Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana redpecka, 09.06.2019 klo 16.19.

 1. redpecka Jäsen

  (Linkku) Ja varmasti tilanteita tulee SaiPan käyttämälle kytälle, kärjelle, kun Juha Jyrkkiö nappaa kiekon.. Timofejev, Timofejeviltä kiekko kulmaan, omia ei ehdi perään, Jouni Kantola yrittää, Malkiä on kuitenkin nopeampi.. Mälkiä.. Suutari.. Lairi..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 2. redpecka Jäsen

  (Linkku) Mansikka, hyvä harhautus Reijo Mansikalta, erinomaisesti jalkojen välistä, Vesa Karjalainen meni lähes solmuun..
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 ja Valapatto tykkäävät tästä.
 3. redpecka Jäsen

  (Linkku) Hannu Kuronen, joka hänkin on ollut melko lailla tässä ottelussa näkymätön..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 4. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Hannu Kuronen kärsi loukkaantumisesta joku aika sitten eikä ole löytänyt sitä alkukauden vireyttään milloinka he pystyivät samassa ketjussa Jouni Kantolan ja Igor Kuznetsovin kanssa pöllyttämään suomalaisia liigaverkkoja mielin määrin. Ja ehkä tämä loukkaantuminen vie sitten oman aikansa ennen kuin siitä toipuu ja pääsee taas samanlaiseen vetoon.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 5. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Saukkonen: Kimmo, pitääkö paikkansa huhut, että olisit siirtymässä ensi kaudeksi Ilveksen Tiim mänizeriksi? Samalla SaiPan vaihtaitiosta kuuluu kielenkäyttöä, jota ei ihan perheen pienimmille voi kertoa. Pelikatko.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 6. redpecka Jäsen

  (Linkku) Viitakoski, kiekko keskialueelle, HPK uudestaan puskee SaiPan muuriin, joka nyt on vetäytynyt aika alas, se on tuossa oman siniviivan tuntumassa, pelaamalla sitä on melko vaikea saada sisään. HPK:n ase näyttää olevan kiekko alueelle..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 7. redpecka Jäsen

  (Linkku) Sitten tulee Jari Haapamäki, pääsee ampumaan, mutta sen ottaa Heikki Mälkiä rauhallisesti, hän käynnistää pystyyn Vesa Viitakosken kautta hyökkäystä.. Mälkiä.. Kantola, Kantolalla kaksi saipalaista vastassa, Peronmaa lähinnä.. Kantola odottelee omia apuun, mutta tuo kiekko osuu Peronmaan luistimeen. Peronmaa kääntää omalle alueelle, kääntää puolustajatoverilleen Petri Pulkkiselle..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 8. redpecka Jäsen

  (Linkku) Kostynski tulee, rauhoittaa peliä, kiertelee kiertelee, jättää kiekkoa taaksepäin, pitää edelleenkin, pitää taitavasti, suojaa kunnes sitten kadottaa kiekon..
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 9. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Pientä ajan peluuta aistittavissa. Tuo saattaa vielä kostautua.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 10. redpecka Jäsen

  Voi helvetti mitä toi Kosty oikeen rupee peippailee tossa..!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 11. redpecka Jäsen

  (Linkku) Kivelä Peltola -yhdistelmä.. Palo.. ei pääse ampumaan.. ja Janne Valtonen sitten lopullisena SaiPan lukkona.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 12. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Ja siinäkin tilanteessa kun toistui tämä aikaisemmin kerrottu kuvio, että siinä SaiPan pelaaja haistoi tämän tilanteen, takaa tulevalle hyökkääjälle koitetaan kiekko jättää siihen ja saipalainen tulee tässä tilanteessa ja nappaa kiekon pois ennen kuin laukaus lähtee tai pystyy eliminoimaan laukauksen tehon kuitenkin.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 13. redpecka Jäsen

  Jahas, taas täytyy "eliminoida" yks birra.. Ei tätä selvinpäin kestäiskään kattoo. 30 vuoden kuluttuu ei oo varmaan enää hiustakaan päässä.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 14. redpecka Jäsen

  (Linkku) Liian näyttäviä, liian selviä ovat HPK:n syötöt ja liian hitaasti lähtee tuo syöttö, se ei lähde automaattisesti, ajatuksenomaisesti..
   
  Viimeksi muokattu: 19.06.2019 klo 14.48
  Hera80 tykkää tästä.
 15. redpecka Jäsen

  (Linkku) Hannu Henriksonin laukaus keskelle.. Kostynski.. työntää Viljakaiselle. Lehto.. Palo.. paitsiolta haiskahtava tilanne. Markus Lehto pääsee ampumaan ja hetken aikaa Janne Valtonen vaikeuksissa, mutta sitten huomaa luistimissa olevan kiekon, painaa sen jäähän, peittää tilanteen.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 16. redpecka Jäsen

  (Linkku) 4.47 ottelun peliaikaa, varsinaista peliaikaa jäljellä. Tuossa tuo äskeinen tilanne oli, josta Teppo Kivelälle tulee tilanne.. sitten Markus Lehto takaa, hän ampuu.. Janne Valtonen luistimistaan peittää kiekon.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 17. redpecka Jäsen

  Kuten sanottua, pääsin töllön ääreen vasta tässä kolmannes erässä. Ketkä noi maalit on tähän mennessä tehnyt? Linkku sano et Nieminen ainakin teki ton Saipan kolmannen maalin... Tekstiteevee ei asetu kohilleen, pomppii numerot miten sattuu ku antenni heiluu katolla eikä nyt viittis lähtee kiipee sinne ku neljä minsaa pelii jäljellä.

  Ja sit tulee toi mystinen A. TRACKING...

  A. VITTU, A. PERKELE!!!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 18. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Mutta erinomaisesti SaiPan kaikki pelaajat seuraavat tilannetta ja siinä ei ollut yhtään HPK:n pelaajaa, siinä oli neljä SaiPan pelaajaa Janne Valtosen apuna ja siinäkin pystytään kyllä eliminoimaan kiekon perillemeno koko joukkueen voimalla.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 19. redpecka Jäsen

  Ei ollu ehkä hyvä idea tää Kimmon "elimimointibirrahaaste", tässähän on matsin jälkeen jo ihan tuiterissa.

  SaiPalla kova turtles-puolustus päällä.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 20. redpecka Jäsen

  (Linkku) Marko Allen ampuu.. Pasi Kivilä jäähän. HPK tuossa - niin kuin ounastelimme tämän erän alkuhetkillä, kun Marko Palo tuli Peltolan ja Kivelän rinnalle - neljäs kenttä todennäköisesti jätetään vilttiin, näin tapahtui. Jouni Kannisto ja Marko Tuulola eivät ole enää tässä erässä kentällä käyneet niin kuin ei ole käynyt Igor Kuznetsovkaan.

  Edit: Mikään ei oo muuttunut..!?
   
  Viimeksi muokattu: 23.06.2019 klo 15.27
  Hera80 tykkää tästä.
 21. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Marko Allen. On se nyt pirkule, ettei Linkku tiedä nuorten maailmanmestarin nimeä! Kisojen seuraaminen taitaa kyllä olla aika marginaalien hommaa, mutta peli on niin vauhdikasta, että uskon suosion kasvavan jatkossa.
   
  Hera80 ja redpecka tykkäävät tästä.
 22. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Ei tossa selostuksessa mistään Markusta puhuta! Kuuntele paremmin!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 23. redpecka Jäsen

  (Linkku) Marko Ek koppaa kiekon haltuunsa, mutta jälleen Juha Jyrkkiö, jolla sitten tässä tilanteessa on kyllä aikamoinen rutiini, mutta tiukasti iskee vastaan Marko Ek.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 24. redpecka Jäsen

  MYLLY SAATANA!!!!
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 25. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Kummalle edge, vai oliko yksipuolinen näytös?!?!
   
  Hera80 tykkää tästä.