Ilmoitukset

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Fancy Jasper huilaa viikon sääntöjen 7§:n perusteella.

Sulje ilmoitus

Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana banaaninviljelijä, 04.06.2009 klo 11.34.

 1. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Otteluseurantaketjussa asiointi on joka kerta kuin "Interstellarissa" se madonreiän ylitys; aina yhtä uusi ja jännittävä kokemus, kun ikinä ei voi tietää eikä ennakoida, mitä tapahtuu - ihan sama, onko kyseessä Liigan runkosarja vai arvokisat.

  Interstellar - Wormhole Scene 1080p HD - YouTube

  Esim. kohta 1:20 vertautuu siihen, kun alkaa tulla jotain metaläppää Kukkosen Lassen luistimia koskevan keskustelun argumenttien relevanssisuhteesta Torinon olympiahopeaan.

  On muuten upea elokuva. Interstellar siis.
   
  Viimeksi muokattu: 10.05.2017 klo 23.50
 2. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Lainaus:
  Ei tässä ketjussa, mutta pikku hiljaa joku voisi avata vesiketjun. Se on katoava luonnonvara mistä tullaan vielä katkerasti sotimaan.

  Tämäkin on ideana jo ikivanha, mutta nyt näyttäisi alkaa tapahtua ihan oikeasti, koska alkaa olla pakko:

  UAE plans to drag an ICEBERG from Antarctic for water | Daily Mail Online
   
 3. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:

  Elokuvaa en ole nähnyt, mutta otteluseurannat on upeita. Ne myös laajenee ympäriinsä kuin universumimme huhupuheiden mukaan.
   
 4. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Käy sääliksi Caps-faneja. Teräsmiehet ovat vaan niin kovia. Pittsburghista tulee muutenkin asiallista meininkiä, muun muassa Andy Warhol, kun taas Washingtonissa rikollisuus rehottaa. Käy sääliksi Caps-faneja.

  Capsien kausiketju 2017-2018 näyttää olevan jo toisella sivulla.
   
 5. ISH Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NHL
  Katselin äsken takkahuoneessa ottelua Venäjä-Norja. Tilanne 0-0 ja pelikatko joten kipaisin kaksi kerrosta ylöspäin laittamaan grilliin tulet ja sitten samantien takaisin. Olin ehkä 3 minuuttia poissa. Nyt ruudussa lukee 3-0.
   
 6. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Minulle tulee Juha-Matti Aaltosesta mieleen yksi repliikki Mukan/Mollbergin teoksesta "Maa on syntinen laulu": "Jo heitti perse pellaamasta."
   
 7. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kukas hän on?
   
 8. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Saattaa olla sinun äpärä-veljesi, en voi olla täysin varma asiasta. Onko sinulla parempaa tietoa?
   
 9. Ralph Jäsen

  Lainaus:
  Kysyin sinulta, että kenestä henkilöstä puhutaan, kun en ole ennen hänestä kuullut. Ja sitten esität vastakysymyksenä saman minulle. Ei, minulla ei ole parempaa tietoa, kun en tosiaan kyseistä henkilöä tiedä/tunne.
   
 10. mikko6000 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016
  Voi vittu tuonkin nalkutuksen/viestien taustana siis se, että sehän on JUHAMATTI Aaltonen. Paska Jatkoaika, tulis modet ja tappais.
   
 11. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Tämä. Voi jumalauta että tuonkaltainen besserwisseröinti on sitten ärsyttävää.
   
 12. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Eikö suomen kieli riitä? Se on paremmin-tietäminen.
   
 13. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Lainaus:
  Toki näinkin ja itseänikin ärsyttää moista lukea ketjusta toiseen, mutta toisaalta ollaan kuitenkin jääkiekkopalstalla, joten luulisi, että ei niiden nimien oikein kirjoittaminen voi olla niin kovin vaikeaa mikäli lajia seuraa edes vähän alusta. JMA on kuitenkin sen verran tunnettu suomalaiskiekkoilija vieläpä, että kyllä sen nimen pitäisi jo taittua oikeaan muotoon vaikka katsoisi pelkät MM-kisat keväisin.

  Yhtä ärsyttävää on, että esimerkiksi Crosbyn vääntävät jotkut Crospyksi. Hakamussuttelut erikseen toki, mutta kyllä niitä ihan vakavissaan kirjoitteleviakin löytyy jotka nuo nimet onnistuvat lähes järjestäen vääntämään vituilleen. Syö vähän hemmetisti asiapitoisuutta viestiltä.
   
 14. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Kaikkia tuollainen ei ärsytä. Ja muutenkin luulisi että tuollaisesta pätemisestä ja piikittelystä tulisi jonkinlainen alemmuudentunne kun syyllistyy sellaiseen. Itse ei kehtaisi sanoa tai ei kyllä tee mielikään sanoa enkä itse asiassa edes mieti koko asiaa. Huomasin kyllä kun luin.
   
 15. -RTK- Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ainoat sinikeltaiset
  Lainaus:
  Juu, tavallaan samaa mieltä, mutta jos se ärsyttää niin paljon että siitä pitää oikein huomauttaa, niin sitten siitä sanotaan suoraan, että "se on muuten Juhamatti senkin hölmö" eikä vammailla turhia.
   
 16. Stevie Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Lainaus:
  Ärsyttävää touhuahan tuommoinen on, mutta siitä on jo tullut palstan tapa. Jotkut oikein nauttivat, kun pääsevät kuittailemaan.
   
 17. FutureHockey Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS, NYI, Junnut ja Tilastot
  Kävelin kauppaan, aurinko paistoi ja oli lämmin, tuli jopa poltettua tupakkikin siinä pihalla istuen ja nauttien auringosta. Kaupasta ulostullessani (meni ehkä kymmenisen minuuttia) satoi lunta..

  Vittu mitä paskaa.
   
 18. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Kohta lähetän lapset viikonlopuksi äitinsä luokse. Vaimo lähti tosiaan kolme viikkoa sitten, ei tämä lasten äiti eli lapseton ja akaton viikonloppu siis. Ensiksi oli paniikki päällä, että mitä pirua sitä tekisi, en ole oikein tottunut yksinoloon. No, kun olen lapset "ajanut" ovesta ulos, lähden kaverin kyytiin Helsingin taivaalle. Illalla saatan ottaa oluisen tai kolmekymmentä. Ehkä se elämä taas tästä.
   
 19. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Toi Helsingin taivas kuulostaa hyvältä. Onkohan ne kuumailmapallot jo lentelemässä? Vähän oon haaveksinut, josko joskus semmoisen kyytiin pääsisi.
   
 20. L. Paraske Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Sutterin veljesten pelifilosofia
  Milloinkahan käynnistyy Jatkoajan kesätyttö-kilpailu? Olen hieman odotellut jo sitä, koska haluan päästä antamaan ääneni eräälle aamu-tv:n valloittavalle juontajalle. Joku varmaan sanoisi, että avaa se itse, mutta enpäs avaakaan kun yksi tietty nimimerkki sitä on hallinnoinut jo varmaan yli 10 vuotta. Tämän sanottuani silti hieman kaipaan sitä kuinka alkuperäinen Kesätyttö-isäntä Predator oli vakioinut kisan alkamaan vappuna ja päättymään juhannuksena, jolloin kisaa osasi jo ennen vappua herkeämättömänä odottaa ja kesätyttö oli jo valittu silloin ennen kuin kesä varsinaisesti. Nykyisellään se valitaan siinä kohtaa kun lehdet alkavat putoilemaan puista. Ja pidin myös siitä että aiemmin kesätyttö-kilpailu oli suora Jatkoajan kansan vaali ilman semi-finaaleja ja finaaleja.

  Mutta yhtäkaikki, tärkeintä että tämä perinne säilyy. Joskus jo vuosia sitten mustelisin että kisa ylitti jonkin ihan oikean median uutiskynnyksen. Ja onhan se hienoa ertä jälleen tänäkin kesänä saamme lukea miten kukaan voi äänestää jotain luonnollisen nättiä suomalaista kun tarjolla olisi sentään ollut se täydellinen amerikkalainen tai venäläinen instagram-beibe. Mitä sitten että tissejä on hieman pumpattu silikonilla ja photarilla iho muokattu luonnottoman väriseksi ja sileäksi.
   
 21. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Hitaasti sujuu muuttokamojen läpikäyminen ja pakkaaminen. Lattialle kun istahdat parin laatikon viereen ja otat repusta kaljan niin tunnin vaan saatat tuijottaa seinää. On tää kalja kyllä ihme juomaa. Ei tarvii tehdä mitään ja nautit viis kertaa enemmän kuin muut.
   
 22. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Lainaus:
  Olevinaan näin horisontissa yhden kuumailmapallon. Kahdella eri pienkoneella oltiin lentelemässä.

  Huomasin tänään semmoisen asian, että kohta on henkilökohtaisesti viesti numero 4000 (5 viestiä tämän jälkeen) on totta ja tässä minun aloittamassa fantastisessa ketjussa on kohta täynnä 20 000 viestiä. Sitä vaan, että olisi toisaaltaan aika kiva, jos saisin kuitattua itselleni tämän ketjun viestin numero 20 000 henkilökohtaisella viestillä 4000. Toki tämä vaatii sitä, että muut ei poistele viestejään ja maltetaan odottaa, että minä saisin kunnian moiseen ja minun taaseen pitää malttaa mieleni seuraavien viestien lähettelystä.

  Miksi ihmisten pitäisi suhtautua tähän vakavuudella? Siksi että se avioero numero kaksi on päällänsä, todella riitaisessa vaiheessa, niin helpottaisi jostain kumman syystä tämmöinen tuplamerkkipykälä.

  Eli nyt nopeasti kirjoittakaa tänne reipas 600 viestiä. :D
   
 23. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Eiköhän tänne viestejä kirjotella. Kattelen vähän ("vähän") huolimattomasti tota Ranskan ja Valko-Venäjän ottelua ja on toi V-V ihan paska mutta johtaa. Sitä ihmettelen.
   
 24. nummenkallio Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  SM-liiga, 1üga, Kouvolan pikkucasuaalit
  Kyllä 70-luvun Aerosmith on kova. Sen vain halusin tulla tänne kertomaan.
   
 25. arvee Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, North Atlantic Hawks
  Lainaus:
  Joe Perry on kovettu pelimanne. Corey Perrylle toivon menestystä urallaan myös.