Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2015–2016

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Up089, 15.03.2015 klo 10.05.

 1. Thompson Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Arsenal
  Päivitellään tänne hieman KeuPan pelaajien esityksiä Lukko-paidassa.

  Ehdottomasti paras on ollut Ville Hyvärinen. Liigassa viisi ottelua ja ei kertaakaan kentällä kun vastustaja on tehnyt maalin. Hyvärinen on ollut Liigatasolle hyvä stay at home pakki ja on tällä hekellä esimerkiksi kokenutta Liigapakkia Antti Jaatista edellä. Hyvärinen tietää vahvuutensa ja pelaa simppeliä peliä. Peliesityksien perusteella Hyvärisen ei pitäisi pelata peliäkään KeuPan paidassa tällä kaudella. Taso on ollut sen verran hyvä, että paikka pitäisi olla Lukossa loppukauden.

  Eetu Karvinen on ihan pätevä rotaatiohyökkääjä Liigaan. Toki pisteitä on turha odottaa, mutta on pysynyt ihan ok vauhdissa mukana. Nestori Lähteestä samat sanat.

  Koivistoinen pelasi yhden pelin ja ei oikein minkäänlaista kuvaa antanut itsestään. Riku Pitkäsen peli puolestaan on ollut pelkkää selviytymistä.
   
 2. Droppen12 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Liiga, persoonat
  Lainaus:
  Näin kuopiolaisena todella hieno kuulla, että Hyvärinen pärjää omilla vahvuuksillaan myös Liigassa. Miestä ei todellakaan ole lahjoilla pilattu, mutta on luonteeltaan niin raudanluja kaveri, etten ole eläissäni toista nähnyt. On kyllä todellinen johtaja ja tekee kyllä mitä tahansa voittaakseen. Hyvärisen ominaisuuksilla on nimenomaan pidettävä peli simppelinä ja sillä hän on aina pärjännyt ja tulee pärjäämään.
   
 3. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lukon Juho Tommila luutii KeuPa HT:n puolustuksessa tämän päivän ottelussa lainasopimuksella. Lisää pelaajauutisia on luvassa alkuviikosta.
   
 4. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Paikallislehti Suur-Keuruusta poimittua:

  KeuPa HT saa riveihinsä yhden tämän hetken lupaavimmista nuorista suomalaiskiekkoilijasta, kun Espoon Bluesin liigaorganisaatiosta saapuva Veeti Vainio saapuu lainaan Keuruulle. Vainio on 1997 syntynyt puolustaja, jonka Columbus Blues Jacket varasi alkuvuodesta NHL:ään.

  Vainio nousi jo viime kaudella Espoon Bluesin liigajoukkueeseen ja pelasi siinä kaksi liigaottelua. Superlupaus on pelannut myös 16-, 17- ja 18-vuotiaiden maajoukkueessa.

  – Juuri NHL-leirityksestä Suomeen saapuneen Vainion kanssa tehty sopimus on toistaiseksi kolmen viikon mittainen ja se päättyy RoKi- kotiotteluun 25.10. Tällä kaudella hän ei ole pelannut liigaotteluita. Tarkoituksena on hakea hänelle kokemusta miesten peleistä, kertoo KeuPa Hockey Oy:n toimitusjohtaja Olli Raaska.

  KeuPa HT:n Mestis-joukkueessa tapahtuu muutakin pelaajaliikennettä. Viime otteluissa edukseen esiintynyt Eetu Koivistoinen siirtyy Rauman Lukon paitaan. Lukko matkustaa CHL-otteluun Müncheniin tiistaina 6. lokakuuta. Keskiviikon peliin Kokkolaan KeuPa HT:n mukana matkustaa puolestaan Jukureista hankittu Nestori Lähde, joka on pelannut alkukauden Lukon liigajoukkueessa.
   
 5. Raju Erkki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Vaasan Sport & Vegas Golden knights
  Kuinkas tuo Keni Karalahti on pelannut? III-Divarista kuitenkin teille tuli. Nimenä mielenkiintoinen.
   
 6. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Oman ruutunsa hoiti varsin mallikkaasti. Ei esittänyt ihmeitä, mutta ei häneltä niitä odotettukaan. Tietyistä liikkeistä (tietynlaista kankeutta) huomasi, ettei ihan samaa tuntumaa ole kuin niillä, jotka viime vuodet ovat reenanneet useita kertoja viikossa. Nythän Karalahti lähti siis Joensuuhun Kiekkokoplaan lainalle, kun KeuPaan lappaa sisään miehiä ovista ja ikkunoista.
   
 7. Schröder Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Augsburger Panther, Torpedo Nizhny Novgorod, JYP
  Lainaus:
  lähti vai? Eikös tuo tänäänkin kokoonpanossa ole?
   
 8. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Eikun joo, sori. Tänään Karalahti siis 7. pakkina kokoonpanossa, mutta viikonloppuna pelasi Kiekkokoplan riveissä kaksi peliä. Ensimmäisessä näissä sai tililleen syöttöpisteenkin.
   
 9. Madfexx Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Mitenkäs Rinne ja Tommila pelasivat KeuPan paidassa?
   
 10. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Tommila oli kuumeessa eikä pelannut lainkaan vaikka oli alunperin kokoonpanoon merkattu. Rinne pelasi ihan hyvän pelin. Maaleille hän ei mahtanut oikein mitään, vaan johtuivat enemmän KeuPan luokattomasta maalineduspelaamisesta. Tämä on aikamoinen ihme kun tuota puolustuksen nimilistaa katselee. Voisiko olla syynä se, etteivät lainapelaajat pelaa logolle samalla lailla kuin jos olisivat oikeasti "keupalaisia"? Vastapainoksi Rinne otti muutaman hyvän torjunnan muun muassa pariin poikittaissyöttöön eikä juuri tiputellut kiekkoja. Mielestäni erottui eniten edukseen eilen KeuPalaisista (KeuPan paitaa päällä kantaneista) vaikka ei mitään aivan GodMode -matsia pelannutkaan. Joka tapauksessa perusvarmaa suorittamista.

  Nieminen ei tainnut lehdistötilaisuuden perusteella olla aivan tyytyväinen Veeti Vainion otteisiin. Kaveri pelaa ehkä vähän turhankin suurella itseluottamuksella, nousee hyökkäyksiin ja ottaa riskejä. Puolustusalueen pelaaminen näytti eilen jopa hieman ylimieliseltä ja laiskalta, kirsikkana kakun päällä tuo turha 2+10. Tekemistä riittää siis hänellä, mutta potentiaalia nousta uudeksi huippupakiksi suomalaislla kiekkokartalla löytyy. Muistuttaa pelityyliltään etäisesti muuan Erik Karlssonia. Lahjakkuuksia ei mielestäni tulisi liikaa rajoittaa, mutta heidät pitäisi kuitenkin saada käyttämään taitojaan joukkueen edun mukaisesti. Eilisen suorituksen perusteella Vainion peli lähinnä sekoitti KeuPaa.
   
 11. Eino_Mies Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rauman Lukko
  Lukon ja KeuPan yhteistyö jatkuu, asiasta tiedotustilaisuus juuri käynnissä. Virallista uutista odotellaan.
   
 12. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Kari "Kala" Rautakorpi KeuPan valmennukseen! Erittäin hyvä uutinen, auttaa varmasti Niemisen ja Heiskasen urakkaa. Saas nähdä millainen tämä "Kalan" sopimus on - kiertääkö joukkueen mukana myös vieraspelejä.

  KeuPa tiedotti samassa uutisessa Taneli Maasalon kantavan C-kirjainta rinnassaan. Viime aikoina kapteeni on vaihtunut muutamaan otteeseen ja nyt tilanne tasaantuu. Josko tänään päästäisiin takaisin voittojen tielle?
   
 13. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Kapteeni Kiiskisen kausi ja pahimmillaan koko ura paketissa. Kisun sarjapelit jäi tällä kaudella yhteen peliin ja yhteen erään. Harjoituskaudella syntynyt polvivamma saatiin suht kuntoon viime viikolla, kunnes keskiviikon Tuto ottelussa meni olkapää jälleen palasiksi.

  Muistan, kun Kiiskisen monivuotinen ketjukaveri, KeuPan kaikkien aikojen pistekuningas Jani Lyytinen varoitteli Kisua.
  -Et sä voi pelata tolla tyylillä pitkään.

  Harmittava ja todella iso takaisku KeuPalle. Noin se sitten palkitaan, kun jättää kaiken kentälle.
   
 14. Hyytiäinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Ottawa
  Lainaus:
  -Onko Nieminen itse osoittanut sitoutumista KeuPaan? Ensi kauden joukkue on jo selvillä ja kausi ei ole puolessa välissä. Kaikki tietävät Niemisen valmentavan Keuruulla korkeintaan vuoden.
   
 15. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Maalivahti- ja puolustuspelin onnistuminen loisi pohjaa KeuPan paluulle voittokantaan, mutta sekään ei auta, jos joukkueen maalintekopeli on edelleen yhtä tuskaista ja tehotonta kuin tähänkin saakka. Maaleja pitäisi saada aikaiseksi edes ylivoimalla, luovuus puuttuu yv-kuvioista täysin. Kun joukkueesta puuttuu Janne Kumpulaisen ja Teemu Hutun kaltaisia pelaajia, jotka pystyvät henkilökohtaisilla ratkaisuilla ratkomaan pelejä, ei niitä maaleja tunnu tulevan. Mielestäni joukkueelta puuttuu hyökkäyspäässä tietynlainen juonikkuus, josta KeuPa on aiemmilta kausilta ollut tunnettu. Nyt pelaajat menevät kuin kiskoilla ja hyökkäykset ovat olleet suurimmalta osin väkisin puskemista.

  Kumpulaiseen ja Huttuun vielä palatakseni. Molemmat ovat aloittaneet kautensa loistavasti, kaverit kantavat joukkueidensa kultakypäriä ja löytyvät pistepörssin TOP10.stä. Kumpulainen sijalla 3 tehoin 4+12=16 ja Huttu sijalla 9 tehoin 5+8=13. KeuPan paras pistemies Juuso Mörsy on pistepörssissä sijalla 59 ja tehot 3+4=7

  Toisaalta nykyisestäkin joukkueesta varmasti löytyisi luovuutta ja juonikkuutta. Esimerkiksi Tom Mäkitalo on tehnyt näkemissäni peleissä oikeita ja juonikkaita ratkaisuja kiekon kanssa. Nieminen kuitenkin laittoi Mäkitalon koirankoppiin muutamaksi peliksi ja eilisessä pelissä paluun tehneen Mäkitalon itseluottamus oli täysin kadoksissa.

  Tuntuu, että osa pelaajista pelkää tekevänsä väärän ratkaisun ja osa haluaa ilmeisesti nuolla Nemon persettä. Eikä ratkaisut tule sen takia luontevasti. Nieminen taas tuntuu joka kerta vetoavan siihen, että miehet ei mene kunnolla maalille. Onko niin, että juuri tämä tappaa sen luovuuden?
   
 16. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Niin.. Tätäkin sopii miettiä. Nieminen on kuitenkin itse sanonut, että ensi kauden kuviot eivät tähän kauteen vaikuta millään lailla. Nieminen itse sanoi, että Harri Tammiruusu kasaa Jukureiden ensi kauden joukkueen, eivätkä hänen ajatuksensa ole millään tapaa siellä. Jukureiden toimitusjohtaja Tammiruusu puolestaan sanoi Niemisen ja Dufvan kartoittavan ensi kauden porukkaa.. Niin tai näin, uskon että Nieminen on täysin sitoutunut KeuPaan jo sen takia, että tämä on hänen ensimmäinen kautensa valmentajana ja Nieminen on motivoitunut kehittymään tässä hommassa. Lisäksi Nieminen vaikuttaa sellaiselta "sata lasissa" -luonteelta, joka ei vasemmalla kädellä asioita hoitele. Tosin eihän tuo ensi kausi aivan kokonaan voi olla vaikuttamatta Niemiseen, ihmisiähän tässä kaikki ollaan. Kuitenkaan mitään tietoista laiminlyöntiä tähän ei varmasti liity.


  Lainaus:
  Mäkitalo oli sivussa pari peliä pienen vamman takia, jonka hän sai harjoituksissa. Tästä päästään taas seuran tiedottamiseen, joka on tasoa olematon. KeuPan mediavastaavaksi tms. värvätyn Merosen rooliksi näyttäisi jääneen maalikoosteiden linkittely FB-sivuille. Antti Hokkasen otteluennakoissa sen sijaan on menty eteenpäin tällä saralla.

  Yksi seikka mikä tuossa joukkueessa mättää, on luistelutaito tai pikemminkin sen puute. Aikaisemmin, etenkin Suomi-sarja -aikoina KeuPa tunnettiin vikkelistä ja taitavista hyökkääjistään, jotka olivat niin luistimilla kuin päästään nopeampia kuin vastustajat. Tällä kaudella yhdenkään KeuPan avainhyökkääjän vahvuuksiin ei voi lukea luistelua, pikemminkin päinvastoin (pl. Mörsky). Väittäisin, että KeuPa on tämän sarjan ylivoimaisesti heikoin joukkue mitä luisteluun tulee ja se ei ole kovin hyvä juttu tässä sarjassa, jossa luistelutaito jopa ehkä hieman ylikorostuu. Tällä osa-alueella Kumpulaisen, Hutun sekä Jormakan lähtemiset näkyvät karmaisevasti.

  Isoimmaksi syyksi tähän tilanteeseen nostan kuitenkin jo aikaisemmin mainitsemani farmisirkuksen. Pelaajia tulee ja menee jatkuvasti suuntaan ja toiseen, eikä minkäänlaista pysyvyyttä joukkueessa ole. Sanomattakin on selvää, että peli on hakemista kun peleissä ja jopa harjoituksissa kaverit viereltä vaihtuvat jatkuvasti. Toinen asia on se, että tämän hetken KeuPa on vähän kuin joku AHL-joukkue, jossa pelaajien päätavoite on päästä "ylös", eikä niinkään KeuPan itsensä menestyminen. Totta kai jokainen jääkiekkoilija haluaa pelata mahdollisimman korkealla tasolla, mutta sitä ei kuitenkaan tulisi tehdä joukkueen menestymisen kustannuksella. Jos katsotaan esimerkiksi Jokipoikia, jonka nimilista ei ole yhtään sen parempi kuin KeuPalla, itse asiassa Jokipo on paperilla KeuPaa melkoisestikin jäljessä, mutta peli kulkee. Miksi? Niimpä. Toinen esimerkki on vaikkapa RoKi, jonka nimilista on paria poikkeustapausta lukuunottamatta täysin tasoa Suomi-sarja, mutta joukkue taistelee ja raapii pisteitä suurella sydämellä. Aivan kuten KeuPa viime syksynä ennen tämän lainarumban alkamista. Mieluummin yleisökin tulee paikalle katsomaan taistelevaa, vaikkakin nimetömämpää joukkuetta kuin sitten hengetöntä nippua, jota kukaan ei tunnista edes omakseen kun puolet pelaajista on lainasopimuksella ympäri Suomen. Luulisi nyt, että jotain olisi otettu opiksi, mutta.....
   
 17. Hyytiäinen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jyp, Ottawa
  Lainaus:
  -mun pointti ei ehkä olekaan tämän hetken kyseenalaistamisessa vaan siinä ettei minkäänlaista jatkoa ole luvassa KeuPassa. Kokeillaan yksi vuosi valmentamista, kärjistettynä. Ja oliko tuo ensi kauden kuvio julkaistava jo tässä vaiheessa? Niemisestä ei tule Jukurien päänvalmentajaa ja RD on varmaan se sopimuksen avainhenkilö Jukurienkin kannalta.
   
 18. näsä59 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Mikä on Pullin tilanne, rikki vai eikö ole "sitoutunut" pelaamaan joukkueelle.
  KeuPan tiedottaminen kun on ei mitään, niin pitää puskaradion kautta koittaa kaivaa jotain tietoa joukkueesta...
   
 19. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Pullihan tuli KeuPaan try-out -sopimuksella. Ilmeisesti try-out on kaikessa hiljaisuudessa päättynyt eikä Pullille ole annettu sopimusta. Tosiaan, tiedottamisesta ei olisi ollut tässäkään asiassa haittaa kenellekään osapuolelle.

  Lainaus:
  Kyllä. Vähän turhan paljon yhteensattumia on tällä KeuPa-Lukko -yhteistyöllä ja sillä, että Nieminen jatkaa heti tämän vuoden päättyessä Dufvan kanssa Mikkeliin. Eiköhän kuvio ole mennyt kutakuinkin näin: Nieminen kyselee Dufvalta kannattaako lähteä Keuruulle valmentamaan, Dufva kannustaa: "Mene vaan harjoittelemaan vuodeksi valmentamista niin tuut sit ens kaudeksi mun kanssa Mikkeliin, saat multa vähän vinkkejä ja pelaajia kauden aikana. Toivottavasti ensi kauden valmentajaa ollaan alettu jo kartoittamaan kun kerran on aikaa. Toiveissa valmentaja, joka sitoutuu vähän Keuruulle pidemmäksi aikaa ja hänelle sitä myös annettaisiin eikä potkittaisi ensimmäisen vastoinkäymisen sattuessa.
   
 20. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Vihdoin saatiin tappioputki poikki, hieman kaksijakoisen esityksen jälkeen! Ensimmäinen erä erittäin hyvää pelaamista KeuPalta, asenne näkyi. Toinen erä jatkui myös positiivisena, joskin Akatemia pääs rytmiin kiinni ja peli tasottui. Kolmannessa sitten lopetettiin pelaaminen ja viimeisellä minuutilla tuli jokseenkin tylyt maalit. Moni oli jo varmasti nostamassa käsiä kattoon, mutta niin vain tuhrittiin loppu.

  Rankkareilla Pitkäseltä hieno maali ja Karjalainen hoiti loput. Erittäin tärkeä voitto, ennen kaikkea vapauttava. Paljon hyvää, mutta minutiin verran vähemmän hyvää. Mörskylle maininta erittäin hyvästä pelistä, luistin liikkui, pääsi paikoille ja pelasi rohkeasti. Myös Karjalainen oli maalillaan hyvä kolmesta maalista huolimatta. Mieluummin näen Karjalaisen tai Pitkäsen KeuPan maalissa kuin Rinteen.
   
 21. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Niin kuin osasi jo ounastella, Niemisen palettiin sopimattoman Tom Mäkitalon sopimus on peruttu. Syyskuun puolivälissä joukkueeseen liittynyt Mäkitalo ehti pelata KeuPassa kaikkiaan kymmenen peliä, joissa miehen tilille kertyi yhteensä neljä syöttöpistettä. Mäkitalon uusi osoite on Norjan pääsarjassa pelaava Kongsvinger Knights.

  Tilanne kuitenkin on se, että ovi käy kohta myös sisäänpäin..

  Myös Kiiskisen tilanteesta on tihkunut lisätietoa. Leikkaus vältetään ainakin tässä vaiheessa, mies saatetaankin nähdä vielä tällä kaudella askissa. Sormet ristiin.
   
  Viimeksi muokattu: 06.11.2015 klo 14.52
 22. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Harmi Mäkitalon kannalta. Mäkitalo näytti ihan juonikkaalta hyökkäyspäässä, eikä tällaisia kavereita koskaan ole joukkueessa liikaa. Jotenkin kokonaiskuva jäi kuitenkin jokseenkin vaisuhkoksi eikä muutamia välähdyksiä lukuunottamatta oikein saanut itsestään tarvittavaa irti. Olisiko ollut sitten sopeutumisongelmia uuteen maahan ja kulttuuriin, jotka sitten heijastuivat myös kaukaloon. Kyseessä kuitenkin vasta parikymppinen peluri ja ensimmäistä kertaa kun lähtee ulkomaille pelaamaan niin harva kaveri sormia napsauttamalla sopeutuu. Nyt jää kuitenkin nähtäväksi miten tulevaisuudessa olisi käynyt. Joka tapauksessa tsemppiä jatkoon Mäkitalolle. Toivottavasti Norjassa saa kunnolla vastuuta, joukkue on ainakin Norjan pääsarjan heittopussi, joten sitä pitäisi olla luvassa.

  Toivon mukaan tuo uusi tulija tulisi Lukko-yhteistyön ulkopuolelta ja mielellään pidemmällä sopimuksella (vähintään loppukausi). Eikä häntä peluutettaisi Lukossa (case. Nestori Lähde) vaan tulisi ihan KeuPaan pelaamaan KeuPan logolle.
   
 23. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  KeuPa HT.n nettisivuilta poimittua:

  Valentin Claireaux sopimukseen KeuPa HT:n kanssa


  KeuPa HT on tehnyt pelaajasopimuksen ranskalaishyökkääjä Valentin Claireauxin kanssa. Sopimus kattaa loppukauden ja miehen pelit KeuPa-paidassa alkavat heti, kun pelilupa saadaan kuntoon. Todennäköisesti ensimmäisen kerran Claireaux, 24, pääsee tositoimiin keskiviikkona pelattavassa vierasottelussa Lempäälän Kisaa vastaan.

  - Valentin Claireaux on kansainvälisesti kokenut ja paljon erilaista jääkiekkoa nähnyt pelaaja. Joukkueessa hänelle kaavaillaan vastuullista roolia, toteaa KeuPan päävalmentaja Ville Nieminen.

  Claireauxilla oli kova halu päästä pelaamaan ja sen vuoksi tämä yhtälö sopi molemmille osapuolille kaikin puolin hyvin. Miehestä saa urheilullisen ja itseohjautuvan kuvan, jolla on kova halu pyrkiä eteenpäin urallaan, Nieminen taustoittaa.

  Ranskan pääsarjassa uraansa pääosin luonut Valentin Claireaux on kotimaassaan edustanut HC Amiensia ja viimeisimpänä Ducs d’Angersia, jonka riveistä ranskalaishyökkääjä saapuu Keuruulle. Claireaux ehti pelata Angers-paidassa alkukaudesta yksitoista ottelua, joissa hän sai kasaan kaksi maalia ja kahdeksan syöttöpistettä.

  70 A-maaottelua pelannut ranskalaishyökkääjä on edustanut kotimaataan muun muassa Tshekissä 2015 pelatuissa jääkiekon MM-kisoissa, sekä Sotšin olympiakisojen 2014 karsinnoissa. Menneenä viikonloppuna (5.-7.11.) Claireaux edusti kotimaataan Norjassa pelatussa neljän maan kansainvälisessä turnauksessa, johon Ranskan ohella osallistuivat myös Norja, Tanska ja Unkari.- Pelaajan pelikokemukset Mestiksessä ja Ranskan maajoukkueessa olivat toki osaltaan valintaan vaikuttavia tekijöitä, mutta sitäkin tärkeämpään rooliin nousivat Claireauxin persoona, pelikyvyt ja se missä vaiheessa hän on tällä hetkellä urallaan, KeuPa-käskijä Ville Nieminen sanoo.

  Valentin Claireaux saapuu Keuruulle maanantaina ja on ensimmäistä kertaa joukkueen mukana jo illan harjoituksissa.
   
 24. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Hohhoijaa!
  On sitten kiekkobuumi hieman hiljentynyt Keuruulla, katsojaluvut sen kertovat karulla tavalla. Näkyyhän se kyllä tälläkin palstalla, vaikka toisaalta kirjoittelu on siirtynyt paikallislehden otteluraporttien yhteyteen. Joukkueen toiminta on kyllä uskottavaa kaukalon ulkopuolella, mutta kaukalossa ei nyt kyllä mene mikään homma eteenpäin. Sama tuskainen puurtaminen jatkui tänäänkin Peliittoja vastaan, Mörsky on nyt ainoa oikea ratkaisija joukkueessa, ainoa jolla putki kulkee, kiekko pysyy lavassa ja pelaaminen on päämäärätietoista. Ihan hirveetä sohlaamista oli toi peli, kun yhteistä säveltä ei löydy niin kiekot menee mihin sattuu ja lätkää roiskitaan päätyyn ja sitten kun lopulta on se tyhjä maali edessä ja katsomossa suunnilleen kädet pystyssä niin kiekko ohi maalista. Ranskalaisvahvistus ei näy millään tavalla kaukalossa. Jotenkin on sekavaa, eikä pelaaminen vaikuta vastustajan kannalta vaaralliselta. Tänään sohlasi kyllä Peliitatkin ja tarjosi näin KeuPalle mahdollisuuden voittoon, mutta nyt ei kelpaa. Tämä nyt on pelkästään kriittistä valittamista, mutta peli ei ole enää myöskään viihdyttävää seurattavaa, toisin kuin aiempina vuosina, jotain on kadonnut Kumpulaisen, Jormakan, Hutun ym. mukana tai sitten valmennus on muuttanut pelitapaa erilaiseksi ja nyt joukkue on ihan sekaisin. Vai mikä tässä on... Joukkueen piti "vahvistua" mutta se heikkeni. Onko syy pelaajissa vai valmennuksessa? Ei riitä että pelataan tasaisia peleja kun kuitenkin lähes kokoajan hävitään ne. Viime kaudella tuli usein rumasti turpiin, mutta kuitenkin raavittiin enemmän voittoja, välillä uskomattomalla venymisellä ja suorastaan tuurilla, kun pelissä oli juonikkuutta. Joukkueesta puuttuu nyt persoonat ja maalintekijät (paitsi Mörsky) piste.
   
 25. paraspelaaja Jäsen

  Nousijaseuran toiminnassa tärkeintä on pitkäjänteisyys.

  Jussi Tupamäen potkut viime keväänä sekä Ville Niemisen palkkaaminen tälle kaudelle kuvastaa organisaation epäammattimaisuutta ja osoittaa pitkäjänteisyyden täydellisen puuttumisen.

  Ei mulla muuta.