Olen vähän rasittunut. Leivoin tänään osan perjantain tilauksesta. Tein valkosuklaa-pähkinä-kuivankakun, mutakakun ja ns. fazerinakakun. Valkosuklaa-pähkinä-kakkusta en tykkää, tein sen joskus kokeeksi, maistoin taikinaa ja valmista tuotetta. Ei mitään erityistä mielestäni... seuraavana yönä oksensin. Sillä ei ole mitään tekemistä kakun kanssa mutta se lisäsi vastenmielisyyttä kakkua kohtaan. En vaan tykkää... Mutta tilaaja on ihan hulluna siitä eli siis tykkää todella.
Mutakakku nyt on helppo juttu, suklaata, sokeria, munia ja jauhoja sopivassa suhteessa ja paistetaan melkein kypsäksi. Sisältö saa olla vähän valuvaa kuin raaka taikina. Fazerina kakussa on vähän enemmän hommaa kun se on hyydytetty juustokakku. Monia asioita pitää yhdistää että tulee valmista. Täytteeksi tulee suklaata ja appelsiini-tuorejuustoa kerman kanssa. On minun lempijuustokakkuni kyllä. Koska on niin hyvää...