Ilmoitukset

Nimimerkin RiverDog vähäinen tuotanto on sisältänyt henkilökohtaisuuksia, offtopicia ja itsemoderointia. Häntä on jo aiemmin huomautettu käytöksestään, mutta kun huomautus ei auttanut, on raati laittanut hänet viikon rauhoittumislomalle.

Lisäksi päätimme viikonloppuna, ettei nimimerkki Bawdy enää jatkossa avaa ketjuja. Meille ei ole väliä, milloin "valmentajalle X kenkää!"-ketju avataan, mutta myös näiden ketjujen avauksiin odotamme edes jonkinlaista panostusta. Tähän Bawdy ei ole kyennyt, sillä hänen ketjunavauksensa sekä Merikiven että Tirkkosen potkuille ovat olleet aivan luokattomia.

Sulje ilmoitus

Nimimerkin Hatchetman tuotanto Jokerit-osiossa on ollut silkkaa flametusta ja ohi aiheen huutelua. Koska aiemmat huomautukset ja viikon pelikiellot eivät ole tepsineet, kyseinen nimimerkki päätyy tällä kertaa kahdeksi viikoksi jäähyaition puolelle.

Sulje ilmoitus

Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana redpecka, 09.06.2019 klo 16.19.

 1. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Uskoisin, että tämä ex-toimitusjohtaja on kuitenkin pikkuhiljaa siirtymässä kokonaan pois jääkiekkokuvioista muihin bisneksiin ja antaa tilaa nuoremmille.

  Lainaus:
  Entä mites tää 6 viikkoa sinkkulistan ykkösenäkin ollut Bat ja Ryyd - Ehtaa tavaraa? Vai onko tätä soitettu jo liikaa? Itse jaksan kyllä vielä kuunnella.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 2. redpecka Jäsen

  Ai onks se Kummola suhmuroinnu jotain taustajuttuja näissä? Hyvä että on sitten tajunnut siirtyy syrjään.
  Lainaus:
  Kyllä toi vielä menee. Muutenkin tykkään näistä kotimaisista artisteista kuten Aki & Turo: Mahtisonni
   
  Hera80 tykkää tästä.
 3. redpecka Jäsen

  (Linkku) Ja näin lähtee Jarmo Heikkilä HPK:n maalista kun minuutti peliaikaa jäljellä, tämä ilmeisesti oli Hietasen taktiikka: jossain vaiheessa maalivahti ulos.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 4. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Lainaus:
  Kyllä tuota on varmasti tarkkaan harkittu ja monet kerrat taktiikkapalavereissa pohdittu ja fläppitauluille piirretty, että otetaanko maalivahti pois jos ollaan häviöllä. Molla osoitti jälleen nerouttaan ja otti Heikkilän pois maalilta. Luulen kyllä, että tuohon vaikeaan taktiseen ratkaisuun SaiPa vielä tässä kaatuu. HPK tulee tasoihin ja jatkoaika kutsuu.

  Mun Masters of The Universe -figuuri He-Manilta katkesi juuri jalka :( Muoviputki sisältä katkesi.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 5. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Totta. Aikamoisen kanin veti hatusta. Saa nähä miten pystyy Väätämöinen vastaamaan.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 6. redpecka Jäsen

  (Linkku) Maali tyhjänä.. Viljakainen ei pääse ampumaan.. siellä yhdellä kädellä torjumassa oli Marko Palo.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 7. redpecka Jäsen

  (Linkku) Marko Palo nousee.. jättää keskelle.. HPK:lla maali edelleenkin tyhjänä.. Teppo Kivelä vaarallisesti omalla alueella. Vajaa minuutti otteluaikaa jäljellä.. Kivelä.. tulee tulee ja törmää SaiPan puolustusmuuriin.. pääsee siniviivan yli, mutta pääsee tilanteessa jossa oma mies ehtii ennen, 41 sekuntia ja paitsio.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 8. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Siinä SaiPan puolustajat ajavat Teppo Kivelän ruumiiseen kiinni, katsovat keskikohtaa ruumiista ja estävät hänen menonsa liukkaasti viivan yli ja Pekka Peltola malttamattomasti menee sitten paitsioon ja paitsio on aika mielenkiintoinen tilanne tässä vaiheessa: heillä on maali tyhjänä, viisi miestä kentällä.. tuskin maalivahti enää takaisin menee sinne...
   
  Hera80 tykkää tästä.
 9. redpecka Jäsen

  On ollu kuuma kolmas erä, nyt puhutaan jo ruumiista! Niinhän se tais olla että vain ruumiit enää vihelletään. Kuten tässä paitsiossa.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 10. redpecka Jäsen

  (Kimmo) ...eikä menekään, HPK lähtee aloitukseen SaiPan siniviivalta viidellä kenttäpelaajalla neljää vastaan ja nyt on mielenkiintoista nähdä mitä seuraavaksi tapahtuu.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 11. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Aika käy vähiin HPK:lla. Mutta kaikki on mahdollista! Jokainen varmasti muistaa esimerkiksi miten totaalisesti Suomi suli Moskovan kisojen mitalisarjaottelussa Ruotsia vastaan. Mutta se oli silloin. Enää ei sama voisi toistua, kun Pena on puikoissa. SaiPasta en ole yhtä varma.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 12. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Älä saatana ala pelottelee! Ei kai vain joku markopalo olis uus maskencarlsson?

  Peli 4-2, minuutti aikaa.. EIEIEI nyt saatana!!! Väätämöinen ei oo mikään Korpi!

  P.S. Penasta samaa mieltä. Penaa ei saa muutenkaan töniä.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 13. redpecka Jäsen

  Hyvin piti muuten Kivelä pään ylhäällä. Tossa olis voinut jollekin uunolle käydä hassusti. Nyt tuli vaan paitsio.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 14. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Juu ihan turhaa kritiikkiä on saanut. Ei se ny varmaan Penan vika ollut että Kurrikin oli paskataudissa heti mm-kisoihin saavuttuaan. Sitä paitsi Suomen paikka kiekkokartalla on edelleen vasta neljän suuren takana. Izvestijaa odotan kyllä jo innolla. Siinä voidaan pärjätä, kunhan ei käy mitään Simo Saarisia tällä kerralla.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 15. redpecka Jäsen

  (Linkku) Ja Kostynski voittaa aloituksen.. SaiPa saa tilanteen, Kostynskilla tyhjä maali ja hän nostaa kiekon sieltä.. nostaa metrin verran ohi. Hannu Henriksson kiekon perään. Kostynski hyvänä aloittajana voitti tuon, Kivelä ei saanut sitä. Kivelä hakee jälleen kiekkoa.. Kostynski.. ja sitten ammutaan kiekko Janne Valtoselle..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 16. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Mitä Saarinen teki?
   
  Hera80 tykkää tästä.
 17. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Laittoi omiin kun Ruotsille oli tulossa jäähy. Toi on tainnut mennä monilta ohi kun Ylen lakon takia ei viime joulukuussa katseltu kuin virityskuvaa ja Izvestija jäi näkemättä. Joku haista paskan paikalliskanava kyllä näytti kuulemma tuonkin maalin. Itse luin siitä seuraavan päivän lehdestä.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 18. redpecka Jäsen

  (Linkku) Palo vastaan Pulkkinen, Palo saa kiekon haltuunsa.. aika kuluu, 20 sekuntia otteluaikaa enää jäljellä.. Pulkkinen taklaa miehen irti.. Kostynski ei saa kiekkoa.. saa sen nyt.. keskialueelle ja työntää sen maaliin ja se menee jälleen puolisen metriä ohi HPK:n maalin. Aika kuluu.. siitä tulee pitkä kiekko. Viisi sekuntia jää tämän ottelun varsinaista peliaikaa jäljelle kun aloitus viedään SaiPan aloituspisteeseen.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 19. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Ahaa. Meni muutenkin tuo viime joulu vähän aiemmista perinteistä poiketen kun ei jaksanut lähtee enää sukuloimaan mihinkään. Sitä oli jo enemmän mielessä tupakka, viina ja villit naiset. (<- Toi olis muuten hyvä biisin nimi jollekin.. Kuka ehtii?)
   
  Hera80 tykkää tästä.
 20. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Ja kyllä nyt voidaan todeta jo vuorenvarmasti tässä ottelussa SaiPan johtonumerot tulevat säilymään, viisi sekuntia peliaikaa jäljellä, tietysti ihmeitä voi tapahtua sen verran, että HPK saa yhden maalin, mutta kyllä viidessä sekunnissa kaksi maalia, se tuntuu aika utopistiselta ajatukselta tässä vaiheessa ja HPK ei vieläkään saa voittoputkea auki ja lama ei kun pahenee.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 21. redpecka Jäsen

  (Kimmo) SaiPa, ehkä voidaan sanoa SaiPa on tämän kauden SM-Liigan yllätysjoukkue ollut kaiken kaikkiaan kun ajatellaan tilannetta, mistä joukkue lähti tänne, Antero Väätämöinen tuli - jo tosin kolmatta kertaa SaiPan valmentajaksi - tunnettuna entisenä pelimiehenä, entisenä valmentajana, mutta kuitenkin SaiPaa pidettiin häntäpäähän kuuluvana, mutta kovasti joukkue on vaan menossa playoff-viivan tuntumassa.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 22. redpecka Jäsen

  Hpk on jotenki kiva voittaa ku samaan aikaan noustiin divarista toissa keväänä, hyvä vertailukohta. Ja kotisaldo näyttää nyt oikein mkukavalta 7-0-2.

  Tsemppii kuitenkin Hpk.lle, KK tulee kovaa vauhtii takaa.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 23. Brett Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Pelicans, Peliitat, kehä-III:n ulkopuolinen Suomi
  Jaahas, sain katsoa pelin loppuun saakka. SaiPa sitten voitti taas. Koskas tulee seuraava Hockey Night -matsi? Eiköhän sekin pidä katsoa. Aiotteko muutkin katsoa seuraavan pelin? Mikähän ottelu sieltä tulee?
   
  Hera80 tykkää tästä.
 24. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Toivottavasti selostaja sanoisi nyt lopuksi milloin tulee seuraava tv-matsi ja mikä se on. Ei pysty muistamaan, ne oli Kiekkolehteen kyllä listattu kauden alla.

  Hieman jäi häiritsemään kun se alkoi tossa juttelemaan jotain ihmeellistä ruumiiseen liittyen. Ei liity mielestäni tähän otteluun mitenkään. Pitäiskö veivata puhelinnumero ja antaa suoraa palautetta tonne? Mikäs se numero olikaan? Varmaan hesan suuntanumero 90 tarvitaan ainakin alkuun.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 25. redpecka Jäsen

  (Linkku) Ja sitten HPK-ryhmitys, joka on tuossa turhan passiivinen, siinä pitäisi ehdottomasti olla viisi miestä eteenpäin menossa, nyt siinä on kaksi takaviivalla.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.