Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

Useful Idiot

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK
Mäkin himassa maalailen paskalla seiniä, mutta loppuviikon ravaan Habitare-sisustusmessuilla. Ei vaan kerro niille. Koittaa sulautua porukkaan. No jossain kirjamessuilla se nyt ei onnistu kun ne on sellaisia, mutta käyn mä sielläkin, vaikka kirveelläkään en suostu lukemaan mitään kirjoja.
Tämä toimisi jo allekirjoituksena.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Tulipa kaunis auringonpaiste tänne vihdoin... Koko aamupäivän oli pilvistä. Ystävä kävi tuossa kylässä aamulypsyn ja iltalypsyn välissä. Käytiin lounaalla Busburgerissa kun ystävä ei ollut koskaan käynyt siellä mutta oli kuullut juttua paikasta. Äsken otin kattilallisen punajuuria maasta ja laitoin ne kiehumaan. Tällä kertaa ne voisi sitten raastaa ja laittaa pakkaseen että saa sitten talvella tehdä lindströminpihvejä. Illalla varmaan käydään miehen kanssa sienessä. Nyt vaikuttaa siltä että nuo juurekset voisi jättää tuohon kiehumaan ja lähteä ulkohommiin.
 
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
Huomasin äsken Kalliossa Kansan ääni -lehden sympaattisen ständin. Aviisin slogan näkyi olevan "Kansan ääni - sitä luked koko lääni..." Läänit lakkautettiin Suomesta 1.1.2009 lukien.
 

Glove

Jäsen
Suosikkijoukkue
Edmonton Oilers, Suomi, Liverpool FC
Selailin luuria ja siitä alkaa olla puolitoista kuukautta kun mulle on soittanut joku muu kuin äiti, lapset tai kaksi mun kaveria. Sanoisinko, että tuntuu vähän yksinäiseltä. Mutta onneksi on jatkoaika johon voi kirjoittaa. Ei kavereitakaan viitsi jatkuvasti häiritä.
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mulle ei ole varmaan koko elämän aikana soittanut kukaan muu, kuin isä, äiti tai mummut. Tia ehkä jotain tätejä joskus, mutta mä en ole soittanut heille. Kavereille en ole soittanut koskaan. Mieluummin lähetän savumerkkejä, kuin soitan heille. Ei ole soittaminen oikeen nykynuoret juttu kai.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
En ole nykynuori, mutta empä paljon ärsyttävämpää asiaa tiedä kun pälättää puhelimessa. Mulla on luuri käytännössä 24/7 äänettömällä.
 

HPL76

Jäsen
Suosikkijoukkue
HIFK
Mulle ei soita edes mutsi ja faija. Tai jos soittaa niin on jotain pielessä. Enpä kyllä ikinä ole ollut puhelinmiehiä (jos sellasia edes on), ja muutenkin vähän huono soittamaan yhtään kenellekään jos ei ole asiaa. Mielenkiintosia kommentteja kyllä kuullut paikallisilta että onko huonot välit vanhempiin kun en ikinä niille soita. Mutta en kyllä tiedä mitä ihmettä mä keksisin esim. mutsille kertoa joka ikinen päivä...
 

Hera80

Jäsen
Suosikkijoukkue
Jokerit
Mulla on taas huono omatunto siitä, että soitan mutsille aivan liian harvoin. Varmaan myös elämäntilanteet vaikuttaa mielipiteisiin tässä soittaako vaiko eikö soittaa asiassa.
 
Suosikkijoukkue
Oulun Kärpät
Huomasin äsken Kalliossa Kansan ääni -lehden sympaattisen ständin. Aviisin slogan näkyi olevan "Kansan ääni - sitä luked koko lääni..." Läänit lakkautettiin Suomesta 1.1.2009 lukien.
Koska olemme Jatkoajassa, niin huomautan, että läänit lakkautettiin 31.12.2009. Tai no mielestäni 1.1.2010 niitä ei enää ollut. 31.12.2009 ne vielä olivat olemassa.
 

SMT

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS
Mulla on taas huono omatunto siitä, että soitan mutsille aivan liian harvoin. Varmaan myös elämäntilanteet vaikuttaa mielipiteisiin tässä soittaako vaiko eikö soittaa asiassa.
Mä oon ratkaissut ongelman, enkä ole muuttanut pois. Tosin puolet ajasta isän kanssa.
 

Kipa84

Jäsen
Suosikkijoukkue
TPS, Philadelphia Flyers
Kolonoskopiaan kävi käsky

...

Mites palstalla, onko kokemuksia?
On kokemusta. Rasittavin homma oli se toimenpidettä edeltävä tyhjennys. Siinäkin lähinnä se jännitys miten elimistö käyttäytyy kun alkaa kumota juomaa kurkusta alas. Eihän se miellyttävää ollut mutta ei toisaalta kivuliastakaan. Kovin kauas toilettitiloista ei kannata suunnata tuon aikana. Itse istuin välillä pitkänkin aikaa kerrallaan pöntöllä tabletilla netissä surffaten ja aikaa kuluttaen kun ei jaksanut vähän väliä ravata edestakaisin.

Itse toimenpide meni omalta osaltani paljon helpommin kuin osasin odottaa. Hoitaja kertoi etukäteen että toimenpiteen kivuliaisuus ja/tai epämiellyttävyys on hyvin tapauskohtaista. Itse en ottanut mitään esilääkitystä ja koko toimenpiteen aikana vain pari kertaa tuli nopea nipistävä kipu kun vedettiin ns. mutkia suoriksi.

Toimenpiteen jälkeen ilmaa on tietysti vatsassa ja jälkikäteen ajateltuna ilmanpainetta olisi voinut tasailla vähän pidempään poliklinikan toilettiosastolla ennen 15 minuuttia kestänyttä taksimatkaa kotiin mutta tuostakin selvittiin kunnialla.

Eli; jokainen on yksilö tässäkin asiassa ja etukäteen ei oikein voi tietää miten juuri itse tulee reagoimaan tai mahdollista kipua kokemaan. Kuten todettua, itselläni epämiellyttävin osuus oli tuo tyhjennys ja itse toimenpide meni selvästi odotuksia helpommin. Vinkkinä voisin sanoa että jos joku vaihe erityisesti arveluttaa tai haluaa esilääkityksen niin rohkeasti hoitajiin yhteyttä. Jos esilääkityksen otat niin tarvitset saattajan hakemaan sinut pois, näin ainakin itse muistelen.
 
Tänään sen viimein tein! Koko kesän olen ajatellut sitä. Sitä että sutasen. Ja sutasen kunnolla, Alussa se imaisi hyvin, joten piti sutaista toisenkin kerran. Nyt olen tyytyväinen. Mistä on kyse..?
-Sain sutaistua puuöljyä, terassini laudoitukseen.
 

vilperi

Jäsen
Suosikkijoukkue
HPK, Kauhajoen Karhubasket
Tänään oli sopivasti kaunis keli. Eilen ei ollut hyvä keli ja näytti aamulla vielä huonolta tämänkin päivän suhteen, mutta lopulta hyvä keli sitä saatiin täksi päiväksi. Se oli hyvä juttu sillä teimme eräällä porukalla reissun sellaiseen paikkaan kuin Ahvenisto eli tutummin Appara. Appara on sellainen luonnon kaunis alue täällä Hämeenlinnassa. Siellä on maauimala, järvi ja kauniit metsäpolut. Vietimme tuolla luonnon keskellä tänään aikaa sellaiset kolme tuntia ja oli oikein kiva päivä.

Ahvenistolla grillasimme makkaraa, joimme kahvit, rupattelimme, seikkailimme luonnon keskellä ja kisailimme. Makkara oli taas hyvää, onhan se junttiruokaa mutta silti hyvää. Hyvää ainakin silloin tällöin syötynä. Junttia makkaran syömisestä mielestäni tekee vasta se jos grillaa usein ja aina vain sitä kyrsää.

Me vietimme tosiaan kivan päivän Ahvenistolla. Uimassa meistä ei kukaan enää rohjennut käydä vaikka siellä kyllä jokunen rohkea uimarikin vielä oli. Ei meitä kovin suuri poppoo ollut vaan jokin 8-hengen porukka. Ainoastaan miinusta vain siitä että se kilpailuhenkisyyteni ja lapsenmielisyyteni nosti tänään yllättäen ja pitkästä aikaa päätään ja kun oma joukkueeni hävisi kisailut niin suutahdin hieman. Löin itseäni jalkaan suutuspäissäni, mutta mitään tuon kummempaa en onnekseni ja muiden onneksi tehnyt. Vaan kasasin sitten itseni hyvinkin pian ja en murjottanut sen enempää. Eipähän tuosta kisasta edes palkintoa saanut, mutta silti tappio tällä kertaa otti hetken pattiin.

Viimeisenä kisailuna oli köydenveto ja sen oma joukkueeni hävisi ihan pystyyn. Kolme erää vedimme köyttä, voittajajoukkueelle aina kolme pistettä ja me hävisimme sitten kaikki erät. Tämä se kai minua sitten hetken kismitti. Pitäisi oppia häviämään paremmin. Ja usein viime vuosina olenkin jo osannut hävitä, mutta nyt sitten jostain syystä hieman kiehahti. No onneksi vain hieman ja pienen kiehahduksen jälkeen sain nopeasti kasattua itseni.

Tämä Ahvenisto-päivä oli hyvää jatkumoa sille tapahtumarikkaammalle elämälleni. Vietimme tosiaan ihan miellyttävät kolme tuntia ulkona ja kyllä tuolla Ahvenistolla voisi käydä useamminkin, etenkin kun sinne ei kauaa edes kävele. Tällä kertaa kävelimme Ahvenistolle ja takaisin ja kiersimme siellä vielä jalkaisin myös Ahveniston järven. Saimme myös hienoja kuvia otettua retken varrelta, mikä osoittaa sen että hyvät ulkoilumaastot on tuolla Ahvenistolla. Kivaa että edes jossain on vielä luontokin lähellä.

Huomenna teemme sitten reissun Hämeen linnaan. Olen pari kertaa tuolla aiemmin käynyt ja edellisestä käyntikerrasta ei ole korkeintaan kuin vuosi-pari mutta haluan mennä tuonne nyt uudelleen kun tämä kuntoutuskeskus maksaa pääsylipun ja siellä on tällä kertaa myös opastettu kierros. Joudun vaan lähtemään kesken reissun pois ruokajakoon tuolta mutta ehdin onnekseni olemaan siellä kuitenkin sen ajan kun olemme opastetulla kierroksella linnassa.

Huomenna menen ihan aiheellisesti mielestäni nyt sitten ruokajakoon. Tällä hetkellä tilini saldo on kuitenkin vain kolme senttiä. Heh, sillä ei saa oikeastaan enää mitään kaupasta ja ruokajako voikin olla pelastukseni. No, onnekseni ruokaa jo kotonakin on valmiina. Olen tehnyt virheitäkin rahan käytössä varsinkin tässä kuussa taas, pitäisi oppia elämään säästeliäämmin ja järkevämmin. Tai no, sen rahamäärän mitä olen ehkä törsännyt tässä kuussa niin olen kuitenkin säästänyt just siinä ruoan hinnassa. Tässä kuussa ruokaan ei ole vasta mennyt rahaa kuin noin seitsemän euroa, mikä on kyllä naurettavan vähän. Mutta ei tässä nälkääkään ole nähnyt.

Tällä viikolla jännitän sitä päätöstä toimeentulotuesta. Se on suoraan sanottuna henkireikäni. En tiedä mitä sitten teen jos päätös on kielteinen. Laskurin mukaan sieltä pitäisi kyllä tulla kolmesataa euroa suunnilleen ja se olisi hyvä rahamäärä, sillä saisin ainakin itselleni ruokaa ja saisin maksettua laskut. Mutta ei pidä nuolaista ennen kuin tipahtaa ja asiat on varmoja. Jos sieltä ei tule senttiäkään lisää rahaa niin sitten voin olla kusessa. Tai jostain luin että sitten voi vielä onneksi yrittää hakea kunnaltakin rahaa? Sossusta tai jostain, täytyy tutkia tuota varavaihtoehtoa sitten tarkemmin jos huonosti käy.

No lokakuussa nämä raha-asiat pitäisi hieman taas sitten jo helpottaa. Saan 80 euroa säästöön jo sillä kun vuokran hinta laskee, asumistuki kuitenkin nousee ja hoitomaksu poistuu. Sitten alan saamaan taas kuntoutustukea 33 prosentilla korotettuna ja siitä pitäisi jäädä enemmän rahaa käteen kuin ansiopäivärahasta vaikka osan nappaa taas kyllä ulosotto.

Pernaveikko olisi varmaan ilahtunut siitä asiasta kuin että nyt tässä tulevassa työkokeilussa ja työpaikassa on työkokeilun jälkeen mahdollisuus jatkaa ainakin palkkatuella töissä. Jos kaikki sujuu hyvin. Minäkin kyllä itse ilahduin tuosta tiedosta. Mutta muistan kuinka Pernaveikko kommentoi negatiivisesti silloin keväällä sitä työkokeiluani kun siinä ei jatkomahdollisuutta ollut.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Uuh.. lindströminpihvit. Oohohohoooh. Nyt valuu kuola suusta semmoisena Niagarana, että vastaantulijat luulee mun kusseen housuun.
Nyt on pakkasessa viisi purkkia raastettua punajuurta lindströminpihvejä varten. Lisäksi tein yhden pihvisatsin jo tänä iltana. Voi ottaa vaikka huomenna evääksi muussin kanssa jota jäi tänään kun ruokana oli muussia ja uunimakkaraa. Lisäksi raastoin (kun koneet oli esissä) kahdeksaan pussiin kesäkurpitsaraastetta lihapullia varten. Pinaatin säilöntä on varmaan vuorossa sitten seuraavaksi.
 

Valapatto

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ilves
Nyt on pakkasessa viisi purkkia raastettua punajuurta lindströminpihvejä varten. Lisäksi tein yhden pihvisatsin jo tänä iltana. Voi ottaa vaikka huomenna evääksi muussin kanssa jota jäi tänään kun ruokana oli muussia ja uunimakkaraa. Lisäksi raastoin (kun koneet oli esissä) kahdeksaan pussiin kesäkurpitsaraastetta lihapullia varten. Pinaatin säilöntä on varmaan vuorossa sitten seuraavaksi.
Viitseliästä. Itse ei vaan jaksa moista, vaikka se kaikin puolin fiksua olisikin.
 

Punamusta

Jäsen
Suosikkijoukkue
Porin Ässät ja Leijonat
Soitin tänään rumpuja koulussa. Ehdin kannutella kaksi kappaletta ennen viimeistä oppituntia. Päätin valita Guns N' Rosesin tuotantoa. Päivä on kokonaisuudessaan ollut mukava, mutta iltapäivällä iski äkillinen ahdistuskohtaus. Sitä pahentaa tunne siitä, että se vaikuttaisi negatiivisesti erilaisiin haluihin, esimerkiksi haluun kirjoittaa. Tuolloin syntyy entistäkin ahdistavampi olo ja matala mieli on laskeutunut paikoilleen. Harmittaa kun tällaisia osuu eteen silloin tällöin.

No, ainakaan kotona ei ole ollut tarvetta tehdä koulutehtäviä.
 

Iisoppi

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
Viitseliästä. Itse ei vaan jaksa moista, vaikka se kaikin puolin fiksua olisikin.
Pinaatin laittaminen ei ole fiksua kun sitä saa melko halvalla pakastealtaasta. Työmäärä on aika suuri kyllä mutta tykkään puuhailla. Punajuuri- ja kesäkurpitsaraastetta ei kaupoista kai löydy ja siksi niitä on hyvä tehdä pakkaseen. Täytyy kyllä myöntää että pakastimet on juuri nyt hyvin täynnä vaikka käyttöön on otettu alakerran lisäpakastin. Ja vielä pitäisi saada pakkaseen pinaatit, kurpitsasose, karpaloita ja kanttarelleja... ja varmaan jotain muuta mitä en juuri nyt osaa ajatella.
 

ISH

Jäsen
Suosikkijoukkue
NHL
Kolonoskopiaan kävi käsky. Lähipiirissä on kolme samassa kohtelussa käyneitä, joista kaksi ovat naisia. Kertoivat mieluummin synnyttävänsä, entä käyvänsä tuossa uudelleen. Kolmas osapuoli kertoi toimenpiteen olevan hyvin epämiellyttävän.

Mites palstalla, onko kokemuksia?
Ei ollut ollenkaan epämiellyttävää. Toimenpiteen suoritti kolme n. 25-vuotiasta seksikästä nuorta naista, jotka juttelivat mukavia koko operaation ajan. Itse taisin olla 36. Missään vaiheessa ei sattunut, ainoastaan jotain paineen tunnetta jyrkimmissä mutkissa.

Voin kyllä kuvitella että ei olisi ollut yhtä mukavaa, jos toimenpiteen olisi tehnyt tuo ns. oma lääkärini, 65-vuotias pakkoliikkeistä ja änkytyksestä kärsivä ruma mies.
 
Viimeksi muokattu:

mikko600

Jäsen
Suosikkijoukkue
NUFC & K-Espoo/Blues 1984-2016, K-Espoo 2018-
Kolonoskopiaan kävi käsky. Lähipiirissä on kolme samassa kohtelussa käyneitä, joista kaksi ovat naisia. Kertoivat mieluummin synnyttävänsä, entä käyvänsä tuossa uudelleen. Kolmas osapuoli kertoi toimenpiteen olevan hyvin epämiellyttävän.

Mites palstalla, onko kokemuksia?
Kunhan muistat feikata orgasmin niin ei tule lääkärille paha mieli. Jos ei siis muuten irtoa.
 

El Gordo

Jäsen
Suosikkijoukkue
Tappara
Ostin Adidaksen deodoranttia tässä just. Nyt kun suihkin sitä niin tuli vähän semmoset ristiriitaset fiilikset. Toisaalta oli ihan halvatun äjjjää, toisaalta aika kiusallista suihkuttaa kaasua purkista jonka kyljessä lukee ""ADIPOWER".
Oikealta nimeltään Adolf-POWER. Natsipuolueessa aina tykkäsivät tuosta kaasun suihkuttelusta.
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Oikealta nimeltään Adolf-POWER. Natsipuolueessa aina tykkäsivät tuosta kaasun suihkuttelusta.
Mieti jos Herr Dasslerin sukunimi olsi ollut Gasler? Olisko tuotteelle aika kova nimi ADIGAS: ADIPOWER. Ja tosiaan vähän (ponne)kaasua sieltä sitten ilmoille tuosta pakkauksesta. Voi olla että tuholaismyrkkynä ei sais myydä sillä nimellä nykysin...
 
Suosikkijoukkue
Tappara, Setämiehet
Rakastavaiset Fasu ja Abis on yhtäaikaa pahnoilla. Onkohan niille järjestetty erillinen ruokailu ja ulkoilu vai liekkö sijoitettu vallan eri päihin laitosta?
 

Pitkävedossa tänään

Päivän pelit:

 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
 • 1
 • x
 • 2
HPK - Ilves
 • 2.45
 • 3.95
 • 2.50
JYP - SaiPa
 • 1.40
 • 5.80
 • 5.60
Lukko - Kärpät
 • 3.40
 • 3.90
 • 1.95
Pelicans - Jukurit
 • 2.15
 • 3.95
 • 2.90
Sport - Ässät
 • 2.05
 • 4.10
 • 3.00
Tappara - KalPa
 • 1.40
 • 5.50
 • 6.00
IPK - Ketterä
 • 2.55
 • 4.10
 • 2.15
Jokipojat - Hermes
 • 2.18
 • 4.30
 • 2.45
K-Vantaa - KOOVEE
 • 2.60
 • 4.20
 • 2.10
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös