Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 323 432
  • 66 831

-FNM-

Jäsen
Suosikkijoukkue
JYP
Oli hieman tylsähkö dokkarin.
Silloin ku isoveljellä oli penkkarit, he olivat Ähtärissä bilettämässä ja Pekka pyysi koko porukkaa sen luokse jatkoille. Likat ei suostunut ja isoveljeä vitutti, kun on ikänsä ollut suuri Sorsakosken fani. Vuosi oli joskus 90-luvun alussa.
No varmaan kuollut miess halutaan kuvata seestyneenä. Elämäkertakirjassa löytyy kaikenlaista. Sorsakoskihan mm. mentoroi hotellihuoneessa viskin voimalla Sauli Lehtosta. Kaksi hienoa tangolaulajaa.
 
Suosikkijoukkue
Porin Ässät, Philadelphia Flyers
Se , joka on Tapiolan joukkoliikenteen suunnitellut, pitäisi hirttää. Silleen nätisti, et vois vähän kysellä et miks? Ja päästää menemään etsimään satunnaista reittiä johonkin siellä Tapiolassa.
Eikä koske vain Tapiolan joukkoliikennettä, vaan samaa paskaa kaikki siellä. Ensimmäisen kerran, kun olin menossa siihen Tapioalan kauppakeskukseen, olisiko Ainoa nimeltään, niin oli pakko soittaa siellä odottavalle kaverille, että mistä helvetistä sinne parkkihalliin ajetaan sisään. Sitten siellä kauppakeskuksessa menee vähintään vartti päästä hakemaan autoaan, kun siellä on hissi ainoa mahdollisuus päästä parkkihalliin ja niitä on joku kaksi kappaletta.
 

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Lievästi R-vikainen lapsi sanoo d:n reenä. Huvittavaa kuunneltavaa.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings

Cranbrooker

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK, Red Wings
No tämä lapsi on elämänsä Turun seudulla asunut niin ei mene noi läpi.
Joo kyllähän se suloista kuunneltavaa on, just jouluna hymähdeltiin kun vaimon veljenpoika 4v kysyttäessä mitä teette keittiössä. Syörään ja juoraan.

Kolmas lapseni toisaalta on syntyny Tampereella, ja hän puhuu ikäisekseen hyvin. Mutta aika näyttää
 
Suosikkijoukkue
Vimpelin Veto, Roihuttaret, Kaljakylä Rangers, Fla
-Söiskö vielä kolmannen lautasellisen juuri tekemääni kaalipataa vai siirtyisikö tyystin nestelinjalle? -No, jos puolikkaan lautasellisen. -Kiitos, kun vastasit. - Eipä kestä, hyvä että masituu. En turhaan tehnyt.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Paska, olivatten kaataneet yön pikkutunneilla kuusen. Kyllähän minä näin että koristeet oli vähän vaihtaneet paikkaa mutta hyvin oli kyllä siivottu jäljet ja koristeet ripustettu takaisin. Voisihan tuon tuosta jo karsia poiskin... Tuskin sitä loppiaiseen asti tarvitsee pitää.
 

Captain Slow

Jäsen
Suosikkijoukkue
KR69, K11ng Perrin, Bratislavan mm-miehistö 2019
No minäpä kerron näin valkolaisena mustalaisaiheisen inttijutun.

Toimin varusmiesaikanani VMTK-virkailijana. Tein uuden saapumiserän alokkaille tulokyselyn, ja hakkasin kaikkien noin 1200 varusmiehen tulokset tietokantaohjelmaan. Siinä sitten aineistoa käsitellessäni huomasin, että tulokyselyn oli täyttänyt myös Blomgren, Terno Markus (nimi muutettu, en kyllä oikeaa nimeä muistakaan), ammatiltaan muusikko. Tein tämän informaation perusteella oman johtopäätökseni henkilön taustasta, ja nimi jäi mieleen.

Esikunnan tulosteista ilmeni myös, mihin komppaniaan alokas Blomgren TM oli osoitettu pitämään kortteeria. Ajattelin siinä, että kysynpä kyseisen komppanian tutulta VMTK-yhdyshenkilöltä joskus tuonnempana, kuinka Blomgrenin sotatieteen opinnot ovat lähteneet käyntiin.

Kyseisen komppanian yhdyshenkilö tulikin käymään VMTK:n toimistolla jutulla noin parin viikon kuluttua uusien morttien saapumisesta. Kyselin heti Blomgrenin perään, jolloin ilmeni että alokas oli jo ehditty lähettää kaikessa hiljaisuudessa kotiin. Oli ollut paitsi erimielisyyksiä siitä kuka käskee ja kuka tottelee, niin myös levottomia puheita puukon käytöstä epäselvyyksien ratkaisemiseksi. Kun sitten oli ilmennyt, että Blomgrenillä oli se puukko ihan oikeasti völjyssä, niin paluutiketin järjestämisessä ei viivytelty.

Tavallaan vahinko että kävi noin, vaikka tuskin tuo Blomgrenin puolelta mikään vahinko oli. Sitä lähinnä ajattelin, että Terno olisi saattanut olla mainio vahvistus prikaatin varusmiesorkesteriin.
Tästä hienosta tarinasta muistuu mieleen Ilta-Sanomien juttu jostain parin-kolmenkymmenen vuoden takaa. Siinä kerrottiin, kuinka mies oli tuomittu jatketusta petoksesta. Rikoksella saatu hyöty oli muistaakseni 200 tuhatta markkaa tai jotain. Tuomitusta ei kerrottu mitään sen kummempaa, mutta jutussa kerrottiin että vääryydellä saaduilla rahoilla oli ostettu Mersu ja nahkatakkeja, ja loput oli sijoitettu raviurheiluun.
Tulee mieleen ihan se jo edesmenneen aamukampanetin juttu kun mustalainen meni asepalvelukseen, haaveena vaikka ja mikä sotilasura. Lopulta maitojunalla kotiin.



Paskaa kakskytlukua kaikille.

Paitsi niille jotka kannattaa JYPiä. Teille erityisen paskaa kakskytälukua.
Sitä samaa, koittakaa ees 2020-luvulla saada eka mestaruus. Ja tähän hymiö kun kuitenkin sarkasmitutka on hajalla.

Onko joku JA:n noormarkku-eurajoki eikun siis Pori-Rauma-väännöissä mukana ollut kirjoittamassa tätä seur uutista.
Loppuosasta tuli mieleen vaan et ihan kun ois tälle palstalle eksynyt: Lapset ovat raumalaisia, vaikka syntyivätkin Porissa.
 

redpecka

Jäsen
Onko joku JA:n noormarkku-eurajoki eikun siis Pori-Rauma-väännöissä mukana ollut kirjoittamassa tätä seur uutista.
Loppuosasta tuli mieleen vaan et ihan kun ois tälle palstalle eksynyt: Lapset ovat raumalaisia, vaikka syntyivätkin Porissa.
Ha hah!

Pistetään muuten "jonttudingotirri" seurantaan kun 18 vuoden kuluttua käydään väittelyä onko suippo vai kenties suippo. Elitestä ei vielä löytynyt sivua.
 

arvee

Jäsen
Suosikkijoukkue
Suomi Fineland, North Atlantic Hawks, EU, Jokerit

Vantaalainen Edi on päässytt luontokontaktiin. Hotellin johtajan ja henkilökuntansa piti hetken miettiä.

Onneksi paikalla ei tainnut olla Espoolai...espoolaisäitiä alaikäisine lapsineen näkemässä.
Olisivat vaatineet Traumakorttia peliin, ilmaista selitystä. Koska Äiskä ei osaa muuta kun tunteilla järkyttävästi.
 

Reverent

Jäsen
Suosikkijoukkue
Україна
Olipa mukava ilta, vaikka aamulla (päivällä) herätessäni oli aika heikot fiilikset. Aatto meni melko pitkään, nukkumaan pääsin vasta neljältä ja päivällä aivan loppu. Kyllähän se siitä taas lähti, kun pari lonkeroa sai koneen käyntiin. Käytiin harvoin näkemäni Manu-miehen kanssa syömässä ja siitä sitten matsia tsiigaileen. Ilta oli mukava, lopputulos oli hyvä ja kondiskin kohtalainen, joten huomisaamun ei pitäis niin hirveen paha olla. Hyvää alkanutta vuotta kaikille palstalaisille.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis jotkut väittää kapakoissa että mä puhun vaan itsestäni. Enkä puhu. Mä puhun myös mitä mä oon tehnyt ja mitä kokenut ja missä käynyt jne. Kyllä jotkut muutkin puhuu itsestään. Nyt vaan en muista mitä.
 

Stirner

Jäsen
Suosikkijoukkue
Che Guevara
Kitchen Nightmaresia tässä katsellut taas, ja muuten tyhjät ruokapaikat on aina ihan täynnä asiakkaita kun Gordon tulee päsmäröimään. Ja milloin sitten ollaan oksentamassa kun ruoka on pilaantunutta tai venataan pari tuntia paskaa annosta muuten vaan, aina silloin tällöin yhdistyy kaikki nämä elementit ja lopulta Ramsay sulkee koko paikan.

Hei tuonne tulee Gordon Ramsay pelastamaan sotkuista raflaa missä ruoka on syömäkelvotonta, mennään sinne!
 

vetti

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit, CAR, HIFK (salaa)
Niin minuakin. Katotaan nyt kun loppukin väki lähtee kotiin jos asialle jotain tehtäisiin. Toivossa on hyvä elää... (sanoi lapamato ja kuoli toivoon).
No, saitko? Mä joudun odottamaan huomiseen. Hyvää toki kannattaa odottaa.
 

Roger Moore

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kokudo Keikaku, Miljoonamiehistö, Ranska, KuPS
Bongasiko moni muuten noissa U20-kisoissa Suomi-Slovakia ja Suomi-Kazakstan peleissä joulupukkia katsomossa?
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös