Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 326 658
  • 66 842

pepsi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jukka Seppäsen pelipaikaton fantasia
@Czescku n olen jo nähnyt, niin se ei voisi olla ensitreffit. Nimen ja kuvien perusteella kyseessä on nainen.

Tottakai ihmisiä voi tavata ohi mennen ja mennen tullen ja tämän jälkeen sopia vasta virallisista treffeistä. Mutta kiitos tarkennuksesta ja tsemppiä tärskyihisi! Toivottavasti pääset ns. selkään.

Ps. olisiko tässä paikka seuraavalle liveseurannalle?
 

Petofani

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kärpät, Anaheim, Raahe-Kiekko, PattU, Lippo
Olisiko jollain mahdollista avata ketju, johon jokainen halukas voisi laittaa oman jatkoajan palstakirjoittajista koostuvan joukkueen?
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Onko jengi jotenkin täällä tyhmistynyt, kun harva se päivä saa kertoa ihmisille, että joo, näinhän se on, yksi plus yksi on yhä kaksi. Jotenkin tulee itsellekin tyhmä olo, kun joutuu taputtamaan päätä, että hyvin se meni, jatka samaan malliin.
 

Turha Kaukalo

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat
Mulla ei elämässä tapahdu mitään. Kirjoitan tännekin aina vaan samat jutut. Rauman-reissunkin jo viidesti ja kahdesti sen kun kävin Kulosaaressa. Eikun kolmesti. Tämä on hyvä näin. En kaipaa tapahtumia. Olen nynny.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Tottakai ihmisiä voi tavata ohi mennen ja mennen tullen ja tämän jälkeen sopia vasta virallisista treffeistä. Mutta kiitos tarkennuksesta ja tsemppiä tärskyihisi! Toivottavasti pääset ns. selkään.

Ps. olisiko tässä paikka seuraavalle liveseurannalle?
Sen verran tähän hätään, että nainen laittoi viestiä ja treffit siirtyy... tunnilla. Jos sitä yhden keskiketterän tässä odotellessa.

Ei perkele. Menin jääkaapille hakemaan kylmää olutta, jota ostin salilta tulin jälkeen aamupäivästä. En löytänyt. Oli jääneet salireppuun. Nyt maistelen siis lämmintä olutta. No, enpähän juo liian nopeasti.
 
Viimeksi muokattu:
Onks teilläkin silleen, että pitää löytyä se oikeanlainen kiima ennen kuin alkaa katsomaan kokonaisen Brazzers-scenen läpi? Eilen katsoin vain pari minuuttia videon lopusta. Ihan mielenkiinnosta halusin nähdä, että miten siinä oli loppu toteutettu. Miespääosassa oli nimittäin Keiran Lee, josta olenkin jo monet kerrat maininnut ettei ikinä tiedä mitä on tulossa. Pettyy lopullisesti tai sitten yllättyy positiivisesti. Niinhän se näissä aina vaan menee. Omalla kohdalla katselunautinto menee piloille todella herkästi. Tässä scenessä loppu oli kuitenkin niin hyvä, että pystyy ja haluaa katsella joskus jatkossakin.
 

Rautapohkeet

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, suomalainen Jokerit, ei khl-joukkue
Älä vedä kossua vaikka ymmärrän jos sellainen mieliteko tulee. Taistele! Hyviä treffejä!
Tästä tulikin mieleeni, kun joskus 18-20v poikasena oltiin yhden mimmin kanssa sovittu treffit erääseen yökerhoon. Mimmi kun halus mennä tanssimaan. Siitä oli tietysti tarkoitus päästä jatkoille. No treffit oli siis sovittuna lauantai-iltaan noin puolenyön kieppeille. No frendeillä rupesi sitten viina maittamaan, mikäs siinä nuorina poikina ja vapaa viikonloppu. Ymmärrettäväähän tuo on. Mä sitten menin messiin istumaan iltaa. Ei siinä tainnut tuntiakaan mennä kun kaljatölkki ja toinen ja kolmaskin ilmaantui käteen. No pientä nousuhumalaa rupesi puskemaan, joten kauppaahan sitä piti lähteä vähän kaljaa hakemaan, mutta vain vähän!

Siinä odotteluaika sujuikin rattoisasti ja se viinapullokin tarttui käteen illan aikana. No lähdön aika tuli ja frenditkin tietenkin halusivat baariin. Sovittiin sitten, että hekin tulevat samaan baariin, mihin meikän oli tarkoitus mennä. Ei siinä mitään. Junamatka stadiin, sitten tintattiin lisää viinaa kaksin käsin, aina kun konnarin silmä vältti. Lopputulemana olikin sitten se, että meikäläinen oli niin päissään, etten edes päässyt kyseiseen baariin sisään. Tästä takaiskusta ei vielä lannistuttu vaan kokeiltiin seuraavaan baariin, johon ihme kyllä sisään päästiin. Tässä vaiheessa pitikin sitten mimmi saada suostuteltua tulemaankin tänne toiseen paikkaan. Loppuhyvin kaikki hyvin nainen saapui kuin saapuikin paikalle. Halusi mennä heti ulos tupakalle ja näin tehtiin. Vaan tupakalta sisääntullessa ei meikää päästettykään enää takaisin sisään. Mimmi katteli hetken tilannetta ja totesi sitten kylmänviileästi että "eiköhän tää ollu tässä" ja mimmi hävis ja meikäläinen lähti tyhjin käsin kotia kohti.

No ainakin oli hauska ilta tuohon asti. Mut enpäs oo tuon tapauksen jälkeen juonut edes yhtä kaljaa ennen treffejä. Enkä taida niin tehdä jatkossakaan.
 
Viimeksi muokattu:

Rekka Pinne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät, Vancouver Canucks
Jaha, perjantai-ilta ja siten kohta koko vkonloppu ohi. Maanantai klo 8 on lähempänä kuin uskookaan.
Äläs ny! Justhan viikonloppu alkoi! Toisaalta aina se maanantai tuntuu tlevan etuajassa siitä mitä piti.

Hyvät jatkot kuitenkin.
 

Cranbrooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Red Wings
Komea täysikuu kyllä valaisi työpäivän loppua pilvettömältä taivaalta Teiskon peräkylillä. Viiden jälkeen ei enää oikein jaksanu ja kotiinkaan ei huvittanu ajaa.
Jäin yöksi majoitukseen, voittaa pimeässä 4 tunnin yöunien jälkeen väsyneenä ajamisen kotiin ihan kaikkien turvallisuuden puolesta.

Huomenna aamupäivästä ajelemaan sitten
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Fawlty Towers oli kyllä helvetin hyvä sarja. John Cleese on kingi.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Jaha, perjantai-ilta ja siten kohta koko vkonloppu ohi. Maanantai klo 8 on lähempänä kuin uskookaan.

No sitähän on ihan turhaa sitten koko viikonloppua edes viettää tällä ajatustavalla? Lyhythän viikonloppu on ja nopeasti se on ohi, mutta koitetaan nyt ensin nauttia kuitenkin siitä ja sitten voivotella kun se on ohi? Ei ainakaan vielä silloin voivotella kun viikonloppu tosiaan just alkoi.

Minä olen oppinut vähentämään voivottelua jopa sunnuntaisin. Silloinkin enemmän nautin siitä vapaasta kuin surkuttelen viikonlopun ohi menemistä. Vasta maanantai-aamuna voi surkutella silloin kello kuudelta kun herää pirteänä uuteen työviikkoon. Tosin ensi viikon maanantaina maanantai-fiilistä helpottaa se kun työvuoro loppuu silloin jo kahdeltatoista ja on vain neljän tunnin pituinen. Se on mukava, pehmennetty lasku takaisin työmaailmaan.

Tämänkin viikon neljä työvuoroa olivat vain normaalin kuuden tunnin sijaan viiden tunnin pituisia kaikki ja normaalisti kun työtunteja olisi neljän työpäivän viikolla kertynyt yhteensä 24 tuntia, niin nyt niitä kertyi vain 20 tuntia. Syytä en tiedä työvuorojen lyhentymiseen mutta näemmä jaksamisessa näkyi heti selvästi jo tuollainenkin lyhennys työviikossa. Nytkin jaksaa paremmin valvoa vielä tänne asti perjantai-iltana, normaalisti olisin mennyt jo joskus ysiltä maate.

No, parempi kuitenkin niin silti että tämä työvuoron lyhennys oli vain väliaikainen juttu ja ensi viikolla on sitten taas minulle normaaleja kuuden tunnin työpäiviä tiistaista lähtien.

Tänään viikonloppuun sai kivan startin muuten. Olin lätkäpelissä ja siinä HPK kylvetti Ässiä maalein 4-1. Ja peliä ennen olin duo Umpivintin keikalla, soittivat Irwinin kappaleita. Duo Umpivintti koostuu siitä selostajasta Jani Alkiosta ja jostakin Hampparista joka oli ihan Irwinin näköinen. Hyvin vetivät ja jatkoivat keikkailua pelin jälkeen mutta minä lähdin pelin jälkeen heti kotiin. Katselemaan lisää urheilua, tietenkin.

Ja lihapiirakka kahdella nakilla oli jälleen taattua laatua jäähallilla. Tykkään varsinkin siitä sipulirouheesta mitä lihiksen väliin saa pistää.
 

Cranbrooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Red Wings
Ei löytynyt keskustelua uusista hävittäjistä niin kysytään täällä. Mikä kone on nyt testissä viikon ajan? Tampereen pohjoisimmissa kolkissa oli komea jylinä tänään, mutta kekään ei näkyny taivaalla vaikka kirkas päivä.
Saatanan häivekoneet näy edes silmällä
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Ensitreffit on nyt ohi ja voi kuinka viihdyttiin toistemme seurassa. Sanoi, että tapaamme vielä. Kumpikin luuli, että aikaa olisi kulunut huomattavasti vähemmän, mitä sitä itseasiassa kului. Vähän niinkuin yläasteen aikaiset treffit, sillä erolla, että baariin pääsi sisälle.
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
Toivottavasti vähintäänkin noin kerran @Czescku ltakaan eikä vissiin muutenkaan ole liiemmin irronnut, niin luulisi nytten kaiken maistuvan. Kuka sitä hammaslankaa kaipaa.

Peukku iltaan ja yön kautta aamuun banskulle.
Käytän hammaslankaa pari kolme kertaa päivässä.
Ja vaikka onkin jo treffit ohi, saatan baariin vielä kipaista parille.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös