Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

Barney

Jäsen
Suosikkijoukkue
Rive Kanerva
Eikö tämä ole vieläkään loppunut? Jutila on kerennyt potea jo kolme nilkkatulehdusta tämän ottelun aikana.
 

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Nyt taitaa Juha Jyrkkiö saada ensimmäisen kerran kunnon vastuksen pitkään pitkään aikaan tämmösissä hommissa.. näitä asioitahan onneksi kotoisessa liigassamme ei kovinkaan usein ole. Juha Jyrkkiö on yksi sellainen pelaaja, joka tunnetaan kivikovana miehenä, mutta hänellä on nenänvarsi auki, sieltä Marko Ek pääsi aika hyvin tilanteeseen ja pääsee koppaamaan Juha Jyrkkiötä ja ehkä hän opettaa vähän tätä veteraania ylimielisyydestä ja nyt näemme sitten kun kummatkin pelaajat pistetään pois.
 

Liitteet

redpecka

Jäsen
(Linkku) Eli tämäkin luku osoittaa televisioinnista huolimatta, että imua jääkiekolla Lauritsalassa, Lappeenrannassa, tällä hetkellä on. Olli Hietanen sitten miettii ketä kentälle pannaan. 4.16 otteluaikaa jäljellä. Juha Jyrkkiö siis HPK:n jäähyaitioon ja vastaavasti SaiPan puolelta Marko Ek. Kaksi minuuttia vaan kummatkin saavat tuosta keskinäisestä nahistelusta.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Kyllä se melkolailla - niin kuin Kimmo totesi tuossa - tappelulta näytti, mutta tämä on päätuomari Kari Niemisen ratkaisu..

2+2, siihen tulee kakkoset vielä lisää, eli neljä minuuttia mikäli maaleja ei synny, joutuvat molemmat joukkueet pelaamaan vajailla.
 

redpecka

Jäsen
Näitä pirun sääntöjä ei ikinä opi! Nyt pelataan sitte näköjään 4 vastaan 4 eli hyvin sopii varmaan takaa-ajavalle jengille kun tilaa kentällä. Ei näköjään mitätöidy samanaikaset jäähyt? Sitte toisekseen, pääseekö tossa muka toisen ukko pois poksista (tai mitätöityy toi toinen kakkonen) jos toinen tekee maalin 4vs4?
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) HPK odotetusti tuo jäälle parhaimpansa: tuo jäälle Kivelän, Peltolan ja puolustukseen Lehdon, Henriksonin. SaiPa vastaavasti: Mälkiä - Mansikka, puolustukseen Ossi Lairi - Ari suutari ja kyllähän nämä neljä ovat joukkueittensa parhaimmistoa olleet tänäänkin tässä näkemässämme ottelussa.
 

redpecka

Jäsen
Hyvä yleisömäärä keskiviikon latotansseissa, jotain kolmepuoltuhatta vai mitä toi selostaja äskö sano, vaik matsi tulee telkasta.

Tykkään tosta Saipan bostonlogosta, vaik onkin vaan pienellä rinnassa mut sit en oikeen siedä noita sinisii pöksyjä. Ois komeeta sellaset mustakeltaset peliasusteet.
 

redpecka

Jäsen
(Kimmo) Ehdottomasti ja kaikilla näillä neljällä pelaajalla on niin kova rutiini SM-Liigasta, että heillä on.. he ainakin tämän alun hallitsivat hyvin.. kokemus vastaan nuoruus, HPK:lta tulee nuoria innokkaita pelaajia vastaan siinä ja nyt kohta nähdään kumman kantti kestää.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Kivelä, hyvin maalille Markus Lehdolle, joka on noussut rohkeasti tuohon tilanteeseen. Rohkeutta tietysti HPK:lta nyt tarvitaan, joukkue on kaksi maalia tappiolla.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Peltola on kiertänyt maalin ja saanut siihen vauhtia kunnes tulee Kostynski, joka näkee hyvin.. Mansikka jälleen yksinään tuolla Markus Lehtoa vastassa, työntää sen Petri Peronmaalle, joka pitää kiekon Hannu Henriksonin estelyistä huolimatta.
 

redpecka

Jäsen
(Linkku) Ja kun tuossa kenttäkuulutukset jäivät meiltäkin jonkun verran kuulematta...

...tilanne.. kun Kostynski pitää kiekkoa.. erotuomari Kari Niemisen ratkaisu tuossa äskeisessä käsikähmätilanteessa - kun tuosta tulee paitsio sitten SaiPan siniviivalla - oli se, että Marko Ek eli SaiPa siinä loppujen lopuksi ainoastaan sai tuon 2+2, Marko Ek katsottiin tuon käsikähmän aloittajaksi, Juha Jyrkkiö selvisi kahdella minuutilla.
 

redpecka

Jäsen
Mitenhän tää nyt oikein menee?

Ajassa jäljellä 4.16: tappelu - kummallekin pukarille 2min. (Ensin Kimmo tais sanoo 5min)
Sit se onkin 2+2 kummallekin.
Kunnes onkin vain Ekille 2+2 ja Jyrkkiölle pelkkä 2min.

Nyt on aikaa jäljessä 2.21 ja Jyrkkiöllä on 5 minsaa kärsittävänään kaksminuuttista.

Kuka tää Linqvisti oikeen on? Hitto ku kaks minsaa pelattu eikä tiedä edes onko tuolla nyt ylivoima jommalla kummalla..
 

redpecka

Jäsen
Tässä kun on nyt tää aikalisä... aika hurjaa touhua @teemu73 tuntuis teillä siellä Porissa olevan: Raitanen, Java, Japa, Heiskanen, Heinäsen Jokke ja kapteeni Levo sun muut frolikit takoo aika uskomattomia lukemia tekstiteeveehen. Oliko ykskin peli 20-0 tai vastaavaa? Propsit Porin suuntaan: just näin toimitaan kun tiputaan - kasataan vaan entistä kovempi jengi.
 
Kirjaudu sisään, jos haluat vastata ketjuun. Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, rekisteröidy nyt! Kirjaudu / Rekisteröidy
Ylös