Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

  • 5 366 607
  • 66 907

Nick Neim

Jäsen
@Kari Runk muistan kun lähdin neljäntoista 11h yövuoron jälkeen Miamiin, en tosin ihan suoraan, niin kun nukkumaan pääsin, olin ollut hereillä 26h. Oli rapsakka alku lomalle.
Joo, siinähän ne ensimmäiset lomapäivät meneekin palautuessa tuollaisen jälkeen. Tässä nyt pysytään sentään samalla aikavyöhykkeellä kun en lennä kuin ainoastaan pohjoiseen, joten jos iltaan asti jaksaa sinnitellä, niin rytmikin on varmaan korjattu samalla.

On tää aika rapeeta silti, ja yleensä on sentään ollut lentoseuraa, mutta alkaa puhelin jo kieltämättä kyllästyttämään.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Eilen oli kylmempää ja tänään katsoin aamulla että -1. Kesätakissa sitten lähdin ja mitä vielä. Havaijipaita vaan puuttuu ja rantasandaalit. Piz buinia poskiin ja uimarengas kainaloon. Kännyn netti näyttää että tuntuu kuin -13 ja toi oli vielä mikä lie tuulitunneli. Lentokonevalmistajat vois tulla tutkimaan aerodynamiikkaa ja formula-autot kans. Piti tulla takas kapakkaan.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Naapuri toi glögipullon (liite) anteeksi pyynnöksi siitä että katkaisi meiltä sähköt marraskuun loppupuolella. Eikö koko kylä olekaan kuullut että olen alkoholisti...;-) Ihan vesi herahti kielelle vaikka en edes pidä punaviinistä enkä paljoa glögistäkään. Täytyy varmaan laittaa kiertoon kun mieskään ei juo (eikä teinille anneta). No oli siinä (pullon) mukana paketillinen Fazerin sininen&valkoinen- suklaakarkkeja niin saadaan suu makeaksi...
 

Liitteet

  • -5920542856701919282_121.jpg
    -5920542856701919282_121.jpg
    61,9 KB · kertaa luettu: 58

Krepo

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Málaga CF
@vilperi n palstalla useamman kerran mainitsema henkilökunnan joululounas oli tänään meilläkin. Sai kyllä ottaa jo toisenkin käden taskusta, jotta hommat tuli tehtyä. Hieman toki ylitöiksi meni, mutta näin tällä kertaa.

Jokusen kerran jos on tullut harmiteltua keväistä siirtoani ravintola-alalta vanhainkodin keittiöön, niin nykyisen korona jarrutuksen jälkeen ei taas harmita yhtään!

Suuret sympatiat kaikille rajoitusten takia lomaututetuille kokeille, tarjoilijoille ja alan työllistämille ihmisille!
 

Vahva tunne

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Nonni, nyt on sitten autokin pesty ja imuroitu. Viikolla siivottiin kämppä, joten hyvillä mielin kohti joulua. Sauna kuumaks ja kuperkeikkajuomaa. Eiköhän sillä lähde joulu.
 

Czescku

Jäsen
Suosikkijoukkue
SaiPa, Stadin Keltamustat
Ensimmäistä kertaa joulun mökillä. Kummasti vaikuttaa viihtyvyyteen kun ei tarvinnut tehdä pesuvettä varten ensimmäiseksi avantoa eikä paskalle mennessä tarvitse tarpoa hangessa palelemaan huussiin. Suihkua en ole vielä testannut. Vedet toki saunaan siitä, mutta peseytyminen saunassa kuten ennenkin.
 

hooceebruins

Jäsen
Suosikkijoukkue
Boston Bruins, Janette Lepistö
Tänään on muuten se päivä, kun melkeinpä kaikki urheilut jää tauolle ja maailma menee mustaksi muutamaksi päiväksi.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Tänään on muuten se päivä, kun melkeinpä kaikki urheilut jää tauolle ja maailma menee mustaksi muutamaksi päiväksi.

Ei ole kuin yksi päivä taukoa siinä välissä. Jouluaattona tulee se Savukoskelta lähtevä porokisa suorana lähetyksenä. Tapanina sitten jo jääkiekkoa ja jalkapalloa.

Tietty voihan mutapaini Ukrainassa alkaa myös minä hetkenä hyvänsä. Tuskin ehkä jouluna kuitenkaan...
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Yllättävänkin hyvät ja pitkät yöunet tässä takana ennen jouluaattoa vaikka olenkin ollut jo neljästä lähtien hereillä. Mutta kun menee ajoissa maate eli ennen iltakasia niin herääkin sitten ajoissa. Aika usein minulla ollut nukahtamisen kanssa vaikeuksia viimeisenä yönä ennen jouluaattoa. Onhan se lapsellista varmasti mutta mihin sitä tiikeri taidoistaan pääsee?

No nyt tuli nukuttua yllättävänkin pitkät yöunet kuitenkin. Ja tässä ehtii muutaman tunnin nauttimaan rauhallisesta jouluaattoaamusta jo ennen kuin pitää tästä töihin suunnata. Niinhän siinä nimittäin kävi että minulla on tänään se työvuorokin. No se voi olla ihan kivaakin, pääsee näkemään millainen se tunnelma on töissä jouluisin työntekijöiden ja mummojen sekä pappojen keskuudessa?

Tässä vähän kuuntelen joulumusiikkia, syön varmaan vähän jotain ettei tarvitse nälissään töihin mennä ja fiilistelen joulua. Syön töissä näin viikonloppuvuoroon verrattavana työvuorona vasta varsinaisen aamupalan kun silloin siellä on samalla hinnalla entistä parempi aamupala kuin arkena.

Sovin jopa seitsemään keittiölle töihin menevän emännän kanssa että hän soittaa minulle töihin päästessään että olen varmasti herännyt. Kun oli mahdollista että näiden nukahtamisvaikeuksien takia ottaisin oikein unilääkettäkin.

Mutta se on hyvä että työparinani on tuo emäntä tänään töissä. Hän on ehkä työkavereistani se kaikkein mukavin ja ymmärtäväisin. Ei ole työparina tällaista joka ajattelisi että töitä on tehtävä luokkaa vitusti oli joulu tai ei. Odotan nyt ymmärtäväistä asennetta työpariltani, eiköhän sieltä ainakin joulumieltä löydy. Onhan hän myös perheellinen ja hänellekin tämä on erityinen päivä varmasti. Ja tietää hyvin miten tärkeä päivä tämä on minulle. Siitä on ollut puhetta.

Ajattelen näin että myös meitä jouluihmisiä kohtaan on löydyttävä lisää vain ymmärtäväistä asennetta. Sen verran täällä maapallolla pyritään kuitenkin nykyään suvaitsemaan muitakin aatesuuntauksia. Että nih. Hyvät joulut vaan kaikille!
 

Mynttoni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Liverpool FC, TPS
@vilperi n palstalla useamman kerran mainitsema henkilökunnan joululounas oli tänään meilläkin. Sai kyllä ottaa jo toisenkin käden taskusta, jotta hommat tuli tehtyä. Hieman toki ylitöiksi meni, mutta näin tällä kertaa.

Jokusen kerran jos on tullut harmiteltua keväistä siirtoani ravintola-alalta vanhainkodin keittiöön, niin nykyisen korona jarrutuksen jälkeen ei taas harmita yhtään!

Suuret sympatiat kaikille rajoitusten takia lomaututetuille kokeille, tarjoilijoille ja alan työllistämille ihmisille!
Maanantaina selviää itselleni kuinka pitkää lomautusta tarjotaan tällä kertaa. Eiköhän sieltä jokunen viikko minimissään napsahda. No tässä on oppinut olemaan stressaamatta asiasta viimeisten parin vuoden aikana. Ajattelen asiaa enemmänkin ylimääräisen loman kannalta. Onpa ainakin enemmän aikaa olla perheen parissa.

Itselläkin tuo ajatus johonkin "vanhainkotiin" siirtymisestä ollut jo tovin mielessä. Vajaa 17 vuotta nyt tehnyt carttea, alkaa jaksaminen vähän hiipua. Toki olen joskus päättänyt että nykyinen paikkani on viimeinen missä tulen keittämään. No saas nähdä.

Rentouttavaa joulua kaikille!
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK

Ollakseni

Jäsen
Suosikkijoukkue
Detroit Red Wings
Satuin kääntämään Subille kun siellä menossa RAW. Siis miten tyhmä pitää ihmisen olla, että katsoo käsikirjoitettua ja näyteltyä painia? Mikä vittu tässä on ideana?
Katsovat ihmiset myös aika paljon muuta käsikirjoitettua ohjelmaa. Jotkut katsovat jopa dramatisoituja historiallisia tv-sarjoja sekä elokuvia ja olettavat että ne kuvaavat historian tapahtumia todenmukaisesti.
 

Glove

Jäsen
Olisi kyllä kiva jos tämän asunnon lämmityksessä olisi muitakin vaihtoehtoja kuin jäätävän kylmä ja helvetin kuuma.
 

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Joo, näinhän me immeiset teemme. Urheilu ja muunlainen kilpailu kuitenkin omissa kirjoissa vähän eri asia. Tuskin katsoisin futispeliä joka olisi etukäteen käsikirjoitettu. Onhan näitäkin sopupelejä ollut ja ihan yhtä hölmöltä ne näyttää kuin miltä tuo showpainikin.
Tässä pitäisi nyt kirjoittaa jotain Jokereista ja KHL:stä, mutta näin joulun alla jätetään välistä. Hyviä meininkejä sinne.
 
Suosikkijoukkue
Los Wengeles - Jyske takorautainen
Ei oo nälkä eikä ähky mutta jotain pitää taas syyä.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Siis tunnin ainakin toi lausunut runoja, mutta ei reagoi puheeseen. Kaikki muut on sammunut. Itse katselen lastenohjelmia. Mut tutti ei ole suussa. Tissiä nyt tietty vähän kaipaisin.
 

Glove

Jäsen
Se miinus yksinasuvan joulussa on, että sosiaaliset kontaktit on ihan minimissä. Ei oikein viitsi kavereidenkaan joulunviettoa häiritä, paitsi jos tietää, että ne ei välitä joulusta yhtään. Niitä taas ei montaa ole. En nyt sanoisi, että tämä ahdistaa, mutta vituttaa nyt jonkin verran.
 
(1)
  • Tykkää
Reactions: ace

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Lopulta ihan kiva ja tunnelmallinen jouluaatto takana. Ja myös erilainen kun tuli töissä uurastettua iso osa päivästä. Mutta kyllä töissäkin näin aattona viihtyi ihan hyvin. Talon asukkaat ovat sen verran hyväkuntoisia vanhempia ihmisiä että vielä hyvin hiffaafat joulun merkityksen ja talossa olikin tänään oma erityinen tunnelmansa.

Riisipuuroa oli heti aamupalalla ja ruokasalin ovet kun avasin niin heti kailotin suureen ääneen hyvää joulua kaikille. Siitä se päivä sitten lähti käyntiin. Ja lähes jokaiselle alakerran ruokasalissa syöneelle asiakkaalle toivottelin myös erikseen hyvät joulut. Sain vastaukseksi lämpimiä kiitoksia ja takaisin toivotuksia. Töissä oli muutenkin tänään jotenkin erityinen tunnelma, kyllä siellä joulun taikaa vain oli ilmassa. Haluan ainakin uskoa tähän. Riisipuuroa aamupalaksi, perinteiset joulumurkinat lounaaksi ja iltapäivällä joulutorttukahvit.

Siitä sitten työvuoron jälkeen kotiin ja lämmittelemään omia jouluruokia ja kattamaan kauniiksi jouluruokapöytää. Tänään on tullut kyllä syötyä varsin hyvin niin kuin jouluna kuuluukin ja tuli tuossa äsken vedettyä muutaman tunnin tirsat. Se ongelma tuossa on että sitä ruokapöytää ei koskaan jaksa tyhjentää jääkaappiin heti ruokailun jälkeen mutta toivottavasti kylmät ruoat eivät ehtineet pilaantua.

Sellainen aatto ollut tänä vuonna. Huomenna varsinaisesti pääsen sitten kunnolla nauttomaan joulusta. Minulla onkin nyt kolme vapaapäivää kuitenkin putkeen tässä kun emäntä laittoi työmatkalle viestiä että tästä aatosta tuli ylimääräinen vapaapäivä ja voin halutessani pitää sen heti maanantaina. Sehän kyllä minulle sopi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös