Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

KHL-seura Tallinnaan?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Zero, 19.11.2015 klo 17.35.

 1. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Uskoisin, että KHL on menetetty tällä hetkellä, ja yritetään saada farmi jengi sisälle, kasvamaan. kohti KHL.ää. Pitää kuitenkin todeta, että Jokerien kanssa yhteistyötä tekevä seura ei kiinnosta pätkääkään, toteaisin tälläiseen että pitäköön tunkkinsa ! Katsotaan nyt ja odotellaan. Harkimo yrittäisi suhmuroida pitkän päälle vielä meidänkin hallimme venäläisille, prkele.

  veini
   
 2. Masculine Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Pakko tunnustaa, että nauraisin aika räkäistä merimiesnaurua, jos sinun "Jokereista Ilveksen farmi"- huutelun jälkeen kävisikin täysin toisin päin ja me tekisimmekin tallinnasta oman farmimme. Jos Tallinnaan oikeasti farmijoukkue tulee, niin onhan se hyvin todennäköistä, että se on nimenomaan Jokereiden farmi, koska välimatka on niin olematon.
   
 3. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Katsotaan nyt ensin, ja kuka sitten viimeiseksi nauraa;) Jopa Jullien kanssa jonkinlainen yhteistyö olisi paljon parempi vaihtoehto kuin Jokerit, olisi se kieltämättä karmea isku ihmiskuntaa vastaan liittyä millään tavalla narrehin.

  veini
   
 4. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
 5. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Jahas, onkohan pietarilaiset sitten kuitenkin ottaneet nokkiinsa tatarstanilaisten nousukkaiden kukkoilusta ja ovat itsekin virittelemässä kahta farmijoukkuetta itselleen. Siellä sitten Kovaltsuk aloittaa kautensa Moseksen ja Kozunin kanssa, toiveena paikka aurinkossa..
   
 6. DAF Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  se kolmikirjaiminen. PISTI PALLON MAALIIN
  Lainaus:
  Olisit sinä nyt voinut kertoa syynkin. Iljan poika Filipp pelaa Zenitin junnuissa Levadian junnufudisturnauksessa. Olisi kyllä sinänsä kiinnostavaa nähdä tuollaisen sniperin poika fudiskentällä.
   
 7. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
 8. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Tiedoksi vielä tästä tekstistä " "HPL on KHLi noormängijate jaoks loodud liiga. Seal soovivad osaleda ka KHLi tippmeeskondade farmklubid - CSKA, Spartak, SKA, Moskva Dinamo," selgitas Enden ja lisas: "Aga "Tallinn" kavatseb osaleda seal iseseisva klubina."

  Riemut Jokerien farmiseurasta olivat myöskin turhia, Tallinna tulisi osallistumaan sarjaan omilla jaloillaan seisten, ei siis farmiseurana minkään seuran alapuolella ! Rakennamme oman jengin..NIH ! Sarja on nuorille pelaajille luotu liiga, näin tekstistä mainitaan !

  veini
  Ps. Luojan kiitos päästiin siitä Ilves nimestä, tämä vielä todettakoon;)
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2016 klo 08.51
 9. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Tämähän on varsin kummallista, koska kaikki aikaisemmat uutiset, uudesta kilpailusta ovat olleet sen suuntaisia, että joukkueet nimenomaan toimivat farmina KHL joukkueille (Ak Barsilla taisi olla jopa kaksi joukkuetta suunniteltuna) ja pelaajien siirtymisiä yms. helpotettaisiin huomattavasti, suhteessa aikaisempaan tilanteeseen VHL:n kanssa. Toisaalta voihan sen myös ymmärtää, että mahdollisesti haluavat myös "itsenäisiä" seuroja joukkoon, luomaan lisää kilpailua, koska ihan jokainen KHL joukkue ei tässä alkuvaiheessa kait ollut innoissaan tästä uudesta mahdollisuudesta. Mutta jos tämä olisi tilanne, niin voisi kuvitella, että sellaisia kilpailullisia (ja mahdollisesti perinteisiä) joukkueita löytyisi paremminkin tosiaan sieltä VHL:stä. Mutta kaiken kaikkiaan, jos tämä uusi farmiliiga ei olekaan pelkkä farmiliiga, vaan myös jotain muutakin, niin sehän saattaisi avata jällein uudelleen ovet, uudella tavalla myös espoolaiselle seuralle, ylimenokaudeksi..
   
 10. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Tuskinpa. Kulut lienee noin 12 miljoonaa euroa ja tulot - niin, menisikö edes 500 000 rikki? Kuluarvio perustuu Kurrin ja Kohosen näkemyksiin ja jälkimmäisen ilmoitukseen siitä, miksi Jokerit ei lähde farmiseuralla mukaan. Liian kallista kun pelkät lentokulut olisivat ilman pitkiä matkoja Venäjän Aasian puolelle luokaa kaksi miljoonaa Kohosen mukaan. Tälle sarjalle ei ole minkäänlaista mahdollisuutta sen paremmin Tallinnassa kuin Suomessakaan muulla tavalla kuin siten, että veli venäläinen maksaa eri tavoin kulut. Viron osalta se toki on mahdollista ja siitähän siellä todellisuudessa neuvotellaan. Jos virolaisilla olisi omaa rahaa riittävästi, heillä olisi jo KHL-seura ensi kaudelle... Vai luuleeko joku oikeasti, että KHL ei ottaisi uutta länsiseuraa riemusta kiljuen vastaan, jos seuran kuluja ei tarvitsisi maksaa 3-4 vuoden ajalta?

  Joidenkin tämän asian suhteen erinomaisen päteviin korviin on kantautunut tietoa, minkä mukaan Salonoja hakee rahoitusta Venäjä-projektilleen. Katsotaan miten käy, mutta tuskinpa yksikään länsimainen taho lähtee ainakaan omasta halustaan Salonojaa sponssaamaan. Venäläiset tekevät sitten mitä tekevät.
   
 11. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  En yhtään epäile, etteikö Kurri ja Korhonen olisi tilanteen tasalla ja omissa arvioissaan päätyneet tuollaiseen lukemaan, mutta onhan 12 miljoonaa täysin posketon summa farmiliiga joukkueelle. En myös epäile, etteikö esim. SKA:lla, ZSKA:lla ja Ak Barsin kaltaisilla tahoilla olisi tuollaisia summia laittaa sivuun, mutta siihen kilpailuun osallistuu, alustavien tietojen mukaan myös esim. Dinamo Rigan farmijoukkue ja kun ovat talousvaikeuksissa painineet jo aika pitkään, niin on kyllä hyvin vaikea kuvitella, että esim. siellä olisi kovin montaa miljoonaa ylimääräistä laittaa farmiporukkaan. Eli tuleekohan tuo 12 miljoonaa "laadukkaalla" tekemisellä ja tarkan euron tekemisellä saataisiin kustannuksia hilattua alas?
   
 12. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Tuossa uutisessa sanotaan farmijoukkueiden tulevaksi budjetiksi keskimäärin 1,4 miljoonaa euroa. Että mistä lie repäisty tuo 12 miljoonaa?
   
 13. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Lainasin kirjoituksestasi Espoo-osuuden ja vastasin siihen. Jokerien puolelta ei ole puhuttu mistään 12 miljoonasta vaan - kuten totesin - kahdesta miljoonasta matkakuluina. Laskin tuon 12 miljoonaa kuitenkin aiemmista Kohosen & Kurrin puheista itse sen mukaan, että siinä on osa Jokerien ilmoitetuista kuluista + Salonoja olisi tosissaan perustamassa Espooseen farmia ja kuten hän määritteli "huippujääkiekkoa" nähtäisiin Espoossa.

  Kuluhahmotelmaa, jossa varmasti virheitä suuntaan jos toiseenkin:

  - pelaajapalkat, verot, sotut yms yhteensä 4.75 (Jokerit 9.5 + sotut, Kärpät, HIFK samaa tasoa)
  - joukkueenjohto, valmentajat, muu henkilöstö 1.0 (Liigassa samaa tasoa)
  - matkakulut lento-osuus + maaosuudet 2.25 (Jokerit 2.5-3.0)
  - yöpymiset Venäjällä 0.5-1.0, 30(+30) yötä x 30 henkeä
  - kaikki pakolliset vakuutukset Venäjä + arviolta 50 % Jokerien muusta KHL:n vaatimasta vakuutusturvasta 1.0
  - ottelutapahtuman järjestäminen, henkilöstö ja hallin todelliset kulut 30 x 50 000 = 1.5
  - muut kulut sis jäämaksut treeneissä kauden aikana esim 500 x 1 000/2000 jne 0.5-1.5

  Tietenkin pääsee halvemmalla jos ei laske hallia, muuta henkilöstöä, markkinointia tai maksa veroja ja käärii taskuunsa pelaajilta pidätetyt vakuutusmaksut, mutta jos haluaa kasata Espoossa kiinnostavan joukkueen, kyllä sen on pakko olla liigatasoa rosteriltaan ja palkat on silloin todennäköisesti kalliimmat koska rasitus on eri luokkaa.

  Tallinnassa kulut olisivat kokonaisuudessaan merkittävästi halvemmat, mutta kyllä miljooniin sielläkin nousevat. Lentäminen Venäjälle + majoittuminen ennen ottelua 1-2 yötä ja Kohosen mukaan Jokerit yllättäneet pelaajien vakuutuskulut Venäjällä pelaamisesta ja muusta turvallisuudesta ovat kalliita siinäkin tapauksessa, että hallin ja jääajan saisi hyvin edullisesti.

  Tähän homma kaatuukin.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2016 klo 14.22
 14. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  No kyllä mä olisin tuossa espoolaisessa yhteydessä "huippujääkiekon" ymmärtänyt siis ihan minä vain, mikä ei ole tyyliin divarikiekkoa tai Suomi-sarjaa. Ja jos tällainen espoolainen joukkue olisi farmijoukkue jollekin KHL seuralle, niin eikös merkittävä osa pelaajakustannuksista yms. lankea sille "isäntä"joukkueelle? Matkakulut olisi varmasti iso rasti, mutta jos olisi, sanotaan nyt vaikka Jokereiden farmi, niin olisiko ihan mahdotonta rukata sitä peliohjelmaa siten, että kävisivät Venäjällä samaan aikaan, kuin "isäntä"joukkuekin? Silloinhan siitä farmijoukkueesta olisi hyötyä myös vieraskiertueella ja jos jällein kerran "isäntä"joukkueen siivellä mentäisiin, niin kulut luulisi pysyvät kurissa. Toki ottelutapahtumat pitää järjestää itsenäisesti ja jonkin verran olla possea siellä toimistollakin, mutta vaikea nähdä, että siihen oikeasti tarvittaisiin euroja toiselle kymmenelle miljoonalle.
   
 15. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Ketä kiinnostaa Espoossa Jokerien farmi? Minusta ei ketään. Voin olla tässä väärässä ja silloin jatko ei pidä paikkaansa. Mutta en ole koska Jokerit sanoivat jo, että ei kiinnosta. Liian kallista.

  Tällöin Espooseen ei voi kasata Jokerien farmia. Ainoaksi lähtökohdaksi jää Liigatason rosterin rakentaminen, jotta edes 1 000 ihmistä vaivautuu halliin. Jos Liigajoukkueiden kokonaisbudjetit pikkumatkailulla on osalla jo yli 10 miljoonaa, et tuosta saa millään sen alle kun matkakulut ovat todellakin ihan toista tasoa yhdessä pakollisten vakuutusten kanssa. Mutta jos tän laskee niin, että halli 0 euroa kun sitä ei makseta kuiteskaan, markkinointia ei tartte ja ottelun aikana yksi (1) henkilö on myy liput, hoitaa järkkärin hommat, ajaa jään, huolehtii kuulutuksista, myy makkarat jne, kyllähän näitä on Bluesissa viime vuodet nähty.

  Eihän 12 miljoonaa mikään minimi ole. Voi varmasti päästä alle ja pääsee kun tinkii kaikesta. Mestistason rosteri, lentoasemalla yövytään ja liftataan hallille... Ympäri Venäjää pelaamisen pakolliset kulut 30 ottelussa kaikkineen on jo yksin helvetin monta miljoonaa - ainakin Jokerien osalta. Yksinomaan charter sellaiset 2.50-3.0 miljoonaa ellei enemmän + hotellit + maakuljetukset + ruokailut + kalliit vakuutukset jne. Suomesta charterille ei ole vaihtoehtoja kun liikutaan sarjaohjelman mukaan ja pelit lähes joka toinen päivä joko kaukana tai kotona. Tallinnasta charterin lisäksi voi löytyä reittilentoja, mutta Suomesta ei juuri onnistu kuin ehkä Moskovaan. Siitä taas seuraa ottelun jälkeen helposti lisäyöpyminen, jolloin säästöt menevät siinä ja taitaa kalliimmaksi tulla.

  Keskusteluissa puhutaan yleensä ihan eri asiasta eli siitä, millä rahoituksella pääsee uuteen liigaan mukaan. Vähän sama jos väittäisi, että HIFK:n noin 10 miljoonan kausibudjetti onkin 1.8 miljoonaa, koska se on mm. kirjanpitoon lliittyvien syiden takia yliarvostetun liigaosakkeen teoreettinen hinta.

  e: otetaan ihan pakolliset kulut Liigan about keskiarvolla:

  a) joukkue+valmennus+huolto+johto - palkat, vakuutukset, oheiskulut = 4.0
  b) venäjä 30 x charter (60 lentoa) + hotellit + ruoka + maakuljetukset = 3.0

  Jo 7.0 miljoonaa.

  Virossa kulut voisivat olla esim

  a) joukkue+valmennus+huolto+johto - palkat, vakuutukset, oheiskulut = 3.0
  b) venäjä 30 x charter (60 lentoa) + hotellit + ruoka + maakuljetukset = 2.5

  Jo 5.5 miljoonaa.

  Molemmista puuttuu halli kuluineen ja kaikki muut kulut. Mutta tuosta huomaa, miksi Jokerit ei ole lähdössä tähän sarjaan vaikka se olisi Jokerien kannalta positiivinen mahdollisuus. Eikä ole Salonojakaan omilla rahoilla jos on ja tässä oletan, että puheet luotettavilta tahoilta pitävät paikkansa. Kallistahan tuo on.
   
  Viimeksi muokattu: 15.04.2016 klo 15.01
 16. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Niin no sitä minä en tiedä. Ei välttämättä ketään. Mutta jos Salonoja haluaa, että jotain kiekkoa Espoossa pelataan ja 30.4 tulee liian nopeasti vastaan, niin voisihan tuollainen Venäjä visiitti olla paikallaan, vaikka vain yhdeksi "ylimenokaudeksi".
   
 17. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Edelleenkin voin todeta, että tietoni ovat pitäneet paikkansa, myöskin Endenin osalta ! Mielenkiintoisena kuviona näen Bluesin junioritoiminnan osalta yhteistyön, tämä yhdistettynä Latvian ja miksei Liettuankin nuoriin lupauksiin..olisi hyvä tie, luonnollisesti siellä on Viron omat nuoret mukana. Olen myöskin todella positiivisesti yllätynyt tuosta "omilla jaloilla" kommentoinnista, vaikkakin sieltä Venäjän suunnalta jotakin tukea tietenkin tulisikin. Nyt voimme kuitenkin olla melko realisisella pohjalla liikkeellä, tuon 1,2 milliä kyllä pystyvät Tallinnastakin keräämään, siihen uskon.

  Näen myöskin hyvänä asiana, ettei tässä ole mukana Harkimoa, kauppaamassa Tallinnan hallia venäläisille, tuo Tondin Raban halli nimittäin on Tallinnan kaupungin omituksessa, ja näin ollen ei ole kyllä edes kovin helposti myytävissä, tuolta pohjalta kun lähdetään kehittymään, on se hyväksyttävä ja realistinen pohja ! Rakennetaan siis omalta pohjalta nuori huippujengi kehittymään, ja jätetään nämä Harkimot omaan arvoonsa, ja kauppaamaan seuraavaksi Finlandia taloa ! Noissa matseissa soi "Mu Isamaa" ottelujen alussa..!

  veini
   
 18. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Lainaus:
  Aivan überiä kuulla, että ollaan myös Viron vihatuin seura!
   
 19. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  No ei ehkä kuitenkaan, tietysti vahva venäläistausta voi vaikuttaa mielipiteisiin myöskin tällä puolella lahtea, koetaan ehkä jonkun verran "hapankaali" seuraksi !

  veini
   
 20. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Eikös Viron lätkää suunnitella pääasiassa venäläistaustaisille kannattajille.
  Miten Saksaan vahvasti viittaava hapankaali liittyy Jokereihin?

  Jokatapauksessa Jokerien tavoite on olla maailman vihatuin seura.

  Jottei menisi aivan otsikon ulkopuolelle, niin kaiketi perinteikkäänä lätkäkaupunkina tunnetussa Tallinnassa voisi olla useampikin KHL-seura. Onhan Moskovassakin.
   
 21. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Boldaus oma. Tassin sivuilla oli taas juttua aiheesta. Ja koska en Venäjää taida, niin googlekääntäjällä joutuu näitä tavaamaan, mutta käännös siis antaisi muunmuassa seuraavan kappaleen.

  "Teams from Kazakhstan, "Saryarka" (Karaganda), "Torpedo" (Ust-Kamenogorsk) and Estonian "Tallinn" also expressed the desire to act HPL. These independent teams plan to sign agreements on cooperation with sports clubs KHL."

  Toisaalta Tassin sivuilta löytyi myös toinen juttu, jossa Rotenberg heittää ilmoille ajatuksen, että VHL ja tuleva farmiliiga voisivat yhdistyä. Eli ei siellä varmaan ihan tarkasti vielä tiedetä, että mitä oikein haluavat farmikuvioiltaan..
   
 22. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Mikäli ei ole asiaa ennen mainittu, niin kerrottakoon että Tallinnan kaupunki on luvannut hallin ilmaiseksi käyttöön mikäli joukkue luodaan, toki tuo 1.2 miljoonaa ei riiitä joukkueen kuluihin, mutta arviolta tuo 5.5 milliä kyllä täältä tulisi löytymään mikäli HPL sarja luodaan. Uusimmassa sss-radion lähetyksessä käymme tätä juttua lävitse hieman kattavammin, löytyy fb,sivuiltamme linkkinä (Elmo), melkoinen "muukaislegioona" muuten tämä Viron lätkämaajoukue, Pelailevat mm, SWE, FIN, LAT, GBR, ITA, USA..Tupamäen Jussi vetää maajoukkuetta, Antti Karhula maalivahtivalmentaja, ja kakkosvalmentajina Antti Karhula, ja Märt Eerne.

  Yritämme saada ensi viikon aikana tietoa kattavammin asian osalta Endeniltä. Mihin osioon muuuten tuleva HC Tallinna tullaan laittamaan, luodaanko HPL,lle oma osionsa ? Mielenkiinnolla myöskin seuraaamme luodaanko Bluesin junioritoimintaan suhteet, ja paljonko suomalaisia pelaajia tulee joukkueessa pelaamaan.

  veini
   
 23. JofaPlayer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Siinähän kehitätte "huippujenginne" omalla rahalla ja virolaisilla huipputalenteilla. Sen haluan nähdä.

  Vieläkin odotan vesi kielellä myös sitä kun Tallinnan jengi aikoo pyyhkiä Jokereilla lattiaa ensi syksynä ja me olemmekin teille "farmiseura". Jotain tämäntyylistä vielä pari kuukautta sitten täällä uhiteltiin.

  Jokereiden KHL-peleissä soi Maamme laulu. Mitä odotit? Pelkkä Venäjän kansallishymni vai?
   
 24. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Niin, tilanteemme on edennyt paremmin kuin hyvin, illmeisesti ei olla suostuttu neuvotteluissa myymään omaa halliamme, eikä myöskään älyttömiin muihin ehtoihin. Tie saattaa olla hieman pidempi, mutta terveellä pohjalla, Jokerien asema taasen on kuin "huutolaispojan", mikäli venäläiset päättävätkin aloittaa järjestelemään Areenassa balalaikka tanssikursseja lätkän sijasta, voidaan Jokereille näyttää ovea,,ja potkaista perseelle koko hallitiloista.

  Tulevaisuudessa voi todellakin tulla tilannne missä Jokerit koputtelevat muiden oville, ja kyselevät voisimmeko vuokrata hallitilaa teiltä, tämä on myöskin liigaan takaisin siirtymiselle taatusti tukos, "siirtykää vain, mutta Areenassa ette enää pelaa". Olihan se tietenkin aikanaan upeaa seisoa kuvissa Putinin poikien kanssa hymyilemässä, totuus alkaa kuitenkin jossakkin vaiheessa paljastumaan kelmeän venäjän kuutamon varjossa. Oma tie hieman pidempänä versiona on siis paljon parempi. .mennään mutta omilla ehdoilla !

  veini
   
 25. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Keskustelin Heino Endenin kanssa, farmiliigapaikka meillä olisi varmasti, ja Heino Enden vetää HC Tallinnaa, sarjaan tulisi noin 10-12 joukkuetta, KHL asiakaan ei ole vielä taputeltu, näin minulle Enden äsken sanoi, mistään ei ole tullut tietoa ettei tälläistä asiaa ei tulisi, näin minulle Heino kertoili. Kuukauden sisällä asiat selviää, rahaa tässä kerätään, ja Heinon mukaan tuohon farmiin nyt ei paljon yli milliä tarvita. He olivat perjantaina ns, työpalaverissa Moskovassa, ja kävivät asioita lävitse,. paikka meille on olemassa ! Enden ei tosiaankaan ole Ilveksen hallituksessa mukana, hän johtaa tätä toista seuraa, ja seura on hänen johdossaan (HC Tallinna).

  veini