Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana redpecka, 09.06.2019 klo 16.19.

 1. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Joo kyllä tuo kausi divarissa on hienosti mennyt. Pari tasapeliä on nyt rasitteena, mutta muuten on menty voitosta voittoon ja useampi peli on viety kaksinumeroisilla luvuilla, mm peräkkäiset matsit just muutama kierros sitten: KooVee-Ässät 0-13 ja Ässät-Sport 11-0. Tiedä sitten, meniskö jossain pelissä jopa tuo 20 maalia vielä rikki tällä kaudella. Hieman tuo toisaalta pelottaa, että jos ja kun runkosarjassa ei nyt tule nähtävästi paljonkaan tiukkoja pelejä, niin miten käy liigakarsinnoissa. Mitä esimerkiksi siellä tapahtuu jos vaikka ekassa pelissä vastustaja ottaa 0-2 johdon? Ollaanko sitten ihan kusi sukassa täysin uuden tilanteen edessä? Olisi muuten mielenkiintoinen tilanne, jos sieltä tulisi taas JoKP Ässiä vastaan!

  Toi selostaja tuntuu olevan kyllä aika pihalla asioista.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 2. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Älä huoli. Vaikkei nousua tapahtuiskaan, smarteimmat jengistä voi siirtyä tuomareiks ja loput voi mennä telakalle hitsaa, käsittääkseni työllisyystilanne on ihan ok siellä päin nykyisin.

  Hehheh autstökstökskevytmopo..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 3. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Tähän pakko kompata. Vaikka tykkään tuosta että on yks pääkamera keskellä ja pari sivukameraa joista kivasti saa sekunneissa muodostetuu lähikuvahidastukset, niin ei sitä silti katsoja pysty itte laskemaan kuvasta esim monta ukkoo kummallakin on kentällä.

  Kuten sanottua, heti kun saan kehitetyks tän filmin jossa nää ruutukaappaukset, lähetän sen noitten toimistoon ja sit katotaan kenen päässä täs oikein on vikaa. Luultavasti taas asiakkaan päässä... Just!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 4. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Kyllä meillä kovasti odotetaan Ässien nousevan nopeasti takaisin liigaan. Justhan meiltä tippui potkupallossakin PPT pääsarjasta eikä Pori tule ikinä pärjäämään esim missään pesäpallossa. Jos kansallispeli nappaa niin on lähdettävä jonnekin Kankaanpäähän kun siellä näyttää että miesten sm-sarjan mestaruus tai useampikin olis tuloillaan lähivuosina. Täytyy koittaa luottaa siihen, että Mölli saa Ässien joukkueesta kaiken irti keväällä. Jos nousu toteutuu niin hän saa varmasti jatkaa vielä useamman vuoden päävalmentajana.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 5. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Jos liigaan nousette, niin plussaa on myös se, että ainakin divari on scoutattu hyvin. Itse ainakin katselisin kissojen ykköskentän suuntaan.
   
  redpecka ja Hera80 tykkäävät tästä.
 6. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Itse en oikein tykännyt siitä, kun se Karhu-Kissojen Varis vai mikä se oli, niin kävi Porin pelissä loppusummerin jälkeen huitomassa meidän maalivahtia. Kunnon mylläkkähän siitä tuli (tilastoja). Siellä on se yks Korpisalo tehnyt aika hyvin pisteitä, mutta mahtaisko taso riittää kuitenkaan liigaan asti? Maalivahti ehkä tarvittais. Takko pelaa kuitenkin vielä Minnesota North Starsin paidassa monta vuotta, niin joku siihen Rosenbergin kaveriksi. Kiekko-Espoossa torjuva Risto Dufva voisi olla mielenkiintoinen haku. Olisikohan hänestä liigaan ykkösmaalivahdiksi?
   
  Hera80 ja redpecka tykkäävät tästä.
 7. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Taisi mennä kuppi nurin, kun kuitenkin johtivat vieraissa kahden erän jälkeen, mutta Ässät painoi kuusi maalia viimeiseen.
   
  Hera80 ja redpecka tykkäävät tästä.
 8. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Kaksi maalia uupuu vähintäänkin tasapelistä, 2.21 peliaikaa jäljellä, ihmeitä tietysti täytyy tapahtua tässä ja ihmeitä voi tapahtua, jääkiekko on maailman nopeimpiin pallopeleihin kuuluva laji ja ratkaisut voivat tulla hyvinkin nopeasti, meillä on siitä monta esimerkkiä kotoisesta liigasta sekä kansainvälisistä ympyröistä.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 9. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Valitettavaa tämä tämmöinen nyhjääminen tässä ottelun kolmannessa erässä oli ja näyttääkö nyt tässä terveisiä hyvän kiekon ystäville, joita ainakin meillä on olemassa.

  Me saimme tietoja tuolta Tampereen puolelta, Hannu H****** seuraa tätä ottelua Tampereella Lentävänniemessä ja Terhi R******* Tampereella kanssa ja kyllä me uskomme, että tämmönen puhdas jääkiekko on kuitenkin sitä jääkiekkoa mitä yleisö haluaa enemmän seurata.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 10. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Ei kyllä ihmetytä, että Tampereelta löytyy tällaista kukkahattutäteilyä!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 11. redpecka Jäsen

  Tunnustaako joku soittaneen tonne?
   
  Hera80 tykkää tästä.
 12. redpecka Jäsen

  (Linkku) Aikalisä käytetty. SaiPa varmasti hetken kuluttua sitten omansa vastaavan mahdollisuutensa käyttää. Olli Hietasella kuitenkin nyt nämä mahdollisuudet loppuunkäytetty. Katsotaan mitä neuvoja hän on joukkueelleen antanut, auttavatko ne kääntämään tämän ottelun kulun, kulku, joka on tällä hetkellä SaiPan kahden maalin johto.

  Teppo Kivelä jäi kentälle, Heikki Mälkiä häntä vastassa. SaiPalla täysin samat miehet: Mansikka - Mälkiä, Lairi – Suutari, eli Antero Väätämöinen luottaa - eikä varmasti aiheetta - tähän nelikkoon.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 13. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Epäilen vakavasti keski-ikäistynyttä taitokiekon ystävää nimeltään @HN, joka on ottanut nimimerkkinsäkin tämän ohjelman mukaan!
   
  Hera80 tykkää tästä.
 14. redpecka Jäsen

  (Linkku) HPK:lla nyt puolustajina Timofejev, hänen rinnallaan Marko Allen näyttää olevan kyllä, Kivelä – Peltola jatkavat hyökkäyspäässä.

  Kaksi minuuttia varsinaista otteluaikaa jäljellä. Kyllä niin on, että Juha Jyrkkiönkin jäähy oli – niin kuin tuossa aikaisemmin ymmärsimme - 2+2 minuuttia eli joukkueet.. kyllähän siinä sen verran tasapuolisesti huidottiin, että ratkaisu siinä suhteessa varmasti oli aivan oikea.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 15. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Lainaan itteeni: nyt se on siis kumminki kummallekin 2+2 eli mitään yyvee:tä ei oo ollu kummallakkaan missään vaihees...

  @Ikävänkantaja älä vielä lannistu, parissa minuutissa tapahtuu ihmeitä, kuten Leinonen sano.
   
  Hera80 ja Ikävänkantaja tykkäävät tästä.
 16. Vuokralainen Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Kerho!
  On tää Kerhon peli-ilme kyllä sellasta kuraa ettei ne kyllä ikinä tuu mestaruuksia voittamaan. SaiPakin voittaa seuraavan mestaruuden tai mestaruuksia ennen Kerhoa. Mä luulen, et kerhon pitäisi panostaa enemmän omaan juniorituotantoon ja divarihakuihin.

  Saatais nyt vittu joskus edes joku kunnon valmentaja,
   
  Hera80 tykkää tästä.
 17. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Olin soittamassa tuonne lähetykseen, mutta otettuani eteisen puhelimen luurin korvalle huomasinkin äitin puhuvan mummon kanssa makuuhuoneen puhelimessa. Linja oli siis varattu. Lisäksi isä sanoi, että kohta pitäisi käydä nukkumaan, kun on koulupäivä huomenna ja pitäisi jo kahdeksaksi mennä. Jotain 15 yli 7 kun lähtee, niin ehtii pituusjonoon omalle paikalle, oman luokan jonoon koulun oven eteen, josta suorin jono päästetään ensimmäisenä sisään.

  Pyydän että saisin katsoa tämän kuitenkin loppuun.
   
  Hera80 ja redpecka tykkäävät tästä.
 18. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Ja loppujen lopuksi ilmeisesti alkoi kuitenkin.. Marko Ek törmäsi häneen ja sitten Jyrkkiö aloitti tämän kamppailun, että olisi ollut varmasti kohtuutonta, että Jyrkkiö olisi selvinnyt tästä pienemmällä kuin Marko Ek, mutta tasapäisiä pojat tuossa pienessä nujakoinnissaan olivat.
   
  Hera80 ja Brett tykkäävät tästä.
 19. redpecka Jäsen

  (Linkku) Kaksi minuuttia tasan ottelun varsinaista peliaikaa jäljellä. Timofejev – Allen, heitä vastassa Lairi – Suutari, Mansikka – Mälkiä. HPK vaihtanut hyökkääjiä, kentälle on tullut Lartama – Karjalainen.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 20. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  En ole oikein lämmennyt tälle muutaman kauden käytössä olleelle ylimääräiselle tauolle kesken pelin. Onneksi näitä ei voi olla kuin maksimissaan kaksi ottelussa. Miettikää jos joskus joku älypää keksisi jonkun säännön, että pidettäisiin jokaisessa erässä vaikkapa kaksi pakollista ylimääräistä taukoa, vähän niin kuin mainoskatkoja tv-lähetyksissä. Mä lopettaisin varmaan koko lajin seuraamisen siinä vaiheessa.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 21. Ikävänkantaja Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ikuiset sydämen jääriitteet. Elementti: Pimeä aine
  Lainaus:
  Joo, kaikki on onneksi mahdollista, mutta on kyllä kovassa paikassa Kepa. :/

  David Hasselhoff - Looking for Freedom 1989
   
  Hera80 ja redpecka tykkäävät tästä.
 22. redpecka Jäsen

  (Linkku) SaiPalla edelleenkin sama nelikko jatkaa kun otteluaikaa vajaat kaksi minuuttia jäljellä. Heikki Mälkiä tulee hyvänä taitavana luistelijana, varmasti pystyy pitämään kiekkoa.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 23. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  No on toi ritariässä parempi kuin tää Phil Collins: Phil Collins - Another Day In Paradise (Official Music Video)

  Jäi viime viikonlopulta yökerhosta tää korvamato, seuraavana aamuna hirvee darra ja tää biisi soi päässä. Jos nimimerkki @Punamusta syntyy joskus, en suosittele häntä kuuntelee tätä.
   
  Punamusta ja Hera80 tykkäävät tästä.
 24. redpecka Jäsen

  (Linkku) HPK:n on pakko yrittää, pakko tulla korkealla vastaan, heidän on saatava kiekko haltuunsa, jotta edes tilanteita pystyttäisiin rakentamaan, yrittämään..

  Ossi Lairi oman maalin takana, Vesa Karjalainen häneen kiinni.. ja nyt on täällä laidalla sitten Mansikka olisi tyhjänä.. Suutarin syöttö kuitenkin huono. Lartama.. taakse, Allen..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 25. palle fontän Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  RDS
  Lainaus:
  Jotenkin on jäänyt hutiloidusti tehty kuva koko ohjelmasta. Tuntuu, että nämä kiekkohommat sovitaan jossain saunassa tai kabinetissa, ja eikä parasta välttämättä valita. Vähän oli huono fiilis jo siinä vaiheessa, kun liigan vanhan toimitusjohtajan tuotantoyhtiöltä tilataan tällainen ohjelma. Piiri pieni pyörii!
   
  Hera80 tykkää tästä.