Poulu Jukki
Jäsen
Ainahan sitä ihmettelee miten ruuat eivät maistu samalle kuin mummon tekeminä vaikka samalla ohjeella tekee. Yksi syyhän siihen on, että vilja-, peruna- yms lajikkeet eivät ole nykyään enää samoja kuin ennen vanhaan. Nykyään taidetaan painottaa lähinnä hyvän sadon tekeviä lajikkeita.@Sue, olen isälleni sanonut että hänellä on varmaan väärät perunat. Aikoinaan oli perunatkin erilaisia... En kyllä vaan yhtään tiedä mikä on muka oikea peruna. Afrasta isä viimeksi taisi tehdä harjoitusmuusin pari viikkoa sitten. Minä kun en osaa tehdä tuuvinkia enkä aio kokeilla enkä myöskään syö sitä. Joten minun neuvoni on lähes tyhjän kanssa... Pitihän tätäkin soppaa tapani mukaan sotkea. ;-)
Epäilen myös, että mummot ovat käyttäneet tuplasti enemmän suolaa ja rasvaa kuin ovat reseptiin kirjoittaneet.