Ilmoitukset

Nimimerkki HokiOnSporttia huilaa viikon sääntöjen 9§:n perusteella. Provoilu-viestejä lenteli vähän ympäriinsä.

Nimimerkki M.O.R.O huilaa viikon sääntöjen 4§:n perusteella. Turha viesti löytyy Mestiksen finaalipari-ketjusta.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Zolmu osoittautui aiemmin porttikiellon saaneen jäsenen uudeksi nimimerkiksi. Tämän vuoksi hänen kirjoitusoikeutensa on poistettu.

Mikäli elinikäisen pelikiellon saanut jäsen haluaa palata palstavahvuuteen, uuden nimimerkin luomisen sijaan suosittelemme lähettämään pyynnön oikeuksien avaamisesta moderaattoreille hyvien perusteluiden kera.

Sulje ilmoitus

Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana banaaninviljelijä, 04.06.2009 klo 11.34.

 1. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Täällä meilläpäin televisiossa pyörii Alavuden kaupungin mainoksia, kuten tämä. Onkohan joku muuttanut näiden perusteella kyseiseen pers.. hienoon pikkukaupunkiin.

  Linkki vie youtubeen.
   
 2. Barnes Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa, Leijonamiehistö
  Lainaus:
  Onko Alavudella mitään muuta kuin Tuurin kyläkauppa?
   
 3. Paastainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP & 80-luvun HoNsU
  Lainaus:
  Ainakin ABC.
   
 4. Moto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kesät, talvet HIFK
  Lainaus:
  Siitä saisi varmaan hyvän matkailuvideon á la Halen & Pacen Edinburgh.
   
 5. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Eikö Alavudella oo liikenneympyrä? Semmosta juttua oon kuullut mutten varmaksi mene sanomaan.
   
 6. JJT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  JYP
  Kun en keksi muutakaan ketjua, niin kirjoitetaan vaikka tänne (perinteinen disklaimeri)

  Vietin tänään tuttavaporukalla vappupäivän piknikiä Alppipuistossa. Paikalle saavuttiin meikäläisen autolla, joka oli tarkoitus jättää kadunvarteen ja hakea huomenna pois. Jossain vaiheessa kuitenkin tajusin, että olin päivän aikana juonut pelkästään noin viisi lasillista skumppaa ja viimeisimmänkin useampi tunti sitten. Olo tuntui varsin selvältä, mutta ajatukseni rattiin hyppäämisestä aiheutti ymmärrettävästi pientä epäilyä. Lopulta puiston läpi ajoi poliisipartio, joilta yksinkertaisesti kävin pyytämässä mahdollisuutta puhaltamiseen. Tähän suostuttiin hyvin mielellään ja nollathan sieltä tuli, jolloin helpotus oli suuri - ei tarvinnut stressata julkisilla kotiin suuntaamisesta ja ennen kaikkea huomisesta auton takaisin hakemisesta.

  Seurueessamme kuitenkin yllätyttiin suuresti, kun poliisit antoivatkin meikäläisen puhaltaa. Kuulema ainakin joskus virkavallan edustajat ovat suhtautuneet hyvin nuivasti tämänkaltaisiin pyyntöihin. Miksi ihmeessä? Onko täällä porukalla kokemusta asiasta?
   
 7. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Mulla ei oo kokemusta asiasta mutta kaikesta ne ihmiset yllättyvätkin. Oliko seurueessa kenties anarkisteja tai muita yhteiskuntaamme "kriittisesti" suhtautuvia henkilöitä?

  Poliisilaitoksella kai ainakin joskus sai käydä puhaltamassa. Eikö se oo normaalia yleisön palvelua? Tietty jos on kytillä pikkasen kiire niin voi puistokäytävällä nuivuutta ilmetä.
   
 8. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Puhallutuksen suorittaminen henkilön omasta pyynnöstä riippunee käytännössä yksinomaan siitä, onko puhallutukselle osoittaa hyvät ja järkevät perusteet (kuten omassa tapauksessasi); jos toimenpiteellä voidaan estää mahdollisesti promillerajat ylittäneellä tavalla päihtyneen henkilön lähtö liikenteeseen, se on ymmärrettävästi tarkoituksenmukaista, perusteltua ja tarpeen suorittaa.

  Jos puhallusta sen sijaan pyydetään vain mielenkiinnosta, hassuttelutarkoituksessa tms., tilanne on toinen. Mitään yleistä velvollisuutta pyyntöön perustuvien puhallutusten järjestämiseksi ei siis ole.
   
  Viimeksi muokattu: 01.05.2017 klo 22.35
 9. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Aikoinaan marssin Kaustisella poliisiasemalle saadakseni puhaltaa, kun tarkoitus oli lähteä autolla ajamaan. Eivät antaneet puhaltaa, sanoivat että alkoholi haisee, joten et puhalla etkä aja. Ei auttanut edes se, että olisin halunnut tietää kuinka paljon promilleja on jäljellä, että osaisi edes arvioida milloin mahdollisesti olisi ok tarttua rattiin.
   
 10. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Hieman asiaa vuodesta 1992, joka tunnetaan myös jääkiekkoilun maailmanurheiluksi tulon alkuvuotena. Selittäkää nyt joku tämä homma!

  Lainaus:
   
 11. adolf Jäsen

  HS - On absurdia, että minun tulisi käyttää säästämäni rahat tyttöystäväni elättämiseen – sitä ennen toimeentulotukea ei tipu

  Minusta hesarilla olisi tasonnoston aika. Luen heidän nettisivujaan melko ahkerasti ja tämän kaltaiset uutiset ovat päivästä toiseen luetuimpia uutisia. Toinen hyvä aihe on sukupuolien tasa-arvoa ja homoavioliittoja koskevat jutut. Työttömyydestä olikin jo tuolla toisessa ketjussa puhetta. Samat uutiset ikään kuin kerrotaan uudestaan ja uudestaan. Ja kommenttikentissä on sadoittain samoja katkeria vuodatuksia.

  Mutta minusta heillä olisi potentiaalia parempaankin ja nämä huolestuttavat piirteet jonkinlaisen roskalehdistön tasolle taantumisesta voisi katkaista saman tien. Tuntuu että siellä haetaan ihan tahallaan tämmöisiä sopivalla tavalla provosoivia kirjoituksia jotka lennättää saman tien kaikki oikeassa olijat paikalle neuvomaan tuonne kommenttikenttiin toisia ihmisiä.
   
 12. Turha Kaukalo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, RM, Hyvinkään Tahko, Leijonat, New York Jets
  Lainaus:
  Mä en osaa selittää, tuskin kukaan muukaan. Noi jutut on yleensäkin ihan ufoja. Paljon asiaa ufomuodossa, tarkennan. Jokuhan sille kävi vittuilemaan ja se homma ei edennyt tyylikkäästi.
   
 13. bebeto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara, Ylöjärven Ryhti
  Lainaus:
  Onko Tuusbäri kirjoittanut teoksen "Synkkä yksinpuhelu"?
   
 14. NDT665 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Ilmeisesti on. Todennäköisesti toimintaympäristö oli: synkkä, sateinen, pelottava, tuuli ulvoi, housut ja kännykkä olivat jo valmiiksi märät. Hän oli yksin ja häntä itketti koko ajan. Hän kuunteli merituulen voimistavaa kaunista humisevaa laulua, kunnes se jo sattui kipesästi korviin, enemmän kuin Cheek-perseposkimiehen soitanta aamuradiossa. Hämärä ja näläntunne toi mieleen perunakellarissa vinkuvat mutanaamaiset romanialaiset liftarityöt.

  Ei! Tänään syön sittenkin vain pelkkiä kasviksia.

  Nousevaa tuulta pakoileva harmaalokki esittää voimistetulla oktokoodikilellä raakkuvan kommenttinsa: kaakkoinen suunta, 22 metriä sekunnissa, 1757 piirua ja voimistuu illaksi.
  Mies ei sitä kuule, vaan hän katsoo vaaleanharmaata lokkimeteorologin kloaakistaan tipauttamaa yksityiskohtaisempaa 19 grammista ja samalla 32 Gigaista informationmessagea tulevasta viikonlopusta ympäri maailman, joka valuu piraatticrocsien (Lue: Hong Kong 3,99 €) rei'istä varpaiden väliin.
  Hmmm... kenties teen härkyllista yrttitsatsikia ja kirsikkatomatteja iltapalaksi.
  Epäuskoisena fatalistina hän kumminkin tietää, että: lokinpaska sandaaleissa tarkoittaa HiFK:n voittoa ensi kauden mestaruussarjassa.

  Räpäyttämätön arvostus, tuijotus, niukka kumarrus säänjumalalalle, joka jaksaa aina yllättää,
  Kääntyminen sisäsuuntaan. Vaimea ähkäisy, kun henkseleillä varusttujen collagebysandereiden pohjalla ollut käsi siirtää raskaat kivekset oikesta lahkeesta tutumpaan vasempaan. Samalla migreenin sahalaita poistuu luomien alta kiitollisena, ampaisten vaimeasti huokaisten vaatekaapin seinän lävitse kohden bussipysäkin Rollaattori-Miljaa, joka on jo ehtinyt ihmetellä lähes hyvää oloaan.
  Ei ihmettele enää.

  Mies astuu takaisin sisälle, pistää terassin oven kiinni, korkkaa uuden Nobelanerin ja jatkoi herkkää hymyilyään rakastamallen äidilleen. Kultaisen äidin posket ovat aavistuksen kuopalla, ryppyiset, harmaat mutta silti hyvin kauniit. Hymyilevät tekohampaat ovat esillä sylissä, niin kuin ne ovat olleet jo 17 vuotta.
  Äiskä, mua taas vähän panettaisi...
   
 15. Hollanti Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  KalPa
  Näin unta, että katsoin LiveTuloksista tuloksen johonkiin NHL:n pleijariotteluun. Kotijoukkue voitto 8-4. Olin kuitenkin tyrmistynyt, kun huomasin aamulla sen karun totuuden, että yksikään poffottelu ei ole päättynyt noihin kyseisiin lukemiin. Nyt laitan jokaiseen jäljellä olevaan matsiin tulosvetoon nuo lukemat.

  Olen lähes satavarma siitä, että se ottelu käytiin Penguinsin ja Capitalsin välillä.
   
 16. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Avioero lie siis väistämätön, koska vaimo on päättänyt syyttää minua kaikesta ja aikoo lähteä (teknisesti on jo lähtenyt). Bändiasiassa hieman parempaa tuulta, vaikka sekään ei seiso kovin jykevällä alustalla, niin välit sentään on korjattu basistin kanssa.
  Tänään lähden serkkupojan kanssa tuulettumaan ja pidän hauskaa vaikka kuinka itkettäisikin. Notta perkele. Megadeth - Symphony of Destruction
   
 17. ReijoRotta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Littbarskin sääret, Pekka Suorsan balanssirisu
  Tsemppiä @banaaninviljelijä .Pointsit veljen biisivalinnalle. Itse olen vähän kevyemmällä asialla: lätkän MM-kisat+ Leijonien peli+ MTV3 & maksulliset rönsyt+ Jatkoajan liveseuranta= puhdasta kultaa vuodesta toiseen!
   
 18. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Aina kun alan selittämään jotain kuvittelen sen David Mitchellin äänellä englanniksi. Täydellinen vittuilu ja sarkasmi kuuluu äänestä.
   
 19. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Otin uuden kämpän vastaan, vaikka kuukauden täälläkin vielä oon. Nyt ei ainakaan tarvii kiireellä sählätä muutossa, mutta tympäseehän se maksaa kahdesta.
   
 20. Styge Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Pens, änärin suomalaiset
  Lainaus:
  Muutatko jonkun läskin kanssa yhteen?
   
 21. Jokeri23 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, HerTo
  Lainaus:
  Millainen on kulkuyhteys Hertsikan Lidliin?
   
 22. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  @Turha Kaukalo on kirjoittanut tähän ketjuun 1220 viestiä ja on omalla tuhatluvullaan. Ko. luku on myös kuudesosa TK:n viestien kokonaismäärästä.

  Todella kunnioitettavat statsit, ei siinä, mutta oletko, Turhis, ottanut kenties tuon otsikon käskynä? Tai ottanut muuten? Mitään?
   
 23. Ollakseni Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Detroit Red Wings
  Lainaus:
  Turhis ottaa vain herran siunauksia nykyään ilman alkoholia.
   
 24. pettter Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  Ei saatana ennemmin vaikka vankilaan. Hyi hitto. Eikun siis hetkinen kultarakas hanipöö tää on sit vaan vitsi tui tui.
  Lainaus:
  Joutuu vissiin käyttää Malmin Lidliä. Oi joi.
   
 25. sonnychiba Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät
  Ensimmäinen viikko takana kolmen viikon sairaslomaa. Vituttaa ja on tylsää.