Ilmoitukset

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Joppe K, 27.05.2013 klo 15.42.

 1. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Lainaus:
  Mietin tätä itsekin, että onpa kummallista hommata loukkaantuneita pelaajia, mutta ehkä Oskari alkaa sitten olla kunnossa? Paha sanoa.

  16.01 ilmoitettiin noin 4 viikon poissaolosta. Tarkempia tietoja loukkaantumisesta ei julkisuuteen ole annettu.
   
 2. Joppe K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Mannisen pitäisi olla vielä loukkaantuneiden kirjoissa, mutta toipuneena ja terveenä ilman muuta erittäin hyvä vahvistus teille. Nuo esiintymiset Liigassakin olivat ihan miehekkäitä ja ainakin minä olisin pitänyt mielelläni hänet ihan kauden loppuun asti täällä Vantaalla.

  Eikä tuo vaihto Haveriseen ihan mitään riemunkiljahduksia saa aikaan, mutta toivotaan, että on edes tämän kauden loppuun K-Vantaassa eikä jatka matkaansa taas eteenpäin johonkin muualle. Etenkin kun muutenkin omista sopimuspelaajista on ollut pulaa tässä kauden mittaan ja lainamiehistä ei koskaan tiedä milloin kutsutaan takaisin tuonne Jokereihin ja Bluesiin.

  Näin K-Vantaan kannattajana on taas se aika vuodesta, että alkaa muutenkin pohtia, millainen joukkue luistelee jäälle tuon siirtorajan umpeutumisen jälkeen. Sen verran paljon taas tuota liikennettä on ollut jo nyt tuolla Trio Areenan suunnassa.
   
 3. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Kaiken näköistä tapahtumaa on Kiekko-Vantaan kauteen 2013-2014 runkosarjan osalta mahtunut, mutta niin vain ovat lohipaidat lähellä seuraennätystä. Kiekko-Vantaan yhden kauden voittoennätys Mestiksen runkosarjassa on kaudelta 2008-2009, tuolloin joukkue voitti Harri Aholan alaisuudessa 26 ottelua. Toiseksi kovin noteeraus löytyy kaudelta 2001-2002; Jami Kaupin valmentamat lohipaidat voittivat kyseisellä kaudella 25 ottelua. Tällä hetkellä Kiekko-Vantaan voittosaldo kuluvalta kaudelta on 24.
   
 4. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Kiekko-Vantaa vahvistuu vuonna 1990 syntyneellä hyökkääjällä, Samuli Valvistolla (182cm/88kg).

  Aikoinaan Pohjola-leirilläkin pelanneella Lukko-kasvatilla on takanaan kolmisen kautta Suomi-Sarjan HC Satukunnassa, missä hän on viimeistellyt 86 ottelussa tehot 75 (33+42).

  Toivottavasti luistin kulkee myös sarjaporrasta ylempänä.