Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

KHL – pelin ulkopuolisista asioista

Viestiketju osiossa 'KHL' , aloittajana mossela, 25.02.2011 klo 18.40.

 1. Sako Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Suomalainen Jokerit, canes
  Lainaus:
  Boldaus mun. Tuo lienee se ratkaiseva seikka, jos koheloa ruvetaan supistamaan kansalliseksi. Rahoille ei saada tarpeeksi poliittista vastineta.
   
 2. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Lainaus:
  Sellaiset merkit on ilmassa. Esimerkiksi Valko-Venäjän Lukashenko kertoi Venäjän Putinin vähentäneen tukeaan rahapulaan vedoten Minskiltä, joten joukkue on siksi huonompi. Tämä tuli sivumainintana Lukashenkon suulla esille YLE:n dokkarissa Valko-Venäjän tilanteesta. On jo aikoihin eletty, kun kaksi jääkiekon isää ja politiikasta vapaan puhtaan urheilun motivaattoria ovat tällaiseen tilanteeseen joutuneet. Se merkitsee todennäköisesti muutoksia muillekin.

  Venäjällä voidaan silti arvoida, että Jokerit on parempi pitää KHL:ssä. Varsinkin, jos Venäjälle merkittävä hanke Venäjän osaomistamasta ydinvoimalasta Pyhäjoella saa lopullisen toteutuksensa. Ja onhan Venäjällä monia muita intressejä mm. Fortumin kanssa. En pitäisi ihmeenä, jos Fortumin Venäjän yritykset olisivat osarahoittajina jatkossa.
   
 3. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Nyt jos/kun Slovanin taru on loppunut, onkohan KHL:llä entistä suurempi "paine" saada sarjaa laajennettua, vai aletaankohan sielläkin jo uskoa, että jatkuvuus on miltei mahdotonta noilla laajennusjoukkueilla omakustantaisesti.

  Luulisi, että tämä on aika iso imagollinen tappio sarjan suuntaan, kun näitä laajennusjoukkueita on nyt vuosien varrella tippunut pelistä pois talousvaikeuksien vuoksi. Vaikka pelillisesti ne ovatkin olleet surkeita.

  Semmonen mutu mulla on venäläisistä, että siellä halutaan pitää kulissia yllä hinnalla millä hyvänsä. Eli saa nähdä, tuleeko sieltä nyt sitten kaudelle 20-21 uusi/uusia joukkueita, jonka viulut KHL maksaa.
   
 4. Sakari78 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Aika kauaksi on jäänyt KHL niistä 5-8 vuoden takaisista isoista puheista, joissa sarjassa tulee olemaan seuroja Suomesta, Ruotsista, Tshekistä, Saksasta jne. Heh. Vuosi vuodelta lähemmäksi koko keinotekoisen kuplan puhkeamista mennään koko ajan.
   
 5. Giroux Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Carter Hart + muu Flyers
  Lainaus:
  KHL kun perustettiin, niin mainostivat sitä NHL:n kilpailijana. Viime vuosina taas ollaan enemmän puhuttu laajentumisista milloin mihinkin maahan ja ollaan unohdettu kilpailu NHL:ää vastaan. Musta vaan tuntuu, että tuon sarjan houkuttelevuus jollekin ulkomaiselle hyvinvoivalle seuralle on pyöreät 0%.

  Jos nyt yhtäkkiä vaikka jostain Bulgariasta löytyy venäjämyönteinen liikemies, joka suorastaan ui rahassa ja jolla on suhteet kunnossa, niin eiköhän näille sarjapaikka saada hyvinkin nopeasti järkättyä. On vaan melko kallis harrastus.
   
 6. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Eli siis Slovanilla olisi itse rahoitus kunnossa KHL:ssä jatkamista varten, mutta ei maksajaa entisille veloille, joita on vissiin useampi miljoona. Näihin sisältyy myös velkoja kaupungille hallivuokrista, jotka kaupunki haluaa, tai ei päästä Slovania pelaamaan halliin. Näin tuon asian nyt ymmärsin.
   
 7. Rautanaamio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, New Jersey Devils
  Lainaus:
  Itsellä kyllä menisi tuossa kohtaa raja oman joukkueen värien kantamisen suhteen. Ei vaan pystyisi tällaisia asioita ja lempiseuraa yhdistämään. On se surullista.

  Edit. korjattu kirjoitusvirhe.
   
  Cobol tykkää tästä.
 8. PunaKelta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit kotimaan kaukaloissa
  Lainaus:
  Se raja on tullut jo tosi monella vastaan. Ei tuota kaikkea paskaa pysty nielemään, vaikka kuinka yrittäisi. Toivottavasti tuo mätäpaise ryssäliiga poistuisi hyvin nopeasti ja pysyvästi pois Suomesta.
   
  Walkin, douppi, Via Dolorosa ja yksi muu tykkäävät tästä.
 9. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Andrew Zadarnowskin Twitter-tililtä:

  Big news out of the KHL, reported by Sports Express: Dubai is expected to get a team in 2021. The UAE is currently ranked 47th in the world by the IIHF, so not that good, but it is a hotbed for tourism, especially Russian. Dubai plans on building an arena with seating for 12K.  Nyt on hyvinkin erikoista settiä.
   
 10. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Saadaankohan mekin tänään UAE::sta uusi omistaja... Ja tuleeko sieltä Dubain Mahti Kamelit, vai Abu Dabin Myrskyt tai Skorpparit?
   
 11. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Lainaus:
  Siellä saa olla jäädytysputket "tikissä" että tuossa ilmastossa jää kestää jos yleisöä vaikka 10 tonnia.
   
  Päätykiekko tykkää tästä.
 12. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Hienoa, jos KHL laajenee Dubaihin. Kuten aina, päätös on puhtaasti urheilullinen, sillä KHL ei toimi poliittisesti.

  Tosin Tukholma, Berliini, Oslo, Lontoo, Pariisi, Zurich ja mitä niitä onkaan, odottavat vielä vuoroaan. Eiköhän Dubai liity tähän huumoriketjuun.
   
  Merovingi, douppi & LaTe_Show tykkäävät tästä.
 13. Riidankylväjä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  KHL laajenee Suomeen.
  Osaltani tästä tähän.
   
 14. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Slovanilta lopullinen ilmoitus. Joukkue ei pelaa KHL:ssä. Vähän ristiriitaiset tunnelmat , koska kyseessä on perinteikäs seura, mutta taas toisaalta, Slovan on aiheuttanut enemmän pelillistä haittaa sarjalle kun hyötyä. Kaikkine suhmurointeineen joukkueen taustalla, luulisin tämän olevan hyväksi urheilullisesti sarjalle.

  Tämä tarkoittaa 24 joukkueen kautta. Torpedo vissiin tulee meidän konfrenssiin?
   
 15. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
 16. YamahaGPR Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit
  Harmin paikka, sympaattinen jengi toi Slovan aina oli ja toi vähän vaihtelua peleihin venäläisiin jengeihin verrattuna.
   
 17. Cobol Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit Suomessa
  Vaikuttaa trendiltä. Venäjä siis vähentää edelleen panostustaan muiden maiden KHL-kiekkoon. Saattaa jopa olla niinkin, että kunkin Venäjän ulkopuolisen seuran on jatkossa hoidettava KHL:ssä operoinnin rahoitus itse. Siirtymäaikaa voi ehkä pyytää lisää tai todeta, että mitään ei jatkossa tarvita. Jos valmiuksia ei ole, Zagrebin ja Slovanin tapaan lappua luukulle. Minsk saa vähemmän tukea ja Jokerien tuki päättyi ilmeisesti 1.5. 2019 alkavalle tilikaudelle.
   
  -Ville- ja Clubittaja tykkäävät tästä.
 18. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Vorky twiittailee, että palkkalattia olisi työn alla. Edelleenkin myös kova katto olisi tulossa vuoden päästä. Tuo palkkakatto/lattiahan käytännössä tarkoittaa, että palkkojen pitäisi olla julkista tietoa. Vai mitenköhän tuota nyt valvotaan ja saadaan ihmiset uskomaan, että katon/lattian sisällä toimitaan?
   
 19. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Juha Metsola nimettiin viime kauden KHL:n parhaaksi maalivahdiksi.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 20. Hera80 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Möröllinen Jokerit
  Lainaus:
  Ei sitä valvota mitenkään ja siperia opettaa epäilevät uskomaan.
   
 21. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Kuulemma jo ensi kaudeksi on tulossa uusi jengi Euroopasta Slovanin tilalle. Seurataan mielenkiinnolla.
   
 22. Tshekki77 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, HJK, Maajoukkue (lajista riippumatta)
  Lainaus:
  Mistäs tällaista voi kuulla/lukea? Onko mitään spekulointia ilmansuunnasta vai vaan, että Euroopasta?
   
 23. powerplaymaker Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Vorky tviittailee. Lähteenä Medvedev. Spekuloi että Prahaa todennäköisempi osoite olisi Saksa tai Ranska.

  KHL käy toki neuvotteluja varmaan vielä Slovanin kanssa ja voi olla, että välivuoden päästä takaisin. Slovanin tilannehan on käsittääkseni nyt se, että rahoitus on kunnossa, mutta rahoittajat eivät suostu maksamaan vanhoja rästejä. Ja rästit ovat KHL:n näkökulmasta ongelma. Dynamo Moskova kuittasi ongelman perustamalla uuden seuran. Taitaa olla eri meininki Slovanin kohdalla. Sinänsä hyvä, että KHL tuntuu ensimmäsitä kertaa noudattavan omia sääntöjään. Jos on maksamattomia palkkoja, ei voi pelata seuraavalla kaudella.

  Ja joo. Ensi kaudelle tarkoittaa siis 2020-2021 kautta :D
   
 24. Sämppäri Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma, MÖRKÖ
  Lainaus:
  Siis kaudelle 20-21. Ensi kausi mennään näillä nykyisillä. Saksa tai Ranska. Itse veikkaan Ranskaa, mutta toivon molempia.
   
 25. Osvaldo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kärpät
  Niin ja tarkennetaan vielä sen verran että tässä tapauksessa ensi kausi tarkoittaa siis kautta 20-21.