Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2015–2016

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Up089, 15.03.2015 klo 10.05.

 1. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tässäpä tämä pähkinänkuoressa. Lisäksi vielä Lukon farmksi ryhtyminen ja soppa on valmis. Luettavissa suoraan katsojaluvuista ja sarjataulukosta mitä tapahtuu, kun joukkueella ei ole käytännössä enää minkäänlaista identiteettiä, sielua, pitkäjänteisyyttä tai päämäärää. On vain joku sekametelisoppa, josta kukaan ei tunnu saavan kiinni, tuskin edes johtoporras. Uusien pelaajien jatkuva rahtaaminen lyhyellä tähtäimellä ei ole ratkaisu ydinongelmaan, toivottavasti se vihdoin tajuttaisiin.
   
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KJT:n tapahtumien vuoksi Suomi-sarjan superduo Juuso Perttilä-Joni Häppölä on lähtenyt ilmeisesti kävelemään seurasta ja uusi osoite löytynee Mestiksestä. Toivottavasti KeuPassa ollaan hereillä ja yritettäisiin naarata tätä kaksikkoa joukkueeseen, olisivat ehdottomasti tekijämiehiä myös Mestis-tasolle. Ja ennen kaikkea hyviä "pidemmän tähtäimen investointeja", joilla ei luultavasti järin korkeaa hintalappua ole.

  E: Samalla tässä selkkauksessa vapautui nyt ensi kaudeksi juuri sellainen mitat täyttävä (pidemmän projektin valmentaja, joka sisältää runsaasti potentiaalia) valmentaja jollaista ainakin itse olen Keuruulle kaivannut. Kysyntää varmasti hänellä riittää ja olisin enemmän kuin tyytyväinen jos tästä saataisiin ensi- ja tuleviksi kausiksi valmentaja KeuPaan. Kyseessä siis Joni Petrell. Kuulopuheiden mukaan niin sanottu pelaajien valmentaja, tällä kaudella Petrellin alaisuudessa pelannutta Markus Rämää voisi konsultoida asian tiimoilta.
   
  Viimeksi muokattu: 20.11.2015 klo 13.10
 3. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  http://www.radiosuomipop.fi/#!/post/565d5df5d726820300088a2b

  Kyllähän sen 1000e sakon melkein voi ilolla maksaa, kun näkyvyyttä tulee taas roppakaupalla. Taas KeuPa on mainittu todella monessa mediassa ja viimeisimpänä suomen suosituimmassa radioaamushowssa pitkä pätkä KeuPasta, Niemisestä ja Keuruusta!

  Ville on tuonut paljon hyvää jo nyt, vaikkei itse tärkein, eli peli, ei vielä ole toivottua tulosta tuottanutkaan. Mutta aikaa on, ja KeuPahan syttyy aina hitaasti ja kiihdyttää loppuun!
   
 4. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  http://kiekkoareena.fi/jutut/ksml-n...ssistaan-se-on-viiden-pelaajan-kuukausipalkka

  Nieminen kuittaa sakon itse, vaikka seuralle se oikeasti tuli. Sanansa mittainen mies! Tiesi, että sakko saattaa tulla ja sen hän myös sanoi ilolla ottavan vastaan.

  Tänään tulee olemaan yksi Mestis-kauden hienoimmista tapahtumista! Melkein kaikki Keuruulaiset ahtautuu halliin, ainakin ne 400 alakoululaista. Ääntä ja tunnelmaa taatusti riittää, joten sopii toivoa ottelun olevan viihdyttävä ja vauhdikas. Ja KeuPalle tietysti mielellään voitto.
   
 5. Everton Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KooKoo
  Halvalla pelaa kyllä pojat sitten KeuPassa, jos tonnilla saa viisi pelaajaa kuukaudeksi. Toki liksat Mestiksessä on aina olleet aika vaatimattomia (jos muutaman isoimman seuran palkkoja ei huomioida), mutta taisi tuossakin olla vähän värikynää.
   
 6. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Niin, tai farmiseuralle farmipelaajat eivät maksa mitään. Saattoi kyseinen lausunto olla toki myös hieman väritetty/kärjistetty koskien Mestis-pelaajien yleistä tulotasoa. Nieminenhän on monta kertaa sanonut arvostavansa suuresti KeuPan pelaajia, jotka päivästä toiseen tulevat harjoituksiin koulu- tai työpäivän päätteeksi ainoastaan rakkaudesta lajiin, kun tuosta hommasta maksettava korvaus on mitä on, eikä sillä juuri rikastumaan pääse, etenkään KeuPassa.
   
 7. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPan "mahdollisuuksien viikko" jatkuu, kun aina sytyttävä RoKi matkaa pohjoisesta Keuruun jääpalatsiin. 3/9 pistettä saavutettu ja illan tavoite on selvä - 3pistettä jää Keuruulle.

  KeuPa jatkaa tismalleen samalla kokoonpanolla kuin keskiviikon voittoisassa kamppailussa Hermestä vastaan, mikä on erittäin positiivista. Ottelusta voi odottaa hyvävauhtista, aktiivista ja kamppailevaa ottelua. RoKi ei varmasti peruuttele yhtään, vaan tulee alusta asti kovaa. Ja KeuPa pyrkii varmasti parantamaan liikettä ja hyökkäyksiin lähtöä keskiviikosta.

  Yleisömäärän voi odottaa olevan 550-650, mikäli keskiviikon pelistä innostuneena kansa löytää halliin. Myös kaksi edellistä voittoa tuovat lisää katsojia. Ja uskon RoKin kiinnostavan vieläkin joukkueiden kiihkeiden kohtaamisten vuoksi.
   
 8. sheiko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mikäs sen Koivistoisen tilanne oikein on? Minkälaisesta loukkaantumisesta kyse?
   
 9. Leiska Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, KeuPa HT, SuKiKa, Urho
  Lainaus:
  Ylävartalovammasta puhuttiin Eetu Koivistoisen ja Keni Karalahden kohdalla, jotka molemmat palaavat päävalmentaja Ville Niemisen mukaan tänään takaisin tositoimiin.
   
 10. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPa sai kovanluokan paluumuuttajan, kun yleisön suosikki Kaarlo Jormakka vetää tutun KeuPa-nutun ylleen! "Kakelta" on lupa odottaa laitojen ryminää ja kuntoon päästessään myös maaleja. Varmasti sytyttää joukkuetta. Tällä hetkellä kokoonpanossa on vaihtoehtoja, kun taitaa lähes kaikki olla kunnossa. Myös Peränen palaa loukkaantumisen jälkeen kaukaloon tänään.
   
 11. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Tällainen kausiko tästä nyt sitten tulikin. Ei näy valoa tunnelin päässä. Otteluiden voittaminen ja ylipäätään maalien tekeminen on nyt liian vaikeaa, sitten tulee näitä nukahduksia joihin pelit ratkeaa. Moni on sanonut uskovansa että kyllä ne vielä nousee sieltä kauden edetessä väkisinkin, mutta minä en näe siihen juuri mahdollisuuksia, peli on ihan samanlaista kuin alkukaudellakin ja itseasiassa vastustajat joilla kokoonpano pysyy lähes samana kokoajan ovat koostumusten yhteenhitsautumisen suhteen huomattavassa etulyöntiasemassa niihin nähden joilla se elää jatkuvasti ja tämä vielä korostuu loppukautta kohti. Mestis on niin kova sarja että siellä kaikkien osa-alueiden on oltava kunnossa ja mielellään koko 60 min. KeuPan tilanne on hyvä ainoastaan maalivahtien osalta, puolustus on tyydyttävä, mutta nukahduksia tulee joka pelissä eikä hyviä laukojia ole ja hyökkäys on niin ikään tyydyttävä, mutta valitettavan tehoton. Mutta mitäs tässä itkemään, joukkue pelaa niin kuin osaa ja sarjasijoitus on se mikä ansaitaan. Ottaa vaan aika pahasti päähän kun koko ajan tuntuu että pelistä puuttuu jotain.
   
 12. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Vieläkö se Mörsky on loukkkaantuneiden listalla? Alunperin muistaakseni luin, että on sivussa pienen loukkaantumisen vuoksi. Tuli vain mieleen, kun TuTon selostaja Säteri kertoili, KeuPan ja Mörskyn mahdollisesta teiden eroamisesta. Huhuna tätä kertoili.
   
 13. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Mörskyllä on edelleen ylävartalo vamma. Eikös Säteri huhuillut Pälven ja KeuPan teiden eroamisesta, tämä huhuhan on ollut esillä jo pidempään. Itse en usko, että KeuPa enää pakkipuolelta miehiä kauppaa, Tarkkasen lähdön jälkeen.
   
 14. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Näin sen ajattelin olevankin, että Mörskyn tilanteessa ei ole sen kummallisempaa. Omaan korvaan ainakin kuului, että Säteri puhui Mörskystä. Mutta pääasia, ettei Mörskyn tilanteessa ole muuta kuin loukkaantuminen.

  Kohtuullisen hyvä esitys tänään KeuPalta, yksi pistekin muuttuu keväällä kullaksi kun taistellaan paikasta kahdeksan joukkoon. Olisihan siinä jatkoajalla jälleen ollut Mörskylle käyttöä, mutta tänään näin päin.
   
 15. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KEUPA HT LAINAA YHDEN OTTELUN MITTAISELLA SOPIMUKSELLA JUKURI-HYÖKKÄÄJÄ ERNO RIPATIN.

  Jukureiden oma kasvatti Erno Ripatti, 20, pelaa keskiviikkona Hermes – KeuPa HT -ottelun keuruulaisten paidassa. Yhden ottelun mittaisella lainalla Jukurit haluaa tarjota pelaajalle lisää peliaikaa.

  Jukureissa Ripatti on kuluvalla kaudella pelannut 17 ottelua tehden tehot 1+2=3.



  JES!! JES!!! JES!!!!11 Taas saadaan uusi supervahvistus lainalle, ei muuta kun lippuja salkoon ja punaista mattoa Keuruulle tälle kaverille. Tai käyköhän edes Keuruulla muuta kuin hyppäämässä Kokkolan bussiin? Hienoa, että laina on yhden kokonaisen ottelun mittainen, eikä vain esimerkiksi yhden tai kahden erän pituinen, jotta pelaajalle saadaan tarjottua riittävästi peliaikaa. Hattua haluan nostaa seurajohdolle näistä huippuvahvistuksista, joita KeuPaan saadaan tämän tästä naarattua! Esimerkiksi Ripatin huomenna mahdollisesti tekemä maali saattaa jopa ratkaista pudotuspelipaikan! Huomisessa kuuden pisteen ottelussa kun pelataan tärkeistä pisteistä, jotka saattavat nousta arvoon arvaamattomaan kevään korvilla. Lisäksi seuraavassa kotiottelussa katsomot varmasti pullistelevat entisestään (mikäli vain halliin enää enempää mahtuu), kun toinen toistaan kovemman luokan lainamiehiä käy vuorollaan taistelemassa KeuPa-logolle!!

  Vakavasti ottaen: Tämä touhu alkaa olla jo Niemisen sanoin jotain itkettävän ja naurettavan väliltä. Muistutan nyt vielä kerran kuinka Nieminen ensimmäisessä lehdistötilaisuudessaan KeuPan valmentajana sanoi, ettei Keuruulle ole tulossa mitään pelaajasirkusta. Anteeksi, mutta voisitko Nieminen tulla itse kertomaan mikä tämä nykyinen tilanne sitten mielestäsi on, kun sisään puskee jatkuvasti uutta pelaajaa yhden, kahden tai parhaassa tapauksessa jopa kolmen ottelun lainasopimuksilla? Itse en enää pysy edes perässä ketä kaikkia KeuPan joukkueeseen kuuluu, vaikka joukkueen tekemisiä keskimääräistä enemmän ja suhteellisen läheltä seuraankin. Sen sijaan lähes päivittäin tai ainakin viikottain saa lukea netistä uudesta tai uusista lainamiehistä samaan aikaan kun ns. omia pelaajia lainaillaan milloin minnekin ympäri Suomen..

  Mitä lisäarvoa esimerkiksi uusin vahvistus, herra Ripatti tuo KeuPaan yhden (1) ottelun mittaisella lainasopimuksella? Tiedotteessa muistettiin mainita, etät Ripatti saa lisää peliaikaa. Joo, varmasti suuri hyöty Ripatille itselleen sekä Jukureille sillä, että Ripatti matkaa ensin Keuruulle, siitä Kokkolaan, pelaa sellaiset 15 minuuttia pelissä, minkä jälkeen matkaa takaisin Keuruulle ja siitä Mikkeliin. Ehkä Jukurit näkevät tässä jotain sellaista hyötyä mitä itse en, mutta kaiken tämän jälkeen mitä helvetin hyötyä tästä on KeuPalle itselleen? Jos joku keksii, saa kertoa. Kuka KeuPan viime ottelussa pelanneista hyökkääjistä on niin heikko, että tarvitaan ulkopuolinen "vahvistus" korvaamaan tämä yhden pelin ajaksi, nyt kun Niemisen parjaamaat kaveritkin on lainattu muualle? Viime ottelun nelosketju oli muodossa: Jormakka-Kiiskinen-Peränen. Jokainen nykyjoukkueessa niitä oikeasti keupalaisia kavereita, jotka varmasti ihan jokainen näkisi kentällä mieluummin kuin yhden ottelun lainamiehen. Itse en oikein ymmärrä edes mitään lyhyitä liigalainoja, mutta sekään ei seurajohdolle riitä, vaan seuraavaksi täytyy alkaa lainaamaan muiden Mestis-joukkueiden pelaajia ja vielä yhden ottelun ajaksi. Ei saatana sentään kuinka kuvottavaa touhua jo muutenkin näivettyneessä Mestiksessä. Ei mitään itse Ripattia vastaan, saattaisi olla ihan hyväkin kaveri Mestikseen oikeassa roolissa ja hieman Jukureita tasottomammassa nipussa, mutta tässä koko sarjassa ei ole yhtäkään sellaista pelaajaa, josta KeuPa HT tai mikään muukaan Mestis-seura hyötyisi yhden ottelun lainasopimuksella.

  Seurajohto voisi nyt ihan oikeasti kasvattaa omat pallit ja miettiä mikä tässä organisaatiossa on oikeasti tärkeää. Onko se lyhyillä lainoilla huoraaminen vai (lähestulkoon) omilla resursseilla pärjääminen? Jos KeuPa voittaisi tällä kaudella mestaruuden (mitä ei tule todellakaan tapahtumaan), olisiko se kovin hienoa, kun kauden aikana joukkueessa on käynyt kolminumeroinen määrä pelaajia, joiden ansiosta en itse ainakaan oikein edes tiedä mitä pitää sisällään käsite "KeuPa HT". Kaikkein mieluisin vaihtoehto olisi seurajohdon vaihtaminen ammattitaitoiseen ja pitkäjänteisyyteen kykeneväiseen väkeen, joka ottaa lainoja sen verran kuin välttämätöntä on ja mielellään pitkäkestoisia sellaisia. Tämä taitaa kuitenkin olla vain toiveunta ja samat puuhamiehet siellä tulevat hääräämään hautaan tai vaihtoehtoisesti konkurssiin saakka. Nykyiset veijarit sen sijaan sortuvat jokaiseen kyselyyn ja luulevat, että joku Ripatin yhden pelin laina on avain menestykseen.

  Pitääkö sinne pudotuspeleihin väenväkisin pyrkiä vai pitäisikö mieluummin yrittää kehittää omaa toimintaa pitkäjänteisesti siten, että KeuPasta ehkä jonain päivänä kasvaisi vakavasti otettava Mestis -joukkue? Tämä nykyinen malli on täysin kestämätöntä rimpuilua ja nenän pinnalla pysymistä. Tämän kaiken lisäksi seurajohto ei taida havaita, että suurimmat ongelmat tämän kauden joukkueessa ovat johtuneet juurikin lainapelaajien jatkuvasta ravaamisesta Keuruulla. Kyllä, usea lainamies on ollut tasoltaan hyvän luokan Mestis-pelaaja ja täten paperilla vahvistus KeuPaan. Kuitenkaan jatkuva ramppaaminen ei ole hyväksi joukkueen yhtenäisyydelle eikä vieläkään taida olla takana ainuttakaan peliä samoilla ketjukoostumuksilla, ei varmaan edes harjoituksissa. Lisäksi lainamiehet eivät pelaa joukkueelle, vaan itselleen, luonnollisesti. Kuinka paljon esimerkiksi Ripattia mahtaa kiinnostaa onko KeuPa tällä kaudella runkosarjan 8. vai 9.? Toivottavasti tällä kaudella koko pudotuspelipaikkaa ei edes tule, jotta seurajohdon herrat alkaisivat tosissaan miettimään mistä moinen mahalasku saattaisi oikein johtua, toki KeuPan tapauksessa aivoriihen tuloksena olisi varmasti lisätä lainamiehien määrää ensi kaudelle, mutta eihän sitä tiedä jos vaikka edes vähän viisastuttaisiin. Tarunhohtoisista pudotuspeleistä vielä sen verran, että kuinkahan paljon kahdeksas sija loppujen lopuksi KeuPaa kostuttaisi? Palkintona siitä saataisiin puolivälierissä Jukurit vastaan, sama Jukurit joka pyyhki KeuPalla viime vuonna jäätä eikä tälläkään kaudella tulos KeuPan kannalta sen parempi tulisi olemaan. Myös yleisömäärissä tämä nähtiin, kun katsomo oli kauden päättäneessä puolivälierässä lähes autio, tyhjempi kuin suurimmassa osassa runkosarjaa.

  Viestin loppuun toinen Niemissitaatti: ANTAKAA KAKKUA, ANTAKAA SAKKOA!! Mutta jotain on nyt ihan oikeasti pakko tapahtua.
   
 16. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  http://www.jatkoaika.com/Uutiset/oikaisu-ripatti-ei-siirry-keupaan/175226

  Ripatti ei siirry KeuPaan, oikaisee jatkoaika. Olin hieman yllättynyt LikaisenLegendan tavoin, kun Ripatin lainasta uutisoitiin. Ei KeuPalla mitään tarvetta hyökkääjän lainalle tällä hetkellä ole, mikäli ei sitten jotain flunssa-aaltoa ole ilmaantunut.

  Mielenkiintoista olisi tietää, miten asia oikeasti on. Onko Ripatin edes pitänyt tulla Keuruulle vai onko Jatkoaika keksinyt koko uutisen?
   
 17. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Itse kopioin tekstin uutiseen Jukurien nettisivuilta, joten kyllä siellä jotain virallisempaa on ollut taustalla. Tiedä sitten mitä sen jälkeen on tapahtunut ja kumman aloitteesta.
   
 18. paraspelaaja Jäsen

  Lainaus:
  Tuossahan se lukee UUTINEN: Ripatti takaisin Jukureiden kokoonpanoon | Jukurit
   
 19. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Apuvalmentaja Mikko Heiskanen päivän otteluennakossa:
  - Koossa on täysi miehitys ja niin sanotusti omilla mennään. Porukka alkaa pikkuhiljaa hitsautua yhteen ja enää ei ole hirveää pelaajarallia.

  Ja kuinka ollakaan, päivän kokoonpanossa on jälleen uusi kaveri, Mikko Lahtinen, joka on painanut tämän kauden ASM-peleissä tehot 2+1. Lisäksi kokoonpanosta löytyy Jere Friberg, joka on pelannut yhden ottelun aikaisemmin tällä kaudella KeuPan paidassa. Kuinkahan vakavasti nämä puheet tai koko joukkue tulee vastaisuudessa ottaa? :D

  Joko siellä ollaan huonomuistisia, pelataan rikkinäistä puhelinta toimiston ja valmennuksen välillä tai sitten KeuPan porukalla on täysin erilainen käsitys käsitteistä "omat pelaajat" ja "pelaajaralli" kuin itselläni. Vai luokitellaanko kaikki Lukon organisaatioon kuuluvat pelaajat tätä nykyä keupalaisiksi? Se tosin merkkaisi sitä ettei pelaajaralli ole vielä ohi, mene ja tiedä.
   
 20. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Noin vain Friberg teki ensimmäisen Mestis-maalinsa YV:llä. Kirosin, kun näin Niemisen laittaneen Fribergin ylivoimalle. Mutta onneksi laittoi!
   
 21. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Joo, eihän siinä, hyvä pelaajanalkuhan tämä Friberg on. Paukutellut hyviä tehoja junnuissa tällä kaudella. Huvittavasti vain särähti korvaan tuo Heiskasen letkautus, kun heti sen jälkeen kävin katsomassa päivän kokoonpanot.
   
 22. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Ymmärrän, mitä tarkoitat. Mutta toisaaltahan se on ihan asiaa. Nyt on hyökkäysketjut pysyneet suht samanlaisina. Mielestäni on ihan ok, mikäli 2-3 kolme miestä kokoonpanossa vaihtuu mutta rungon on pysyttävä kasassa. Esimerkiksi Maasalo-Mörsky, Kouvalainen-Pulliainen -hyökkääjäparit ovat pysyneet nyt yhdessä jo jonkin aikaa. Ja puolustajista Hyyppä-Ollitervo on pelannut pitkään yhdessä. Ja se on ilman muuta hyvä.
   
 23. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Johan kääntyi ote KeuPalle Hokki-pelissä, kun tasoituksen tekivät. Ja näin ollen johtomaalikin syntyi, tilanne 1-2 Kajaanissa KeuPalle. Peli on KeuPalla kyllä viimeisissä neljässä pelissä ollut hyvän näköistä.
   
 24. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  On se vaan Hokki mieluisa vastustaja KeuPalle! 1-4, KeuPalla ajoitukset osuu kohdilleen, kiekot napsahtaa lapaan ja vedotkin osuu sinne mihin pitää! Hyvä KeuPa!
   
 25. kumikiekko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HOKKI
  Toivottavasti tulee Pälvelle pitkä huili.... Itse pelissä KeuPa vei selvästi, siitä ei kahta sanaa.