Tällä viikolla tullut taas innostuttua leipomisesta. Lähinnä pääsiäisen takia. Maanantaina tein niitä bebejä ja eilen leivoin gluteenittoman rahkapiirakan. Vien rahkapiirakan tänään töihin kun työkokeilujakso kaksi päättyy ja alkaa pääsiäinen sekä minulla neljän päivän vapaat.
Minä olen sellainen ihminen että minulla on perinteisenä tapana viedä työpaikalle vähän kahvipullaa kun jotain merkittävämpää tapahtuu. Kuten vaikka joku työjakso päättyy. En kiellä ettenkö tekisi tätä myös sen takia että saan omia pisteitä muiden silmissä entisestään ylöspäin. Heh.
Tuota rahkapiirakkaa piti tietenkin eilen päästä maistamaan. Se taisi olla kuitenkin virhe sillä kun leikkasin sen paloiksi niin se vähän mureni. Leikkaamattomana olisi pysynyt nättinä piirakkavuoassa. Mutta kun piti saada tietää miltä se maistuu. Etten ihan paskaa vie työpaikalleni.
Piirashan oli ja on todella hyvää. Aina hieman arveluttanut nuo gluteenittomat tuotteet mutta tässä se gluteenittomuus ei todellakaan haitannut. Vaan se piiras on vain ihan mahtavan makuista.
Ehkä se gluteenittomuus vaan vaikutti siihen että piiras mureni herkemmin. Tai sitten leikkasin sen liian lämpimänä. No, minulla on näyttää onneksi kuva piirakasta valmiina leikkaamattomana versiona ja eiköhän tuo syötyä tule. On ne seitsemän aika isoa palaa kuitenkin ihan syötäviä. Ja ajatus on tärkein.
Kovin paljoahan tuonne ei tarvitse viedä välttämättä mitään sillä kerralla keittiössä on työväkeä paikalla maksimissaan sellaiset kuusi työntekijää.
Mutta piiras on kyllä niin hyvää että taidan itsellenikin tehdä piirakan pääsiäiseksi tällä ohjeella. Ohje on nyt testattu ja ohje on helppo sekä toimiva.
Minä olen sellainen ihminen että minulla on perinteisenä tapana viedä työpaikalle vähän kahvipullaa kun jotain merkittävämpää tapahtuu. Kuten vaikka joku työjakso päättyy. En kiellä ettenkö tekisi tätä myös sen takia että saan omia pisteitä muiden silmissä entisestään ylöspäin. Heh.
Tuota rahkapiirakkaa piti tietenkin eilen päästä maistamaan. Se taisi olla kuitenkin virhe sillä kun leikkasin sen paloiksi niin se vähän mureni. Leikkaamattomana olisi pysynyt nättinä piirakkavuoassa. Mutta kun piti saada tietää miltä se maistuu. Etten ihan paskaa vie työpaikalleni.
Piirashan oli ja on todella hyvää. Aina hieman arveluttanut nuo gluteenittomat tuotteet mutta tässä se gluteenittomuus ei todellakaan haitannut. Vaan se piiras on vain ihan mahtavan makuista.
Ehkä se gluteenittomuus vaan vaikutti siihen että piiras mureni herkemmin. Tai sitten leikkasin sen liian lämpimänä. No, minulla on näyttää onneksi kuva piirakasta valmiina leikkaamattomana versiona ja eiköhän tuo syötyä tule. On ne seitsemän aika isoa palaa kuitenkin ihan syötäviä. Ja ajatus on tärkein.
Kovin paljoahan tuonne ei tarvitse viedä välttämättä mitään sillä kerralla keittiössä on työväkeä paikalla maksimissaan sellaiset kuusi työntekijää.
Mutta piiras on kyllä niin hyvää että taidan itsellenikin tehdä piirakan pääsiäiseksi tällä ohjeella. Ohje on nyt testattu ja ohje on helppo sekä toimiva.