Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Joppe K, 27.05.2013 klo 15.42.

 1. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Rekonen palaa Jokeri-komennukseltaan lohen ykkösketjuun ja tuttu tutkapari Rekonen-Iossafov on taas yhdessä. Illan kokoonpano näyttää muutenkin pitkästä aikaa erittäin hyvältä, etenkin kahden ensimmäisen hyökkäystrion osalta. Kiekko-Vantaan paras pistemies 2007-2008 ja yksi 2000-luvun ehdottomasti parhaista Mestis-pelaajista Jarmo Jokila tekee comebackin lohipaitaan. Kun kokoonpanoja katsoin niin voin jo tässä vaiheessa toivottaa hyvää yötä Heinolaan. Kiekko-Vantaan kakkosketju muodossa Jere Karjalainen, Aleksi Mustonen ja Jarmo Jokila. Tulee Peliitta-puolustuksella hikinen iltapuhde ja Antti Rautiola saa venyä kyllä parhaimpaansa jos Peliitat meinaa edes yhden pisteen Vantaalta tänään ottaa.
   
 2. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Edellisessä viestissä mainittu Jarmo Jokila pelaa Kiekko-Vantaassa alustavasti marraskuun loppuun. Toivottavasti pysyisi lohessa pitempään, sillä Jokila on tälle tasolle mahtava vahvistus. Jokilalta löytyy tällä kaudella otteluja LeKin riveistä ja maalejakin hän on ehtinyt tehdä kaksi.

  Viime viikolla lohipaidassa tuuranneet Nikkilä ja Mähönen palasivat ilmeisesti takaisin omiin seuroihinsa ja Ilmalasta Tikkurilaan tekevät paluun Jere Karjalainen sekä Aleksit Rekonen ja Mustonen. Ainakin keskiviikon matsin ajaksi.

  Kokoonpano alkaa näyttämään taas melko hyvältä. Mielenkiintoista on nähdä miten Ahn Jin-Hui pärjää sentterinä.

  Tänään olisi hyvä palata voittojen tielle ja repäistä eroa tällä hetkellä seitsemän pisteen takamatkalla väijyviin heinolalaisiin.
   
 3. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Minne ovat kadonneet Kiekko-Vantaan fanituotteet? Ennen niitä myytiin sisäänkäynnin välittömässä läheisyydessä ja myyntitiski oli ensimmäisenä näkyvissä kun astui halliin sisään.

  Seuran kotisivutkin ovat uudistuneet ja fanituotteista ei ole sielä mitään mainintaa.

  Onko tuotteita enää myynnissä missään saati olemassakaan?
   
 4. Kaukalon laidalla Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TuTo
  Lainaus:
  Jokila oli LeKin riveissä viime viikolla kun TuTo vieraili Lempäälässä. Esitys oli todella heikko, näkyvin teko oli yksi turha jäähy. No, ehkä tahti paranee kun ison kaupungin valot ovat lähellä.

  Ai niin, K-Vantaa vierailee Turussa perjantaina. Uusi mahdollisuus tsekata Jokilan vire.
   
 5. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Vituttaa tämä saatanan Jokeriperseily.

  Nyt kun on koreanrahaa niin maan perkeleesti niin eikö seuraan voisi ostaa tarpeeksi jätkiä etteivät loppuisi kesken tai ettei mitään Jokerilainoja tarvittaisi?

  Sen vielä ymmärrän että lainajätkiä nostetaan takaisin Jokeri-rinkiin kun jätkiä on telakalla, mutta tänäänkin Jokereiden kokoonpanossa on kaksi jätkää joilla on pelaajasopimus Kiekko-Vantaan kanssa ja he ovat Jokereissa lainalla. Millaisen korvauksen Kiekko-Vantaa näistä saa?

  Tällä nöyristelyllä on nyt ryssitty kärkikahinat huolella ja pudottu jo ulos pudotuspeleistä.

  Kun Jokeri sanoo "kumarru", Lohi vastaa: "kuinka syvään?" Ei tämän yhteistyön näin pitäisi mennä.

  Pelaajien kannalta tämä on toki hienoa kun on mahdollisuus nousta liigaan ja tottakai ymmärrän tämän siltä kannalta, mutta "jotain tarttis tehdä" ettei puolustajien tarvitsisi pelata hyökkääjinä...
   
 6. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Lainakaruselli pyörii.

  Robert Rooba saapuu Vantaalle ja pelaa jo tänä iltana Mikkelissä.
  Muita muutoksia: Jani-Petteri Helenius palaa kokoonpanoon. Ahn Jin-Hui on pudotettu pois.

  Toivottavasti kurssi kääntyisi.
   
 7. Joppe K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Viron maajoukkuemies ja takana jo neljät MM-kilpailut maansa edustusjoukkueessa. Ja tietysti pitkä tausta tuolta Bluesin juniorikoulusta. Itse odotan ainakin kaverilta hyvää esitystä illan ottelussa vaikka paikka on löytynytkin tuolta neloskentästä. Nuorten SM-sarjassa hän on kuitenkin pelannut ihan hyvillä tehoilla, joten olisi voinut ajatella jopa sijoittaa tuonne kahteen ensimmäiseenkin ketjuun.
   
 8. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Ahn Jin-Hui on ilmeisesti loukkaantunut sillä tämän päivän paikallispeliin Kiekko-Vantaa lähtee vajaalla kokoonpanolla. Kim Won-Jun tekee paluun kokoonpanoon loukkaantumisen jälkeen ja Saku Salmela pelaa jälleen hyökkääjänä.

  Eikö todellakaan ole jätkiä A-junnuista paikkaamaan aukkoja? Eikö vihdoin olisi aika ottaa Suomi-Sarjassa hyvin pelanneet Kim Ji-Min* ja Ahn Jung-Hyun kokoonpanoon? Ei voi ymmärtää.

  Tällaisella kokoonpanolla pitäisi tänään pelata:

  Suoraniemi - Salmela - Iossafov
  Jokila - Åsten - Shin
  Moisio - Heikkilä - Kim J-M. *
  Rooba - Helenius - Elo

  Manninen - Rantakari
  Hämäläinen - Kim W-J.
  Saari R. - Heikkinen

  *EDIT: Kim Ji-Min on nostettu kokoonpanoon!
   
  Viimeksi muokattu: 30.11.2013 klo 15.51
 9. Ttie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KJT Miehet HC K (<-HC Kerava<-Sherwo), KJT, Kerho
  Ruutanat 10v

  Viides ketju Keravalta lähettää ISOt onnen toivotukset, "isoveljelle".

  Virkeätä tulevaisuutta "vanhukselle".

  PS.
  Eiku pikaisin toipumisin ja lauantaina taas tavataan.
   
 10. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Kiekko-Vantaa on muuttunut vaivihkaa Bluesin farmiksi ja omia jätkiä putoilee kokoonpanosta pois.

  Missäköhän viilettää Shin Sang-Hoon? Pitäisi mahtua kokoonpanoon heittämällä. Liekö loukkaantunut?

  Tänään tullut voitto LeKistä on toki positiivinen asia. Samoin positiivista on myös omien jätkien, Koiviston ja Rekosen, (ainakin hetkellinen) paluu lohipaitaan.
   
 11. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Shin Sang-Hoo oli loukkaantuneena. Palasi tosiaan kokoonpanoon Hokkia vastaan muiden Korealaisten kanssa! Niukka voitto VL.lla, mutta pisteet tulivat todella tarpeeseen.
  Bluesista on tosiaan tullut viimeaikoina pelaajia, johtuen siitä että Ilmalassa niitä ei terveenä ole ja tästä on seurannut Kiekko-Vantaa putoaminen sarjataulukossa hyvän alkukauden jälkeen!
   
 12. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Syyskausi alkaa olla taputeltu tällä erään, joten jonkinmoista väliraporttia. Harjoituspelit meni hyvin ja lähes samalla kokoonpanolla, näytti hyvältä. Kausi alkoi lähes samoilla miehillä, kuin harkkapeleissä, joten oli odotettavissa hyvää (fanit oli siinä uskossa, että pelaajarumba oli takana). Alkukausi näytti loistavalta ja fanit toivoivat, että kokoonpano pysyy samana. Mutta mitä vielä? Lindbohm (Jokerit)vuokrataan Ässiin ja siitä sitten pikkuhiljaan Jokereissa ja Lohessa alkaa loukkaantumiset vaivaamaan, joka aina on tiennyt Lohelle vaikeuksia. Ei tämäkään kausi tuonut poikkeusta. Eli ukkoa, alun jälkeen on mennyt ja tullut. Kangasalustalle täytyy tässä vaiheessa antaa kiitokset, että sillä on suhteita ympäriinsä, että on saanut pelaajia tarvittavan määrän. Harkimolle, taas paskaa, että se ei hanki uusia pelaajia, loukkaantuneiden tilalle. Tämä pelaajarumba on tehnyt sen, että tiukat matsit on kääntynyt Lohen tappioksi ja se saattaa kostautua kauden lopussa. Alkukauden loistokkuus on taas kääntynyt selviytymistaisteluksi, kahden viimeisen joukko on vältettävä hinnalla millä hyvänsä. Ja sitten vielä Joululahja Lohifaneille Artem Iossafov vuokrataan Kalpaan. Toivottavasti saadaan edes isot rahat? Fanin ei auta, kuin toivoa, että uusivuosi tuo parempaa.
   
 13. Joppe K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Kiekko-Vantaa
  Uusi vuosi alkoi siis Lempäälässä tappioputken katkaisulla ja 4-1 vierasvoitolla. Voiton takuuna ykköskenttä Jokila-Åsten-Karjalainen, joka vastasi kaikista neljästä maalista. Pisteykkösenä kapteeni Jere Karjalainen pinnoilla 2+2, lisäksi Åsten tehoili 1+2, Jokila 0+2 ja ykköspakkiparin Rantakari 1+1.

  Hieno voitto näin vuoden aluksi ja pitkästä aikaa taas sarjataulukossa pudotuspeliviivan yläpuolelle. Pelattujen pelien määräkin eri joukkueiden kesken on tasoittunut sen verran, että tilanne näyttää oikealta eikä kukaan pysty nousemaan ohi pelejä tasoittamalla. Huomenna vielä toivottavasti pinnat KooKoo:lta kotona ja siitä sitten samaa vauhtia loppukevät.
   
 14. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lempäälässä paikan päällä olleena, voin sanoa, että Leki ei vaan pelannut kokoonpanon mukaisesti. Lohen onni. Lempäälän hallissa oli sellainen tunnelma, että kuhan pelaillaan ja nautitaan urheiluviihteestä. Tärkeintä Lohelle oli 3 pistettä tuli ne sitten Lekin löysäylyn takia.
   
 15. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Se on monesti nähty, etteivät nimet selässä paljon paina, jos asenne ei ole kohdallaan. Surfaillen ei voita edes mestiksessä, vaikka nimi olisi Corso tms.

  Lohi oli taas tänä iltana täynnä eksotiikkaa, kuten nimistä AHN Jinhui, SHIN Sanghoon ja KIM Wonjun voi päätellä. Varamiehisyysaste luokkaa n. 50 %. Ykköspyssyt latoivat maaleja Hämeenlinnassa. Tiivis henki kuitenkin hakkaa usein löysän materiaalin.
   
 16. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Päävalmentaja Pekka Kangasalusta ja valmentaja Tero Määttä saaneet kenkää Kiekko-Vantaasta. Jami Kauppi ja Paul Högbacka (Pale tulee edustukseen Kiekko-Vantaan Idän miesten joukkueesta) vetävät loppukauden. Kauppi ja Högbacka valmensivat lohipaitoja Mestiksessä kaudella 2004-2005.

  Twitter / FilipSaxen: #KiekkoVantaa meddelar att ...

  Harva päävalmentaja on lähtenyt kävelemään kesken kauden kahden voitetun ottelun jälkeen. Olin juuri tänään kirjoittamassa viestiä, että Kangasalustan pitää olla kuluvan kauden parasta päävalmentajaa valittaessa kolmen parhaan joukossa. Huikeaa duunia tossa tilanteessa missä Kiekko-Vantaa on ollut viimeiset pari kuukautta.

  Siinä Liiga- ja Mestis-jengeille erinomainen valmentaja kenellä on tarvetta. Joko tälle tai ensi kaudelle.

  Edit. Ilta-Sanomien otsikko kertoo kaiken olennaisen.

  Mestis: Etelkiekko - Ilta-Sanomat
   
  Viimeksi muokattu: 04.01.2014 klo 21.43
 17. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Mikähän mahto olla syynä potkuille??
  Mitä *elvettiä oikeasti?!
  Kabinettipäätös tämäkin...
   
 18. ahal Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa
  Lainaus:
  Tulihan puskista! Just kahden hyvän voitetun matsin jälkeen varamiespitoisella jengillä... että sellainen kiitos. Ja lauantai-iltana myöhään ja twitterin kautta ja seuran sivuilla ei mitään ja...

  Vissiin korealaisten peluutus ei miellyttänyt jotain tahoa? Muuta en osaa äkkiä arvata. Tuolla pelaajahärdellillä kukaan muukaan ei olisi saanut kummempaa tulosta aikaan. Ihmeellistä.
   
 19. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Touche.
   
 20. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Kangasalusta apulaisineen on tehnyt loistavaa duunia pelaajaruletin keskellä.
  Monet nuoret pelaajat ovat kehittyneet Liiga-kelpoisiksi, nyt Kiva on uudenvuoden kunniaksi saanut pelin kulkemaan niin sitten potkut?.
  Jään kyllä kaipaamaan Pekan joukkuetta ja "Turha selitellä"-kommentteja lehdistötilaisuuksista.
  Syyn on oltava hyvä.

  Ja edittiä, toihan on ainut järkevä syy vaikka sitä se ei olekaan.
  Aivan järjetöntä tämä lätkätouhu nykyään.
   
 21. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Odotellaan mitä tulee julkisuuteen. Vielä ei kannata puhua mitään. Väitän ettei liity korealaisten peluutukseen tämä.

  Hyvä matsi tänään. Harmillisesti Kim Won-Jun loukkasi jo avauserässä kättään ja kolmannessa erässä hän joutuikin jättämään matsin kesken käsivamman takia.
   
 22. Face Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Juha Pajuoja just twiittas; "KVantaan johto valitsi Korean rahan. Koutsit pihalle 2 voiton jälkeen. Lisää peliaikaa sponssin pelureille."
   
 23. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Huhujen mukaan huomenna keltaisen lehdistön juttua odotettavissa heti aamutuimaan. Elämme mielenkiintoisia aikoja...
   
 24. Zero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
  Lainaus:
  Tossapa noita juttuja sitten tulee, kuten odottelit: Mestis: Etelkiekko - Ilta-Sanomat
   
 25. Ribari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puolustava mestari
  Mitä ihmettä siellä tapahtuu, onko sitten kaikki urheilullisesti halukkaat pelaajat unohdettu ja se Kauppi on Soinnun kanssa( joka muuten saa isoa palkkaa halla groupilta) myynyt joukkueen kilpasuorituksen oman tilin toivossa ja Korean rahojen perään juostessa. Hyi he......tti. Toivotaan ettei Vaasassa koskaan edes leikitä millään ulkomaisella rahalla.
  No nyt varmaan olisi Peltonen myynnissä meille kun ei kilpailu ole vantaalle tärkeää ja me taas tarvitsemme toisen maalivahdin.