Vanha Len

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Boners
Tuli mieleen, että mä olen viimeksi painanut alle 100 kiloa vuonna 1995.
 
Kaikki on sallittu sodassa ja rakkaudessa. Paitsi sodassa rakkaus ja rakkaudessa sota. -Juice Leskinen

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Tuleeks teillekin välillä mieleen että voisi liittää kuvan tänne, mutta ette viitsi kun alalaidassa näkyy teidän muna. Tai jos leikkais vähän. Yläpuoli tänne ja alapuoli alastonsuomeen.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Edellistä viestiä kun aloittaa lukemaan, niin miettii väkisin tuon ensimmäisen lauseen kohdalla, että @pettter kö tämän viestin kirjoitti.
No myönnän yrittäneenikin hiukan matkia meidän raikulipoikaamme Pettteriä. On hänen kirjoitustyylinsä niin omaleimainen ja jää mieleen että välillä mielenkiintoista yrittää jäljitellä tuota tapaa.
 
Kun mies puhuu tuhmia naiselle, se on ahdistelua. Kun nainen puhuu tuhmia miehelle, se on 4 euroa / min + pvm!
No myönnän yrittäneenikin hiukan matkia meidän raikulipoikaamme Pettteriä. On hänen kirjoitustyylinsä niin omaleimainen ja jää mieleen että välillä mielenkiintoista yrittää jäljitellä tuota tapaa.
No kyllä tuo matkimisjutska tietty tuosta tuli mieleen heti ensimmäisenä. Matkimisketjuhan täällä onkin myös olemassa, mutta liian helppoa se on arvata jos sinne kokoajan kirjoittelisi just tuolleen.
 

pettter

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Olipas runollinen. Hittibiisin aihio.
Ei mun sielu kaipaa seuraa parempaa, mutta takki kaipais neulaa ja lankaa. Mä oon vastakohtien mies. Hitto viime talven vedin rotsi auki kun edelliskeväänä hajosi talvitakista vetoketju tai se palikka lähti irti. Välillä oli vähän kylmä, mutta en valittanut.

Ja hitto muuten toinen takki on aivan kurassa vessan nurkassa. Farkut ja kengät kanssa samassa läjässä. Viikko sitten kiemurtelin vissiin kuralätäkössä. Ei noi jäljet mistään yhdestä kaatumisesta tule. Ja jos vesilätäkköön kaatuu niin ei siitä tule kuraa. Kuivuttua oot taas kylän tyylikkäin.

Pari spugefrendiä vetää työmiehen asussa ja mullakin on sellainen talvisetti himassa. Vähän oon miettinyt että pitäiskö alkaa käyttää. Mummot luulis että kuulun vielä työväestöön. Tai ehkä ne arvaa ettei kun heti aamusta hoipertelee.

Ai hitto tää olis voinut mennä vaateketjuunkin.

Nyt matsipäivä, mutta en vetänyt IFK-rotsia.
 

Reverent

Jäsen
Urkkaruudussa äsken ohkanen tarina käsipalloilija Teemu Tammisesta. Kiinnostais kuulla vähän enemmänkin. Karu lapsuus ja nuoruus hänelläkin ja karulta kaveri edelleen kaulatatskoineen näyttääkin. Hienoa kuitenkin, että valkku jakso herraa treeneihin hakea, pelasti ihmisen ja mahdollisti loistavan urheilu-uran. Hienoja miehiä sekä Teemu että tää nuoruusvuosien koutsi. Hetken Riksussa asuneena tiedän, että ankea mesta muutenkin, saatika sitten näille pulsuille.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät
"I'm starting with the man in the mirror" - Michael Jackson, 1987

Punamustaa jääkiekkoa - Porin Ässät

Kari Runk

Jäsen
"Että minua pistää vihaksi tämä ajattelu, että kaikki mielipiteet ovat muka tasa-arvoisia. Eivät ole. Osa on paskoja. Niiden takana ovat idiootit. Internet on kuin joku ajattelun Idols-kilpailu, että sinne vaan, sinne vaan jokainen, jolla ei ole mitään pätevyyttä ajatella monimutkaisia asioita, menee mesoamaan suuna päänä ilman minkäänlaista itsekritiikkiä, ja sitten loukkaantuu, kun joku ei vaan tykkää."
Suosikkijoukkue
Hartaat toiveet & Hukutetut haaveet
Jompalla menny taas lujaa :D Tällä kertaa sentäs muistettiin laittaa tekstit musalinkkien mukaan, pisteet siitä! Minä olen täällä juonut jo aamun ensimmäisen kupin Pauligin Sydneyta eli vakiokahviani.

Lidlin tarjouslehden etusivulta bongasin että siellä olis seuraavan viikon ajan tarjouksessa noi Pauligin New York ja Reykjavik 8€ 2kpl. Ajattelin käydä heti tänään hakemassa, kun kerrankin noin halvalla saa. Nuokin maut olen kuitenkin jo hyviksi testannut vaikka Sydney toki se oma suosikki.

Samalla nappaan tulevan halloweenin kunniaksi mukaan pussillisen halloween donitseja sekä yhen paketin niin ikään seuraavan viikon myynnissä olevia buffalo wingsejä. Sonaturalin terveys-aamupalashottia voisi napata vielä purnukan, noita isoja puteleita kun saa vain Lidlistä ja nykyinen purkki menossa sopivasti loppuun tänään.
 
The sensation as I look at you; there's eyeworks in your fires. Burning lightning,; deep desire
You may not always succeed at first, poeTry anyway (☞゚ヮ゚)

Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy