Ilmoitukset

Nimimerkki Backhander kuittaa itselleen viikon pelikiellon jalkapallon MM-kisojen mediaketjuun kirjoitetuista hyvän maun vastaisista viesteistään.

Sulje ilmoitus

KHL-seura Tallinnaan?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Zero, 19.11.2015 klo 17.35.

 1. gcz_ Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JHC, NYI, Suomen NATO-jäsenyys
  Lainaus:
  Ei noissa Riika-peleissä tunnu mitään erityistä kipinää olevan ja Latviassa taitavat venäläisjoukkueet olla kiinnostavampia yleisesti ottaen. Tallinnan kohtaaminen voisikin tuoda lisätunnetta tuohon ottelupariin. Hyvä brändäys pohjalle ja hyvät matkapaketit tarjolle, niin kyllä tuonne voisi saada lähemmäs 10 000 katsomoon, mikä olisi virolaisessa urheiluskenessä poikkeuksellista.
   
 2. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Liput tulivat tällä viikolla myyntiin, mutta 10 000 katsojaa ei saada paikalle, koska Tondiraban jäähallin kapasiteetti on vajaat 6000.
   
 3. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Mutta tuossahan puhuttiin teoreettisesta tilanteesta. Eikös Tallinnassa löydy myös se saku suurhalli, vai mikä sen nimi on. Sehän vetäisi sen 10k jengiä, jos vaan lipun ostajia olisi. Vai onko sitä muutettu jollain tavalla, ettei siellä enää voi pelata?
   
 4. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Lainaus:
  Tondiraba rakennettiin uudeksi edustushalliksi, joten Saku Suurhallia tuskin enää käytetään jääkiekko-otteluihin. Sisäpuolelta Tondiraba onkin oikein hieno useine kaukaloineen ja curling-ratoineen, mutta ulkokuoresta tehtiin jostain syystä hyvinkin neuvostohenkinen.
   
 5. Ushuaia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Kävin uteliaisuuttani vilkaisemassa perjantaina 2.12. pelattavan Riika - Magnitka -matsin hintoja, ja eivätpä tosiaan romahduttaisi edes minun budjettiani. Yläkatsomoon 5€ tai 10€ ja alakatsomoon 10€. Alakatsomossa näyttää tosin olevan tilaa vain päädyissä.

  Nyt rupesi tietysti Tallinnan-reissu kutkuttelemaan, kun Jokereillakaan ei ole tuona päivänä matsia...
   
 6. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Juu, varmasti näin. Tässähän oli vain puhdasta spekulointia sellaisesta tilanteesta, jossa Dinamo Riga sopisi Jokereiden kanssa, että heidän keskinäiset pelattaisiin Tallinnassa. Jos siis kumpikaan ei ole toiselleen sellainen isoja yleisömääriä vetävä joukkue. Jos tällaiseen päästäisiin, niin silloinhan ne keskinäiset pelit voitaisiin myös ajoittaa vaikka peräkkäisille päiville tai jos kohtaavat runkosarjassa neljästi, niin miksi ei pitkälle viikonlopulle tai esim. peräkkäisinä viikonloppuina, sinä viikonloppuna, kun etelä-Suomessa vietetään syyslomaa. Ja jos saisivat tuollaisen tapahtumat kehiteltyä ja markkinoitua siten, että massoja lähtisi liikkeelle Riikasta ja Helsingistä, niin kyllähän se jää voitaisiin varmaan viikon ajaksi Saku areenallekin tehdä. Elleivät siis ole muuttaneet rakennusta siten, ettei se enää ole mahdollista.
   
 7. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Morozov kertoo Tassin sivuilla, että ensi kaudella saattaa tulla useita uusia joukkueita MHL:ään. Ilmeisesti 30. huhtikuuta pitää olla rahoituskuviot selvillä, jos haluaa osallistua, eli kaiketi viikon sisällä tiedetään, mistä uusia mahdollisia joukkueita on tulossa. Onko Tallinnan suunnalta ollut mitään puhetta MHL joukkueesta viime aikoina? Eikös viime kesänä ollut jotain sellaista puhetta, että kun KHL:ään rahkeet eivät riitä, niin MHL voisi olla seuraava askel.
   
 8. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Onko tällä Heino Endenillä näppinsä pelissä HPK:n ja Pelicansin välisessä ottelussa, joka pelataan siis Tallinnassa?

  Jos on, niin eiköhän tuostakin voisi sakkoja arpoa. Tekevät myyrän työtä jääkiekon (ja KHL:n) laajenemiselle Viroon.