Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Joppe K, 27.05.2013 klo 15.42.

 1. Gags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Charlestown Chiefs
  Sieltähän tuli kuin tilauksesta Jatkoajan toimitukselta kaksi asiaan liittyvää juttua:

  Uhkakuvia vantaakiekon tulevaisuudessa - MESTIS - 12.01.2014 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Kangasalusta: â€Lähdettiin hallilta pois voittajina†- MESTIS - 12.01.2014 - Artikkelit - Jatkoaika.com - Kaikki jääkiekosta

  Täytyy toivoa että "Parru" ja Määttä löytävät uusia duuneja mahdollisimman pian. Valmennuksella näyttää olleen homma aika terveellä pohjalla, kun vertaa seurajohtoon ja omistajiin. En kyllä voi K-Vantaalle povata kauhean ruusuista tulevaisuutta tuolla omistuspohjalla ja seurajohdolla. Näinköhän yhteistyö Jokereiden kanssa myös purkaantuu tämän sopan myötä?
   
 2. Wiljami Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit, sympatiaa muuhun Savoon ja Kaakonkulmalle
  On tuo kyllä ihmeellinen keissi ja aika päin persettä hoidetty kyllä korealaistenkin toimesta. Siis kesästä lähtien alkanut jo perse edellä puuhun kiipeily, kun Parru on käynyt valkkaamassa paikan päällä parhaat pelaajat ja sitten sieltä ilmoitetaan että joo ei me kyllä näitä meiän maajoukkuejätkiä sinne oppiin laiteta, et tässä ois tämmönen kakosjoukkue ni jos näistä valkkaisitte. Idioottimaista puuhastelua yleensä ketään ammattilaista tuottaa pelaajia hakemaan jos sieltä kuitenkin on valittu paikallisille sopivat tapaukset jo ketkä lopulta oppiin lähetetään.

  Lainaus:
  Linkki koko juttuun: Mestiksen murhenäytelmässä urheilullisuus kaukana – | Yle Urheilu | yle.fi

  Mutta minkä takia nämä ei-maajoukkuemiehet yleensä pitäisi KiVan kustannuksella treenata edes? Vai onko noiden tarkoituksena ainoastaan toimia Koreassa sparraajina oikeille maajoukkuemiehille?

  Se ei ihmetytä että tämä tapaus on jäänyt vaille suuren yleisön huomiota ja protesteja, meiltähän ollaan tuhoomassa koko sarjaa alta pois eikä tuokaan kiinnosta kuin muutaman seuran kannattajia ja jotakuta yksittäistä urheilukommentaattoria.
   
 3. Ribari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Puolustava mestari
  Nyt kun viime pelissä pelasi jo kaikki ne 5 korealaista ja teillä ei ole urheilullisia tavoitteita, niin myykää Aaro meille vaasaan loppukaudeksi.
  Varmaan mielummin pelaa voitosta kuin yrittää selvitä vantaalla heikkojen korealaisten virheistä.
   
 4. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Vaikka Kangasalusta ei julkisesti Kauppia suolannutkaan, niin uskaltaisin veikata ettei tule jatkossa työskentelemään Jamin kanssa samassa valmennustiimissä.

  Ei nyt ehkä mikään kirjoittamaton sääntö, mutta yleinen tapa lienee kuitenkin, että muu valmennusryhmä seisoo kyseenalaisesti potkitun koutsin takana. No, tässä nyt taisi olla muutenkin aika poikkeuksellinen tilanne, mutta väkisinkin pistää mietityttämään.

  Kauppi palkattiin valmennustiimiin syyskuun alussa. Samassa yhteydessä muuten tiedotettiin korealaisten kanssa tehdyistä pelaajasopimuksista. Palkkasiko Helppolainen Kaupin, vanhan tuttunsa, ainoastaan maalivahtivalmentajaksi - vai haluttiinko hänet valmennusryhmään ns. luottomieheksi, sisäpiiriläiseksi tai korrekteimmin ilmaistuna välittäjäksi omistajien/johtoryhmän ja valmennuksen kanssakäymiseen.
   
 5. Joppe K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Kiekko-Vantaa
  Viime pelien tehomies Jarmo Jokila siis jättää K-Vantaan ja siirtyy Norjaan pelaamaan. Kyllä täytyy sanoa, että tuosta voittoputkesta huolimatta ei kannattajia paljon hellitä tällä hetkellä näillä uutisilla ja huhuilla mitä KiVa:n ympärillä liikkuu.
   
 6. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Aivan huikee voitto. 0-3 tilanteessa oli usko koetuksella, mutta Ben Amor ja Tiivola loistavalla pelillä nosti Lohen peliin mukaan ja lopulta voittoon. Kiitos lainat!
   
 7. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  "Yhdyn" TKR:ään. Upea taisteluvoitto jätkiltä. He pelasivat isolla Lohisydämellä. Tunnelma oli vertaansa vailla Triossa, tommonen kannustus kun olis joka pelissä niin Red Armykin olisi kateellinen Huomenna jatketaan, KIITOS VANTAA!
   
 8. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Lainaus:
  Kaiken lisäksi matsi oli hyvä! Tunnetta,taistelua ja tunnelmaa.

  Lainojen lisäksi Iossafov, Pehkonen ja Shin pelasivat loistavan pelin.
  4-4 -tasoitusmaali oli komeaa katsottavaa. Kim Won-Junin loistava avaus Shinin lapaan, syöttö Tiivolalle laukaisupaikkaan ja ohjuri maalille.

  Jukuritkin ottivat sopivasti pataan, joten huomenna on mahdollisuus nousta mikkeliläisten ohi sarjataulukossa jos kaikki menee putkeen.

  P.S. Hieno ele Ruutanoilta Pohjoispäädyn nuorillemiehille!
   
 9. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Toivottavasti jaksetaan Kolmella ketjulla loppuun asta. Jos ei ole viittä Korealaista pelaajaa pöytäkirjassa, niin ei tule rahaa seuran kassaan. Tämä on fakta.
   
 10. TKR-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Rekonen oli Kiekko-Vantaan pelaaja ja Jokerit lainas kaverin ohi K-Vantaan suostunusta HPK:oon. Tää Suomalainen jääkiekko on ihan kummallista...
   
 11. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Lainaus:
  Miten tämä voi olla edes mahdollista? Eihän tässä ole mitään järkeä. Tavallaan toivon että Jokerit-yhteistyö loppuisi ja voitaisiin siirtyä omavaraiseen pelaajistoon (nyt jos sitä koreanrahaakin on alkanut oikeasti Vantaalle virrata.), mutta samalla tarjota esim. Bluesin nuorille kavereille mahdollisuuksia pidempiin lainoihin.
   
 12. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Tämä olisi unelmaa. Blues-lainat ovat pelanneet hyvin täällä, ja heitä ei niin paljoa liiku edestakaisin.
  Sitten korearahoilla kaksi kentällistä Mestiksen huippupelaajia, muissa kentissä korealaisia, pari omaa pelaajaa/junnua/lainoja. Veskariksi Mestiksen eliittikassari ja toinen joku lupaava/junnu ja a vot, Tikkurilassa pelattaisiin play off:eja kotiedulla.
  Tämmöinenhän tilanteen PITI olla Koreayhteistyön myötä, joten saataisiinkohan tämönen tilanne ensi kaudelle? Jokerit ei varmaan halua Mestis-farmia kun pelaavat KHL:ssä.
   
 13. Konkkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa
  Lainaus:
  Kyllä Jokerit tarvitsevat edelleen mestisseuraa yhteistyökumppanikseen liigaseuran lisäksi. Ilman mestisseuraa polku junnuista liigaan on liian suuri muutamia poikkeuksia lukuunottamatta ja ensi kaudella kaverit ei tule vaihtumaan pelipäivinä vaan pelaajaliikenne rauhoittuu sopivasti. Jokerit tarvitsee muutenkin seuraavalle kaudelle 6 kentällistä jamppoja eli luulisi sieltä löytyvän juuri ne ykköskorin kaverit lohipaitaan ilman isoja rahatuppoja.

  Eihän sitä myöskään tiedä sitä, että ties vaikka Koreasta tulisikin niitä maajoukkuekavereita ja tätä kautta poffit olisi itsestäänselvyys.
   
 14. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Itse en kyllä näe tuota Mestis-farmia kovin tarpeellisena. Mestiksestä on kuitenkin kaikella kunnioituksella matkaa KHL:ään, joten jos pelaaja ei mahdu pelaamaan KHL-Jokereissa, niin onko pelaaja kuinka kiinnostunut sitten pelaamaan sen sijasta Mestistä?
   
 15. Konkkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa
  Lainaus:
  Putki A-junnut-> mestis->liiga->khl on selkeä, jossa jokainen askel on merkittävä nuoren pelaajan kannalta. Kaikki eivä puhkea loistoon samaan aikaan ja kausi/ otteluita mestiksessä pitää tuntumaa yllä. Tästä johtuen mestis on tarpeellinen osa junnuille ja oma juniorituotanto tarvitsee tätä.
   
 16. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Lainaus:
  Esimerkkinä: Mustonen ja Lindell. Molemmat pelanneet parikautta isoja minuutteja K-Vantaassa!
   
 17. Morten Halsted Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK kundit & gimmat + (support: Kellokosken Alku)
  Jaaha, sinne meni sitten Karjalainen Hämeenlinnaan loppukaudeksi... Tuleekohan HPK:sta ens kaudella Jokerien farmi-seura?
   
 18. Leijonamään Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa
  Taas kova menetys, kun Jere lähtee Kerhoon :/
  Tää Jokerifarmina toimiminen alkaa kypsyttää, ens kaudella sais puhaltaa uudet tuulet.
  Hyvä juttu on se että Timo Niemi tuli vaihdossa Tsadiin, kun Wiikman tervehtyy niin meillä (hyvällä tuurilla pleijareissa) saattaa olla veskarikaksikko Peltonen-Niemi.
  Hieman heikosta tästä kaudesta huolimatta Niemi on näyttänyt osaamisensa viime kaudella Jokipo'ssa, runkosarjassa ja pleijareissa 93% kiekoista tarttui
   
 19. Konkkis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa
  Jerelle hyvä siirto, KiValle huono. Mutta minkäs teet, parhaimmat menee eteenpäin urallaan ja toivottavasti Jere jatkaa siitä mihin Vantaalla jäi. Iso menetys kyllä kieltämättä.
   
 20. Severi94 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  K-Vantaa
  Olisiko tarkoitus viljellä junnuja liigaan kasvamaan? (Ilves, Hpk!)
  Tämähän saattaisi tarkoittaa Jokereiden liiga-farmin puuttumista KHL-siirron myötä tai ainakin sitä, että sopimukseen ei ole kenenkään kanssa päästy.
  K-Vantaalle tämä ei tällä hetkellä tiedä hyvää kohta on tyhjennetty kaikki lainat ja varastettu omat! Alkaa muistuttamaan Julli-touhua! YT-neuvottelut yrityksissäkin tarkoittavat nykyään henkilöstön poistoja. Yhteistyö! ja Vi.....!
   
  Viimeksi muokattu: 28.01.2014 klo 12.00
 21. Ma-kE-69 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KiVa
  Lainaus:
  Putkesta kohta tippuu pois Mestis kun A-nuoret nostavat ikärajaa. Käy katsomassa vaikka Kiekko-Vantaan pelaajat niin ei montaa kaveria jotka eivät mahtuisi uudistuneeseen A-nuorten sarjaan. Jyp-Akan 28 pelaajasta viisi ei mahtuisi uuteen A-nuorten sarjaa..

  Linkki iltasanomat A-nuorten ikärajan nostoon.
  Jkiekko: Nuorten SM-liigaan suunnitellaan mullistusta! - SM-liiga - uutiset, tulokset ja videot - Ilta-Sanomat
   
 22. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Lainaus:
  Ei se mihinkään putoa. Kyllä jatkossakin lahjakkaimmat jätkät pelaa Mestistä, koska se on Liigan jälkeen tämän maan kovin sarjataso ja kehittää pelaajia aivan eri tavalla kuin Nuorten Liiga. Itse näen tuon ikärajan noston niin, että koska tässä maassa vuosittain putoaa tuohon "välimaastoon" niin paljon pelaajia niin heille tarjotaan mahdollisuus tasokkaisiin peleihin ilman, että a) lopettaa ura tai b) lähteä tahkoamaan ulkomaille b- ja c-luokan kiekkomaihin tai Suomessa alasarjoihin. Tämä taas pudottanee Suomi-sarjan tasoa.

  "Välimaastolla" tarkoitan siis pelaajia jotka eivät ikänsä puolesta saa pelata Nuorten SM-Liigaa (nykyinen ikäraja), mutta eivät saa sopimusta Liigaan / Mestikseen.
   
  Viimeksi muokattu: 29.01.2014 klo 04.34
 23. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Heipp! Lähdettiin sitten näköjään vaihtamaan pelaajia päikseen. Voisiko joku kommentoida (kehua) millainen tyyppi tämä Manninen on? Ei varmaan ihan uuno jos teidän kapteeni ollut.
   
 24. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Lainaus:
  Kuten itsekin sanoit, Kapteeni. Päässyt muutaman matsin pelaamaan liigassakin ja pari häkkiäkin kerkesi tekemään. Mestistasolle hyvä puolustaja.
  Plusmiinus-tilasto näyttää aika kamalalta sillä Manninen on Kiekko-Vantaan lentokelin aikaan pelaillut Jokereissa ja ollut loukkaantuneena.
  Nuori, kehittyvä pelaaja joka Vantaalla pelasi ylivoimaa.

  Ilmeisesti ensi kaudella Tomekin Sportia lähdetään kasaamaan mini-Jokereiksi.

  Toivottavasti Haverisesta on iloa Vantaalla ja Mannisesta Vaasassa.
   
 25. Entrosantier Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport
  Lainaus:
  Kiitos vastauksestasi! Entä onko minkälaista tietoa tuosta Mannisen loukkaantumisesta? Jotkut heittivät ilmoille, että olisi edelleen loukkaantuneena. Pitääkö paikkansa?