei ole helppo liigaan saada. Hirso sentään on liigasta tuttu kaveri - muut vaihtoehdot ovat varmaankin AHL-hakuja.

  Harmittaa, että monilla on niin negatiivinen näkemys Hirsosta. Hän on vähän kuin SM-liigan Olli Jokinen.
   
 10. Maxwell Goldshadow Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoo Blues, Minnesota Wild
  Nojoo. Parempi kuin puolivillainen hutaisu AHL:n suuntaan, mutta saa olla todella maaginen, että saa Osalan sormen unohtumaan. Muutenkin jäänyt vastenmielinen kuva koko tyypistä. Myönnän, ennakkoluulot on kovat, mutta... Niin, saas nähdä. Toivottavasti on edes vireessä, eikä tule Bluesiin "jäähdyttelemään".
   
 11. Carrie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Manchester United
  Onnittelut hankinnasta. Taidan kuulua niihin harvoihin naapureihin, jotka olisivat ottaneet Hirson kyllä mieluusti omaankin joukkueeseen takaisin. Ei noita senttereitä liikaa ole tarjolla... Negatiiviset mielikuvat romukoppaan ja puhtaalta pöydältä!
   
 12. rip-off Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Penguins, Steelers
  Koodinimi "Ramstedt" sinne tarvittiin ja Hirso on varsin lähellä tätä tarjolla olevista. Saatiinpahan kerrankin tasonsa jo SM-liigassa osoittanut pelaaja, joka ei edes ole mikään ikäloppu vielä (31). Lätkäpelaajan uran kannalta tossa kohtaa kannattaa kyllä painaa vielä hyviä kausia, jos haluaa tehdä hyvät tulot ammatistaan eli jäähdyttelykauden paikka tässä ei todellakaan Hirsolle ole.

  Pidän myös positiivisena sitä, että ns. "ykkössentterin" nimi on paperilla jo kesäkuun lopussa, eikä esimerkiksi vasta syyskuun alussa. Näin joukkueen about tärkein pelaaja tulee olemaan heti mukana, kun kesän jälkeen aletaan kunnolla hommiin.
   
 13. Baroun Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Per sempre Tito †
  Mä en ymmärrä mikä saa Hirsosta vastenmielisen? Ok ymmärrän, jos joku on pahoittanut mielensä sen huitaisun takia, mutta muuten kaveri on joukkuepelaaja ja johtaja viimisen päälle ja tämä ei ole mutua vaan olen nähnyt läheltä miten Kimi käsitteli IFK:n sääli putoamista samaan aikaan, kun muut ryyppäsi ja rallatteli pitkin stadia.

  Kaveri oikeesti välittää pelikavereistaan ja miettii parhaita ratkasuja yhdessä valmentajien kanssa. Lisäksi kun omaa vielä hyvän piste potentiaalin niin en ymmärrä mitä vikaa tässä hankinnassa Bluesille voi olla.
   
 14. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sutterin veljesten pelifilosofia
  Lainaus:
  Lisätään listaan vielä ainakin Ari Vallin.

  Onnittelut Hirson hankinnasta, pakko kai se on sanoa, että tämänhetkiseen liigaan jopa laadukas hankinta.
   
 15. Pavlovin Koira Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Aggregaatti Metro-Areenan pihalla
  Hirso pahoittelee tiedotteessa Osalan sormen murtamista v. 2008. Aika turhaa mielestäni tuollainen. Pelaajalla kuin pelaajalla sattuu uralleen mustia hetkiä.

  Toivottavasti asenne on kohdillaan. Olen ymmärtänyt että Ahon edustamassa Jypinkyläläisessä kulttuurissa on pidetty kurinalaisuutta suuressa arvossa eikä taitelijoita ole hyvällä katsottu.

  Joukkue lienee nyt koossa ja kyllähän tuosta voi odottaa Hirsolle ainakin ylivoima-aikaa olevan tiedossa koska Sape ei ole erityinen yyvee-sentteri vaikka viime kaudella kehittyikin monella osa-alueella. Tarkoittaa sitä, että tehoja odotetaan alusta alkaen.

  Mutta tervetuloa nyt sitten ja tsemppiä Hirsolle. Vaikka en tyypistä ole lämpimästi kirjoitellut niin omia on tapana tukea ja nythän Hirso sellainen on kun soppari Blegiin on allekirjoitettu.
   
 16. kiljander Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Espoon lätkä,Mia San Mia,Tapiolan Honka Basketball
  Minua ei tällä hetkellä kiinnosta tippaakaan joku historiallinen pimennys jossa pelaajamme sormi murtui. Ainoa asia jolla on väliä on Se, montako pistettä Hirso tekee ensi kaudella. Toinen seikka on toki hintalappu mutta jos pisteitä tulee PALJON niin senkin voin sivuuttaa.
   
 17. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Olen tyytyväinen, useammastakin syystä:

  1) ykkössentteri hankittiin hyvissä ajoin, jolloin hän on luonnollinen osa joukkuetta alusta asti.

  2) ykkössentteriksi hankittiin known quantity, pelaaja jonka huipputaso tiedetään ja jonka huiput on juuri tästä liigasta (mm. pistepörssin voitto).

  3) ykkössentteriksi hankittiin kuivilta markkinoilta suomalainen pelaaja.

  4) ykkössentteriksi hankittiin Hirso, jolla on nyt paikka pelata huippukausi ja nostaa omakin statuksensa takaisin sinne missä se on pari vuotta sitten ollut.

  Hyvä hankinta, tervetuloa Kim!
   
 18. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Itseäni kiinnostaa siinä mielessä, että samanlaista asennetta pitää löytyä ensi kaudella Espoossa. Eli tappion vihaamista ja periksiantamattomuutta.
   
 19. DanC Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen maajoukkue, Bleg, ACM
  Lainaus:
  Se kertoo vain hyvää. Ramun posket olivat kuin suoraan Tapiolan Leipomon mainoksesta.
   
 20. Boosteri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bleg, Red Wings, Arsenal, SMJK, Kaner's Crew
  Kunhan vaan Hirso ei saa mitään pelipaikkaa ilmaiseks. Tietysti annetaan siihen mahdollisuus olla se pyörittäjä, mutta kyllä Aholla on varmasti sen verran järkeä ottaa viikate pois sieltä kentältä jos ei kulje.

  Toivotaan nyt vaikka edes, että Hirso lukee näitä haukkuja ja saa jotain pientä motivaatiota ensi kaudelle näyttää, että hän jopa osaa pelata ja hyvin. Jos häneltä edes löytyy motivaatiota.
   
 21. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Ramstedtin ja Hirson suurin ero on ikä. Ramusta ei ole vielä moneen, moneen vuoteen - jos ikinä - johtajaksi. Hirsosta sellainen voi kuoriutuakin, ihan hyvinkin. Onhan tyyppi ollut kapteenina joukkueissaankin monena vuotena.
   
 22. Ovechkin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Dynamo Moskova, Leo Komarov ja Raimo Summanen
  Hirson hankinnasta tulee jotenkin vain mieleen Teemu Ramstedtin hommaaminen ja toivottavasti Hirso pystyy samanlaiseen tason nostoon täällä meillä Espoossa.

  Paljon on odotuksia, mutta pelikunnosta ei hirveästi tietoa. Toivotaan parasta, mutta samalla pelätään pahinta!

  Tervetuloa Espooseen, Kim Hirschovits!
   
 23. Fordél Jäsen

  Lainaus:
  Kyllä, tämä on ihan totta. Yhteistä on toisaalta asenne ja otteiden ailahtelevuus. Silti Hirsossa on paljon enemmän potentiaalia todelliseksi johtajaksi kuin Ramulla.
   
  Viimeksi muokattu: 25.06.2013 klo 13.50
 24. Superböle Jäsen

  Tervetuloa Espooseen Kim Vaikeastikirjoitettava! Vaikka täälläkin on aistittavissa kaksijakoisia tunnelmia uuden sentterin johdosta niin ihan stigaukkoleikkinä uskon että joukkueeseen hankittiin paras mahdollinen pelintekijä ja mikä parasta se tehtiin jo kesäkuussa. Jos joku uskoo että mahdollisuuksia olisi ollut esimerkiksi nimiin Hytönen, Kapanen tai Nokelainen niin yyveellä saa osoitteen mihin voi toimittaa näytteet huumeista minkä vaikutuksen alaisena täällä kirjoittelee.

  Vielä kun ottaa huomioon Vuorisen track recordin ulkomaalaisten suhteen (muistaako kukaan nimiä Vesce, Lee ja Rosa) niin tämä oli paras mahdollinen ratkaisu. Miinusta julli- ja jokeritaustasta sekä viiden vuoden takaisesta rottailusta mutta kokonaisuus jää ehdottomasti plussalle. Hirso on kuitenkin siinä sarjassa tasonsa näyttänyt missä ensi kaudella pelaa.

  Nyt kun Laatikainen palaa kulta-aikojen tasolleen niin Blues lienee ainoa joukkue liigassa joka on valmis? Kauden aikana voi sitten hankkia leveyttä puolustukseen ja hyökkäykseen tarpeen mukaan.
   
 25. LP#32 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Joo, ei ole kaveri ilmeisesti liikaa kerinnyt edelliskesien tapaan Lennun kanssa treenaamaan - liekkö ollut sitten jotain leikkauksesta toipumista sun muuta taustalla.. Onhan tässä tosin vielä hyvä tovi aikaa! Tsemiä Kimille Espooseen, eikös se ollut näin, että kausi oletettavasti alkaa Kimillä silti Nordiksella?