Ilmoitukset

Nimimerkki FASlapsi on saanut kahden viikon pelikiellon Jesse Puljujärven ketjuun ilmestyneen offtopicin, provosoinnin ja flametuksen vuoksi. Aiempi rikehistoria vaikutti pelikiellon pituuteen korottavasti.

Nmimerkki Rambokala syyllistyi samassa ketjussa jatkuvaan aggressiiviseen käytökseen ja hänet on passitettu viikoksi rauhoittumaan.

Nimimerkki Wizzö on ansainnut lauantaiaamuyön sisällöttömästä spämmistään kahden viikon kirjoitustauon.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Salama15 pääsee viikon päästä kokeilemaan uudelleen, jos Trumpin ketjuun eksyisi pelkän nimittelyn ja sisällöttömän huutelun sijasta välillä vaikka jotain asiaakin.

Sulje ilmoitus

Nimimerkki Nynoamous jatkoi offtopicia ja turhaa vääntöä ketjunootin jälkeenkin, joten hän saa harjoitella viikon ajan luetun ymmärtämistä.

Sulje ilmoitus

Kesän retro-otteluseuranta (SaiPa – HPK)

Viestiketju osiossa 'Kierrätyskeskus' , aloittajana redpecka, 09.06.2019 klo 16.19.

 1. Barney Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Rive Kanerva
  Eikö tämä ole vieläkään loppunut? Jutila on kerennyt potea jo kolme nilkkatulehdusta tämän ottelun aikana.
   
  BattleHymn ja Hera80 tykkäävät tästä.
 2. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Nyt taitaa Juha Jyrkkiö saada ensimmäisen kerran kunnon vastuksen pitkään pitkään aikaan tämmösissä hommissa.. näitä asioitahan onneksi kotoisessa liigassamme ei kovinkaan usein ole. Juha Jyrkkiö on yksi sellainen pelaaja, joka tunnetaan kivikovana miehenä, mutta hänellä on nenänvarsi auki, sieltä Marko Ek pääsi aika hyvin tilanteeseen ja pääsee koppaamaan Juha Jyrkkiötä ja ehkä hän opettaa vähän tätä veteraania ylimielisyydestä ja nyt näemme sitten kun kummatkin pelaajat pistetään pois.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 3. redpecka Jäsen

  Toivottavasti näyttää tappelun kohta uusintana. Otan tän kyllä koko ajan videolle että pelin jälkeen pääsee viimeistään laskee osumat..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 4. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Tässä se tilanne alkaa kun kummatkin pelaajat takertuvat toisiinsa, Juha Jyrkkiö antaa siinä ylimielisesti hanskojen heilua vähän aikaa, mutta sitten Marko Ek pääseekin yllättäen tässä tilanteen herraksi ja kummallakin on hieman naarmuja kasvoissaan..
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 5. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  On se kumma ku ei jännät loppuhetket jaksa kiinnostaa vaikka näitä SaiPan pelejä luultavasti filmataan vaan tää yks koko kautena...
   
  Hera80 tykkää tästä.
 6. redpecka Jäsen

  Kunnon toe-to-toe touhuu tossa alussa...
   
  Hera80 tykkää tästä.
 7. teemu73 Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  Ässät
  Lainaus:
  Eiks tammikuun lopulla pitäisi tulla myös SaiPa-HIFK kolmoselta? Mielestäni jossain nuo tv-matsit oli kaikki listattu, ehkä Kiekkolehdessä.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 8. redpecka Jäsen

  Lainaus:
  Ai? No hienoo että vaivautuvat itärajalle vielä toistamiseen.

  Hyvä mylly muuten liigatasolle.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 9. SMT Jäsen

  Suosikkijoukkue:
  TPS
  Lainaus:
  Siellä, jotkut juntit huutelevat katsomosta, kun äijät tappelee. Eikö kukaan ajattele lapsia?
   
  Hera80 ja redpecka tykkäävät tästä.
 10. redpecka Jäsen

  (Kimmo) ..kun heidät ohjataan tänne viiden minuutin jäähyä kärsimään ja Juha Jyrkkiö siinä vielä tervehtii sitten pääkatsomon yleisöä, jota tänään paikalla muuten 3534 katsojaa.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 11. redpecka Jäsen

  (Linkku) Eli tämäkin luku osoittaa televisioinnista huolimatta, että imua jääkiekolla Lauritsalassa, Lappeenrannassa, tällä hetkellä on. Olli Hietanen sitten miettii ketä kentälle pannaan. 4.16 otteluaikaa jäljellä. Juha Jyrkkiö siis HPK:n jäähyaitioon ja vastaavasti SaiPan puolelta Marko Ek. Kaksi minuuttia vaan kummatkin saavat tuosta keskinäisestä nahistelusta.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 12. redpecka Jäsen

  (Linkku) Kyllä se melkolailla - niin kuin Kimmo totesi tuossa - tappelulta näytti, mutta tämä on päätuomari Kari Niemisen ratkaisu..

  2+2, siihen tulee kakkoset vielä lisää, eli neljä minuuttia mikäli maaleja ei synny, joutuvat molemmat joukkueet pelaamaan vajailla.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 13. redpecka Jäsen

  Näitä pirun sääntöjä ei ikinä opi! Nyt pelataan sitte näköjään 4 vastaan 4 eli hyvin sopii varmaan takaa-ajavalle jengille kun tilaa kentällä. Ei näköjään mitätöidy samanaikaset jäähyt? Sitte toisekseen, pääseekö tossa muka toisen ukko pois poksista (tai mitätöityy toi toinen kakkonen) jos toinen tekee maalin 4vs4?
   
  Hera80 tykkää tästä.
 14. redpecka Jäsen

  (Linkku) HPK odotetusti tuo jäälle parhaimpansa: tuo jäälle Kivelän, Peltolan ja puolustukseen Lehdon, Henriksonin. SaiPa vastaavasti: Mälkiä - Mansikka, puolustukseen Ossi Lairi - Ari suutari ja kyllähän nämä neljä ovat joukkueittensa parhaimmistoa olleet tänäänkin tässä näkemässämme ottelussa.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 15. redpecka Jäsen

  Hyvä yleisömäärä keskiviikon latotansseissa, jotain kolmepuoltuhatta vai mitä toi selostaja äskö sano, vaik matsi tulee telkasta.

  Tykkään tosta Saipan bostonlogosta, vaik onkin vaan pienellä rinnassa mut sit en oikeen siedä noita sinisii pöksyjä. Ois komeeta sellaset mustakeltaset peliasusteet.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 16. redpecka Jäsen

  (Kimmo) Ehdottomasti ja kaikilla näillä neljällä pelaajalla on niin kova rutiini SM-Liigasta, että heillä on.. he ainakin tämän alun hallitsivat hyvin.. kokemus vastaan nuoruus, HPK:lta tulee nuoria innokkaita pelaajia vastaan siinä ja nyt kohta nähdään kumman kantti kestää.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 17. redpecka Jäsen

  (Linkku) Kivelä, hyvin maalille Markus Lehdolle, joka on noussut rohkeasti tuohon tilanteeseen. Rohkeutta tietysti HPK:lta nyt tarvitaan, joukkue on kaksi maalia tappiolla.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 18. redpecka Jäsen

  (Linkku) Otteluaikaa jäljellä 3.30 juuri tällä hetkellä, kun Ari Suutari syöttää erittäin hyvin pystyyn Reijo Mansikalle, jolla vastassaan on Pekka Peltola.. Mansikan hätäinen laukaus, Heikkilän torjunta, kiekko nopeasti peliin..
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 19. redpecka Jäsen

  (Linkku) Peltola on kiertänyt maalin ja saanut siihen vauhtia kunnes tulee Kostynski, joka näkee hyvin.. Mansikka jälleen yksinään tuolla Markus Lehtoa vastassa, työntää sen Petri Peronmaalle, joka pitää kiekon Hannu Henriksonin estelyistä huolimatta.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 20. redpecka Jäsen

  (Linkku) Sitten HPK:lle avautuu tilanne.. Kivelä ei pääse kiekkoon.. Peronmaa.. Viljakainen.. Viljakainen ja häneltä huono syöttö Mika Lartamalle.. melkein ilmainen tilanne, mutta Lartama ei saa kiekkoa loppujen lopuksi sitten kuitenkaan haltuunsa.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 21. redpecka Jäsen

  (Linkku) Ja kun tuossa kenttäkuulutukset jäivät meiltäkin jonkun verran kuulematta...

  ...tilanne.. kun Kostynski pitää kiekkoa.. erotuomari Kari Niemisen ratkaisu tuossa äskeisessä käsikähmätilanteessa - kun tuosta tulee paitsio sitten SaiPan siniviivalla - oli se, että Marko Ek eli SaiPa siinä loppujen lopuksi ainoastaan sai tuon 2+2, Marko Ek katsottiin tuon käsikähmän aloittajaksi, Juha Jyrkkiö selvisi kahdella minuutilla.
   
  Hera80 tykkää tästä.
 22. redpecka Jäsen

  (Linkku) 2.21 ottelun varsinaista peliaikaa jäljellä. Viisi minuuttia Juha Jyrkkiöllä vielä kahta minuuttiaan kärsittävänä..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 23. redpecka Jäsen

  Mitenhän tää nyt oikein menee?

  Ajassa jäljellä 4.16: tappelu - kummallekin pukarille 2min. (Ensin Kimmo tais sanoo 5min)
  Sit se onkin 2+2 kummallekin.
  Kunnes onkin vain Ekille 2+2 ja Jyrkkiölle pelkkä 2min.

  Nyt on aikaa jäljessä 2.21 ja Jyrkkiöllä on 5 minsaa kärsittävänään kaksminuuttista.

  Kuka tää Linqvisti oikeen on? Hitto ku kaks minsaa pelattu eikä tiedä edes onko tuolla nyt ylivoima jommalla kummalla..
   
  Hera80 tykkää tästä.
 24. redpecka Jäsen

  (Linkku) Sitten tulee aikalisä ja aikalisän ottaa HPK. Olli Hietanen, jonka neuvot ja ratkaisut varmasti tässä tilanteessa ovat enemmän kuin tarpeen mikäli pisteitä meinataan hakea.
   

  Liitetyt tiedostot:

  Hera80 tykkää tästä.
 25. redpecka Jäsen

  Tässä kun on nyt tää aikalisä... aika hurjaa touhua @teemu73 tuntuis teillä siellä Porissa olevan: Raitanen, Java, Japa, Heiskanen, Heinäsen Jokke ja kapteeni Levo sun muut frolikit takoo aika uskomattomia lukemia tekstiteeveehen. Oliko ykskin peli 20-0 tai vastaavaa? Propsit Porin suuntaan: just näin toimitaan kun tiputaan - kasataan vaan entistä kovempi jengi.
   
  Hera80 tykkää tästä.