Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana banaaninviljelijä, 04.06.2009 klo 11.34.

 1. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Ai että. Oltiin äsken koirien kaa metsässä ja kun löydettiin kiva paikka, niin kaivoin repusta pojille luut ja itelleni muutaman lonkeron. Siinä sitten nautittiin metsän tarjoamasta rauhasta toiset luuta kalvaen ja minä lonkeroa hörppien. Linnutkin viserteli ja oli oikein mukavaa aikaa. Kaiken tämän idyllisen rauhan rikkoi kuitenkin jatkuvasti korvan vierestä kuulunut vaimon ääni, päläpäläpälä. "Et sä kuuntele mua?" Naisilla ei ole taitoa kuunnella hiljaisuutta ja nauttia siitä. Pakko oli kumminkin kuski olla mukana. Täydellinen nainen olisi kuuromykkä ja tästä taitaa joku vitsikin olla olemassa, mutta aika pitkälle tottahan toi on. Ei vaiskaan onhan se kivaa, että naisetkin puhuu, mistä sitä muuten tietäis olevansa aina väärässä.
   
 2. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Ihan hyvä reissu takana. En edes paljoa itkenyt.
   
 3. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  On tää kesä kyllä mahtavaa aikaa. Joka päivä voi vaan kitata kaljaa. Joskus kahdelta lähdin ulos bostailee ja nyt matsissa.
   
 4. attendo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Hyvinkään Ahmat
  Lainaus:
  Miten kesä eroaa talvesta mitä tulee tohon kaljan kittailuun? Eikö pakkasella voi kitata kaljaa. Onko sun kurkku niinkuin vauvan pylly, ettei se kestä pakkasta?
   
 5. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kestää kyllä pakkasta. Yksinhän mä tuolla talvisin talsin. Nyt on vaan paljon kivempi möllöttää ulkona kun on lämmintä.
   
 6. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Pyrin tässä ketjussa Terveiden Käsien biisimääriin, mutten biisien pituuksiin. Muutenhan olen aivan vitun pihalla. Ja näin se on, kuten nyt lainaan:

  Lainaus:
   
 7. Bacon Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SaiPa, Eisbären Berlin
  Onko sulla @pernaveikko mitään hajua millainen maa toi Puola on?
   
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Jussi Lampi sanoi viime lauantain Uutisvuodossa että älä luota pieruun. Tänään minä unohdin nuo viisaat sanat joka oli virhe.
   
 9. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK
  Nyt menee Leijonapörssissä pitkästä aikaa aikas hienosti. Peli alkoi mainiosti, kun olin ensimmäisen turnauspäivän jälkeen varmaan "manageri"historiani parhaimmalla sijoituksella viidentenä.

  Sitten parin seuraavan kierroksen aikana sijoitus tipahti kaiken kaikkiaan jotain 30 sijaa alaspäin kunnes se taas neljännen turnauspäivän jälkeen nousi takaisin kympin joukkoon ja nyt sijoitukseni kokonaiskisassa on kuudes. Mihinkään kimppaan en kuulu.

  Mietityttää vaan noiden vaihtojen määrä. Mitenköhän ne saisi riittämään koko pelin ajaksi. Nyt olisi hyvät neuvot ja vinkit kalliit. Heh.

  Jos joka turnauspäivälle menee pelaajat vaihtamaan niin ennen pitkää keskenhän ne vaihdot loppuu. Ei kai rajallinen määrä, 20 vaihtoa riitä millään siihen rumbaan että melkein joka kierrokselle vaihtaa uudet pelaajat. Vai pitääkö kylmästi vain tehdä niin, että joku turnauspäivä (esinerkiksi tänään) ei ole kentässä pelaavia pelaajia lainkaan.

  Nyt menee kyllä hyvin Leijonapörssissä ja toivottavasti vauhti jatkuu näin hyvänä pelin loppuun saakka.

  Ettei käy niin kuin Liigapörssin playoffs-jaksossa. Tuokin kisa alkoi hyvin ja olin ensimmäisten kierrosten jälkeen viidenkympin sakissa mutta sitten vauhti hiipui ja lopulta jäin ulos jopa tonnin parhaan joukosta.
   
 10. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Mä en tietenkään jaksa tutkia nimimerkki @attendo n viestihistoriaa, joten mistä se nyt on saanut kolmen kuukauden pelikiellon ja sääntöjäkin oli rikottu oikein monen momentin osalta (3,6,7 muistaakseni). Ainakin täällä Kierrätyksessä vetänyt hyvää läppää, mistä pitäisi enintään palkita eikä rangaista. Mut näillä mennään, toimiston nybarit päättää. Eli elokuussa attendo on taas täällä, se on hyvä asia. Täytyy vissiin tehdä töitä nyt.
   
 11. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  ^Mahtaako liittyä siihen, kun julisti muutamassa ketjussa erään nimimerkin asuvan Puolassa...
   
 12. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Minäkin näin tuollaista. Oli aika erikoinen meno eli pakko sen on siihen liittyä.
   
 13. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Voisiko joku lainata miljardi euroa 1200 vuoden maksuajalla, nolla korolla?
   
 14. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Totta kai lainaan. Palaa asiaan 09.05.2117 ja saat rahasi.
  Millä tavalla ajattelit ne käyttää?
   
 15. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Lainaus:
  Kyllä. Tarvitsen vain käsittelykuluihin ja käytännön järjestelyihin ensin sinulta 20 000 euron talletuksen. Koska uskoisit voivasi suorittaa tämän?
   
 16. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Yksikään nyt mukapulassa oleva valtio ei tule koskaan maksamaan ulkomaanvelkaansa pois. Mukaanlukien Suomi.

  Olen sitä joskus ihmetellyt miksi silti kansalaisten kulutuksesta ollaan niin huolissaan. Nehän kuolevat pois ja mitä sillä on tarkalleen ottaen merkitystä, jos joku lasku jäi maksamatta.

  En muista tarkkaan paljonko Suomen velka juuri nyt on, mutta käppyröitä ne vain ovat. Sadan vuoden päästä siinä on edelleen joku iso summa. Hieman sahalaitaa voi ehkä olla, mutta tilanne ei ainakaan oleellisesti parempi ole.
   
 17. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Lainaus:
  Jaa jaa, siihen liittyy siis. Mähän asun oikeesti Inarissa. Oon muuten käynyt Inarissa, näin siellä poron ja lappalaisen. Tää jäljempi kerto, että hän dokaa oikein mielellään, löysimme siis heti yhteisen sävelen. Sillä oli moottorikelkkakin.
   
 18. vetti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, República Argentina, CAR
 19. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Etuhampaasta lohkesi pieni palanen joskus aiemmin jo, mutta nyt on alkanut hieman vihlomaan. Kaljaa juodessa huomaa ja välillä kun kävelee suu auki ulkona. No tää on tätä. Ei pelkkien reikien takia kuitenkaan viitsis hammaslääkäriin mennä.
   
 20. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Kannattaa kesäaikaan pitää suuta hieman enemmän supussa, ettei kaikenlaiset örviäiset lentele sinne.

  Niin ja talvisin kannattaa välttää keltasen lumen syömistä.
   
 21. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Hyönteisten syönti tulee pelastamaan maailman ruokaongelman, kunhan se saadaan kunnolla käyntiin. Ja tokihan sitä monin paikoin jo harrastetaankin.

  Tietenkin valkoihoinen on ylempiarvoinen eikä koskaan söisi neekerin ruokaa.
   
 22. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ei kai neekerikään niitä elävänä ja raakana syö? Muutenhan neekermaissa ois jo ongelmat ratkastu kun kaikki vain juoksentelis ympäriinsä naama auki. Oon meinaan nähny Salorasta, että niillä tienoilla on pirusti elukkaa ilmatilassa.
   
 23. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Lainaus:
  Tiesithän että maailmanvaltiaalla ja hyvinvointivaltio USA:lla on n. 20 000 miljardia valtionvelkaa. On mahtanut olla hyvät supliikkimiehet ja takaajat.

  Siis kakskymmentätuhatta miljardia. Ei pysty käsittämään. Onko tuo raha ihan oikeasti jostain tilisiirtoina saatu.
   
 24. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Osan voi syödä raakanakin, mutta kyllähän tuo tietenkin vähän koulutusta vaatii miten raaka-aineiden kanssa toimitaan. Ei raakaan ravintoon silti kuole yhtä helposti kuin tilanteeseen missä ravintoa ei ole ollenkaan.

  Lainaus:
  Toki on tuttu asia, että siellä laskurinnäytöstä loppui digitaalit, kun summa vain laukkaa. Se kiinnostaisi tosiaan onko sitä rahaa edes olemassa vai ihanko arvalla mennää. Ei ole mitään rahaa, on vain keksittyjä lukuja eikä sillä ole mitään merkitystä onko se luku 20 vai 47 tuhatta piljoonaa.

  Mistä maailmaan tulee koko ajan rahaa lisää? Painokoneet on tietenkin yksi huonoksi havaittu vaihtoehto, mutta jostain sitä nyt vain koko ajan tulee. Ja samaan aikaan köyhyys ei poistu, vaikka rahaa kyllä on.
   
 25. Eikka86 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Muistelisin jossain leijonan luola tahi vastaavassa viihdeohjelmassa nähneeni ideaa hyönteisproteiinin jalostuksesta nälänhätään tai yleisesti ravinnoksi. Periaatteessahan tuo on liki turhaa puuhaa, hiilihydraattejahan nuo tarvitsisi mutta parempihan edes jokin ravinnonlähde on kuin ei mitään.

  Puhtaasta vedestä ei sitten aleta tässä ketjussa edes höpöttämään, eihän?