Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

KHL-seura Tallinnaan?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Zero, 19.11.2015 klo 17.35.

 1. lauriroope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL ja KHL
  Lainaus:
  Hieman omituiselta kuulostaa, jos rahaa ei pala kuin hieman päälle miljoona euroa. Toki jos joukkue on puhtaasti farmiseura, niin pelaajat tulevat KHL-joukkueista(?). Silti rahaa palaa henkilöstön palkkoihin, jäämaksuihi, reissaamiseen ja ties mitä muita sivukuluja.

  Sarja on siis ainoastaan kahdentoista joukkueen kokoinen? Pelataankohan sarjassa kuinka paljon otteluita per kausi? Mitä vähemmän otteluita, sitä vähemmän kuluja.

  Sarja haiskahtaa Ennakkoon kuitenkin siltä, että taso tulee olemaan melko olematon. Hyvin ymmärrän miksi Jokerit ei esim tässä tapauksessa lähde tähän touhuun mukaan, sillä eihän sarjaan ole järkeä laittaa pelaajia kehittymään, jos taso on mitä on.
   
 2. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Sarjan tasoa ei kannata ennen määritellä kun tiedämme asiasta lisää, selvää nyt tietenkin on, ettei tuolla runsaalla millillä tänne Bobby Oreja saada, tuskin kuitenkaan lähdetään liian pienelläkään rahalla liikkeelle, eiköhän sitä kerätä muutama slati tuohon millin päälle.

  veini
   
 3. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Tallinnan kiemurat venyy ja vanuu siihen malliin, että olen suuresti yllättynyt, jos jotain saavat aikaan. Alkaa vaikuttaa, että venäjä-mieliset pulputtaa ilman mitään aihetta. Toki farmi tallinnassa kelpaisi Jokereille.
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Oletko ollut Ilveksen johtajan Andrei Belmatšin kanssa yhteyksissä, vieläkö Ilveksen KHL-projekti on olemassa? Eikö HC Tallinnasta todellakaan tulisi Ilveksen farmijoukkuetta? Sikäli mikäli, että molemmat projektit onnistuisivat.
   
 5. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Lainaus:
  Lainaus:
   
 6. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Olen ollut yhteydessä etupäässä Heino Endeniin, tämä kysymys mietityttää minuakin, olisiko Endenin vetämä teemi farmiseura, luultavasti olisi, asiaa en kuitenkaan vielä tiedä. Yritämme saada Belmantsin kiinni. Endenin sanoin kuitenkaan KHL asiaa ei ole haudattu, eikä kielteisiä päätöksiä ole tehty. Mitä taasen tulee tuohon HC Tallinnaan, sen pelaajisto varmasti yrittettäisiin koota mahdollisimman laajasti virolaisista pelaajista, alkuun tietenkin olisi joukkue pakko vahvistaa muualta olevilla pelaajilla, kaivamme tietoa niin paljon kuin pystymme, emme kuitenkaan ole tuon enempää vielä saaneet. Kuvio on melkoisen "salainen", asiaa kuitenkaan ajetaan eteenpäin, molempia, eivät halua antaa mitään tietoja ennen kuin asia on enemmän auennut, luultavasti tässä keräillään rahaa nyt eri suunnista, niin HC-Tallinnan, kuin KHL joukkueenkin osalta, olen saanut sellaisen kuvan, että Tallinna olisi nimenomaan "kasvuseura"..KHL,ää ajatellen, ja nuorista Enden minulle myöskin mainitsi. Tällä hetkellä Viron nuoret lahjakkaimmat pelaajat ovat ympäri eurooppaa, ja jenkeissä taitaa olla yksi. Olen saanut sellaisen kuvan, että suomalaiset pelaajat eivät taida kiinnostaa, enemmänkin heitä kerätään Latviasta ja Venäjältä Viron lisäksi, tuskinpa heillä kuitenkaan suomalaisiakaan pelaajia mitään vastaan ole. Tämä on nyt sellaista diibadaata, ennen kuin saamme tarkempaa tietoa ! Sitä kaivetaan !

  Kyse on kuitenkin kahdesta eri seurasta, Enden vetää HC-Tallinnaa, ja rahoitus tuolle seuralle tulisi Virosta, tälläinen on mielikuvani asiasta, ja KHL joukkue olisi enemmänkin venäläisrahoitteinen.

  veini
   
 7. N.Vidic Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Man Utd, Seattle Seahawks
  Siim Liivikin ja Robert Rooban ensi kauden sopparit näkivät tänään päivänvalon. Ensin mainittu siirtyy Ruotsiin, toinen JYPiin. Tallinnan jengi lienee pakotettu uuden ykkössentterin ja -laitahyökkääjän etsintään?
   
 8. Runtulin Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Jos Leo Komarov pelaa hyvät kisat, niin ehkä hänestä voisi vääntää hyvän runkopelaajan kakkos-kolmoskenttään?
   
 9. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Rsport.ru:lla juttua, ettei premier hockey leagueta perustetakaan. Ilmeisesti kahden rinnakkaisen kilpailun järjestämistä ei nähdä tarkoituksenmukaisena. Onko tämä nyt viimeinen naula arkkuun myös tallinnalaiselle seuralla? Meinaa eikös heillä jotain virityksiä myös tuohon kilpailuun ollut, vai mahtavatko nyt uudessa tilanteessa hakea paikkaa VHL:stä?

  Edit. olisivat hakeneet vaan sitä paikka Mestikseen, meinaa olisi sinnekin saatu sitten tasaluku joukkueita ensikaudeksi.
   
 10. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Ilves pelaa tulevalla kaudella mahdollisesti VHL:ssä ja HK Tallinn MHL:ssä. Olisi kyllä Viron kiekkoilulle erinomainen kehitysaskel.
   
 11. vantaanvandaali Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Vantaa, Haukat, HPK
  Mitään uutta tällä puolen aurinkoa? Unohdin aiheen kokonaan ja mitään ei olla näköjään juuri saatu aikaiseksi :D
   
 12. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Ketjun otsikko voitaneen muuttaa muotoon MHL-seura Tallinnaan. Etelä-Helsinki siis saamassa oman joukkueensa ja huhujen mukaan kyseessä olisi Jokerien farmijoukkue. Jännä nähdä onko mukana Dinamo Rigaa tai SKA:ta.

  Odotellaan vielä virallisia ilmoituksia.
   
 13. Saskatoon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Bruins, Wild, HIFK, Hyvinkään Tahko
  Eikös MHL ole nimenomaan junnuliiga ei farmiliiga? Meinaisiko tuo sitä, että Jokerien A-junnut siirtyisivät pelaamaan tuohon sarjaan Tallinnasta käsin? Ainakaan sarjan sääntöjen mukaan kyseisessä sarjassa ei saisi pelata yli 20v pelaajia. Kovin oudolta tuntuu koko kuvio.
   
 14. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  MHL on lyhennys sanoista Molodezhnaya Hokkeynaya Liga ja suomeksi Nuorten Jääkiekkoliiga. Pelaajat ovat 17-20 vuotiaita.
   
 15. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Jos virolaista kiekkoa katsoo, niin onhan tämä varmasti parempi vaihtoehto, kuin se joukkue VHL:ssä. Meinaa tässä nuoret tulevaisuuden lupaukset saavat peliaikaa ja jos sitten rahkeet riittävät, niin pääsevät urallaan eteenpäin. Mutta minkäköhänlainen kuvio tässä nyt sitten on taustalla? Meinaa jos on Jokereiden feederiseura, niin tuleeko siellä pelaamaan pääasiassa suomalaisia junnuja vai onko sovittu jostain kiintiöstä, että tietty määrä pitää olla myös virolaisia pelaajia? Vai olisiko peräti niin, että tavallaan täysin virolainen projekti, jolla sitten sopimus Jokereiden kanssa, MHL:n sääntöjen takia. Meinaa vaikka wikipedia kertoo, että aikaisemmin MHL:ssä on voinut pelata myös "itsenäisiä" seuroja, niin jostain venäläisen nettilehden jutusta jäi sellainen mielikuva, että nykyään tuon kilpailun säännöt sanoisivat, että jokaisen osallistujan on oltava KHL joukkueen yhteistyöseura, tai miten ikinä se affiliated nyt kääntyykään Suomeksi. Jaksaakohan Sv veinikretski näitä kuvioita vielä kaivaa meille selväksi vai meniköhän hänellä maku, kun Tallinnaan tulikin vain Jokereiden farmi?
   
 16. karel de groot Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  IFK, respektit Jokerit ilman Putinia -> 2013
  Lainaus:
  Molojen hokiliiga. Osuva. ;) (<-- huomaa hymiö)

  Saapa nähdä, miten omistuskuviot menevät lopulta. Parin paikallisen toimijan kanssa käydyn keskustelun perusteella oletan, että ainakin latvialaisia ja liettualaisia pelaajia nähdään Tallinnassa Jokeri-junnujen ohella. Rotan ykkösjengin nuorille on sitten eri farmi(t)...

  Budjetista sen verran, että kyseessä on heittämällä Baltian 2. suurin seura.
   
 17. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Tämän päivän Päivälehti kirjoittelee.. Hokiklubi Tallinn üritab murda KHL-i noorteliigasse - Sport Lehti kertoo että suomalaiset ovat valmiit auttamaan pelaajiston osalta, rahoituskuvioista keskustellaan edelleen. Periksi ei ole kuitenkaan vieläkään annettu..yritän saada päivän mittaan parempaa tietoa Endeniltä.

  veini
   
 18. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Onko tietoa milloin saadaan päätös MHL:ltä?
   
 19. Katto Jäsen

  KHL alkaa mutta yksi on poissa, Tallinnan jengiä ei missään näy.
   
 20. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Lainaus:
  Lieköhän UK jengi ennen Tallinnan porukkaa?
   
 21. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Joku vois tehdä veinin vaahtoiluista jonkun hauskan koosteen ja modet pistää ketjun lukkoon vuodeksi.
   
 22. Ihmepeli Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Ei kai se kaukana ollut, että Pohjois-Tallinnan kaduilla (Helsingissä) olisi kohta järjestetty suurmarsseja otteluun, jossa olisivat kohdanneet tallinnalainen suuri ja mahtava KHL-joukkue ja sen tuleva, ellei peräti jo nykyinen farmiseura Helsingin Jokerit. Kyllä siinä olisi Harryn ja itähelsinkiläisten leuat väpättäneet.

  No joo. Vittuilut sikseen. Yksi parhaista ketjuistahan tämä on ollut, ja toivottavasti tarina jatkuu. Veinikretskille vilpittömät kiitokset, että on sieltä päästä informoinut meitä täällä päässä. Raportoi jatkossakin virolaisen jääkiekkoilun edesottamuksista. Mutta on hyvä muistaa, että fakta on faktaa ja kaikki muu on muuta. Täältä päästä (en tarkoita pelkästään itseäni) tulee herkästi vittuilua, jos puheet karkaavat vähän liian korkealentoisiksi.
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  KHL Tuleb!. Linkin takana siis uutinen Viron jääkiekkoliiton sivuilta, jotka kertoisivat, että Dinamo Riga pelaa joulukuussa kaksi kotipeliään Tallinnassa. Pelit ovat Magnitogorskia ja Tsheljabinskiä vastaan. Uutisessa Heino Enden iloitsee mahdollisuudesta näyttää, että Tallinnassakin olisi mahdollista pelata KHL kiekkoa ja toivoo tämän tapahtuman johtavan siihen, että jossain vaiheessa tallinnalainen joukkue pelaa KHL:ää. Google kääntäjällä eestiä tavattu, eli virheellisten tulkintojen mahdollisuus on olemassa.
   
 24. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Itse ehdottelin jo ennen ensimmäistä kautta, että Jokereiden ja Riian pitäisi pelata ulkoilmaottelu Tallinnassa. Esim. laululavan edusta parilla putkikatsomolla tai A Le Coq Arena tarjoaisivat hyvät puitteet tuollaiselle tapahtumalle. Tuohon alle laivamatka ja aloittelut Tallinnassa, niin katsomossa riittäisi varmasti äänekästä mölinää.

  Harmillisesti Riian meininki on laantunut viime kausien aikana, joten sieltä ei välttämättä tulisi kovin suurta edustusta. Tuskinpa noihin joulukuun matseihinkaan suurta yleisöryntäystä Riiasta tulee, mutta mielenkiintoista nähdä miten paikalliset innostuvat.
   
 25. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Mitenköhän muuten on, koetaanko ottelut Riikaa vastaan paikallispeleiksi? Tai siis että onko katsomossa havaittavissa niissä peleissä jonkinlaista extra latausta? Helsingissä tai Riikassa? Meinaa jos ei, niin voisivathan he myös lanseerata jonkinlaiset Tallinna Cupinkin. Eli kahtena peräkkäisenä viikonloppuna la ilta ja su päivä pelit Tallinnassa. Ja jos sen vielä järjestäisi syksyllä sen viikon molemminpuolin, jolloin koululaisilla olisi syysloma, niin sehän voisi helpottaa perheellisiäkin viettämään, etelän lomansa Tallinnassa.

  Ja mitäs ihmettä. Tuossa Eestin jääkiekkoliiton uutisessa (julkaistu 26.9) puhutaan vain kahdesta pelistä, Traktoria ja Metallurgia vastaan. Mutta Slovan Bratislavan twitter tililtä löytyy päivitys (23.9), että myös 10. joulukuuta Tallinnassa pelattaisiin ja silloin vastakkain Dinamo Riga ja Slovan Bratislava.