Ilmoitukset

Nimimerkin rullisti lento loppui lyhyeen ja tämä nimimerkki on passitettu käyttäjän aiempien nimimerkkien tavoin porttikieltoon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Pompino jatkuva aggressiivinen ja henkilökohtaisuuksiin menevä kirjoitustapa on palkittu kuukauden pelikiellolla. Aiempi rikehistoria samasta asiasta pidensi pelikieltoa.

Sulje ilmoitus

Mauri-Antero pääsee viikon huilille Perussuomalaisten ketjuun kirjoitetun hyvän maun vastaisen viestinsä vuoksi. Fantasiat koko mantereen tuhoamisesta eivät kuulu palstallemme.

Sulje ilmoitus

KeuPa HT 2015–2016

Viestiketju osiossa 'KeuPa HT' , aloittajana Up089, 15.03.2015 klo 10.05.

 1. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  KeuPa HT jatkaa huikeaa menoa ja etenee välieriin! Ääretrömän kova suoritus ottaen huomioon sysimusta syyskausi. Nyt KeuPa pääsee nauttimaan voitostaan ja nuolemaan haavojaan välieriä silmällä pitäen. Lepotauko ennen välieriä voi olla vielä hyvinkin tärkeä asia.

  Sarja SaPKoa vastaan oli erittäin hyvä suoritus koko KeuPa miehistöltä. KeuPan puolustuspelaaminen oli erittäin korkealla tasolla ja Karjalainen maalissa erittäin varma. KeuPa halusi, tahtoi ja teki enemmän kuin SaPKo.

  Ei ole väliä kuka seuraavaksi tulee vastaan. KeuPa on valmis kohtaamaan kenet tahansa mahdollisista vastustajista. KeuPa lähtee voittamaan jokaista välieräkamppailua ja tietää, että jokaisen pelin se voi voittaa tekemällä sovittuja asioita ja heittäytymällä.

  Kiitos, KeuPa, HT!
   
 2. Gorbatjovi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP, New Jersey Devils
  Loistavaa KeuPa! Lämmittää kovasti mieltä tämä välieräpaikka. Mahtava juttu keskisuomalaiselle kiekolle. Ja tuntuu että ei se tähän loppunut, keupa laittaa kelle tahansa hanttiin vielä. Täydet tsempit täältä joukkueelle ja faneille, mennään vaikka päätyyn asti!

  Muokattu äidinkielellisistä syistä.
   
 3. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Pitkä matka Joensuusta kotiin. Hyvä aika miettiä kautta ja lyödä kautta pakettiin.

  Vaikka pronssipelissä takkiin tulikin, niin paljon jäi käteen. Arvosanaksi voi joukkueelle antaa kiitettävän. Mestiksen pienimmällä budjetilla mitalipeleihin pääsy on hatun noston arvoinen suoritus.

  Monta hienoa pelimiestä nostaa kuluneen kauden jälkeen hokkarit naulaan. Isot kiitokset koko joukkueelle, varsinkin KeuPa-sotureille jota ovat Suomi-sarjasta asti kantaneet KeuPa-nuttua.

  Ensi kauden joukkueen kasaus on hyvällä mallilla. Nimekkäitä kavereita on tulopuolella, ja ensi kaudella nähdään varmasti entistä nälkäisempi KeuPa HT.

  Joukkue on päätösreissun Tahkolla ansainnut. Kiitos kaudesta KeuPa HT!
   
 4. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Ensimmäisiä sopimuksia uunista ulos:

  Friberg, Lahtinen ja Ventelä Lukon ja KeuPa HT:n yhteistyöpelaajiksi

  Rauman Lukko ja Mestistä pelaava yhteistyöseura KeuPa HT ovat kiinnittäneet yhteistyöpelaajikseen hyökkääjä Jere Fribergin sekä puolustajat Mikko Lahtisen ja Sameli Ventelän. Jokaisen sopimus on mallia 1+2 vuotta. Friberg ja Lahtinen pelasivat viime kaudella Lukon A-nuorissa, Ventelä Mestistä SaPKon paidassa.

  Linkki koko uutiseen: Friberg, Lahtinen ja Ventelä Lukon ja KeuPa HT:n yhteistyöpelaajiksi
   
 5. Pakki-pakki Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT
  Hyviä sopimuksia kaikki kolme. Friberg on näyttnyt jo KeuPassa, että pystyy Mestistä pelaamaan ja tulee kasvattamaan rooliaan ensi kaudella. Lahtisestakin varmasti saadaan pelaaja, joka pystyy paikkansa täyttämään.

  Ventälä tulee varmaan olemaan lähtökohtaisesti yksi johtavista puolustajista. Saas nähdä jatkaako hyvää kehittymistään vai oliko ensimmäinen Mestis-kausi pelkkä suonenveto. Savonlinnan päässä kaveria ainakin kehuttiin kovasti.
   
 6. Linnankundi Jäsen

  Ventelä on hyvä nuori pakki, mutta loppukaudesta näytti välillä olevan itseluottamus korkeampi kuin taitotaso. Hyvä pelaaja joka tapauksessa ja voi olla KeuPassa läpikulkumatkalla Lukkoon jo tulevalla kaudella.
   
 7. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
 8. JusuPlus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KeuPa HT, JYP
  Lainaus:
  Uskon myös, että Väyrynen ja Niemelä kantavat KeuPa-paitaa tulevalla kaudella useampaan otteeseen, samoin Joose Antosen ja Aaro Vidgrenin veikkaan pelaavan ainakin osan kaudesta Keuruulla.

  Raumalle tulossa ensi kaudelle ilmeisesti todella laaja pelaajarinki?
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2016 klo 20.47
 9. #16 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko
  Lainaus:
  Laaja rinki ja ennenkaikkea nuorempi ja raikkaampi joukkue.

  Kuudesta kentällisestä tai ketjusta on muistaakseni ollut puhe. Sitä en tiedä sisältyvätkö nämä yhteiset pelaajat kuten Lahtinen, Ventelä ja Friberg tuohon kuuteen kentälliseen.
   
  Viimeksi muokattu: 22.04.2016 klo 21.29