Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

KHL-seura Tallinnaan?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Zero, 19.11.2015 klo 17.35.

 1. Zero Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liverpool ja Jokerit. Ja Jukurit nyt mökin takia.
  LIekö tässä mitään perää tai järkeä, osaako kukaan arvioida - tää tuli ihan puskista - en edes tunne koko arvokisat.com-sivustoa, jossa tuosta mainitaan, joten en hirveästi vielä luota... Mutta olishan tuo mielenkiintoista. Jymypaukku: Tallinna saamassa oman KHL-seuran? | Arvokisahuumaa penkkiurheilijoille!

  "Tallinnalainen Ilves haluaa KHL:ään ensi kaudeksi, uutisoi RIA Novosti.

  Tallinnan Ilves on perustettu viime syyskuussa. Seura pelaisi ruplaliigaa 6000 katsojaa vetävällä Tondiraba Ice Arenalla.

  Viron entinen koripallotähti Heino Enden vahvistaa RIA:lle, että hakemus on jätetty. Seuraavaksi tallinnalaisseura aikoo tavat KHL:n johdon. Tallinnan Ilveksellä on maan jääkiekkoliiton tuki takana."
   
 2. kini Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Wild
  Saapa nähä tuleeko, mut jos tulee niin Helminen on parempi olla valmentamassa. Tallinnan joukkueelle peukku ylös, mut nimen varastamiselle ei.

  Edit. Vieraspelimatka Tallinnaan kuulostaa hyvältä
   
 3. Baarimikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL
  Lainaus:
  Kiinnostaako jääkiekko oikeasti keskipitkällä tähtäimellä Virossa? Olen mieltänyt virolaiset enemmän koripalloilun ystäväksi ja jääkiekon nimenomaan vironvenäläisten peliksi. Tallinnassa on toki asukaslukuun nähden varmasti yleisöpotentiaalia, mutta siltikin lajikulttuuri vaikkapa Latviaan verrattuna on täysin olematonta.
   
 4. Jeffrey Jäsen

  Eihän tähän voi muuta sanoa, kuin että jos saavat homman edes jollain tasolla toimimaan, niin olisihan tämä aivan helvetin hieno homma! Lienee sanomattakin selvää, että Jokereiden vieraspeli Tallinnaan viikonlopulle, ja halli on aina täynnä. Jokeristogesta Jokeribotskiin?

  Viron, tai Tallinnan kiekkoilusta en tiedä tuon taivaallista. Kovasti on kyllä urheiluhullua kansaa hekin, ja kansallinen liiga tuolla ei kyllä tule koskaan toimimaan. Sikäli voisi olla ihan sopiva paketti. En kyllä löytänyt mistään mitään mainintaa yleisömääristä jääkiekko otteluissa Virossa.
   
 5. Baarimikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KHL
  Lainaus:
  Viron jääkiekkoliigassa pelaa tällä hetkellä vain kolme joukkuetta, josta kaksi tulee Itä-Virosta eli Kohtla-Järveltä ja Narvasta sekä joukkue Tallinnasta. Viime kauden jälkeen sarjasta poistui kaksi joukkuetta, josta toinen joukkue poistui kertomatta kenellekään ja toinen potkittiin ulos ilmeisesti valtataistelun seurauksena. Lopputulemana on, että kansallinen jääkiekkoliiga ei kiinnosta yksittäisiä henkilöitä lukuunottamatta juuri ketään. Yleisesti ottaen Viron urheilusta voisi todeta sen, että yleisömäärät eri lajeissa ovat joko vaatimattomia tai erittäin vaatimattomia.
   
 6. Action Bronson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomen suurin ja kaunein
  Ajaj. Näistä tulee erittäin kosteita reissuja. Ihan sama mille päivälle matsit osuu niin kyllä me kavereiden kanssa lähdetään paikalle. Luultavasti myös useampi muu. Fanimatkaksi isommalle joukolle erittäin hyvä kun voitelu onnistuu matkalla ja hätäisimmät voi lähteä vielä pelin jälkeen kotiin. En malta odottaa jonkun paikallisen haltuunottoa punakeltaisen perheen kanssa.
   
 7. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Super Alko Areena?
   
 8. Kotivuori Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves, Washington Capitals, Minnesota Wild
  Kuulostaa huonoimmalta bisnessuunnitelmalta aikoihin. Ei virolaisia kiinnosta jääkiekko tippaakaan, ja vironvenäläisillä ei suurimmalla osalla rahat riitä kalliisiin lippuihin. Veikkaisin yleisökeskiarvon huitelevan alle tuhannessa, ja sekin vain narrifanien ansiosta.

  Virossa ei montaa täysammattilaisjoukkuetta ole missään lajissa. Jos oikeasti haluavat jääkiekkoseuran perustaa, niin tervetuloa Liigaan. Olisi paljon parempi suunnitelma ottaa vastaan suuret määrät vieraskannattajia joka matsissa ja katsoa jos kulttuuria alkaisi kehittyä. Liigajoukkueeseen voisi jopa kuvitella virolaisia pelaajia tulevaisuudessa. Kapteenina tietty Rooba.
   
 9. The Original Jags Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Venäjä, Lokomotiv Jaroslavl
  Hullu idea, ei kiitos. Viro on pieni ja köyhä maa missä jääkiekko on marginaalilaji. Mieluummin sinne Kiinaan kuin Viroon.
   
 10. Chespa Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HKH & HPK
  Ei tule toimimaan mutta kyllä sitä joku Putinin kaveri vois pari vuotta pyörittää. Oi mitä vieraspelireissuja saisimmekaan aikaan. Kyllä tallinnaan aina yhden autolautan saisi täyteen. Eri asia sitten kuinka moni löytäisi enään hallille.
   
 11. Varis Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, KiVa, EK65
  Aivan älyvapaa idea, mutta toivotan silti Ilveksen lämpimästi tervetulleeksi ihan puhtaasti ikimuistoisten vierasreissujen takia. Jos Kroatiassa voidaan pelata lätkää, niin eiköhän tuo Tallinnassakin onnistu. Kannattavaa toiminnasta ei saa millään, mutta mitäs sen väliä. Jengiä vaan pystyyn, niin ainakin Helsingissä ja Riiassa on satavarmasti tuhansittain innokkaita faneja tulossa käymään. Pelaajiakin on (rahalla) helppo houkutella, sillä Tallinna on ihan kiva ja turvallinen kaupunki ja samalla erittäin kustannustehokas paikka asua.

  Siim Liivikille tässä olisi aika once in a lifetime tilaisuus rahastaa oikein kunnolla.
   
 12. Espen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Old time hockey like Eddie Shore
 13. Odessa_park Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, OTP
  Tuntuu kyllä varsin kummalliselta idealta monestakin syystä. Pieni maa, jossa jääkiekko on suunnilleen yhtä suosittua kuin käsipallo Suomessa. Ja tuskin tallinnalaisia kiinnostaisi joukkue, jossa pelaa 20 ulkomaalaista + Siim Liivik ja Robert Rooba.

  Hienoa toki jos saavat homman toimimaan ja kaupunkilaiset joukkueesta innostumaan.

  Miksi muuten juuri ex-korisstara Henden on tätä asiaa on ajamassa?
   
 14. Melko Huono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Erittäin hyvä uutinen. KHL:n laajentuminen todelliseksi Euroopan NHL:ksi siis saa jatkoa mikäli jääkiekkoperinteistään tuttu Viro saadaan vielä mukaan. Seuraavaksi sitten Islanti ja Hollanti. Arvostus nousee ihan pilviin niin ehkä ne jo aikaisemmin varmat Ruotsi, Saksa ja Sveitsikin saadaan nyt mukaan. Toivottavasti hanke toteutuu nopealla aikataululla.
   
 15. faro Jäsen

  Lainaus:
  Hyvinpä näyttää taas KHL kiinnostavan. Ja niin toki pitääkin. Se on hyvä, ettet peittele sitä yhtään.

  Mitä itse ketjun varsinaiseen aiheeseen tulee, niin itse en ainakaan toivo Tallinnaan KHL-joukkuetta. Mieluummin panostaisivat kaiken sinne Ruotsin tai Sveitsin suuntaan. No, onneksi tässä on kyse kuitenkin vasta neuvotteluista. Vierasreissut olisivat kyllä huikeita, mutta täytyy ajatella järjellä.
   
 16. Odessa_park Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät, OTP
  Lainaus:
  Mitä ruotsalaisten ja sveitsiläisten kannattajien foorumeita olen vakoillut, niin siirto KHL:ään nähdään lähinnä painajaisena.

  Nyt kun Djurgården ja Malmö pelaavat Ruotsin pääsarjassa, niin suurten kaupunkien seurojen ei enää edes tarvitse uhkailla itään loikkaamisella.

  Tai onhan siellä AIK:n hokipuoli, mutta voiko kukaan kuvitella sitä venäläisen oligarkin omistuksessa pelaamassa hanti-mansikkeja vastaan? En minäkään.
   
 17. aquanqua Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Yksi asia ainakin on selvää: suomalaispelaajat raaaakastaisivat Tallinnan KHL-joukkuetta. Puuhamiehiähän näille KHL-projekteille milloin missäkin riittää - kaikki haluavat osansa venäläisten rahoista ja luoda samalla suhteita itään.
   
 18. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Näin juuri. On tullut käytyä eri peleissä ja paikoissa ja ei voi kuin ihmetellä. Tallinna ei ole merkittävästi Helsinkiä pienempi kaupunki, mutta meno urheilutapahtumissa on kuin Juupajoella.

  Kovin keinotekoinen muovi-idea, mutta onhan KHL:lla rahaa vielä toistaiseksi.
   
 19. Juhaht Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kuvailemattomat linkit
  Lainaus:
  Miten ehdotat oligarkkien asiaan panostavan? Länsimaissa KHL ei ole hirveän kovassa huudossa tällä hetkellä eikä Ruotsista ole halukkaita seuroja loikkaamaan Venäjän sarjaan. Putinin porukoiden paras betti taitaa olla nimenomaan nämä entiset alusmaat ja kommunismiveli Kiina. Varmaan jokusen vuoden päästä Pohjois-Koreasta tai jostain muusta perinteikkäästä jääkiekkomaasta saavat myös lisäapua kansainvälistymiseen.
   
 20. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  SS-radion ketjussa virolaisiin lähteisiin pohjaten kirjoitettiin, että rahoitus olisi virolaisella pohjalla.
   
 21. faro Jäsen

  Lainaus:
  Käyvät entistä enemmän neuvotteluja seurojen ja liiton kanssa sekä pyrkivät etsimään mahdollisia rahoittajia. Kyllä Ruotsissa varmasti joitain halukkaita seuroja on, esim. AIK, mutta ongelmaksi on muodostunut Ruotsin jääkiekkoliitto.
   
 22. Melko Huono Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kyllähän nämä tämmöset uutiset KHL:stä, mitä saa vedet silmissä nauraen lukea, niin aina kiinnostaa. Mitäpä sitä peittelemään että tietyt asia KHL:stä kiinnostaa vaikka itse peli tai Jokereiden otteet siellä ei kiinnosta. Onhan tästä ollut puhetta ennenkin. Ääri negatiiviset tai tämmöset huumoripläjäykset niin tottakai kiinnostaa.
   
 23. Seesam Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, NP#6
  Jos KHL-seura sijoitettaisiin Baltian maihin, niin se olisi poliittisesti aika mielenkiintoinen tilanne. Uskoisin, että Virossa suhtaudutaan jyrkän kielteisesti virolaiseen KHL-joukkueeseen.
   
 24. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
 25. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  Turismi on iso osa Viron taloutta.
  Varmaan Viking Line ja Tallink sponsoroisi mielellään?
  Poliittisella osastolla myös merkitystä Viron venäläisille?