Ilmoitukset

Nimimerkki Evil on kirjoittanut useamman aivan turhan viestin ja samalla syyllistynyt myös asiattomuuksiin ja provosointeihin. Näiden seikkojen vuoksi asiantuntijaraati päätyi passittamaan hänet viikon rauhoittumislomalle.

Sulje ilmoitus

Ketju jonne kaikkien on pakko kirjoittaa, oli asia sitten mikä tahansa

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana banaaninviljelijä, 04.06.2009 klo 11.34.

 1. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  On ollut kiva päivä. Toivottavasti huominenkin on sellainen.
   
 2. El Gordo Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Epäilen Fuck you -paitamiestä. Jotenkin vaikutti hermostuneelta kuulus... haastattelussa.
   
 3. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Kiva kuulla virtuaalinen ystäväni. Mitä olet touhunnut?
   
 4. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  Lainaus:
  Lukenut Jatkoaikaa sekä ollut koulussa. Sitten maannut terassilla. Siinä ne tärkeimmät. Kävin myös lukemassa viimeisimmät viestit Jokereiden osiosta.
   
 5. Partakus Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kalpa
  Lainaus:
  Loppuko ura liiallisiin päähäsi sijoitettuihin taklauksiin?
   
 6. Iisoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
  Lainaus:
  Lähdin suoraan töistä sinne ystävän luokse. Kodin kautta kiertäminen olisi tuonut matka-aikaan lisää reilut puoli tuntia joten en viitsinyt lähteä hakemaan kotoa sukkia. Minulla on joskus ollut varasukat töissä muttei nyt ollut kuin villasukat (tykkään olla töissä villasukissa). Joten piti kurvata kaupan kautta sukan ostissa. No samalla voi ostaa sitten tuliaisia.
   
 7. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kauhajoen Karhubasket
  No niin, tämä toukokuukin ylittänyt laskujeni mukaan puolivälinsä. Minulla on mennyt alkukuun aikana ruokaan rahaa vain noin 55 euroa. Se on mielestäni kyllä vähän sillä sehän tekisi tällä tahdilla koko kuukauden ruokaan käytettäväksi rahamääräksi vain 110 euroa!

  Se ei ole paljon mitään, mutta luulen että loppukuussa menee ruokaan enemmän rahaa. Minulla on 200 euron ruokabudjetti/kuukausi mutta usein ruokaan menee vähemmän rahaa kuin tuo 200 euroa, mikä on varsin kiva juttu. Jää sitten rahaa muuhun.

  No äsken kyllä vähän törsäsin kun kävin ostamassa lähipitseriasta pitsan. Teki pitsaa niin kovasti mieli ja olihan sellaista sitten saatava. Jotain 14-15 euroa maksoi iso pitsa plus puolentoista litran cokis. Söin pitsan sitten kotona, asuntoni parvekkeella johon paistoi äsken nätisti aurinko. Vähän pientä nautintoa arkeen.
   
  Uimalakki tykkää tästä.
 8. banaaninviljelijä Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Vimpelin Veto, xnxx, Kaljakylä Rangers
  Lainaus:
  Mullakin on ollut mukavia päiviä perjantaista alkaen. Toivon myös näiden päivien jatkuvan.
   
 9. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  Porissa on tuli päässyt irti keskustassa. Näin savupilven, kun kävin ulkoiluttamassa koiraa. Harmittaa, vastahan täällä paloi Omena-hotelli.
   
 10. pernaveikko Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK, Crusaders, Lechia
  Tein hankintoja. Tai no hankinnan. Hankin uuden paistinpannun. Oikeastihan ruoka maistuu aivan samalta, mutta kylläpäs on helpompaa ja mukavampaa paistella kunnon pannulla.

  En ostanut halvinta tarjouksessa olevaa vaan jonkun ranskalaisen mikä on ainakin mainosten mukaan hyvä. Ei ole mahdollisuutta muistaa merkkiä, mutta se ranskalainen.
   
 11. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues bandwagon
  Lainaus:
  En väitä olevani mikään superkokki, innostunut amatööri vain. Mutta kyllähän kokilla on oltava kunnollinen paistinpannu, terävät veitset, laaja maustearsenaali sekä kärsivällisyyttä kastikkeen teossa.

  Muutoin kannattaa pitäytyä pohjoiskarjalaisen keittiön pyhässä periaatteessa: Mikä tahansa on hyvää, kun sen paistaa voissa, kierittelee suolassa ja upottaa kermaan.
   
 12. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Kun suomikaan ei tänään pelannut, niin pakko kirjoittaa tuosta kakosta. Isoveli leipoo nykyään niistä melko hyviä. Toki ei nuo mummun kakoille vedä vertoja.
   
 13. sämpylä89 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jokerit, Joma,Nhl
  Lainaus:
  Näkyykö se kirjoituksissani?

  Ei loppunut. Loppui selän, polvien, olkapäiden ja nilkan leikkauksiin.
   
 14. Punamusta Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Porin Ässät, Leijonat ja NHL
  Lukion kakkosvuosi on viittä vaille valmis paketti. Muutama päivä, pari vapaata ja jokunen koe ovat enää loman tiellä. Nyt mentiin kohti kesälaitumia, lisää vauhtia prätkään, tämä aita hajoaa pian säpäleiksi ja nurmi lentää ilmassa.

  Kuvaannollisesti, ei oikeasti.
   
 15. Evil Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  St. Louis Blues bandwagon
  Mulla peliura loppui 14-vuotiaana, kun löysin tytöt, viinan ja sähkökitaran. Aikaa ei jäänyt kaikelle, jostain piti luopua. Urheilijana en ollut kovinkaan lahjakas, ajattelin että tästä en uraa saa. Muusikkona olin vähän parempi, mutta en siinäkään ammattilaiseksi asti. Tyttöjen kanssa pärjäsin keskinkertaisesti, sittemmin jouduin naimisiin. Ehkä tuo viina on sitten se miun laji. Neljäs vuosikymmen ahkerana alkoholin arvostajana pyörähti käyntiin, eikä vielä näy naamassa eikä elimistössäkään. Vasta kävin lääkärintarkastuksessa, ja sisuskalujenkin arvot olivat vallan hyvät 45-vuotiaaksi ukoksi. Lompakossa tämä harrastus tosin näkyy. Jos kaikki viinaan kulunut raha palautuisi tänään tilille, niin eipä tarvitsisi asua kämäsessä rivitalonpätkässä. Eikä käydä enää ikinä töissä.
   
 16. Kouhia Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HIFK
  Lainaus:
  de Buyer hiiliteräspannu? On muuten saatanan hyvä pannu kaikkien pinnoitettujen Fiskarsien ja Tefalien jälkeen.

  Rasvapoltto vie aikansa mutta palkitsee lopulta, mitä enemmän sitä jaksaa tehdä. Pannu kestää käytännössä isältä pojalle, voi käyttää kaasulla, avotulella, uunissa, induktiolla ja kaikilla mahdollisilla lämpöä tuottavilla lähteillä. Lisäksi kestää metalliset työvälineet.

  Ja jos sattuu menemään mutkalle niin vasara käteen ja pannu suoraksi.

  Suosittelen kaikille, jotka vähänkään jaksavat ruoanlaittoon paneutua.
   
 17. Iisoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
  Oho hups, niin se aika rientää. Kohta on taas huominen. No tämä päivä oli ihan hyvä päivä, aurinko paistoi ja silleen. Ystävän kanssa oli kiva pamista taas jutuista. Vähän EU:ta, rippunen politiikkaa, tukku vanhojen muistelua, muutamaa enempi sanasia lemmikeistä, kesäsuunnitelmien selailua, sellaista mukavaa yhdessä oloa. Ja miehiämme muistettiin kehua ja sain kuulla lasten uusimmat kuulumiset. Parsa-savulohipiirakka oli jopa ihan hyvää...
   
 18. A Siente Jäsen

  Lainaus:
  Missä käytetään sanaa "pamista"? Tulee itselle vain ne lääkkeet mieleen.
   
 19. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Tulee itsellenikin mieleen dia- ja nochepam. Mutta ihan raikkaan virkeän kuuloinen on tuo pamista: pamista jutuista - jutella pameista.
   
 20. Kynämestari Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Lukko, Detroit Red Wings, Telia
  Matkalla Turkuun pääsykokeisiin. Onko muuten Onnibussissa niin, että jos lipussa lukee "ei paikkavarausta," saa ostua niille paikoille, joissa ei ole sellaista tähtimerkkiä?
   
 21. Kaatosade Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Jukurit
  Lainaus:
  Tsemppiä pääsykokeeseen! Tuohon bussikysymykseen en kyllä valitettavasti osaa vastata, kun edellisestä Onnibus-reissusta on jo sen verran aikaa, että käytännöt on päässeet jo unohtumaan.
   
  Kynämestari tykkää tästä.
 22. Kiekkokatsoja Jäsen

  Tällä viikolla on joka aamupv väsyttänyt. Ja ennenkaikkea allerginen räkävaluminen ollut runsasta.
   
 23. vilperi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  HPK, Kauhajoen Karhubasket
  No niin, työn hakuni tuottaisi ensimmäisen työhaastattelun. On tällainen paikka vielä mihin ei ole ollut erillistä työpaikkailmoitusta vaan olen sinne itse oma-aloitteisesti lähettänyt avoimen työhakemuksen. Emmin vaan tuota nyt kun tämä paikan pomo kirjoitti sähköpostissa että kyllä heillä paikka on auki mutta painotti kokilta vaadittavan a la carte-osaamista.

  Minulla ainoat kokemukset a la carte-puolesta on kouluajoilta, siellä meille opetettiin myös tuokin puoli. Mutta varsinainen keittiöalan työkokemus on hommattuna lounasravintoloista tai suurkeittiöistä.

  Ajattelin hieman avata tilannettani tälle pomolle sähköpostiviestissä, sellain lyhyesti mutta painottaa myös sitä että voin siitä huolimatta tulla työhaastatteluun. Kokemus työhaastattelutilanteista jo itsessään on varmasti arvokasta koska minulle nuo sosiaaliset tilanteet eivät nyt niin luontaisia ole ja eihän sitä tiedä vaikka heillä olisi joskus tarvetta myös esimerkiksi apuvoimalle keittiössä.

  No juu, voin joskus jotain kuulumisiani työn hausta raportoida tännekin, mutta huoli pois, en kaikkea. Tämä nyt oli vain ensimmäinen mahdollinen työhaastattelukutsu ja aiheutti varovaisen ja myönteisen innostuksen. Ehkä tämä tästä? Kun pitää verkkoja mahdollisimman aktiivisesti vesillä niin saalistakin voi tulla.
   
 24. Iisoppi Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, FC Lahti, Lahden Ahkera, LHS
  Lainaus:
  Taitaa olla karjalan murretta... I suppose.
   
 25. Mynsterin Makarov Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Tappara
  Radiosta tulee Ruudun mainos missä pesäpalloilijamies kertoo että parasta pesäpallossa olevan sen kuin itse tai joukkuekaveri onnistuu.. No ei kai siinä sitten muuta hyvää olekaan.