Ilmoitukset

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana redpecka, 09.06.2019 klo 16.19.

 1. redpecka Jäsen

  En ehtinyt nähdä kuka tuon Kivelän kumoon potkas, mutta mitään ei enää näköjään vihelletä. En tunne sääntöjä niin hyvin, mutta ei tommoselle takaapäin luistimeenpotkaisulle kai ole edes mitään jäähyn nimeä olemassakaan, kampituksena kai menis ehkä.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 2. redpecka Jäsen

  SaiPalla on hyvä puolustusmentaliteetti päällä, jätkät hyppii kiekkojen eteen, kaikkea liikkuvaa ja paikallaolevaa hakataan, kiekko roiskaistaan keskialueelle kun vaan joku viimisillä voimillaan jotenkin jaksaa. Ai että tykkään tosta ilmeestä.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 3. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Tuo tilanne olisi kiva nähdä uusintana. Mun mielestä Kivelä saattoi jopa vähän näytellä siinä eikä se tilanne ollut ollenkaan niin paha miltä näytti. Voisikohan tuomari antaa esimerkiksi käytösrangaistuksen, jos hän näkee, että joku selvästi yrittää hankkia vastustajalle jäähyä?
   
  Hera80 tykkää tästä.
 4. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Niin, en tiedä.. Olisko täällä ketään säännöistä jotain tietäviä? @MacRef ?

  P.S. Komeet freddymercuryviikset muuten tolla toisella linjamiehellä. Tostahan voisi tehdä jonkun marraskuukampanjan että kasvatettais viiksiä vaikka saimaannorppien puolesta tai taivaallisen rauhan aukion mielenosoittajien puolesta.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 5. redpecka Jäsen

  SaiPa pelaa kyllä omalla tavallaan vittumaista kiekkoa, jos tolle pelityylille pitäis joku nimi antaa, ehdottaisin "pissinuppikiekko". Mutta ei tässä tyylipisteitä jaeta - arvokkaat kaks pistettä jaossa ja kauden jälkeen kukaan ei muista miten ne tuli.

  KESTÄ SAIPA!!!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 6. redpecka Jäsen

  Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

  Kattokaa muuten junnupakit tuosta (kuva 18) miten oma äijä pidetään: hyökkääjällä ei ole mitään mahdollisuutta tehdä maalia tai hakata ripareita sisään kun maila on sidottu, korkeintaan joku onnekas kimmoke luistimesta on mahdollinen. Tää on yksinkertainen peli edelleen.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 7. redpecka Jäsen

  (Linkku) Nevalainen.. Kostynski ei tavoita kiekkoa.. Petri Pulkkinen.. rauhassa Nevalaiselle, Nevalaista ahdistelee Lehto..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 8. redpecka Jäsen

  (Linkku) HPK pääsee.. Peltola.. Peltola yksin.. ja siitä tuli tuollainen vähän paniikinomainen yksinäisen miehen epätoivoinen yritys.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 9. redpecka Jäsen

  (Linkku) Hannu Henrikson puolestaan sitten, hänkin lähtee yksin, työntää kiekon päätyyn.. Markku Piikkilä yrittää ehtiä siihen.. Steve Peters, joka pelaa erittäin suurella säteellä myöskin SaiPassa niin kuin on pelannut oikeastaan aina.. Janne Valtonen koppaa tuon irtokiekon haltuunsa.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 10. redpecka Jäsen

  (Kimmo) HPK yrittää ylittää tuon siniviivan useasti siten, että he jättävät jättösyötön tuohon viivan alle ja HPK on suhteellisen nopeasti oppinut käyttämään tätä hyväkseen tätä tilannetta.. korjaan SaiPa tietenkin ja SaiPan pelaajat eliminoivat tämän jättösyötön sieltä siirtymällä voimakkaasti kiekkoa kohti ja näin pystyvät painamaan kiekon puolueettomalle alueelle.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 11. redpecka Jäsen

  Leinonen avaa hiukan Mollan ja Väätämöisen pelifilosofioita... HPK:lla on joku tommonen jätönjättöjuttu mut SaiPa puolustaa sen helposti pois.

  Taidan kumota pullon olutta aina kun Kimmo sanoo "eliminoida".
   
  Hera80 tykkää tästä.
 12. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Oluesta tuli mieleeni, että mitähän siitä seuraisi, jos jäähalleissa tarjoiltaisiin alkoholia asiakkaille? Ei varmaan voisi toimia Suomessa.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 13. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Mun amerikassa asuva serkku muuten laittoi postissa tämmöisen vhs:n.

  Scott Stevens Greatest Hits

  Tuon tyylisiä taklauksia soisi näkevänsä SM-liigassakin. Pää pystyyn!
   
  Virveliä kainaloon ja Hera80 tykkäävät tästä.
 14. redpecka Jäsen

  Onks tapahtunut mitään? Kävin jääkaapilla.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 15. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Juti: Matsi kääntyy joukkueelle, joka pysyy kentällä loppuun asti.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 16. Valapatto Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ilves
  Juti: Toisaalta, kyllä tälläisissä matseissa voitto täytyy ansaita.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 17. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Taitaa mennä aika jännäksi nyt tämä pelin loppu. Ehkä Igor Kuznetsov palaa viltistä vielä iskemään HPK:lle tarvittavat maalit.

  Minkälaisilla kokoonpanoilla tässä mennään? Ossi Lairi-Ari Suutari lienee saletti pakkipari. Viitakoski-Mälkiä-X?.

  HPK:lla Peltola-Kivelä-Palo (Kuznetsov oli tässä alussa). Piikkilä-Lartama-X. Henriksson-Lehto?

  Valtonen SaiPalla maalissa ja HPK:lla Heikkilä. Ei kai siellä kerholla Lehkonen vielä 2:Na ole?

  Alkukauteen peilaten kokoonpanot voisivat olla vaikka tällaiset:

  Heikkilä
  Lehkonen

  Peltola-Kivelä-Palo (Kuznetsov)
  Kannisto-Kuronen-Karjalainen
  Piikkilä-Lartama-Kivilä
  Kantola

  Henriksson-Lehto
  Haapamäki-Allen
  Timofejev-Korpela
  Jyrkkiö


  Valtonen
  Linna

  Viljakainen-Kostinsky-Nevalainen
  Viitakoski-Mälkiä-Mansikka
  Kalliokoski-Kiiski-Ek
  Santanen-Nieminen

  Peronmaa-Peters
  Taskula-Pulkkinen
  Lairi-Suutari
  Rehunen
   
  Viimeksi muokattu: 16.06.2019 klo 21.29
  Hera80 ja redpecka tykkäävät tästä.
 18. redpecka Jäsen

  (Linkku) Suoraan aloituksesta pääsee ampumaan Pasi Kivilä.. pomppivaa kiekkoa.. saa laukauksen aikaan ja torjunnan jälleen erinomaisesti tekee Janne Valtonen. Tuossa Pasi Kivilä iskee suoraan kiekosta.. sehän olisi mennyt ylös, mutta Janne Valtonen kun on valppaana tuossa..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 19. redpecka Jäsen

  @Brett Viitakoski - Mälkiä - Mansikka on joo yks ketju, mitä Mälli nyt pomppii vähän missä ketjussa millonkin. Ek pelaa Niemisen kanssa ainakin täss kolmannessa erässä. Tai sitte vaihdot venyy. Ei oikee erota noita pelaajien numeroita ku jäi rillit aamulla baariin.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 20. redpecka Jäsen

  (Linkku) Ja jälleen! Siinä kaksi kertaa Mika Lartama voitti aloituksen peräkkäin ja Pasi Kivilä pääsi ampumaan, toinen kiekko yli maalin.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 21. redpecka Jäsen

  (Linkku) Peters.. häneltä keskialueelle kiekko ja.. kun otteluaikaa on jäljellä reilut seitsemän minuuttia on varsin todennäköistä, että SaiPa nyt tässä tilanteessa johtaessaan 4-2 pyrkii puuduttamaan, jäädyttämään peliä.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 22. redpecka Jäsen

  SaiPa on muuten, pakko taas sanoo, helvetin hyvä kotijoukkue, ainoostaan noi JyP HT ja kivikova TPS on käynyt hakee pisteet täältä tällä kaudella.

  Noh, KooKoo, JoKP ja Jokerit pitikin pestä, muttaettä esimerkiks Tappara ja HIFK kaatui vaikkei varmaan moni voinut uskoa ennakkoon.

  Nyt on meikämandariinilla sellainen fiilinki et SaiPa on mitalipeleissä!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 23. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Jokerit on muuten melkoinen heittopussi tähän sarjaan. Tuollaista lilliputtiseuraa ei tule pelastamaan mikään tuholta HIFK:n varjossa. Veikkaankin että parin vuoden sisään seura putoaa taas 1-divisioonaan, lopulta sieltäkin ja lakkaa olemasta. Palannevat sitten Töölön Vesan nimissä ehkä parhaimmillaan 2-divisioonaan. Elleivät sitten saa Jokerissa päävoittoa tai joku Robinson Crusoe saa autiolla saarella päähänsä purjehtia tänne ja sijoittaa vierailta varastamansa omaisuuden huviksensa seuralle. Heh hee, aikamoista avaruusläppää tämä, pahoittelut siitä.
   
  Hera80, Smitty#41, jalperi ja yksi muu tykkäävät tästä.
 24. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Kyllä varmasti eliminoimaan HPK:n hyökkäykset, antaa HPK:n tulla sieltä ylös, mutta koitetaan painaa ne tuonne kulmiin ja siten eliminoimaan maalintekotilanteet pois ja sitten vaan kiekkoa vapauttamaan keskialueelle ja HPK joutuu uudestaan ja uudestaan keräämään hyökkäyskuvionsa kasaan.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 25. redpecka Jäsen

  @Brett
  Ei siinä, itse asiassa Nordenskjöldinkadulla kuuluu huhuja, että yks "crusoe" olis ostamassa HIFK:iä mut siellä jotkuu dinot pistää hanttiin ja tää mysteerimies olis sitten vittuuntuneena ostamassa kilpailijaa ihan vaan näyttääkseen.

  Elämme mielenkiintoisia aikoja. Vitutus on kumminkin suurin voima mitä suomalainen voi löytää ja sen vaikutuksia ei pidä aliarvioida.
   
  Hera80 tykkää tästä.