Ilmoitukset

Nimimerkki Guru kirjoitti provosoivan viestin TPS-osioon. Koska kyseisellä nimimerkillä on jo nyt pitkä historia vastaavista rikkeistä, annoimme hänelle tällä kertaa kahden kuukauden pelikiellon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Dats keskittyi tuotannossaan pelkästään flametukseen. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on nyt poistettu.

Sulje ilmoitus

KHL-seura Tallinnaan?

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana Zero, 19.11.2015 klo 17.35.

 1. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kai ne haaveet Etelä-Helsingin vierasmatkasta voidaan nyt lopullisesti haudata kun veinikään ei enää usko tähän projektiin. Tätähän puolet palstalaisista on toitottanut about avausviestistä lähtien, eikä muiltakaan tahoilta ole tullut luottoa Tallinnan Ilves -projektille.
   
 2. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Veini, tuo Viron oma TOJ.
   
 3. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Ei tässä nyt vielä periksi anneta, tilanne on auki. Mistään ei ole tietoa tullut, ettemme joukkuetta saisi..niin kauan on turhaa Jokeri kälinää..kälistellä !

  veini
   
 4. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Epämääräistä on, soittelin jälleen ja kyselin tietoja, kertoili ellei tämä tie vie mihinkään, haetaan toinen latu, siellähän se latu nyt olisi valmiina..ostamalla liigalisenssi pois, ja sillä tavalla. (soitin Heino Endenille).

  veini
   
 5. Pardus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Onkos täällä ollut jo juttua, että Enden ei ole kuulunut Ilveksen johtoon enää kuukauteen?
   
 6. PeteX Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Leeds Utd, Only Oranje
 7. lauriroope Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL ja KHL
  Ihan hienoahan se olisi, jos saataisiin samaan sarjaan joukkue Virosta. Ei taida vain tulla tapahtumaan. Jossain vaiheessa kevättä kyselin Kohoselta, että mitä mieltä toimitusjohtaja itse on huhuista. Vastauksena sain naureskelua ja täyden tyrmäyksen virolaiselle KHL-joukkueelle.
   
 8. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Lainaus:
  Noh Tallinna24.ee ei tiedä tästä asiasta paskaakaan;) Tuo kirjoitus on yhtä tyhjän kanssa..Sergeiltä pitäisi tietoa kohta tippumaan, jossa jotakin asiaakin on ! Ja nuo "tietäjätkin"..naurattaa;)
  veini
   
  Viimeksi muokattu: 03.04.2016 klo 14.07
 9. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Kysyin viime viikolla Endeniltä oletko vielä mukana, sanoi että on !

  veini
   
 10. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Niin, tämän asian osalta ei tällä hetkellä tiedä "korhosten virtasten, tai järvisten osalta " kukaan oikein mitään, ei minkäänlaiset "asiantuntijat" Tallinnan halleilla, pelkkää sanan helinää, saati sitten kohutoimittajat Tallinna24.ee sivustolla jotka ovat enemmänkin keskittyneet jakamaan perättömiä huhuja parinvaihto bileistä Tallinnassa, näistä sitten Ilta-Sanomat ja muutkin kirjoittelevat faktoina;) Jossakin tuolla tietämättömässä paikassa väännetään asiaa, ja vielä ei Endenin mukaan ole kieltävää vastausta saatu, eli homma on kesken, mikäli homma olisi täysin kuopattu olisimme siitä tiedon saaneet ! Ei tilanne miltään ruusuiselta vaikuta, mutta faktaa ei ole vielä kenelläkään, voi jysähtää kumpaan suuntaan tahansa. Olemme radion osalta seuranneet tilannetta ..ja seuraamme edelleenkin.

  veini
   
 11. Artyukhin Jäsen

  Ensi kaudeksi ei ole tulossa Virosta kiekkoseuraa KHL:ään.
   
 12. Memotuss Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Chicago Blackhawks, Messin joukkue.
  Huttunen twiittaa KHL;n tiedottaneen ettei Ilves pelaa siellä ensikaudella.
   
 13. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Ilmeisesti näin on, ainakin tämän jutun mukaan ..Hokiklubi Ilves uuel hooajal ilmselt KHL-is ei mängi - Sport tosin KHL-pressi ei asiaa vielä vahvista, ilmoittavat virallisesti huhtikuun lopussa lopullisen päätöksensä, näin kirjoitti venäjänkielinen Delfi, mutta kyllä asia näyttää olevan tosiaankin taputeltu. Tallinnan paperit ja rahat valmisteluineen eivät ilmeisesti riittäneet, yksi asia tietenkin on myöskin politiikka, ja miten se tähän juttuun vaikutti ?

  veini
   
 14. Mängimies Jäsen

  Ilves ei mängi.

  Harmi juttu, mutta ehkä kuitenkin parempi näin.
   
 15. Pallister Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara,Manu
  Lainaus:
  Eli rahaa ei ollut. Jos sitä olisi ollut pelattaisiin KHLää ensi kaudella.
   
 16. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Niin nythän on niin, että Delfi kirjoittaa tänään että Venäjän media on sekoittanut ja ilmoitellut asioita ennen aikaisesti (kirjoitetaan suuresta sekoittamisesta), lopullinen päätös tulee 31 päivä kuluvaa kuuta, ja tämä tieto tuli juuri nyt ! Venemaa portaal tekitas Ilvese teemal suure segaduse - Sport , tarkoittaa sitä ettei pelejä ole vielä Tallinnan osalta pelattu..katsotaan siis tämä peli loppuun asti ennen kuin jatketaan..

  veini
   
 17. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pirullinen brändikiekko
  31. Toukokuuta vissiinkin?
   
 18. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit
  Odottelevat venäläistä sugar daddyä rahoittamaan tilannetta ja koska sitä eilöytynyt, niin hanke kuivui kasaan. Voiko joku sanoa yllättyneensä pl Veini?
   
 19. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Lainaus:
  Aivan, toukokuuta tietenkin. Olisi pitänyt kuitenkin uskoa omiin tietolähteisiini, ne ovat pitäneet paikkansa, eikä lueskella kaikenlaisia Tass,in uutisia, tai suomesta tulleita "korhosten" ja "lahtisten" potaskaa ! Saa nyt sitten nähdä kuka siellä yleensäkään pelailee, Jokerienkin taustarahoituskin on hieman arvelluttavaa touhua, etten sanoisi;) Sako tässä voi itse kukakin vielä yllättyä, homma on kesken.

  veini
   
  Viimeksi muokattu: 04.04.2016 klo 19.45
 20. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Niin, kyllähän tämän hetkinen tilanne hieman arvelluttaa, pitäisikö edes tuonne mennä vaikka paikka aukeaisikin, Jokerien tilannetta kuin seurailee, ja rahoituskuvioita, en menisi enää ainakaan samalla kuviolla kurvailemaan KHL kaukaloihin, melko surkealta vaikuttaa ! Läimäisisin paljon mieluummin rahat Espooseen, ja puhtaasti virolaiselta pohjalta, kuin veisin joukkueen KHL,n Putinin rahoilla. Jokerien touhut näin kaukaa katsottuna vaikuttaa naruista vedettävältä Pinokion touhulta, sellaista joukkuetta kyllä en Tallinnaan haluaisi ! Endenin kanssa keskusteltuani, sain vaikutelman jonkilaisesta vara suunnitelmasta, mikä se sitten olisi, ajatellaanko Latvian kanssa omaa sarjaa..ja tuohon vielä Liettua mukaan, vai mitä mahtaa olla ajatuksissa, jotakin kuitenkin ollaan tekemässä, mutta mitä sitä en tiedä vielä tässä vaiheessa, epäilen kuitenkin ettei homma jää tähän.

  Odotellaan siis toukokuun viimeistä päivää, ajatukset ovat kuitenkin melko sekavat, tulisiko Jokerien tapaan venäjältä rahoitetusta joukkueesta onnelliseksi, epäilen ettei tulisi. Harkimokin taitaa olla kaulapannassa kuin buudeli..mahtaako edes saada jengiä sieltä pois, vaikka haluaisikin ?

  veini
   
 21. JofaPlayer Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Yksi sankari on täällä viime syksystä saakka pitänyt kovaa meteliä "varmasta" Tallinnan KHL-jengistä. Ja kuinka hieno ja puhtaasti virolaisella kiekko-osaamisella kasattu tiimi se olisikaan verrattuna Jokereihin.

  Takki on kääntynyt näköjään, KHL ei olekaan enää niin siistiä. Sen takia sinne ei tuukkaan Viron jengiä. Viron kiekkoperinteet ja saavutukset ovat liian hienoja mennäkseen Putinin liigaan mätääntymään. Jos olisi hyvä sarja niin tietenkin sinne marssittaisiin tuosta vain!

  Jännästi tämä yksi ketjun puolihullu rupeaa nyt sittenkin haukkumaan sarjaa, kun alkaa viimeinenkin naula olla arkussa tässä hankkeessa. Ideahan oli jo tuhoontuomittu alkujaansa.

  Hauskasti aina myös siirtyy "se päivä", kun jotain pitäisi varmistua. Nyt sitten odotellaan toukokuun loppuun ja seurataan yhden ukon epätoivoisia horinoita siihen saakka. Ja joo, saat kertoa nyt mulle kuinka tulen sitten lopulta yllättymään ja kiroamaan kun Viron jengi virolaisilla pelaajiltaan pyyhkii Jokereilla lattiaa.
   
 22. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Niin, tilanteemme olisi joka tapauksessa parempi täällä puolella lahtea, halli virolaisten eikä Putinin oligarkien omistuksessa, siinä mielessä siis ok tilanne. Lisäksi joukkueen kantapaikoista saa muutakin kuin keppanaa, konjakki valikoima on katava.;) Odotellaan..

  veini
   
 23. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Tallinna mainittu. KHL:n sivuilla on uutinen tulevasta farmiliigasta ja siellä muiden joukkueiden joukosta löytyy myös joukkue, nimeltä HC Tallinn. Toki google kääntäjällä tavailtu, mutta ilmeisesti sieltä oltaisiin hakemusta, tähän liigaan laitettu. Tuleeko olemaan Ilveksen farmijoukkue, vai alkaako tämä joukkue tekemään yhteistyötä Jokereiden kanssa? Meinaa äkkisältään katsottuna sekä SKA:lla, että Dinamo Rigalla oli omat farmijoukkueet myös. Toisaalta esim. Ak Bars Kazan aikoo laittaa kaksi farmijoukkuetta tuohon liigaan.
   
 24. Sv veinikretski Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko. /HC Tallinna !
  Kyllä siellä paperit on pöydällä, katsotaan nyt allekirjoitetaanko ne vaiko ei, Sergein kanssa tuossa tutkimme kirjoitusta tarkemmin. Mielenkiintoinen seikka on tämä nimi, Ilvestä siellä ei mainita, vaan HC Tallinna. Yritin tuossa kaivaa delfinkin urheilutoimituksesta tietoa lisää, vielä en sitä saanut.

  veini
   
  Viimeksi muokattu: 08.04.2016 klo 14.38
 25. Espoonmies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kiekko-Espoo
  Eikös tämä HC Tallinna ole pyrkimässä sinne uuteen famisarjaan ja Ilves itse KHL:ään. Kaksi eri asiaa ja eri liigaa. Farmisarjajoukkueessa voisi olla realismia.