teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Joo kyllä tuo kausi divarissa on hienosti mennyt. Pari tasapeliä on nyt rasitteena, mutta muuten on menty voitosta voittoon ja useampi peli on viety kaksinumeroisilla luvuilla, mm peräkkäiset matsit just muutama kierros sitten: KooVee-Ässät 0-13 ja Ässät-Sport 11-0. Tiedä sitten, meniskö jossain pelissä jopa tuo 20 maalia vielä rikki tällä kaudella. Hieman tuo toisaalta pelottaa, että jos ja kun runkosarjassa ei nyt tule nähtävästi paljonkaan tiukkoja pelejä, niin miten käy liigakarsinnoissa. Mitä esimerkiksi siellä tapahtuu jos vaikka ekassa pelissä vastustaja ottaa 0-2 johdon? Ollaanko sitten ihan kusi sukassa täysin uuden tilanteen edessä? Olisi muuten mielenkiintoinen tilanne, jos sieltä tulisi taas JoKP Ässiä vastaan!

Toi selostaja tuntuu olevan kyllä aika pihalla asioista.
 
patahistory.com

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
Mitä esimerkiksi siellä tapahtuu jos vaikka ekassa pelissä vastustaja ottaa 0-2 johdon? Ollaanko sitten ihan kusi sukassa täysin uuden tilanteen edessä? Olisi muuten mielenkiintoinen tilanne, jos sieltä tulisi taas JoKP Ässiä vastaan!
Älä huoli. Vaikkei nousua tapahtuiskaan, smarteimmat jengistä voi siirtyä tuomareiks ja loput voi mennä telakalle hitsaa, käsittääkseni työllisyystilanne on ihan ok siellä päin nykyisin.

Hehheh autstökstökskevytmopo..
 

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
Toi selostaja tuntuu olevan kyllä aika pihalla asioista.
Tähän pakko kompata. Vaikka tykkään tuosta että on yks pääkamera keskellä ja pari sivukameraa joista kivasti saa sekunneissa muodostetuu lähikuvahidastukset, niin ei sitä silti katsoja pysty itte laskemaan kuvasta esim monta ukkoo kummallakin on kentällä.

Kuten sanottua, heti kun saan kehitetyks tän filmin jossa nää ruutukaappaukset, lähetän sen noitten toimistoon ja sit katotaan kenen päässä täs oikein on vikaa. Luultavasti taas asiakkaan päässä... Just!
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Kyllä meillä kovasti odotetaan Ässien nousevan nopeasti takaisin liigaan. Justhan meiltä tippui potkupallossakin PPT pääsarjasta eikä Pori tule ikinä pärjäämään esim missään pesäpallossa. Jos kansallispeli nappaa niin on lähdettävä jonnekin Kankaanpäähän kun siellä näyttää että miesten sm-sarjan mestaruus tai useampikin olis tuloillaan lähivuosina. Täytyy koittaa luottaa siihen, että Mölli saa Ässien joukkueesta kaiken irti keväällä. Jos nousu toteutuu niin hän saa varmasti jatkaa vielä useamman vuoden päävalmentajana.
 
patahistory.com

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
Jos liigaan nousette, niin plussaa on myös se, että ainakin divari on scoutattu hyvin. Itse ainakin katselisin kissojen ykköskentän suuntaan.
Itse en oikein tykännyt siitä, kun se Karhu-Kissojen Varis vai mikä se oli, niin kävi Porin pelissä loppusummerin jälkeen huitomassa meidän maalivahtia. Kunnon mylläkkähän siitä tuli (tilastoja). Siellä on se yks Korpisalo tehnyt aika hyvin pisteitä, mutta mahtaisko taso riittää kuitenkaan liigaan asti? Maalivahti ehkä tarvittais. Takko pelaa kuitenkin vielä Minnesota North Starsin paidassa monta vuotta, niin joku siihen Rosenbergin kaveriksi. Kiekko-Espoossa torjuva Risto Dufva voisi olla mielenkiintoinen haku. Olisikohan hänestä liigaan ykkösmaalivahdiksi?
 
patahistory.com

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Itse en oikein tykännyt siitä, kun se Karhu-Kissojen Varis vai mikä se oli, niin kävi Porin pelissä loppusummerin jälkeen huitomassa meidän maalivahtia. Kunnon mylläkkähän siitä tuli (tilastoja).
Taisi mennä kuppi nurin, kun kuitenkin johtivat vieraissa kahden erän jälkeen, mutta Ässät painoi kuusi maalia viimeiseen.
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
(Kimmo) Kaksi maalia uupuu vähintäänkin tasapelistä, 2.21 peliaikaa jäljellä, ihmeitä tietysti täytyy tapahtua tässä ja ihmeitä voi tapahtua, jääkiekko on maailman nopeimpiin pallopeleihin kuuluva laji ja ratkaisut voivat tulla hyvinkin nopeasti, meillä on siitä monta esimerkkiä kotoisesta liigasta sekä kansainvälisistä ympyröistä.
 

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
(Kimmo) Valitettavaa tämä tämmöinen nyhjääminen tässä ottelun kolmannessa erässä oli ja näyttääkö nyt tässä terveisiä hyvän kiekon ystäville, joita ainakin meillä on olemassa.

Me saimme tietoja tuolta Tampereen puolelta, Hannu H****** seuraa tätä ottelua Tampereella Lentävänniemessä ja Terhi R******* Tampereella kanssa ja kyllä me uskomme, että tämmönen puhdas jääkiekko on kuitenkin sitä jääkiekkoa mitä yleisö haluaa enemmän seurata.
 

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
(Linkku) Aikalisä käytetty. SaiPa varmasti hetken kuluttua sitten omansa vastaavan mahdollisuutensa käyttää. Olli Hietasella kuitenkin nyt nämä mahdollisuudet loppuunkäytetty. Katsotaan mitä neuvoja hän on joukkueelleen antanut, auttavatko ne kääntämään tämän ottelun kulun, kulku, joka on tällä hetkellä SaiPan kahden maalin johto.

Teppo Kivelä jäi kentälle, Heikki Mälkiä häntä vastassa. SaiPalla täysin samat miehet: Mansikka - Mälkiä, Lairi – Suutari, eli Antero Väätämöinen luottaa - eikä varmasti aiheetta - tähän nelikkoon.
 

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
(Linkku) HPK:lla nyt puolustajina Timofejev, hänen rinnallaan Marko Allen näyttää olevan kyllä, Kivelä – Peltola jatkavat hyökkäyspäässä.

Kaksi minuuttia varsinaista otteluaikaa jäljellä. Kyllä niin on, että Juha Jyrkkiönkin jäähy oli – niin kuin tuossa aikaisemmin ymmärsimme - 2+2 minuuttia eli joukkueet.. kyllähän siinä sen verran tasapuolisesti huidottiin, että ratkaisu siinä suhteessa varmasti oli aivan oikea.
 

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
Ajassa jäljellä 4.16: tappelu - kummallekin pukarille 2min. (Ensin Kimmo tais sanoo 5min)
Sit se onkin 2+2 kummallekin.
Kunnes onkin vain Ekille 2+2 ja Jyrkkiölle pelkkä 2min.

Nyt on aikaa jäljessä 2.21 ja Jyrkkiöllä on 5 minsaa kärsittävänään kaksminuuttista.
Lainaan itteeni: nyt se on siis kumminki kummallekin 2+2 eli mitään yyvee:tä ei oo ollu kummallakkaan missään vaihees...

@Ikävänkantaja älä vielä lannistu, parissa minuutissa tapahtuu ihmeitä, kuten Leinonen sano.
 

Vuokralainen

Jäsen
Suosikkijoukkue
Kerho!
On tää Kerhon peli-ilme kyllä sellasta kuraa ettei ne kyllä ikinä tuu mestaruuksia voittamaan. SaiPakin voittaa seuraavan mestaruuden tai mestaruuksia ennen Kerhoa. Mä luulen, et kerhon pitäisi panostaa enemmän omaan juniorituotantoon ja divarihakuihin.

Saatais nyt vittu joskus edes joku kunnon valmentaja,
 
Sinä tykkäät tästä

Kerho!

Brett

Jäsen
Suosikkijoukkue
Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
Olin soittamassa tuonne lähetykseen, mutta otettuani eteisen puhelimen luurin korvalle huomasinkin äitin puhuvan mummon kanssa makuuhuoneen puhelimessa. Linja oli siis varattu. Lisäksi isä sanoi, että kohta pitäisi käydä nukkumaan, kun on koulupäivä huomenna ja pitäisi jo kahdeksaksi mennä. Jotain 15 yli 7 kun lähtee, niin ehtii pituusjonoon omalle paikalle, oman luokan jonoon koulun oven eteen, josta suorin jono päästetään ensimmäisenä sisään.

Pyydän että saisin katsoa tämän kuitenkin loppuun.
 

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
(Kimmo) Ja loppujen lopuksi ilmeisesti alkoi kuitenkin.. Marko Ek törmäsi häneen ja sitten Jyrkkiö aloitti tämän kamppailun, että olisi ollut varmasti kohtuutonta, että Jyrkkiö olisi selvinnyt tästä pienemmällä kuin Marko Ek, mutta tasapäisiä pojat tuossa pienessä nujakoinnissaan olivat.
 

teemu73

Jäsen
Suosikkijoukkue
Ässät
(Linkku) Aikalisä käytetty.
En ole oikein lämmennyt tälle muutaman kauden käytössä olleelle ylimääräiselle tauolle kesken pelin. Onneksi näitä ei voi olla kuin maksimissaan kaksi ottelussa. Miettikää jos joskus joku älypää keksisi jonkun säännön, että pidettäisiin jokaisessa erässä vaikkapa kaksi pakollista ylimääräistä taukoa, vähän niin kuin mainoskatkoja tv-lähetyksissä. Mä lopettaisin varmaan koko lajin seuraamisen siinä vaiheessa.
 
patahistory.com
Suosikkijoukkue
Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
1st: LEINO-JYLHÄ-HARMAJA
”Jumala on korvattu päiväkodeissa peikoilla, menninkäisillä, maahisilla, merirosvoilla, keijuilla yms. demoneilla.” -Wiherkoski
PLEASE DON'T DIE MANNSCHAFT!

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
(Linkku) SaiPalla edelleenkin sama nelikko jatkaa kun otteluaikaa vajaat kaksi minuuttia jäljellä. Heikki Mälkiä tulee hyvänä taitavana luistelijana, varmasti pystyy pitämään kiekkoa.
 

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki

redpecka

Jäsen
Suosikkijoukkue
Vihreä shakki
(Linkku) HPK:n on pakko yrittää, pakko tulla korkealla vastaan, heidän on saatava kiekko haltuunsa, jotta edes tilanteita pystyttäisiin rakentamaan, yrittämään..

Ossi Lairi oman maalin takana, Vesa Karjalainen häneen kiinni.. ja nyt on täällä laidalla sitten Mansikka olisi tyhjänä.. Suutarin syöttö kuitenkin huono. Lartama.. taakse, Allen..
 

palle fontän

Jäsen
Suosikkijoukkue
RDS
Toi selostaja tuntuu olevan kyllä aika pihalla asioista.
Jotenkin on jäänyt hutiloidusti tehty kuva koko ohjelmasta. Tuntuu, että nämä kiekkohommat sovitaan jossain saunassa tai kabinetissa, ja eikä parasta välttämättä valita. Vähän oli huono fiilis jo siinä vaiheessa, kun liigan vanhan toimitusjohtajan tuotantoyhtiöltä tilataan tällainen ohjelma. Piiri pieni pyörii!
 
YV-spesialisti asuu mutsinsa luona. Aikuiset äijät asuu mutsinsa luona.
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy