Ilmoitukset

* Tarvitsetko hyvän syyn kuluttaa aikaasi Jatkoajan keskustelupalstalla vielä nykyistäkin enemmän?
* Haluatko viilata pilkkua tai nipottaa yhdyssanavirheistä?
* Reputitko sinäkin oikeustieteellisen pääsykokeissa?
* Tykkäätkö kurista ja järjestyksestä?

Jos vastauksesi johonkin näistä kysymyksistä on ”kyllä”, niin mikset liittyisi joukkoomme hilpeään?

Haemme lisää moderaattoreita valvomaan Suomen suosituimpiin kuuluvan keskustelupalstan viestejä, opastamaan käyttäjiä ja pitämään muutoinkin yllä palstan hyvää tasoa.

Edellytämme moderaattoreilta yhteistyökykyisyyttä, täysikäisyyttä ja ainakin jonkin asteista täyspäisyyttä. Moderaattorin ei tarvitse päivystää palstalla kellon ympäri, mutta odotamme kaikilta tiettyä aktiivisuutta.

Jatkoajan keskustelupalsta toimii vapaaehtoisvoimin. Moderaattoreille ei makseta palkkaa tai korvauksia, mutta he saavat liittyä Jatkoaika Ry:n jäseniksi ja pääsevät osallistumaan yhdistyksen jäsenilleen järjestämiin tapahtumiin.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi 31.1.2019 mennessä joko yksityisviestinä Moderaattoreille tai sähköpostitse osoitteeseen moderaattorit(at)jatkoaika.com. Mainitse hakemuksen yhteydessä keskustelupalstalla käyttämäsi nimimerkki, mitä palstan osioita seuraat aktiivisimmin sekä miksi haluaisit tai sopisit moderaattoriksi.

Olemme henkilökohtaisesti yhteydessä sopivimpiin ehdokkaisiin seulottuamme kaikki hakemukset läpi.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki t.m.a.l on saanut viikon pelikiellon kirjoitettuaan täysin turhia viestejä Kärppien osioon. Viestien heikko kieliasu vaikutti myös päätökseen pelikiellosta.

Nimimerkki AaTee on seuraavan viikon ajan pelikiellossa, sillä hän on keskittynyt viime aikoina aivan liian usein aukomaan päätään toiselle käyttäjälle itse asian sijaan.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki mixu on seuraavat kaksi viikkoa popparikatsomon puolella. Syy hänen hyllytykselleen löytyy TPS-osiosta, jonne hän kirjoitti täysin tarpeettoman provosoinnin. Nimimerkin pitkä rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nimimerkki wunderveba ei käyttänyt keskiviikon otteluseurantaketjussa asiallista kieltä, joten päätimme antaa hänelle sakkoa ja kakkua viikon pelikiellon muodossa.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Viheltää on saanut viikon pelikiellon viestien heikon kieliasun vuoksi.

Nimimerkki Diesel huilaa viikon ajan JYP-osion henkilökohtaisesta hyökkäyksestä, sekä offtopicin jatkamisesta ketjunootin jälkeenkin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki BigRedBob kuittasi viikon pelikiellon laturaivoa käsittelevän ketjun turhailusta ja flametuksesta.

Sulje ilmoitus

Kiekko-Vantaa 2013–2014

Viestiketju osiossa 'Kiekko-Vantaa' , aloittajana Joppe K, 27.05.2013 klo 15.42.

 1. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Lainaus:
  Mietin tätä itsekin, että onpa kummallista hommata loukkaantuneita pelaajia, mutta ehkä Oskari alkaa sitten olla kunnossa? Paha sanoa.

  16.01 ilmoitettiin noin 4 viikon poissaolosta. Tarkempia tietoja loukkaantumisesta ei julkisuuteen ole annettu.
   
 2. Joppe K Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Kiekko-Vantaa
  Lainaus:
  Mannisen pitäisi olla vielä loukkaantuneiden kirjoissa, mutta toipuneena ja terveenä ilman muuta erittäin hyvä vahvistus teille. Nuo esiintymiset Liigassakin olivat ihan miehekkäitä ja ainakin minä olisin pitänyt mielelläni hänet ihan kauden loppuun asti täällä Vantaalla.

  Eikä tuo vaihto Haveriseen ihan mitään riemunkiljahduksia saa aikaan, mutta toivotaan, että on edes tämän kauden loppuun K-Vantaassa eikä jatka matkaansa taas eteenpäin johonkin muualle. Etenkin kun muutenkin omista sopimuspelaajista on ollut pulaa tässä kauden mittaan ja lainamiehistä ei koskaan tiedä milloin kutsutaan takaisin tuonne Jokereihin ja Bluesiin.

  Näin K-Vantaan kannattajana on taas se aika vuodesta, että alkaa muutenkin pohtia, millainen joukkue luistelee jäälle tuon siirtorajan umpeutumisen jälkeen. Sen verran paljon taas tuota liikennettä on ollut jo nyt tuolla Trio Areenan suunnassa.
   
 3. J.Hotti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK Detroit Red Wings FC Barcelona
  Kaiken näköistä tapahtumaa on Kiekko-Vantaan kauteen 2013-2014 runkosarjan osalta mahtunut, mutta niin vain ovat lohipaidat lähellä seuraennätystä. Kiekko-Vantaan yhden kauden voittoennätys Mestiksen runkosarjassa on kaudelta 2008-2009, tuolloin joukkue voitti Harri Aholan alaisuudessa 26 ottelua. Toiseksi kovin noteeraus löytyy kaudelta 2001-2002; Jami Kaupin valmentamat lohipaidat voittivat kyseisellä kaudella 25 ottelua. Tällä hetkellä Kiekko-Vantaan voittosaldo kuluvalta kaudelta on 24.
   
 4. Kaulasuoja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kreikka
  Kiekko-Vantaa vahvistuu vuonna 1990 syntyneellä hyökkääjällä, Samuli Valvistolla (182cm/88kg).

  Aikoinaan Pohjola-leirilläkin pelanneella Lukko-kasvatilla on takanaan kolmisen kautta Suomi-Sarjan HC Satukunnassa, missä hän on viimeistellyt 86 ottelussa tehot 75 (33+42).

  Toivottavasti luistin kulkee myös sarjaporrasta ylempänä.