Introexpertti
Jäsen
- Suosikkijoukkue
- KalPa, UKRAINA, Utah Mammoth
Muutama kuukausi sitten päätin palata "juurilleni" ja hankin paikan jossa tehdä ruokaa ihmisille silleen osa-aikaisesti. Kouluja tuli aikanaan käytyä ja palkkatuloja alalta viimeksi reilun 20 vuoden takaa. Hetkeäkään ei ole tarvinnut katua, vaan päinvastoin oon ihmetellyt miksen oo tehnyt tätä aina. Kyseisessä hommassa ei tarvii muuta kun hoitaa lounas/tilaukset, paikat omalta osalta kuntoon ja pakenen paikalta, muut jatkaa.
Nyttemmin jo oli puhetta ikäänkuin emännän hommista vuoden alusta. Täyspäiväistä siis luvassa eikä tavitse miettiä suostunko, sillä pystyn helposti hoitamaan tuon toisen tulolähteen siinä sivussa. Ja vieläpä kun kyseessä ei mitään ala carte sykkimistä vaan simppeliä kun tietää mitä tehdä, kuinka paljon ja moneltako valmista, sekä täysi vapaus luovia.
Tykkään ihan vitusti työnteosta piiiiitkään aikaan.
Nyttemmin jo oli puhetta ikäänkuin emännän hommista vuoden alusta. Täyspäiväistä siis luvassa eikä tavitse miettiä suostunko, sillä pystyn helposti hoitamaan tuon toisen tulolähteen siinä sivussa. Ja vieläpä kun kyseessä ei mitään ala carte sykkimistä vaan simppeliä kun tietää mitä tehdä, kuinka paljon ja moneltako valmista, sekä täysi vapaus luovia.
Tykkään ihan vitusti työnteosta piiiiitkään aikaan.