Ilmoitukset

Nimimerkkien Hatchetman ja sämpylä89 jo pidempään jatkunut laaduton "keskustelu" on aiheuttanut meille harmaita hiuksia koko alkukesän. Kärsivällisyytemme loppui nyt ja kumpikin on passitettu viikon huilitauolle.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2015–2016

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Up089, 15.03.2015 klo 10.05.

 1. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Viimeksi muokattu: 31.01.2016 klo 10.26
 2. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Onkos tästä kuulunut muuta? Itse kuulin, että olisi ollut talouden kannalta ns. pakkoratkaisu. Ei taida kovin hyvin mennä sillä saralla jos päädytään toimitusjohtajasta luopumiseen parin kuukauden ajaksi.

  Jussi Tupamäki oli muuten eilen katsomassa peliä hallilla. Olikohan vain aistimassa suurta urheilujuhlaa vai voisiko olla palaamassa penkin taakse? Jossain lehtijutussa tällä viikolla Pekkanen sanoi, että ensi kauden valmentaja on jo selvillä ja tästä tiedotetaan viikon sisällä. Itse ottaisin Tupamäen avosylin vastaan. Joka tapauksessa oli valmentaja kuka tahansa, toivoisin hänen olevan ns. uuden sukupolven tulevaisuuden valmentaja joka on valmis sitoutumaan KeuPaan vähintään parin kauden ajaksi.
   
 3. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Tupamäkihän on Viron maajoukkueen päävalmentaja ja oli seuraamassa Viron maajoukkuerinkiin kuuluvan Riho Embrichin otteita.
   
 4. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Niimpä tietysti, pahoittelut. Saapa nähdä kuka KeuPan penkin taakse saadaan/on saatu.
   
 5. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lukko nimesi viisi vuonna 1995 tai sen jälkeen syntynyttä pelaaja joilla on oikeus siirtyä Mestiksen ja Liigan välillä kauden loppuun saakka.

  Jere Friberg
  Eetu Koivistoinen
  Roni Sevänen
  Toni Suuronen
  Aaro Vidgren

  Maalivahtipeli on kunnossa ja hyökkäyksessä on leveyttä ja iskukykyä. Puolustus on mielestäni hieman kapeahko, eikä särkymävaraa siirtoikkunan sulkeuduttua ole. Varsinkin kun Jaatinen, Tommila ja Hyvärinen lukitaan loppukaudeksi Raumalle. Toiveissa siis yksi puolustaja vahvistamaan KeuPa alakertaa, ennenkö luukut lyödään kiinni.
   
  Viimeksi muokattu: 02.02.2016 klo 10.45
 6. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Ei voi kuin ihailla KeuPan tämän hetkisiä otteita! Savonlinnassa ensimmäisen erän puolessa välissä tilanne 0-3 KeuPalle. Kyllä on peli paljon kehittynyt joulun jälkeen! Ja Riku Pitkänenkin osui pitkästä aikaa, toivottavasti alkaa jatkossakin osumaan.
   
 7. eriatarka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 8. Linnankundi Jäsen

  Vauhkonen pelasi kohtuullisen hyvin, mutta ei mikään häikäisevä esitys. Eipä sitä pienen tauon jälkeen heti huippuvireessä varmaankaan ole. Näin vastapuolen kannattajana katsottuna. KeuPassa Maasalo ja Mörsky ovat aina hyviä, niin nytkin.
   
 9. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPa, KeuPa ja KeuPa! Olipahan jännittävä ja viihdyttävä ottelu! Voittomaalin tekijänä Olavi Vauhkonen! Nyt on KeuPa risteilynsä ansainnut, on tämä joulun jälkeinen jakso ollut niin kovaa tykitystä KeuPalta!
   
 10. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Tänään näin KeuPan tuoreimman vahvistuksen Konsta Mesikämmenen ensimmäistä kertaa tositoimissa. Todella kypsää pelaamista hyvällä liikkeellä, tuo mukavasti leveyttä KeuPan pakistoon. Helppo yhtyä keuruulaisen valmentajavelhon kommenttiin, kaverissa on liigapotentiaalia tulevaisuudessa.

  Huikeassa lennossa on KeuPa tällä hetkellä, vaikka kärkimiehiä tippuu kokoonpanosta ennen peliä ja kesken pelin. Päivän peli oli varsinainen taisteluvoitto, välillä oltiin hieman mankelissa. Mutta viisikkopuolustus ja Poju Pitkänen viimeisenä lukkona käänsivät pelin KeuPa-sotureille. Mahtavaa uhrautumista. Ei voi muuta sanoa, kun hattua nostaa.
   
 11. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPa HT:n maalisuhde viimeisestä seitsemästä ottelusta on äärimmäisen kova - 25 tehtyä ja 5 päästettyä. KeuPan Mestis-aikakaudella lähes käsittämätön saldo. Mahdollisuudet tosipeleissä KeuPalla on kaikkia muita paitsi Jukureita vastaan erinomaiset. Ja Jukureitakin vastaan KeuPa pystyy varmasti tarjoamaan hyvän vastuksen, ehkä parhaan mahdollisen mitä tämän hetkisestä Mestiksestä löytyy.

  Täytyy vain toivoa, että joukkue pysyy ehjänä eikä nyt tulleet loukkaantumiset ole pahoja. Tämän päivän Leki-KeuPa -ottelun kokoonpanossa on näköjään Sevänen ja Karjalainen, joten voi olettaa että ovat pelikunnossa.
   
 12. Makopide Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaPKo, (sympat Anaheim Ducks) Karsinnat takasin
  Mikäs perkeleen suonenveto KeuPalla on päällä? Voittoa pukkaa joka tuutista. Nostan hattua KeuPalle, hieno vaihe menossa teillä.

  Jos tollasena jatkuu niin pakko toivoa ettei SaPKoa vastaan asetu heti eka kiessillä. Voisi tulla mun pumpullekin liian kovat matsit.
   
 13. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Itsellä oli kovat odotukset KeuPan suhteen ennen kauden alkua, mutta joukkue ei saanut hommaa rullaamaan alkuunkaan syksyllä. Pelaajaa tuli ja meni ovista ja ikkunoista, kokoonpano ei vakiintunut ja Nieminenkin oli kuitenkin valmentajana suhteellsen tuore tapaus. Kauden edetessä kutakuinkin kaikki näyttäisi loksahtaneen paikalleen. Kun kokoonpano vakiintui, alkoi myös peli kulkea. Tähän kun lisää voittojen ruokkiman itseluottamuksen kasvamisen, Niemisen kehittymisen valmentajana sekä tutun ja turvallisen Rautakorven tulon taustallle, on kivi lähtenyt vyörymään oikeaan suuntaan.

  Mutta puhaasti rosteria katsomalla runkosarjan viides sija ei ole yllätys, tämänhetkinen tappovire kylläkin. Muistaakseni ennen kauden alkua Jatkoajan Mestis-veikkauksessa rankkasin KeuPan sijalle 4. Kokoonpano ei kuitenkaan alkukaudesta vastannut juuri yhtään sitä, mitäoletin kun pelaajia oli Lukossa ja tilalle tuli milloin ketäkin.

  Tällä hetkellä KeuPan peli on todella tehokasta. KeuPan viisikko on älyttömän tiivis ja voittoon ei tarvita täydellistä onnistumista, kuten esimerkiksi viime kaudella. Voittoja pystytään nappaamaan pelisapluunaan nojaten jopa rutiinilla. Tämä tietää todella hyvää kevättä ajatellen. Tiiviin viisikon takana maalin suulla on vielä kaiken lisäksi hyvässä vireessä pelaava Antti Karjalainen. Myös maalilla pelanneet Petri Pitkänen sekä Rasmus Rinne ovat pelanneet viime aikoina hyvin. Rinne kuitenkaan ei pudotuspeleissä enää KeuPaan voi tulla ja ykkösvahdin paikka annettaneenkin Karjalaiselle, mutta myös Pitkänen on osoittanut pystyvänsä pelaamaan hyvällä tasolla. Joka tapauksessa tiivistyneestä puolustuspelistä kaikki on lähtenyt. Viime peleissä KeuPan maaliin ei ole montaa kiekkoa uponnut ja itse pelissä vastustajat eivät tunnu pääsevän edes vaarallisille maalipaikoille kovin usein. Lisäksi pelaaminen on hyvin uhrautuvaista, tästä lasken krediitit Niemisen suuntaan. Joukkue näyttää siltä miltä valmentajansa. Esimerkiksi eilisessä LeKi-pelissä kapteeni Maasalon johdolla syöksyttiin blokkaamaan laukauksia ja taisi Karalahtikin yhden varman maalin pelastaa heittäytymisellään. Hyökkäyksessä ei ole mitään yhtä isoa nimeä, vaan neljä tasaista viisikkoa, jotka kaikki kykenevät ratkaisuihin. Esimerkiksi ylivoimaviisikot on vaikea nimetä, kun lähes jokainen hyökkääjä kykenisi ylivoimalla pelaamaan. Ainut seikka, joka huolettaa on Riku Pitkäsen ajautuminen sivuraiteille ja 13:nneksi hyökkääjäksi, mutta toivotaan että onnistuisi vähän tuosta piristymään. Joukkuehenki KeuPassa tuntuu olevan hyvä ja itseluottamus viime aikojen otteiden johdosta tapissa.

  Tuli noin 10 kertaa pidempi viesti, kuin oli tarkoitus, mutta eipä siinä. Tällä hetkellä näyttää jopa todennäköiseltä, että SaPKo ja KeuPa kohtaavat puolivälierissä, joten suosittelen alkaa kaivamaan nitroja kaapista. Itselläni on ainakin kova luotto KeuPaan, toivottavasti myös siellä omiin, niin saadaan vielä herkullinen kevät!
   
 14. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
 15. penaz Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TOVERIT, FC Barcelona
  Sellainen tuli mieleen, että miten Keuruulla on varaa pelata Mestiksessä ja vieläpä menestyksellisesti, kun monelle paljon suuremman paikkakunnan joukkueelle se ei ole mahdollista. Eli ketkä rahoittavat Keupan toimintaa?
   
 16. Mc Potkukelkka Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kai sen nyt jo uskaltaa tunnustaa: KeuPa HT
  Lainaus:
  Minä. Ja onhan siellä katsomossa ollut pari muutakin tuttua tyyppiä.
   
 17. jmexel Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Roki,
  Paljonko Keupan katsoja KA oli viime vuonna? Tänä vuonna ihmeen heikko vaikka joukkue pelannut hienosti. Kolmanneksi heikoin reilu 500 pään KA:lla.
   
 18. Iltapuhde Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP, Ilves
  Viime kaudella katsojia keskimäärin noin 600, eli hieman enemmän kuin tänä vuonna. Paikkakunta on niin vähäväkinen että 700 katsojaa on todella tiukassa ja ilmeisesti mestiksen alkuhuuma meni ohi eka kauden jälkeen. Joten kyllähän rahoittajia on löydyttävä että nykytaso tässä sarjassa pystytään pitämään, jostain on ainakin vielä pystytty haalimaan rahoja kohtuullisesti kasaan, vaikka ilmeisesti tappiota onkin hieman tehty. Mutta paljoa isomman yleisökeskiarvon varaan ei täällä voi laskea.
   
 19. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPa, KeuPa, KeuPa! KeuPa teki suhteellisen tyylikkään ja röyhkeän reissun Savoon. Kolme maalia ilman maalivahtia, lähes 15 minuuttia ilman maalivahtia ja jatkoilla kapteeni Maasalo lyö voiton Keuruulle!
   
 20. uljas Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Peliitat, (HeKi-vainaa), Tinatuopit
  On tämä KeuPa kyllä ihmeen kyläjoukkue... Suomi-sarjasta lähtien käsittämättömiä venymisiä, otteluiden kääntämisiä ja nyt kaiken huippuna Savonlinnan käsittämätön temppu. Savonlinnan tempaus syöpyy kyllä varmasti vuosikymmeniksi jääkiekkoväen mieliin. Tällaisia joukkueita Mestis kaipaa ehdottomasti. Näinköhän tuo nousu kolmen maalin takaa käynnisti sen lopullisen hurmoksen, jonka alle Räsäsen paimentama pässilauma jää.
   
 21. Uncle Ben Jäsen

  Kyselenpä täällä, jos joku KeuPan otteita seurannut voisi kommentoida, että miten Pasi Kouvalainen on teillä esiintynyt? Tilastoista osaan kyllä lukea, että hän oli tällä kaudella KeuPan paras pistemies runkosarjassa ja plusmiinussaldo oli ylivoimaisesti paras, +25 on mainio noteeraus koko Mestis huomioon ottaen. Mutta mitä noiden tilastolukemien takaa löytyy? Millaista roolia hän on pelannut, mikä on muuttunut viime kauteen verrattuna ja miten tuo tehotilasto on ihan omilla lukemillaan muihin KeuPa-pelaajiin verrattuna?
   
 22. LikainenLegenda Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Lainaus:
  Nousujohteinen on ollut Kouvalaisen KeuPa-ura. Viime kaudella rooli oli enemmän puolustava ja rikkova, mutta tällä kaudella, etenkin syyskauden jälkeen Kouvalaisesta on kuoriutunut KeuPan hyökkäyspelin sielu yhdessä Koivistoisen kanssa. Jos SM-Liigaa olet seurannut niin mielestäni Kouvalaisen pelaaminen muistuttaa hyvin paljon Kristian Kuuselan pelaamista, noin pelityyliltään. Voisikin siis sanoa, että Kouvalainen on köyhän miehen Kristian Kuusela. Pelaaminen on hyvin kokonaisvaltaista, aikaisemmin pidin Kouvalaista sellaisena kolmosketjun työmyyränä, mutta tällä kaudella hänestä on kehkeytynyt oikea syöttökone. Lisäksi Kouvalaisen puolustuspeli on hyökkäystehoista huolimatta edelleen hyvällä tasolla.

  Hyvin paljon Kouvalaisen piristyneeseen kiekolliseen peliin on vaikuttanut Eetu Koivistoinen. Kouvalaisen, Koivistoisen sekä Pulliaisen löydettyä toisensa on jälki ollut tuhoisaa ja ketjusta onkin tullut yksi koko sarjan parhaista. Roolitukset toimivat ja tämä edesauttaa jokaisen ketjun jäsenen pelaamista. Plus/miinus -tilastoon nyt ei sovi liikaa tuijottaa, mutta uskoisin että syksyllä Kouvalainen ei kerännyt miinuksia itselleen KeuPan kontatessa. Sitten keväällä on alkanut tulla urakalla plussaa, kun tuo ketju pantiin yhteen.

  Mutta Kouvalainen on siis lyhyesti sanottuna hyvä puolustava hyökkääjä, joka on tällä kaudella noussut hyökkäyspäässä uudelle tasolle nimenomaan pelinrakentajan roolissa.
   
 23. Uncle Ben Jäsen

  Kiitos paljon hyvästä ja asiallisesta vastauksesta! Kouvalaiseen itse kiinnitin huomiota paitsi noiden hyvien tilastolukemien vuoksi, myös hänen KalPa-taustansa vuoksi. Hänhän pelasi pari kautta sitten jonkin verran liigapelejäkin ja täytyy myöntää, että itse en ehkä olisi tuolloin uskonut, että hän tulee olemaan Mestis-tasollakaan joukkueensa paras pistemies, edes hyvin köyhän miehen Kuusela. Mikään aivan erityinen pistenikkarihan hän ei ole oikeastaan junioreissakaan ollut. Mutta tietenkin mukava kuulla, että puolustavan roolin ohella hän on nyt pystynyt auttamaan myös hyökkäyspäässä. Saas nähdä pääseekö kokeilemaan uudemman kerran liigassakin. Hänellähän on myös IPK-taustaa, että siinä mielessä ei kai olisi mahdottomuus, jos hän ensi kaudella löytyisi Iisalmi-Kuopio suunnalta. Mutta se jää nähtäväksi, hyvää play off-kevättä nyt joka tapauksessa Keuruulle!
   
 24. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Ei varmasti ole mikään mahdottomuus tämä vaihtoehto, mutta ottajia on tämän kauden jälkeen varmasti paljon muitakin. Kouvalainenhan sai jo viime kauden jälkeen SaPKosta sopimustarjouksen, joka olisi ollut rahakkaampi kuin KeuPasta saamansa. Pasi kuitenkin valitsi KeuPan, käsittääkseni suurin syy Keuruulle jäämiseen oli valmentaja Ville Nieminen. Nyt voi jälkiviisaana sanoa, että oikea ratkaisu. Tämän kauden näyttöjen jälkeen on mielenkiintoista nähdä missä mies ensi kaudella viilettää.
   
 25. Uncle Ben Jäsen

  Lainaus:
  Epäilemättä näin, mistäs tuon tietää vaikka Ville Nieminen olisi houkutellut mukaansa Mikkeliin.